ακόμα τσουρομαδιέται η βλάχα αντί να καμαρώνει τον γκέι ακτιβιστή λεβέντη της. τι καθυστερημένοι άνθρωποι υπάρχουν ρε πστη μου;

Kauldron έγραψε:
Συμφωνούμε.Αν θέλουν να κάνουν σύμφωνο συμβίωσης να "επισημοποιούν" το δεσμό τους, ας κάνουν. Παιδιά γιατί να ιυοθετούν?

ΓΑΛΗ έγραψε:Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σ' αυτήν τη φάση, είναι ότι οι περισσότερες προοδευτικές ...ορδές, αναγκάζονται να υποστηρίξουν κάτι με το οποίο και οι ίδιοι δεν συμφωνούν αλλά πρέπει να το υποστηρίξουν για το καλό της "ιδεολογίας".![]()
Πάντα τέτοια παιδιά.
Τελικώς, ο φόβος αντίδρασης στο προοδευτικάριο κοπάδι, είναι πολύ μεγαλύτερος από την ομοφοβία.

Kauldron έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:Αυτό που μου αρέσει περισσότερο σ' αυτήν τη φάση, είναι ότι οι περισσότερες προοδευτικές ...ορδές, αναγκάζονται να υποστηρίξουν κάτι με το οποίο και οι ίδιοι δεν συμφωνούν αλλά πρέπει να το υποστηρίξουν για το καλό της "ιδεολογίας".![]()
Πάντα τέτοια παιδιά.
Τελικώς, ο φόβος αντίδρασης στο προοδευτικάριο κοπάδι, είναι πολύ μεγαλύτερος από την ομοφοβία.
![]()
Kι εδώ το περιστατικό:

Kauldron έγραψε:
"Είμαι γυναίκα με @@".
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και η χαρακτηριστική απόπειρά τους να περάσουν το κουσούρι και στους άλλους. "Εγώ το τρώω φανερά εσύ το τρώς κρυφά".