Τριτο κομμα η Ενωση Κεντρωων!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Τριτο κομμα η Ενωση Κεντρωων!

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Αύγ 2015, 10:25

Alejandro έγραψε:Δεν τα γράφει ο ίδιος ο Λεβέντης αυτά.

ναι ρε, αλλά ασε τον κόσμο να φαντάζεται οτι ο Λεβένταρος κάνει τετοια "λάθη". Ουτως ή αλλιώς κανεις δεν ασχολειται επι του παρόντος με το τι λέει ο Λεβεντης ΤΩΡΑ και τι προτάσεις έχει (όπως και δεν ασχολειται και με κανεναν αλλον, ολοι ασχολουτναι με τον συριζαϊκό εμφυλιο) .

Υπάρχει ενα σιτε το newsnow. Δεν εχω ψάξει σε ποιον όμιλο ανηκει, αλλά γενικά μου εμφανίζεται συνεχεια στο inewsgr που εχω ανοιχτό ολημερις. Σε κάποια φάση βλέπω "Δειτε ποιά μικρά κόμματα και γιατι δεν πρεπει να τα ψηφίσετε". :LoL:
(το newsnow πριν λιγο εβγαλε "αρθρο" αμα βαλεις το Pin της κάρτας αναποδα, ερχεται η αστυνομία να σε συλλάβει)
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Αύγ 2015, 10:59

Εκτός από τον ίδιο τον Λεβέντη, ποιά άλλα στελέχη έχει αυτό το κόμμα? Γιατί μόνο ο Λεβέντης βγαίνει στα παράθυρα, απ' όσο έχω δεί.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Αύγ 2015, 12:58

Εικόνα

"Κάποια ζώα δεν πιστευουν οτι θα γινουν επαναληπτικές εκλογές. Γι'αυτό διορθώνουμε το tweet προσωρινά".
:LoL:
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Rakomelofronas » 30 Αύγ 2015, 15:05

Αν διαφωνούμε στον νεοναζιστικό χαρακτήρα της ΧΑ, που δεν είναι "απλά" δεξιός ευρωσκεπτικιστικός - εθνικιστικός όπως είναι των ΑΝΕΛ αλλά είναι σε παρόμοια φάση με το Γιόμπικ στην Ουγγαρία και το ΒΝΡ στο ΗΒ, αποσυνάγωγοι ακόμα και από τους Λεπέν-Φάρατζ, δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Οι θεσμοί υπάρχουν και ας έχουν ατέλειες, σε πείσμα όλων των εχθρών τους που μάταια προσπαθούν να πείσουν ότι δικτατορικές και οχλοκρατικές λύσεις είναι καλύτερες.

Η ΕΚ δεν έχει στελέχη άξια λόγου. Είναι προσωπικό κόμμα του Νοστράδαμου - Λεβέντη. Αν έχει στοιχειώδη σύνεση και δεν πάθει ναπολεοντισμό, θα φροντίσει να αναδείξει μερικούς έστω σε κανάλια τοπικής εμβέλειας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 30 Αύγ 2015, 15:32

Δεν ξέρω αν είναι νεοναζί ή οχι.
Αυτό που θεωρώ είναι οτι αυτά που λένε περί αυτάρκειας, τέλος στο πολιτικαλκορρεκτιλίκι, μηδενική ανοχή σε απολιτίκ χιπστεράδες-εκπροσώπους των ολιγαρχών, τέλος στον φασισμό της Ε.Ε. εις βάρος του Νότου, με βρίσκουν σύμφωνο.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό paralo » 30 Αύγ 2015, 16:03

Rakomelofronas έγραψε:Αν διαφωνούμε στον νεοναζιστικό χαρακτήρα της ΧΑ, που δεν είναι "απλά" δεξιός ευρωσκεπτικιστικός - εθνικιστικός όπως είναι των ΑΝΕΛ αλλά είναι σε παρόμοια φάση με το Γιόμπικ στην Ουγγαρία και το ΒΝΡ στο ΗΒ, αποσυνάγωγοι ακόμα και από τους Λεπέν-Φάρατζ, δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Οι θεσμοί υπάρχουν και ας έχουν ατέλειες, σε πείσμα όλων των εχθρών τους που μάταια προσπαθούν να πείσουν ότι δικτατορικές και οχλοκρατικές λύσεις είναι καλύτερες.

Η ΕΚ δεν έχει στελέχη άξια λόγου. Είναι προσωπικό κόμμα του Νοστράδαμου - Λεβέντη. Αν έχει στοιχειώδη σύνεση και δεν πάθει ναπολεοντισμό, θα φροντίσει να αναδείξει μερικούς έστω σε κανάλια τοπικής εμβέλειας.

Ακριβώς. Αυτό περιμενω κι εγώ απο την Εθνική μας Πυθεία. Για να δούμε, θα την κάνει την υπέρβαση;
Απο την άλλη βεβαια, δεν θυμάμαι να τσοντάρουν οι εκπροσωποι της ΧΑ πριν μπουν στη Βουλή... Μας τους κράταγαν κρυφούς σαν kinder εκπληξη ενα πράγμα. ( puke )

O Λεβένταρος ειναι παλικάρι γιατι λέει τα αυτονόητα τόσα χρόνια.
Αρκτά απο όσα λέει τώρα (ηδη δλδ απο Γεναρη) οτι θα βαζει "αναπληρωματικούς βουλευτές" μου είναι λίγο δύσκολο να το φανταστώ αλλά πουμε οτι έχω εγώ αυτό το defect . Για να δούμε πώς θα κινηθεί τις επομενες εβδομάδες...
Παρατηρώ οτι γενικά ο δημόσιος διάλογος ειναι συγκρατημενος, στοχευμενος και γενικά οχι αυτό το χάλι του Γενάρη (απο όλα τα κόμματα πλην ελαχιστων -βαρετών- εξαιρεσεων)
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 31 Αύγ 2015, 07:22

Kauldron έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι νεοναζί ή οχι.
Αυτό που θεωρώ είναι οτι αυτά που λένε περί αυτάρκειας, τέλος στο πολιτικαλκορρεκτιλίκι, μηδενική ανοχή σε απολιτίκ χιπστεράδες-εκπροσώπους των ολιγαρχών, τέλος στον φασισμό της Ε.Ε. εις βάρος του Νότου, με βρίσκουν σύμφωνο.

Να το προσέξεις αυτό τώρα που είναι στην αρχή. Γιατί μετά η κατάσταση γίνεται μη αναστρέψιμη και αρχίζεις ξαφνικά να μπουκώνεις αναβολικά, σου πεφτουν τα μαλλιά, έχεις εκρήξεις θυμού χωρίς λόγο και τα βράδια τρέχεις στα σοκκάκια ουρλιάζοντας σουγιαδιάζοντας τον κοσμο....
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 31 Αύγ 2015, 12:08

AZUREUS έγραψε:
Kauldron έγραψε:Δεν ξέρω αν είναι νεοναζί ή οχι.

Να το προσέξεις αυτό τώρα που είναι στην αρχή. Γιατί μετά η κατάσταση γίνεται μη αναστρέψιμη και αρχίζεις ξαφνικά να μπουκώνεις αναβολικά, σου πεφτουν τα μαλλιά, έχεις εκρήξεις θυμού χωρίς λόγο και τα βράδια τρέχεις στα σοκκάκια ουρλιάζοντας σουγιαδιάζοντας τον κοσμο....

Να σουγιαδιάζω κόσμο δεν υπάρχει περίπτωση. Αναβολικά δεν παίρνω, μόνο πρωτεΐνη γάλακτος έπαιρνα πριν 2 χρόνια (κι αυτό χωρίς κρεατίνη) γιατί είχα αρκετούς τραυματισμούς στο άθλημά μου. Τα μαλλιά μου τα ξυρίζω έτσι κι αλλιώς.
:D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”