ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Re: ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ
Ο ΠΟΝΤΙΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ. ΟΧΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΦΛΑΜΠ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΥΠΟΥ.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ποια ανήλικα; Εγώ μόνο την περιστέρα μπαζόλα βλέπω.
εγώ βλέπω τρεις.
οι ενδυματολογικές επιλογές των γονέων πάντως παραπέμπουν σε αρβανίτικο πανηγύρι.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Πίσω στον πουστόγερο μέντορα, τώρα:
για το συγκεκριμένο έγγραφο δεν υπάρχει πρωτοκόλληση, ούτε καταγραφή σε κάποιο βιβλίο καταχωρήσεων, οπότε δεν μπορεί και να διαπιστωθεί αν η επικύρωση είναι μεταχρονολογημένη ή όχι.

για το συγκεκριμένο έγγραφο δεν υπάρχει πρωτοκόλληση, ούτε καταγραφή σε κάποιο βιβλίο καταχωρήσεων, οπότε δεν μπορεί και να διαπιστωθεί αν η επικύρωση είναι μεταχρονολογημένη ή όχι.

0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Κι άλλο ντούρο κρέας για τα τσιπρόφωνα:
γιώτης - κοτταρίδης - φλομπέρ - τσιπροχαχανούλης

(Και με τον ερνέστο με μοζάικ να μην πήζει ο ντιεγκίτο)
γιώτης - κοτταρίδης - φλομπέρ - τσιπροχαχανούλης

(Και με τον ερνέστο με μοζάικ να μην πήζει ο ντιεγκίτο)
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

δεν πρωτοκολλούνται ούτε καταγράφονται οι επικυρώσεις από την ελας ρε. ξέρουν τι κάνουν στον σύριζα.
για μαλάκες τους έχεις, οι μισοί και βάλε πρώην πασόκοι είναι.
για μαλάκες τους έχεις, οι μισοί και βάλε πρώην πασόκοι είναι.
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Πίσω στον πουστόγερο μέντορα, τώρα:
δείξε σεβασμό στα 50 χρόνια που έφαγε από τη ζωή του σαν αριστερός.
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

O ραντανπλαν γλεντάει τον Ποντικό. Πράισλες!
Μπζίτ, κοίτα δικιά μου είναι η Ποντίκαινα, σου την κάνω πάσα για να παίρνω λίγο μάτι, έτσι?
Μπζίτ, κοίτα δικιά μου είναι η Ποντίκαινα, σου την κάνω πάσα για να παίρνω λίγο μάτι, έτσι?
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
Diego
- Crazy poster

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Diego έγραψε:Ξαναδιάβασε Π Ρ Ο Σ Ε Κ Τ Ι Κ Α το κείμενο με τη φωτογραφία που πόσταρες ρε μαλάκα-ΕΛΕΟΣ.
Επαγγελματίας βραβευμένος φωτορεπόρτερ βλέπει την μπαζιάνα γυναίκα του τσιπροχαχανούλη στον αγιασμό της χιλ και παίρνει φωτός. Την επομένη βγαίνει στο πανελλήνιο ότι ορφέας και ο ερνέστος πάνε σε ιδιωτικό το οποίο εξαιρείται από την αύξηση φπα την ώρα που ο μούργος πατέρας τους καταγρεουργεί τη δημόσια εκπαίδευση με μνημόνια και περικοπές. Την παράλλη μέρα σκάει η καργιόλα αυτή στη χιλ με τραμπούκους. Και την πάραπαράλλη έρχεται εξώδικο στον φωτορεπόρτερ το οποίο εμμέσως απειλεί ότι θα διώξουν το παιδί του από το σχολείο. Εσύ τώρα είσαι εντάξει με αυτό;
Επαγγελματίας φωτορεπόρτερ παίρνει φωτογραφίες του νηπιαγωγείου ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΛΙΚΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΛ ΠΑΡΑΝΟΜΟ.Την επόμενη μέρα τα ΜΜΕ δημοσιεύουν ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΜΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΝΗΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕ Ο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, γνωρίζοντας πως είναο παράνομο.
'Οταν σας επισημαίνουμε πως τα ανήλικα ΔΕΝ φαίνονται στις φωτογραφίες, απαντάτε "ΝΑΙ ΑΛΛΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ".
Σατανίκ, πραγματικά σταμάτα να ντροπιάζεις τον εαυτό σου σε αυτό το νήμα- αν ήμουν διευθυντής θα είχα πετάξει ΧΘΕΣ τον ΥΠΟΒΛΑΚΑΝΙΟ ΚΑΤΙΜΑ από το σχολείο που κανιβάλλισε συμμαθητή του παιδιού του για τα φράγκα και θα είχα προβεί σε αγωγές απέναντι στα ΜΜΕ που δείξανε νήπια στις φωτογραφίες.ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.
Πραγματικά μην το συνεχίζεις άλλο γιατί εκτίθεσαι για το αν είσαι ευρωπαιστής.
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Άλλος εγώ δεν είμαι σύριζα αλλά μας προέκυψε.
0 .
-
Diego
- Crazy poster

Μαλάκα μου βγές έξω που βρέχει στην Ολλανδία να βραχείς μπας και συνέλθεις.Σοβαρά τώρα, δεν είμαι εγώ Σύριζα-εσύ συμπεριφέρεσαι σαν παλαιοβλακάνιος κατιμάς.Δλδ ρε ΜΑΛΑΚΑ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;
Και είσαι υπέρ της υιοθέτησης ευρωπαικών θεσμών και λογικών για τη χώρα; Μαλάκα μου σοβαρά σε άλλη δυτική χώρα, ο φωτορεπόρτερ θα εκλιπαρούσε για συγγνώμη.
ΥΓ.Μείνει στον μαλάκα τον Φραπεράρη και γλέντησε τους-αλλά τα ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΡΟΠΗ!
Και είσαι υπέρ της υιοθέτησης ευρωπαικών θεσμών και λογικών για τη χώρα; Μαλάκα μου σοβαρά σε άλλη δυτική χώρα, ο φωτορεπόρτερ θα εκλιπαρούσε για συγγνώμη.
ΥΓ.Μείνει στον μαλάκα τον Φραπεράρη και γλέντησε τους-αλλά τα ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΝΤΡΟΠΗ!
0 .
Αποχώρηση από το peg, δραχμή συνδεδεμένη με το χρυσό, άγριες ιδιωτικοποιήσεις,μικρό δημόσιο και εταιρική φορολογία κάτω του 14% με υψηλό κατώτατο.Οχι στον ευρωκομμουνισμό,στους ΔΕΚΟτζήδες των 3500 ευρω και τα υπερτιμολογημένα δημόσια έργα σε ευρώ.