Μερικές σκέψεις για τη Βενεζουέλα

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Μερικές σκέψεις για τη Βενεζουέλα

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Νοέμ 2016, 21:04

To '91 η διαφωνια μεσα στο ΚΚΕ ηταν για το αν θα διαλυθει το κομμα μεσα στον ενιαιο τοτε Συνασπισμο,με την αντιστοιχη αλλαγη φυσιογνωμιας,ή αν θα κρατησει την αυτοτελεια του και την παραδοσιακη του εικονα.

Οταν δεν βγηκε ο Δραγασακης οι ανανεωτικοι μαζι με το ΚΚΕ εσ. (ΕΑΡ) εφτιαξαν τον Συνασπισμο.Θα μπορουσαν πολυ απλα ο Φλωρακης και η Παπαρηγα να συμφωνησουν με το Δραγασακη και τους αλλους και να διαλυσουν το κομμα μεσα στο Συνασπισμο.

Η μετατροπη των ΚΚ σε ΠΑΣΟΚ εγινε και στις χωρες που δεν ειχαν κομμουνισμο ποτε,πχ Γαλλια,Ιταλια
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Νοέμ 2016, 21:15

Και το Ιράν θεωρείς ότι είναι αντίστοιχη περίπτωση με την Ελλάδα;
Εσύ ποια παγκόσμια υπερδύναμη θα έχεις να σε στηρίξει;
Για να αναπτύξεις πυρηνικά κλπ εκτός από χρήμα θες και ειρήνη στα εσωτερικά σου και προστασία από εξωτερικές απειλές (που είναι πολλές). Πώς θα τα καταφέρεις όλα αυτά;;
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Νοέμ 2016, 21:20

Λαχουρένιος έγραψε:Συνηθως αυτα γινονται πουστικα.Δε θα βγει να πει ''ξερετε απο σημερα θα γινουμε αστικη χωρα'',θα το σερβιρει με καταλληλο σανο του στυλ ''υποχωρει ο σοσιαλισμος λογω συνθηκων αλλα μενουμε πιστοι στο Τζουτσε κλπ''.Εδω οι κινεζοι ακομα κομμουνιστες ειναι στα χαρτια.

Ρε Λάχου, αφού λέμε υπήρξε περίοδος που τέζαρε απο την πείνα 1.000.000+ κόσμος και δεν το είπαν, τότε που οι κκεδες μοιράζαν μαζί με τον ριζοσπάστη τα συγγράματα του γκορμπατσώφ και αν έλεγες όχι σε έλεγαν αντιδραστικό αντεπαναστάτη. Θα βγεί να το πει τώρα που μοιράζει αγκαλιές τα σμαρτφόουν και κάθε μονή εβδομάδα πετάει έναν βαλλιστικό ενώ κάθε ζυγή κάνει μια πυρηνική δοκιμή;

Δεν έχει ανάγκη ο Ηγέτης και οι πέριξ του απο λούσα, τα έχουν ήδη. Το μεγαλείο τους είναι ότι κρατούν την ελίτ υπερκλειστή, όχι πάνω απο 100 άτομα, και όλοι οι άλλοι είναι στα ίδια. Με εξαίρεση τους επιστήμονες, κυρίως τους ατομικούς και πυραυλικούς οι οποίοι έχουν έξτρα προνόμια. Δεν υπάρχει κίνητρο για να κάνει κάτι τέτοιο που λες.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 08 Νοέμ 2016, 21:42

Λαχουρένιος έγραψε:Το '89 - '91 που εγινε η καταρρευση της ΕΣΣΔ και των ηταν η χειροτερη εποχη να εισαι κομμουνιστης.Δραγασακης,Μιμης και λοιποι το ειδαν αυτο και εφτιαξαν ενα μικρο ΠΑΣΟΚ με την ελπιδα να παρουν την θεση του κανονικου ΠΑΣΟΚ που τοτε φαινοταν οτι μπορει να καταρρευσει λογω Κοσκωτα (αλλο αν δεν τους εκατσε).

Η Παπαρηγα και οι υπολοιποι που ηθελαν να μεινει το ονομα και η ιδεολογια του ΚΚΕ εκαναν την πιο αντιεμπορικη και ηλιθια κινηση που γινοταν αν ηθελαν οντως καρεκλες και φραγκα.

Καλά, κατά τύχη γλύτωσε το κκε, για ελάχιστες ψήφους κρίθηκε η τύχη του. Όλα κρίθηκαν στο αγκαζέ σουξου μούξου λίγο πριν την ψηφοφορία.

Λαχουρένιος έγραψε:Συν οτι το ΚΚΕ ενω ειναι 100 χρονια κοντα,δεν εχει τζακια οπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ.Δεν εχει βγει ποτε γραμματεας που να ηταν γιος/κορη παλιου γραμματεα.Η κορη της Παπαρηγα κατι μεταφρασεις κανει στην Συγχρονη Εποχη και τα παιδια του Κουτσουμπα ή του Φλωρακη ουτε που ξερω που βρισκονται.Οσοι νοιαζονται για τις καρεκλες φροντιζουν να χωνουν και τα παιδια τους μεσα,δες πχ τον Πακιστανολαικο.

Έλα ρε φίλε τώρα, Παπαρήγα και Φλωράκης... μαυσωλείο έχουν; δεν έχουν. Μούμια τους έκαναν; όχι. Τι συζητάμε τώρα δλδ; για τον ολυμπιακό στο τζάμπιο λινκ;
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Νοέμ 2016, 21:50

Το Ιράν είναι εκ των κορυφαίων πετρελαιοπαραγωγών του κόσμου. Από αυτό εξαρτώνται πολλοί, μεταξύ των οποίων και υπερδυνάμεις.
Η Ελλάδα, πέραν της σημαντικης γεωστρατηγικής της θέσης, δεν έχει κάτι άλλο που θα κάνει κάποια υπερδύναμη να την στηρίξει. Απεναντίας, θα έχει πολλούς (αν όχι όλους) εναντίον της.

Εσύ ουσιαστικά μιλάς για ένα ταυτόχρονο εσωτερικό και εξωτερικό πόλεμο. Εγώ δεν νομίζω ότι θα μπορέσει η Ελλάδα να φέρει σε πέρας κάτι τέτοιο, όταν πολύ ισχυρότερες χώρες εχουν αποτύχει σε αντίστοιχες καταστάσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 10 Νοέμ 2016, 00:02

Εντάξει, τότε μασαλοαναλύσεις για Βενεζουέλα και μνημόνιο μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα :D

Κατά το 2050-70 θα αρχίσει να αχνοφαίνεται φώς, κουράγιο αδέλφια.

Είμαι πολύ περίεργος να δω όταν πεθάνουν οι παπούδες και οι γονείς και κοπεί το χαρτζηλίκι, όταν η εφορία θα έχει σηκώσει ότι μικροπεριουσία έχουν, τι θα κάνουν οι απόγονοι.

1-2-3 γενιές, θα ξυπνήσουν μια μέρα στην καφετέρεια, 50αρηδες, χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους. Νομίζω ο ορος φέηλντ στέητ θα αποκτήσει νέο νόημα, και θα κάνει την Ελλάδα του Σαμαρά και του Τσίπρα να φαντάζει παρελθόντας παράδεισος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 10 Νοέμ 2016, 00:27

Το μνημόνιο είναι αργός θάνατος, το άλλο είναι αυτοκτονία.

Η Ελλάδα είναι πρωτίστως φέηλντ σοσάιετυ. Από εκεί ξεκινούν όλα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Νοέμ 2016, 00:28

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Ρε Λάχου, αφού λέμε υπήρξε περίοδος που τέζαρε απο την πείνα 1.000.000+ κόσμος και δεν το είπαν, τότε που οι κκεδες μοιράζαν μαζί με τον ριζοσπάστη τα συγγράματα του γκορμπατσώφ και αν έλεγες όχι σε έλεγαν αντιδραστικό αντεπαναστάτη. Θα βγεί να το πει τώρα που μοιράζει αγκαλιές τα σμαρτφόουν και κάθε μονή εβδομάδα πετάει έναν βαλλιστικό ενώ κάθε ζυγή κάνει μια πυρηνική δοκιμή;

Δεν έχει ανάγκη ο Ηγέτης και οι πέριξ του απο λούσα, τα έχουν ήδη. Το μεγαλείο τους είναι ότι κρατούν την ελίτ υπερκλειστή, όχι πάνω απο 100 άτομα, και όλοι οι άλλοι είναι στα ίδια. Με εξαίρεση τους επιστήμονες, κυρίως τους ατομικούς και πυραυλικούς οι οποίοι έχουν έξτρα προνόμια. Δεν υπάρχει κίνητρο για να κάνει κάτι τέτοιο που λες.

Καλα και οι σοβιετικοι στα ευκολα εγιναν πιτσαδοροι,δεν εγιναν ουτε στον ΒΠΠ,ουτε στον εμφυλιο με τους λευκους και την εισβολη 10τοσων καπιταλιστικων χωρων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2016, 21:30

Διάδοχος Θεότροπος έγραψε:Εντάξει, τότε μασαλοαναλύσεις για Βενεζουέλα και μνημόνιο μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα :D

Κατά το 2050-70 θα αρχίσει να αχνοφαίνεται φώς, κουράγιο αδέλφια.

Είμαι πολύ περίεργος να δω όταν πεθάνουν οι παπούδες και οι γονείς και κοπεί το χαρτζηλίκι, όταν η εφορία θα έχει σηκώσει ότι μικροπεριουσία έχουν, τι θα κάνουν οι απόγονοι.

1-2-3 γενιές, θα ξυπνήσουν μια μέρα στην καφετέρεια, 50αρηδες, χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ στην ζωή τους. Νομίζω ο ορος φέηλντ στέητ θα αποκτήσει νέο νόημα, και θα κάνει την Ελλάδα του Σαμαρά και του Τσίπρα να φαντάζει παρελθόντας παράδεισος.

Απο τα 80s και μετα εγιναν φτηνα πολλα καταναλωτικα προιοντα (πχ τηλεορασεις,αυτοκινητα) (εισαγωμενα σχεδον ολα εννοειται και αυτο εχει επιδρασει αρνητικα στην συνειδηση των νεοτερων.Σου λεει ο αλλος εχω το αμαξακι μου,το κινητο μου και το λαπτοπ μου και ειμαι ποπα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 11 Νοέμ 2016, 22:45

Λαχουρένιος έγραψε:Απο τα 80s και μετα εγιναν φτηνα πολλα καταναλωτικα προιοντα (πχ τηλεορασεις,αυτοκινητα) (εισαγωμενα σχεδον ολα εννοειται και αυτο εχει επιδρασει αρνητικα στην συνειδηση των νεοτερων.Σου λεει ο αλλος εχω το αμαξακι μου,το κινητο μου και το λαπτοπ μου και ειμαι ποπα.

Με το Ευρώ και την κατάργηση των δασμών κλπ έγιναν φθηνά αυτά. Βασικά δεν ήταν φθηνά, απλά είχες προσβαση, ο λογαριασμός σου ήρθε τώρα μέσω αφρικανοποίησης απο αυτούς που δανείζαν φθηνό χρήμα στην Εθνική Τράπεζα.

Δεν ξέρω τι ηλικία έχεις, εγώ στα 80ς πάντως ήμουν προέφηβος και θυμάμαι αρκετά. Τα αυτοκίνητα ήταν πανάκριβα, το ίδιο και οι τηλεοράσεις, και τα βίντεο, και οι υπολογιστές. Ένας 286 που είχα κόστισε δύο μηνιάτικα στον πατέρα μου. Δάνεια οι τράπεζες δεν έδιναν, ακόμη και αν ήσουν επιχειρηματίας, έπρεπε να δώσεις μίζα σε δντη τράπεζας ή πολιτικό για να πάρεις δάνειο. Πίστωση γινόταν μέσω γραμματίων, δλδ συμφωνία με τον πωλητή, και αν δεν του πλήρωνες την δόση σε πήγαινε στα δικαστήρια κλπ.
0 .

Επιστροφή σε “Διεθνή”