Θα γεμίσουν την Ελλάδα λαθρομετανάστες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Θα γεμίσουν την Ελλάδα λαθρομετανάστες

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Οκτ 2015, 19:22

ΓΑΛΗ έγραψε:
Metranion έγραψε:Η δημοκρατία δεν είναι πρόφαση, είναι αργότερα να μπορούν όλες αυτές οι χώρες να ενταχθούν στην ευρωπαϊκή ένωση.

;;;

Οικονομικά ή διοικητικά;

Νομίζω ότι αμφότερα είναι μάλλον απίθανο να γίνουν.

Και γω χλωμο το βλεπω.Να μπουν σε ζωνες ελευθερου εμποριου μου φαινεται πιο πιθανο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Σικελιώτης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Σικελιώτης » 27 Οκτ 2015, 19:33

Εγώ πιστεύω ότι όταν κοπούν τα προνόμια ο ανθέλληνας του ΠΑΣΟΚ (νυν ΣΥΡΙΖΑ) θα αρχίσει να ενδιαφέρεται για τα παιδιά του
και για όσα έκλεψε και τα έκανε διαμερίσματα. Θα αρχίσει να ασχολείται με την πατρίδα του
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 27 Οκτ 2015, 19:39

Λαχουρένιος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
Metranion έγραψε:Η δημοκρατία δεν είναι πρόφαση, είναι αργότερα να μπορούν όλες αυτές οι χώρες να ενταχθούν στην ευρωπαϊκή ένωση.

;;;

Οικονομικά ή διοικητικά;

Νομίζω ότι αμφότερα είναι μάλλον απίθανο να γίνουν.

Και γω χλωμο το βλεπω.Να μπουν σε ζωνες ελευθερου εμποριου μου φαινεται πιο πιθανο.

Να σου πω, αν το δούμε εποικοδομητικά, σε περίπτωση ολικής ένταξης τους θα λυθεί αυτομάτως το μεταναστευτικό ζήτημα γιατί όλοι θα είναι ευρωπαίοι πολίτες και θα υπάρχει απλώς ελεύθερη διακίνηση χωρίς καμμία υποχρέωση οικονομικής στήριξης των προσφύγων, που θα απολαύσουν εκτός από τις επιδοματικές και τις φορολογικές χαρές της ενιαίας Ευρώπης.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 02 Νοέμ 2015, 14:23

θα 'ρθει μέρα που στην ελλάδα θα κάνουμε έκκληση στον ανθρωπισμό των μουσουλμάνων για να μη μας αποκεφαλίσουν. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 02 Νοέμ 2015, 16:07

Το ειπε και ο Αδολφος σου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 06 Νοέμ 2015, 16:22

O Aδόλφος είχε φτιάξει κάτι μεραρχίες από δαύτους.

Εικόνα

Εικόνα

Tέτοιους χασάπηδες πού θα ξανάβρισκε?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 07 Νοέμ 2015, 08:22

AZUREUS έγραψε:Απαιχτα τα Γερμανά και τα οικονομικά βαμπιρ της Ευρώπης. Βρήκαν που θα σμπρώξουν τα σπίτια που θα σας κατασχέσουν οι τράπεζες...
Οι συροι έχουν λεφτά και όρεξη για δουλειά.
Θα παίρνουν οι Σύροι πρόσφυγες τα σπίτια σας για ένα κομμάτι ψωμί πασοκοδεξιοί πλιατσικολόγοι μου. Που νομίζατε οτι είχατε ξεμπερδέψει με τα δανεικά σας και τα κλεψιμαίικα σας.
Προβλέπω συντομα νέα προάστια που θα ονομάζονται νέα Συρία, άνω Πακιστάν και Αφγανούπολη.... Θα έχουν και ποδοσφαιρική ομάδα τον πανσυριακό τον Αφγανιακό και τον πανπακιστανικό....
Που μου το παίζατε και ρατσιστές. Χτεσινά λιγούρια μου και σημερινοί χορτασμενοι με δανεικά.

Και ναι, υπάρχει Θεός και έχει και χιουμορ....

Η πλειοψηφία αυτών που θα χάσουν τα σπίτια τους είναι ψηφοφόροι του δικού σου κόμματος, στο οποίο είχαν εναποθέσει τις τελευταίες τους ελπίδες για να γλιτώσουν την οικονομική απανθράκωση.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 07 Νοέμ 2015, 08:29

Μα αφού τους ξαναψήφισαν δράκε, γιατί νομίζεις πως θα χάσουν τα σπίτια τους; Δεν νομίζω λογικά θα πάμε σε αλλαγή νομίσματος σιγά σιγά από το νέο έτος, έγινε μεγάλη καταστροφή με τα κάπιταλ κοντρολς
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 07 Νοέμ 2015, 08:47

Green Dragon έγραψε:Η πλειοψηφία αυτών που θα χάσουν τα σπίτια τους είναι ψηφοφόροι του δικού σου κόμματος, στο οποίο είχαν εναποθέσει τις τελευταίες τους ελπίδες για να γλιτώσουν την οικονομική απανθράκωση.

ακόμα και γω που δεν είμαι και ο πιο αριστερός, και ο πιο συριζα του μάταιου τουτου κόσμου ξέρω οτι ένας αριστερός δεν έχει σπίτια. Και αν έχει δεν είναι αριστερός. Αλλά και σε περίπτωση που έχει σπίτια και είναι αριστερός δεν θα τον πειράξει να φορολογηθεί γι αυτά. Ο καθένας με τις ανάγκες του και περαστικοί είμαστε όλοι απο αυτόν τον πλανήτη.
Οι πασοκοδεξιοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ για να σώσουν τα κλοπιμαία τους, το πλιάτσικο, τα δανεικά και τα αγύριστα ας πάνε σ αυτούς που είχαν τα αλισβερίσια μαζί τους να τους τα επιστρέψουν. Ο κάθε σωστός πολιτης δέχεται να φορολογηθεί αυτά που του αναλογούν με παράλληλη προστασία των πιο αδύναμων κοινωνικά και οικονομικά ομάδων συμπολιτών μας.
Ποιος διαφωνεί σ αυτό? Και αν διαφωνεί θα είναι εκ του πονηρού. Γι αυτό για περάστε απο το ταμείο μας....
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 07 Νοέμ 2015, 09:46

Green Dragon έγραψε:Η πλειοψηφία αυτών που θα χάσουν τα σπίτια τους είναι ψηφοφόροι του δικού σου κόμματος, στο οποίο είχαν εναποθέσει τις τελευταίες τους ελπίδες για να γλιτώσουν την οικονομική απανθράκωση.

Πολλα χαιβανια δεν πληρωναν τις υποχρεωσεις τους γιατι ''σε λιγο θα βγει ο ΣΥΡΙΖΑ και θα τα διαγραψει ολα'' :LoL:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”