exomotis έγραψε:Προσκυνητής έγραψε:Πήρε τα αυτί μου σε ένα μαγαζί κοντά Αλεξάνδρας και Κηφισίας... αν με πιάνεις που με πιάνεις, ότι οι εντολείς, γνωρίζουν ότι δεν θα έχουμε πέσιμο σε περίπτωση ήττας, ούτε θα βγουν μαχαίρια. Άλλωστε στη δεύτερη θέση και όχι σε συγκυβέρνηση , οι γραμμές τις "ΠρώτηςφοράςΑριστερά" δεν θα διαταραχθούν, αλλά θα φορτωθούν όλα στην απειρία και στο ασφυκτικό πρες που οδήγησε σε λάθη...![]()
Το πρόβλημα όμως είναι αλλού...
Ακόμα και από τη δεύτερη θέση ο Ηγέτης έχει δεσμευτεί να ψηφίζει ΝΑΙ σε όλα.... και τον κρατάνε από τα ατροφικά αρχ....κια πλέον.... Και εκεί έχουμε νέα διάσπαση ... Από υπογράφοντες....
Αν δεν βγει έστω και μμε μία ψήφο πρώτος την Κυριακή ο Ηγέτης, το κόμμα μέχρι Φεβρουάριο θα έχει γίνει τρεις εφτά ...εικοσίμία
Άκουσες τίποτα, από Κουμουνδούρου;
Πηγή ... η ίδια με τον εκβιασμό που έρχεται, αν θυμάσαι![]()
Για πε;
Aν γραψω εδω τι εχουν παρει τα αυτια σου κατα καιρους και τι βγαινει, θα γελασει και το Δρομοκαιτιο.
Το θεμα ειναι οτι δεν θα ειναι μικρη η διαφορα , οπως παλι σας εχουν πει τα αφεντικα σας, και οτι και παλι λουτσα θα πεσει.
Παντα μετα τις εκλογες την κανεις ομως γιατι απλα ολο μαλαστουμπες τρως αφου εισαι συνηθισμενος.
Να πω κι εγώ που δεν εχω αφεντικό, τι εχω καταλαβει οτι θα γένει?
Α) Συριζα πρωτος μαζι με (ΑΝΕΛ) -ΠΟΤΑΜΙ .
β) ΝΔιτσα πρωτη μαζι με ΠΑΣΟΚ
Απο τις κορώνες που βγαζουν , ο καθένας "χτυπά" τα μικρά κόμματα του "αλλου".
Εγώ θελω να μπει καμια ΕΚ να γελάμε με σχολιασμό του Προέδρου στα καναλια και να γινει το συμπαν π...τανα για ενα 6μηνο ακόμα, μετά το περας του οποιου θα ξανα παμε σε εκλογές.