στα κάγκελα...

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: στα κάγκελα...

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Δεκ 2015, 13:43

τον είδε τον μάκη η μάνα του στα πρωινάδικα. :D
ακόμα τσουρομαδιέται η βλάχα αντί να καμαρώνει τον γκέι ακτιβιστή λεβέντη της. τι καθυστερημένοι άνθρωποι υπάρχουν ρε πστη μου; :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Δεκ 2015, 13:53

Δεν υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει να φοράς κάποια στολή αν δεν ανήκεις στην ομάδα που δικαιούται να την φοράει? Πχ μπορεί ο καθένας να φοράει στολη αξιωματικού της ΕΛΑΣ και να σουλατσάρει στο δρόμο?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 23 Δεκ 2015, 13:55

Kauldron έγραψε:
Συμφωνούμε.Αν θέλουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης να "επισημοποιούν" το δεσμό τους, ας κάνουν. Παιδιά γιατί να ιυοθετούν?

Νομίζω οτι τώρα πια δεν παίζει ούτε η υιοθεσία. Μπορούν να κάνουν παιδι με παρένθετη μητέρα... Οπότε πάλι λογαριασμό δεν δίνουν και γι αυτό σε κανέναν. Αν και προσωπικά δεν πολυσυμφωνώ μ αυτό γιατί η Ελληνική ταλιμπανέζικη κοινωνία είναι ακόμα πολύ καθυστερημένη για να δεχτεί κάτι τέτοιο και θα είναι πρώτα σε βάρος του παιδιού που θα πέφτει θύμα εκφοβισμου και αλητείας απο το κάθε κομπλεξικό και καθυστερημένο του περιβάλλοντος του...
Μακάρι να ήταν αλλιώς αλλά δεν είναι.
Και ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας και το συζητάμε είναι το επίπεδο αυτών που αντιδρούν ακόμα και σ αυτό εδώ το φόρουμ. Επιχειρήματα δωδεκάχρονων, χαχανιτά και γελάκια σαν τις κομμώτριες, και τάχα πονηρά υπονοούμενα οτι και καλά απο μας ξεχειλίζει απο τα αυτιά η τετοστερόνη και τα καβλόσπυρα και δεν είμαστε τοιούτοι.... χι χι χι....

Τράγοι παπάδες, ναζί, υστερικοί θρησκοληπτοι, κουκουέδες και φασιστοειδή οσοι αντιδρούν προς το παρόν, καταδικασμένοι να βρίσκονται πίσω απο τις οποιες κοινωνικές και πολιτικές εξελίξεις και να αντιδρούν σαν την ελένη λούκα καταντώντας μόνο γραφικοί και στο σκοτεινό περιθώριο.
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Δεκ 2015, 14:04

Ξαναρωτάω, δεν υπάρχει κάποιος νόμος που απαγορεύει να φοράει κάποιος στολή πχ ιερέα ή αξιωματικού της ΕΛΑΣ, κλπ?
Νέβερμάιντ, υπάρχει:

http://directnews.gr/greece/46903-paris ... hfthh.html

Αλλά φυσικά αν δεν είσαι χρυσαυγίτης, μπορείς να κάνεις τελείως ο,τι θέλεις, και ο νόμος δεν ισχύει.
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 23 Δεκ 2015, 14:11

Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σ' αυτήν τη φάση, είναι ότι οι περισσότερες προοδευτικές ...ορδές, αναγκάζονται να υποστηρίξουν κάτι με το οποίο και οι ίδιοι δεν συμφωνούν αλλά πρέπει να το υποστηρίξουν για το καλό της "ιδεολογίας". :LoL:

Πάντα τέτοια παιδιά.

Τελικώς, ο φόβος αντίδρασης στο προοδευτικάριο κοπάδι, είναι πολύ μεγαλύτερος από την ομοφοβία.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Δεκ 2015, 14:21

ΓΑΛΗ έγραψε:Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σ' αυτήν τη φάση, είναι ότι οι περισσότερες προοδευτικές ...ορδές, αναγκάζονται να υποστηρίξουν κάτι με το οποίο και οι ίδιοι δεν συμφωνούν αλλά πρέπει να το υποστηρίξουν για το καλό της "ιδεολογίας". :LoL:

Πάντα τέτοια παιδιά.

Τελικώς, ο φόβος αντίδρασης στο προοδευτικάριο κοπάδι, είναι πολύ μεγαλύτερος από την ομοφοβία.

:good:

Kι εδώ το περιστατικό:

0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 23 Δεκ 2015, 14:28

Kauldron έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σ' αυτήν τη φάση, είναι ότι οι περισσότερες προοδευτικές ...ορδές, αναγκάζονται να υποστηρίξουν κάτι με το οποίο και οι ίδιοι δεν συμφωνούν αλλά πρέπει να το υποστηρίξουν για το καλό της "ιδεολογίας". :LoL:

Πάντα τέτοια παιδιά.

:good:

Kι εδώ το περιστατικό:

Βασικά, είναι ηλίθιοι.

Το λογικό θα ήταν να υποστήριζαν την ομοφυλοφιλία των παπάδων και όχι να τη σατιρίζουν.

Αλλά από τύπους που κάνουν τόσο καλόγουστη σάτιρα και συγχρόνως κρατούν ταμπελάκια και πανώ με σημειολογία νηπιαγωγείου, δεν περιμένω κάτι καλύτερο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 23 Δεκ 2015, 14:36

"Είμαι γυναίκα με @@".
:LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL:

Και η χαρακτηριστική απόπειρά τους να περάσουν το κουσούρι και στους άλλους. "Εγώ το τρώω φανερά εσύ το τρώς κρυφά".
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Δεκ 2015, 14:37

ποια ομοφοβία ρε παιδιά; χεστήκαμε αν γαμιούνται μεταξύ τους οι πούστηδοι ή με κορκόδειλους.
το θέμα είναι ότι από δω και πέρα θα γίνουν εντελώς ξεδιάντροποι και χυδαίοι οι κίναιδοι. μέχρι τώρα ο φόβος της ξεφτίλας και του κράξιμου τους κράταγε σε κάποιο επίπεδο και δεν προκαλούσαν δημόσια.
να δείτε ότι θα μπαίνουν στο μετρό και θα βάζουν κωλοδάχτυλο η μια πουστάρα στην άλλη μόνο για να προκαλέσουν γιατί μην ξεχνάτε ότι πέρα από σεξουαλικά ανώμαλες είναι και ψυχοπαθείς οι περισσότερες υστερικές.
βρείτε και φέρτε έναν πστη που να μην έχει ψυχοπάθεια μικρή ή μεγάλη και εγώ θα γίνω κουμπάρος όταν παντρευτεί τον αράπη του ο μάκης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 23 Δεκ 2015, 14:39

Kauldron έγραψε:

"Είμαι γυναίκα με @@".
:LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL: :LoL:

Και η χαρακτηριστική απόπειρά τους να περάσουν το κουσούρι και στους άλλους. "Εγώ το τρώω φανερά εσύ το τρώς κρυφά".

η ψυχοπάθεια που λέγαμε. κάπως λέγεται αυτή η συμπεριφορά στην ψυχιατρική αλλά δεν θυμάμαι πως. :fico:
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”