Ναι εισαι μισογυνης

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ναι εισαι μισογυνης

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Σεπ 2015, 14:03

fasistario έγραψε:Dude, γυναίκα που δεν εκτιμά και δεν σέβεται τον εαυτό της λειτουργώντας έτσι, μην περιμένει τουλάχιστον εκ μέρους μου την παραμικρή ένδειξη σεβασμού.
Δεν μίλησα για διαφορά στα δικαιώματα. Είπαμε, απόλυτη ισότητα απέναντι στον νόμο. Δεν είναι εκεί οι διαφωνίες μου.

Απλά όπως έχω ξαναγράψει, φτάνουν στα 35-40 και ψάχνουν τον μαλάκα πρίγκιπα.

Aυτο δεν εχει να κανει με το φεμινισμο,ειναι μεμονωμενες προσωπικες επιλογες που δεν εχουν πολιτικη διασταση (ή εχουν μονο πολυ εμμεσα,οπως καθε τι).
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 28 Σεπ 2015, 14:05

Ρε Χελώνε, πάνω κάτω είμαστε στην ίδια γενιά. Λίγο όβερ θέρτιζ.
Και έχω κουραστεί να βλέπω γκόμενες που πέρασαν μια δεκαετία οργιάζοντας, ξεπερνώντας κάθε όριο, ξαφνικά να νιώθουν το βιολογικό τους ρολόι να χτυπάει και να μετατρέπονται εν μία νυκτί σε αθώες και άσπιλες κορασίδες που απλά αναζητούν ένα πριγκιπόπουλο να τις παντρευτεί και να κάνουν οικογένεια.
Με όλα φυσικά τα απαραίτητα κρεντένσιαλς. Δουλειά, αμάξι, μόρφωση κλπ κλπ κλπ.
Και επειδή τουλάχιστον στην δική μου παρέα έχουμε ξεμείνει λίγοι οι ανύπαντροι και αδέσμευτοι, έχουμε μετατραπεί σε κελεπούρια προς τύλιγμα.
Όχι κοπελιά. Όταν μέχρι πριν από 2-3 χρόνια έκανες παρτούζες με αγνώστους,μην περιμένεις σήμερα, επειδή εσύ πλασσάρεις μια άλλη εικόνα να φάω το παραμυθάκι. Για παρτούζες ήσουν, για παρτούζες πλασσαριζόσουν, ε, για παρτούζωμα θεωρώ κι εγώ ότι αξίζεις.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 28 Σεπ 2015, 14:08

Α, και βασικότατο εντιτάρισμα.
Αυτό που με ενοχλεί σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η δηθενιά και η προσπάθεια να αναδειχθούν σε σοβαρές γκόμενες.
1000 φορές καλύτερα και περισσότερο εκτιμώ κοπέλες που δεν κρύβουν το παρελθόν τους, οι πούτσες που έφαγαν είναι πολλά χιλιόμετρα, αλλά το έκαναν εν γνώση τους,με συναίσθηση και με πλήρη επίγνωση του τί κάνουν, το παραδέχονται και ξέρουν να είναι σωστές. Με μια τέτοια τύπισσα θα μπορούσα άνετα να είμαι μαζί.
Με περιπτώσεις σαν τις πρώτες που περιέγραψα, ούτε για δεύτερο πήδημα.
0 .
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 28 Σεπ 2015, 14:15

fasistario έγραψε:Ρε Χελώνε, πάνω κάτω είμαστε στην ίδια γενιά. Λίγο όβερ θέρτιζ.
Και έχω κουραστεί να βλέπω γκόμενες που πέρασαν μια δεκαετία οργιάζοντας, ξεπερνώντας κάθε όριο, ξαφνικά να νιώθουν το βιολογικό τους ρολόι να χτυπάει και να μετατρέπονται εν μία νυκτί σε αθώες και άσπιλες κορασίδες που απλά αναζητούν ένα πριγκιπόπουλο να τις παντρευτεί και να κάνουν οικογένεια.
Με όλα φυσικά τα απαραίτητα κρεντένσιαλς. Δουλειά, αμάξι, μόρφωση κλπ κλπ κλπ.
Και επειδή τουλάχιστον στην δική μου παρέα έχουμε ξεμείνει λίγοι οι ανύπαντροι και αδέσμευτοι, έχουμε μετατραπεί σε κελεπούρια προς τύλιγμα.
Όχι κοπελιά. Όταν μέχρι πριν από 2-3 χρόνια έκανες παρτούζες με αγνώστους,μην περιμένεις σήμερα, επειδή εσύ πλασσάρεις μια άλλη εικόνα να φάω το παραμυθάκι. Για παρτούζες ήσουν, για παρτούζες πλασσαριζόσουν, ε, για παρτούζωμα θεωρώ κι εγώ ότι αξίζεις.

Συμφωνώ 100% με όσα λες.
Το φαινόμενο, δυστυχώς είναι γενικότερο, και δεν αφορά μόνο τα αισθηματικά. Ζούμε στην χώρα της υποκρισίας, και στην χώρα που οι πόρνες ανακυρήσσουν εαυτούς παρθένες. Τις προάλλες έβλεπα το προφίλ μιας γκόμενας που ήξερα, φούλ βύσμα (είχε πάρει θέση στο πανεπιστήμιο χωρίς καλά καλά να έχει ορκιστεί στο βασικό της τίτλο σπουδών, οχι να έχει PhD κλπ), και ήταν υπέρ του Τζήμερου, και φωνάζει για αξιοκρατία.
Εδώ έφτασαν οι πασόκοι να μιλάνε κατά των κομματικών διορισμών και της αναξιοκρατίας. Τί να λέμε τώρα.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 28 Σεπ 2015, 14:31

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 28 Σεπ 2015, 14:36

Εικόνα

Ας δικαιολογήσουμε και τους βιασμούς, εφόσον προέρχονται από μειονότητες.
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 28 Σεπ 2015, 14:38

Και επικό κλάμα

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 28 Σεπ 2015, 15:08

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Θερντ τζενερέισον φέμινιζμ.
Μπικόζ φακ μούα πατρίαρκχι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 28 Σεπ 2015, 16:21

Το ξερεις πολυ καλα οτι φεμινισμος δεν ειναι μονο αυτα.Βασικα ο 3rd wave feminism πιο πολυ σε υστερια βαρεμενων λευκων μεσοαστων μου κανει,παρα σε φεμινισμο.
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 28 Σεπ 2015, 16:34

Ναι, αλλά αυτό είναι φεμινισμός σήμερα.
Το γεγονός ότι πληρώνονται περισσότερο πχ σε αρκετές δουλειές γραφείου λόγω επιδομάτων κλπ, ή ότι οι περισσότεροι CEO μεγάλων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ σήμερα είναι γυναίκες, είναι δεδομένα που δεν τις συμφέρουν να ακούγονται.
Δεν ζητάνε ισότητα, εκφράζουν κομπλεξισμό.
Και γι' αυτό ο αντιφεμινισμός είναι υγεία.
0 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”