Rakomelofronas έγραψε:Αν διαφωνούμε στον νεοναζιστικό χαρακτήρα της ΧΑ, που δεν είναι "απλά" δεξιός ευρωσκεπτικιστικός - εθνικιστικός όπως είναι των ΑΝΕΛ αλλά είναι σε παρόμοια φάση με το Γιόμπικ στην Ουγγαρία και το ΒΝΡ στο ΗΒ, αποσυνάγωγοι ακόμα και από τους Λεπέν-Φάρατζ, δύσκολα μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Οι θεσμοί υπάρχουν και ας έχουν ατέλειες, σε πείσμα όλων των εχθρών τους που μάταια προσπαθούν να πείσουν ότι δικτατορικές και οχλοκρατικές λύσεις είναι καλύτερες.
Η ΕΚ δεν έχει στελέχη άξια λόγου. Είναι προσωπικό κόμμα του Νοστράδαμου - Λεβέντη. Αν έχει στοιχειώδη σύνεση και δεν πάθει ναπολεοντισμό, θα φροντίσει να αναδείξει μερικούς έστω σε κανάλια τοπικής εμβέλειας.
Ακριβώς. Αυτό περιμενω κι εγώ απο την Εθνική μας Πυθεία. Για να δούμε, θα την κάνει την υπέρβαση;
Απο την άλλη βεβαια, δεν θυμάμαι να τσοντάρουν οι εκπροσωποι της ΧΑ πριν μπουν στη Βουλή... Μας τους κράταγαν κρυφούς σαν kinder εκπληξη ενα πράγμα. ( puke )
O Λεβένταρος ειναι παλικάρι γιατι λέει τα αυτονόητα τόσα χρόνια.
Αρκτά απο όσα λέει τώρα (ηδη δλδ απο Γεναρη) οτι θα βαζει "αναπληρωματικούς βουλευτές" μου είναι λίγο δύσκολο να το φανταστώ αλλά πουμε οτι έχω εγώ αυτό το defect . Για να δούμε πώς θα κινηθεί τις επομενες εβδομάδες...
Παρατηρώ οτι γενικά ο δημόσιος διάλογος ειναι συγκρατημενος, στοχευμενος και γενικά οχι αυτό το χάλι του Γενάρη (απο όλα τα κόμματα πλην ελαχιστων -βαρετών- εξαιρεσεων)