Αυτωφοράκιας εναντίον Ηγέτη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Αυτωφοράκιας εναντίον Ηγέτη

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 15 Σεπ 2015, 00:03

nik_killthemall έγραψε:μεχρι τις 10 ο ηγετης εφαγε τοσο ξυλο που τον λυπηθηκα, οποτε μετα τις 10 την εκανα για καμια μπυρα να ξεχασω τη κουφαλα τον καραφλα που εχει υφος μουστακαλους μυγας.

Μετα τις 10 τουλαχιστον εριξε καμια ο ηγετης ή συνεχισε μεχρι τελους σταθερα να τις τρωει ?

ο αζορ να μου απαντησει, γιατι ειναι γνωστον πως ειναι αντικειμενικος.

Ελα και συ μαζί μας. Ο ηγέτης αγαπάει και σενα και ας είσαι μαλάκας οπαδός του τζήμερου.
Ο μεγαλόψυχος εχει μια αγκαλιά για όλους σας... :haka:
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 15 Σεπ 2015, 00:13

Τον ήπιε μέχρι πατούρας

Εικόνα
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 15 Σεπ 2015, 01:20

Λοιπον καθαρα, δεν ειχε και πολυ ενδιαφερον λογω οτι ο Βαγγελας υστερουσε πολυ ο φουκαρας.
Απλα οσο μιλουσε τοσο μεγαλωνε η διαφορα υπερ του Αλεξη.

Στο τελος δε τι ξεφτιλα και αυτη με το υψος!!!! :LoL:

Καλα δεν εχει κανενα συμβουλο να του πει οτι αυτη η ηλιθιοτητα περι υψους τον κανει στον κοσμο χαζο?
Ποιο υψος ρε χαζουλη, δεν μπορεσες και τα ερριξες στο υψος.....μουαχαχαχαχαχαχαχ :LoL: :LoL:

Τελικα ειναι φανερο, δεν εχει αντιπαλο εσωτερικο εξωτερικο ο ηγετης.
Μονος παιζει .......
Παει παλι η νουδουλα, την τελειωσε για τριτη φορα .
Πρωτη τον γεναρη, Δευτερη το 62% και τριτη τωρα με τον Μπαρμπαγιωργο αρχηγο κομματος..... :LoL:

Αντιπαλο ρεεεεεεεεε.......
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 15 Σεπ 2015, 01:28

Tωρα που το ξανασκεπτομαι , ισως τον αδικησα τον φουκαρα τον Σαμαρα.
Νομιζα οτι ηταν ο χειροτερος αλλα επεσα εξω, αυτος τουλχιστο ηταν πιο εξυπνος αφου την εκανε απο τον θανατο.
Ουτε καν προσπαθησε , γιατι ηξερε.
Ο Σταυρακας ομως την πατησε.......και μιλαμε για οριστικη ξεφτιλα.
Μαλλον την Δευτερα η ΝΔ τον τελευει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 15 Σεπ 2015, 08:10

Καλά ρε νούμερα, μέχρι και τον χουντοπασόκο Γιομπαζολιά φέρατε στο μπιντέιτ;

Λιγο ντροπή ρεεεε!!

Τον είδε ο πατέρας μου που έκατσε να δει το μπιντέιτ και έμεινε άφωνος. Παίζει να ειχε να τον δει στο γυαλί κοντά 3 δεκαετίες.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 15 Σεπ 2015, 09:24

Alejandro έγραψε:Καλά ρε νούμερα, μέχρι και τον χουντοπασόκο Γιομπαζολιά φέρατε στο μπιντέιτ;

Λιγο ντροπή ρεεεε!!

Τον είδε ο πατέρας μου που έκατσε να δει το μπιντέιτ και έμεινε άφωνος. Παίζει να ειχε να τον δει στο γυαλί κοντά 3 δεκαετίες.

Κακώς ο Τσίπρας δέχτηκε να παραστεί σε τηλεμαχία οπου αυτοί που ρωτούσαν ήταν σκύλοι των ολιγαρχων, Σοιμπλόφωνα και χουντοβρυκόλακες. Και ολοι μαζί αλητες ρουφ δημοσιογράφοι.

Βέβαια ένας πραγματικός ηγέτης δεν ασχολείται μ αυτά ούτε ποιους έχει απέναντι του. Και πάλι τους σάρωσε όλους με την αστραφτερή παρουσία του.
Αλλά το επικοιωνιακό τμήμα του συριζα εδώ να τους το πω με σιγουριά και δημόσια οτι είναι για τον Π.Κ. Επρεπε να ζητήσουν να βάλουν και δημοσιογράφους που πρόσκεινται φιλικά προς τον συριζα για λόγους αντικειμενικότητας και ισοροπίας. Δηλαδή γιατί να είναι η ΜπομπολοΤρέμη και να μην είναι ο αρβανίτης του κόκκινου? Δεν κατάλαβα. Γιατί να είναι ο γερμανος ο πωςτονλενε του άλφα και να μην υπάρχει ένας δημοσιογράφος του lef.gr για παράδειγμα. Γιατί να είναι ο γιομπατζολιάς ο χουντοφασίστας και να μην είναι κάποιος δημοσιογράφος φιλικά προσκείμενος στον συριζα?
Οι χουντοδεξιοί και το τσιράκι του σαμαρά προσέχανε μη τους ξεφύγει κανα εκατοστό απο το ύψος τους άσχετα απο τα εκατοστά που έπαιρναν απανωτά απο αλλου.

Εικόνα

Και σαν απόδειξη οτι κοιμουνται πραγματικά ορθιοι οι επικοινωνιακοί εκεί στο συριζα είναι οτι αφησαν τους χουντοδεξιούς να μεταδώσουν πρώτοι την ανακοίνωση τους στην ερτ που την είχαν ετοιμη πριν ξεκινήσει η τηλεμαχία οτι "ο σημερινός νικητής της τηλεμαχίας είναι ο αυτοφωρακιας".
Ξυπντάτε ρεεεεε!!
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 15 Σεπ 2015, 10:28

AZUREUS έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:μεχρι τις 10 ο ηγετης εφαγε τοσο ξυλο που τον λυπηθηκα, οποτε μετα τις 10 την εκανα για καμια μπυρα να ξεχασω τη κουφαλα τον καραφλα που εχει υφος μουστακαλους μυγας.

Μετα τις 10 τουλαχιστον εριξε καμια ο ηγετης ή συνεχισε μεχρι τελους σταθερα να τις τρωει ?

ο αζορ να μου απαντησει, γιατι ειναι γνωστον πως ειναι αντικειμενικος.

Ελα και συ μαζί μας. Ο ηγέτης αγαπάει και σενα και ας είσαι μαλάκας οπαδός του τζήμερου.
Ο μεγαλόψυχος εχει μια αγκαλιά για όλους σας... :haka:

αντικειμενικα :

1) τον οπαδισμο εδω μεσα τον πρεσβευεις ξεκαθαρα εσυ κι ο ροκο

2) Αν ηταν εκει μεσα ενας βλημερος ή ενας μπογιοπουλος τα 2 μπαζα θα εβαζαν τα κλαμματα στο 10λεπτο

3) απ'την "απαντηση" σου, καταλαβαινω οτι ο τσιπρας συνεχισε σταθερα με την τακτικη "τρωω ξυλο μεχρι να με λυπηθει ο λαος".

4) Ειναι ξεκαθαρο οτι ο τσιπρας πονταρει στον οικτο των ελ. Στη ΝΔ παλι πονταρουν στην λαμογια της καραφλης κουφαλας, γιατι διαφορετικα με οποιονδηποτε αλλο στο τιμονι, θα εβγαιναν με διαφορα πρωτοι κα θα επρεπε να εφαρμοσουν μονοι τους την μνημονιαρα του τσιπρα.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Σεπ 2015, 10:36

Ο Ηγετης ειχε ρευμα οσο υποσχοταν λεφτα.Επικοινωνιακα δεν ηταν ποτε κατι σημαντικο.Γενικα το επικοινωνιακο εκτος του οτι δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο στην πραξη,επηρεαζεται αμεσα απο την πραγματικη πολιτικη.

Οσο εισαι αντιπολιτευση μπορεις να σαι χαλαρος,να λες εξυπναδες κλπ.Αν εισαι κυβερνηση και εχεις ελαφρυνει το πορτοφολι του αλλου,δεν το σωζεις οσο χαρισματικος και αν εισαι.

Ο Μειμαρ εχει ενα αλφα ρευμα και αυτος,αλλα ακριβως επειδη ειναι αντιπολιτευση.Οταν μπει στην συγκυβερνηση σαν αρχηγος κομματος,οι βαρυμαγκιες του και το ωραιο του μουστακι δε θα απασχολουν κανενα.

Οι ψηφοφοροι ειναι χαζοι αλλα οχι τοσο χαζοι.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 15 Σεπ 2015, 10:45

Παρτο πισω συναδελφε.
Εγω οπαδος δεν ειμαι , εαν η σκληρη κριτικη στους αλλους αχρηστους και απατεωνες τοσα χρονια πειραζει μερικους, εσενα σε περιμενα πιο συνεπη τουλαχιστο , επειδη εκτιμω τους συναδελφους ενα μετρο πανω απο τους υπολοιπους.
Το οτι στηριζω μερικα χρονια κατι που νομιζω οτι διαφερει απο τους υπολοιπους , και διαφερει σε ποιοτικα χαρακτηριστικα, δεν πα να πει οτι ειμαι οπαδος.
Οπαδος δεν ημουν ποτε ουτε την εποχη στο κομμα.
Λογω ιδιοσυγγρασιας εκτος απο αναρχο-κομμουνιστης εχω γραψει οτι ειμαι και μηδενιστης, αρα σε τα μενα δεν στεκουν αυτα.
Δεν με ενδιαφερουν δε τοσο τα ποσοστα οπως δεν με ενδιεφεραν ποτε , αλλιως δεν θα ημουν με το ΚΚΕ ποτε.
Ενδιαφερει ομως τωρα η παρεμβολη μιας αριστερας που μακαρι να ηταν και το κομμα μεσα, στην προσπαθεια καταπολεμισης της νεοφιλ πολιτικης και στην συνεχεια της αλλαγης ενος καταστροφικου πλαισιου.
Ε ,αυτο το κομμα δεν το εχει κατα νου και περι αλλων τυρβαζει αναλουμενο σε ενα γελοιο εμφυλιο.

Η υοποθετηση μου ειναι καθαρη και ηταν απο παλια.
Σαν κομμουνιστης δεν εχω προτυπο το προσωπο αλλα την συνολικη κοινοτητα που αποτελει ενα κομμα.
Και ομως, το προσωπο παιζει ενα μεγιστο ρολο , για αυτο και το τρολλαρισμα μου που αρκετοι το καταλαβαινουν αλλα ελαχιστοι δεν το εχουν παρει χαμπαρι.
Εξω ομως απο ολα αυτα , πραγματικα ειναι δυνατος ο Τσιπρας, γιατι εαν δεν ηταν εκει που εφτασε τον συριζα, δεν θα ειχε φτασει με τιποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 15 Σεπ 2015, 10:48

nik_killthemall έγραψε:

αντικειμενικα :

1) τον οπαδισμο εδω μεσα τον πρεσβευεις ξεκαθαρα εσυ κι ο ροκο

2) Αν ηταν εκει μεσα ενας βλημερος ή ενας μπογιοπουλος τα 2 μπαζα θα εβαζαν τα κλαμματα στο 10λεπτο

3) απ'την "απαντηση" σου, καταλαβαινω οτι ο τσιπρας συνεχισε σταθερα με την τακτικη "τρωω ξυλο μεχρι να με λυπηθει ο λαος".

4) Ειναι ξεκαθαρο οτι ο τσιπρας πονταρει στον οικτο των ελ. Στη ΝΔ παλι πονταρουν στην λαμογια της καραφλης κουφαλας, γιατι διαφορετικα με οποιονδηποτε αλλο στο τιμονι, θα εβγαιναν με διαφορα πρωτοι κα θα επρεπε να εφαρμοσουν μονοι τους την μνημονιαρα του τσιπρα.

Η αλήθεια είναι οτι εσένα σ έχει φάει η αντικειμενικότητα. :D
Τέλος πάντων αυτό που αναφέρεις σχετικά με τον τσίπρα έχεις ένα δικιο. Αλλά δεν επιδιώκει τον οίκτο. Εδώ κάνεις ένα λάθος. Απλά είναι τόσοι πολλοί αυτοί που του επιτίθενται που αναγκάζεται να βρίσκεται σε μόνιμη κατάσταση άμυνας, απολογίας, και δικαιολογησης των αποφάσεων του. Το καταλαβαίνεις αυτό πιστευω. Για τους δυο που αναφέρεις εχω πάψει να παρακολουθώ τζίμερο λόγω του αλήτικου και τραμπουκικου τρόπου των επιθέσεων του σε ένα μίγμα με πολιτικό ρεμαλισμό προσπαθώντας απεγνωσμένα να τραβήξει την προσοχή πανω του με τον αγαπημένο τρόπο του κάθε τραμπουκου πολιτικου. Την αλητεία. Ο μπογιόπουλος τον παρακολουθώ τα βράδυα οποτε μπορώ στο ραδιόφωνο αλλά δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερο στο λόγο του παρά ένα ξεπερασμένο κουκουεδισμό και τις συνηθισμένες παπαριές του για όλα φταίει ο τσίπρας, και τα μνημόνια, και μπλα μπλα μπλα με ανύπαρκτες συγχρονες ρεαλιστικές αντιπροτάσεις. Τουλάχιστον δεν συμφωνώ εγώ μ αυτές.
Οσο για μένα δεν είναι οπαδισμός αυτό που περιγράφεις. Είναι συνέχεια αυτού που εντοπίζεις σαν οίκτο προς το πρόσωπο του Τσίπρα που το εκμεταλεύεται πολιτικά. Μπορεί να είναι και έτσι. Αλλά για μένα πιστεύω οτι δέχεται ένα είδος πολιτικού μπουλιγκ. Τώρα αμα δείχνει κάποιον ο δοσίλογος, και όταν αυτός έχει αντίπαλο τον γερμανοτσολιά, οταν το καθε τελευταίο πολιτικο ρεμάλι τον βριζει χυδαία, οταν συγκρούεται με τους μαφιόζους ολιγάρχες και τα σκυλιά τους και άλλα πολλά ε τότε θα προσπαθήσεις να τον υπερασπιστείς ακόμα και να τον προστατέψεις με κάθε τρόπο και μετά θα καθήσεις να αναρρωτηθείς αν άξιζε τον κόπο... Τόσο απλά.
Ετσι είμαστε εμείς οι ανθρωπιστές τι να κάνουμε...
:ciao5:
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”