Νομιζεις οτι εισαι εξυπνος Μητροπουλε σαπακι, λαμογιο.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Re: Νομιζεις οτι εισαι εξυπνος Μητροπουλε σαπακι, λαμογιο.

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 17 Αύγ 2015, 19:26

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:με το συμπαθειο, αλλα πότε ακριβως καποιο κομμα που υποστηριζω (τζημερος, λεβεντης και κατι ψηλα απο ποταμι) εγινε κυβερνηση αεναης κωλοτουμπας και ανικανοτητας = συριζανελ = νδ-σοκ, ωστε να ξεσκιστω στην αυτοκριτικη ?

Ευθύνες δεν έχεις μόνο για όσα ψηφίζεις, αλλά και για όσα κάνεις ή δεν κάνεις. Ούτε εγώ έχω ψηφίσει ποτέ κόμμα εξουσίας αλλά έχω κάνει άπειρες φορές αυτοκριτική εδώ μέσα. Εσύ το μόνο που πράττεις είναι να προσβάλλεις κοινωνικές ομάδες.

οχι, ευθυνες εχεις γιαυτο που ψηφιζεις, αυτο σημαινει δημοκρατια !

Επισης, εδω μεσα ευθυνες φερεις γιαυτο που προπαγανδιζεις !

το τι κανεις και τι οχι, ειναι εξαιρετικα αφελες εως βλακωδες, το να απαιτεις να γινει η αυτοκριτικη του σε ενα ανωνυμο μεσον που κανεις δεν μπορει να το ελεγξει και να το διασταυρωσει.

αντιθετα οι αποψεις του καθενος μενουν εδω μεσα και μπορουν και διασταυρωνονται.

απο κει και περα για τις επιλογες αυτων που εχω ψηφισει εχω κανει αυτοκριτικη στο παρελθον, αλλα εν γενει ειναι ανυπαρκτοι στο ελ πολιτικο σκηνικο.

τελος, τις κοινωνικες ομαδες (κομματι των οποιων αποτελω και εγω) ΔΕΝ τις προσβαλλω οπως ψευδως λες, προσβολη ειναι η αδικαιολογητη υβρις, εγω ΠΑΝΤΑ αιτιολογω μεχρι τελειας και κομματος τους χαρακτηρισμους μου !
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 17 Αύγ 2015, 19:35

nik_killthemall έγραψε:οχι, ευθυνες εχεις γιαυτο που ψηφιζεις, αυτο σημαινει δημοκρατια !

το τι κανεις και τι οχι, ειναι εξαιρετικα αφελες εως βλακωδες, το να απαιτεις να γινει η αυτοκριτικη του σε ενα ανωνυμο μεσον που κανεις δεν μπορει να το ελεγξει και να το διασταυρωσει.

αντιθετα οι αποψεις του καθενος μενουν εδω μεσα και μπορουν και διασταυρωνονται.

απο κει και περα για τις επιλογες αυτων που εχω ψηφισει εχω κανει αυτοκριτικη στο παρελθον, αλλα εν γενει ειναι ανυπαρκτοι στο ελ πολιτικο σκηνικο.

τελος, τις κοινωνικες ομαδες (κομματι των οποιων αποτελω και εγω) ΔΕΝ τις προσβαλλω οπως ψευδως λες, προσβολη ειναι η αδικαιολογητη υβρις, εγω ΠΑΝΤΑ αιτιολογω μεχρι τελειας και κομματος τους χαρακτηρισμους μου !

Αυτό που καταγράφεις είναι άποψη φασιστική. Η συγκεκριμένη ιδεολογία υποστηρίζει πως σε ένα συλλογικό εθνικοπατριωτικό πνεύμα, το κάθε άτομο διαλύεται και όλοι ενοποιούνται σε μια μάζα που δρα συλλογικά και προς μια κατεύθυνση, επομένως υπάρχει μια βούληση και τίποτε άλλο. Δημοκρατία είναι το δικαίωμα της επιλογής, όπως και της αναίρεσής της ύστερα από ένα χρονικό διάστημα, όποιο και να είναι αυτό. Εγώ δεν κατηγορώ αυτόν που μπορεί να ψήφιζε το οποιοδήποτε κόμμα, ακόμη και νδ και πασόκ, αν δεν είχε κακές προθέσεις και δεν εξυπηρετούσε κατά βάθος ιδιοτελή και βρώμικα συμφέροντα, γιατί υπήρχαν και αυτοί, που ήταν οι μαλάκες της υπόθεσης, αλλά κανείς εξ αυτών δεν ψήφιζε έχοντας την πρόθεση να γίνει η Ελλάδα μπανανία, σε αντίθεση με άλλους. Σε ευχαριστούμε που τοποθετήθηκες ιδεολογικά πάντως. Εγώ πάντως δε σε έχω δει να κάνεις αυτοκριτική για τις πολιτικές σου επιλογές ποτέ εδώ μέσα, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να απαιτώ κάτι τέτοιο από εσένα, δε θα σου επιβληθώ και ούτε αποσκοπώ σε κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά έχω διαφορετική νοοτροπία.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Αύγ 2015, 19:52

Που την βλεπεις την φασιστικη ρε ανυπερβλητε τσακαλε.
Γραψε κανονικα στον σκοτωστρα εαν μπορεις και ασε τον χαρακτηρισμο που ειναι λαθος κιολας.
Εγω μπορει να διαφωνω καθετα και τον αποπαιρνω πολλες φορες για μια κατα την αποψη μου ευκολη απολιτικ σταση.
Εσυ πως αποκαλεις φασιστικο κατι ετσι, στην τυχη?
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 17 Αύγ 2015, 21:07

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:οχι, ευθυνες εχεις γιαυτο που ψηφιζεις, αυτο σημαινει δημοκρατια !

Αυτό που καταγράφεις είναι άποψη φασιστική. Η συγκεκριμένη ιδεολογία υποστηρίζει πως σε ένα συλλογικό εθνικοπατριωτικό πνεύμα, το κάθε άτομο διαλύεται και όλοι ενοποιούνται σε μια μάζα που δρα συλλογικά και προς μια κατεύθυνση, επομένως υπάρχει μια βούληση και τίποτε άλλο. Δημοκρατία είναι το δικαίωμα της επιλογής, όπως και της αναίρεσής της ύστερα από ένα χρονικό διάστημα, όποιο και να είναι αυτό. Εγώ δεν κατηγορώ αυτόν που μπορεί να ψήφιζε το οποιοδήποτε κόμμα, ακόμη και νδ και πασόκ, αν δεν είχε κακές προθέσεις και δεν εξυπηρετούσε κατά βάθος ιδιοτελή και βρώμικα συμφέροντα, γιατί υπήρχαν και αυτοί, που ήταν οι μαλάκες της υπόθεσης, αλλά κανείς εξ αυτών δεν ψήφιζε έχοντας την πρόθεση να γίνει η Ελλάδα μπανανία, σε αντίθεση με άλλους. Σε ευχαριστούμε που τοποθετήθηκες ιδεολογικά πάντως. Εγώ πάντως δε σε έχω δει να κάνεις αυτοκριτική για τις πολιτικές σου επιλογές ποτέ εδώ μέσα, χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να απαιτώ κάτι τέτοιο από εσένα, δε θα σου επιβληθώ και ούτε αποσκοπώ σε κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά έχω διαφορετική νοοτροπία.

βηξε, το μονο φασιστικο, ειναι το γεγονος πως χωρις την παραμικρη αιτιολογηση αποκαλεις την αποψη μου φασιστικη !

(φαντασου πως ουτε καν ο ροκο, και αυτο ειναι προς τιμην του, δεν διακρινει αιτιολογηση απο μερους σου στην αρλουμπα που λες, ο οποιος ροκο θα ειχε καθε λογο να προσποιηθει ακομα και ψευδως οτι εχει συνδεση η αρλουμπα που γραφεις και δικαιως με λες φασιστα, αφου με τον ροκο εδω μεσα ειναι γνωστο οτι ειμαστε αντιδιαμετρικα απεναντι με απειρο ιστορικο μπινελικιων)

Μεχρι να αρθρωσεις λογο με συνδεση δεν ασχολουμαι με τις συκοφαντιες σου.

Κατα τ'αλλα μαθε οτι στην δημοκρατια η ψηφος ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ! Ειτε η ψηφος ηταν ιδιοτελως αποτυχης, ειτε ηταν ανιδιοτελως=βλακωδως αποτυχης, στην δημοκρατια η ψηφος εχει ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΤΟΣ !

Οποιος δεν το θελει αυτο το κοστος, απλα παραδιδει - απαρνειται τα πολιτικα του δικαιωματα.

Το μονο πραγμα που κραζω διαχρονικα, ειναι η διαφθορα των "κοινωνικων ομαδων" που τοσες 10ετιες ψηφιζουν πλειοψηφικα, να μην θελουν να υποστουν το κοστος της ψηφου τους και να το μεταβιβαζουν επανελλειμμενα στις επομενες γενιες !

Αυτο ειναι το εργο που περιγραφει ολη τη μεταπολιτευση.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 18 Αύγ 2015, 11:42

Εχω την εντυπωση οτι δεν γνωριζει , οχι μονο αυτος, την σημασια των λεξεων και θελει να θιξει νομιζοντας οτι ο αντιπαλος θα θορυβηθει.

Δεν καταλαβαινει οτι για να θιξεις καποιον πρεπει να εισαι εγνωσμενου ειδικου βαρους , να γνωριζεις την σημασια των λεξεων ,ετσι ωστε να σε παρει σοβαρα υπ οψη.
Εαν ετσι και αλλιως δεν μετρας , γιατι δεν εχεις αυτο το ειδικο βαρος κανονικα δεν πρεπει να ενοχλειται κανενας με την παρτη σου.

Πως να το εκφρασω?
Αν μια περσονα εδω μεσα με αποκαλουσε οτιδηποτε τρελλο ετσι νομιζοντας οτι με θυμωνει, απλα χανει την ωρα της γιατι απλα δεν την εκτιμω.
Εαν ομως καποιος που θεωρω σοβαρο με ηθος και υφος γραφης , αντιπαρατεθει σκληρα μαζι μεχρι τα ορεια εστω, αυτον θα τον μελετησω γιατι απο τα γραπτα του εδω βλεπω οτι μετραει, εχει ενα ειδικο βαρος.
Αυτος μπορει και να με στεναχωρησει , κανενας αλλος ομως.
Υπηρχαν μερικοι στα δαχτυλα του ενος χεριου που τους εκανα κεφι οχι γιατι ηταν δικοι μου, αλλα ειχαν ευστροφια, ελευθερο πνευμα, και εμπαιναν στην ουσια των θεματων.
Εδω σε αυτο το φορουμ υπηρχε ενας πραγματικα που μου αρεσε παρα το οτι δεν ειχαμε συναντηλιψη σε πολλα θεματα , και ηταν και διακριτικα ειρων.
Ο Μουσταφα........
Υπαρχουν και αλλοι που θεωρω σωστους και εχουν αγωνιες, αλλα ο ανθρωπος αυτος ειχε βαθος πεδιου.
0 .

Άβαταρ μέλους
Namrail
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Namrail » 18 Αύγ 2015, 12:35

exomotis έγραψε:Δεν εχεις ακουστα τι ειναι κριτικη για ενα αριστερο ε?

Καλή η κριτική. Υπάρχει όμως και η αυτοκριτική, για τους "συντρόφους" που δεν είχαν τη διορατικότητα να δουν με ποια λαμόγια συναγελάζονται. Έτσι ρόκο;
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 18 Αύγ 2015, 13:01

Συμφωνω απολυτα.
Εχω γραψει οτι τα σιχαινομουν τα σκουληκια αυτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 18 Αύγ 2015, 13:37

nik_killthemall έγραψε:βηξε, το μονο φασιστικο, ειναι το γεγονος πως χωρις την παραμικρη αιτιολογηση αποκαλεις την αποψη μου φασιστικη !

(φαντασου πως ουτε καν ο ροκο, και αυτο ειναι προς τιμην του, δεν διακρινει αιτιολογηση απο μερους σου στην αρλουμπα που λες, ο οποιος ροκο θα ειχε καθε λογο να προσποιηθει ακομα και ψευδως οτι εχει συνδεση η αρλουμπα που γραφεις και δικαιως με λες φασιστα, αφου με τον ροκο εδω μεσα ειναι γνωστο οτι ειμαστε αντιδιαμετρικα απεναντι με απειρο ιστορικο μπινελικιων)

Μεχρι να αρθρωσεις λογο με συνδεση δεν ασχολουμαι με τις συκοφαντιες σου.

Κατα τ'αλλα μαθε οτι στην δημοκρατια η ψηφος ΕΧΕΙ ΚΟΣΤΟΣ ! Ειτε η ψηφος ηταν ιδιοτελως αποτυχης, ειτε ηταν ανιδιοτελως=βλακωδως αποτυχης, στην δημοκρατια η ψηφος εχει ΠΑΝΤΑ ΚΟΣΤΟΣ !

Οποιος δεν το θελει αυτο το κοστος, απλα παραδιδει - απαρνειται τα πολιτικα του δικαιωματα.

Το μονο πραγμα που κραζω διαχρονικα, ειναι η διαφθορα των "κοινωνικων ομαδων" που τοσες 10ετιες ψηφιζουν πλειοψηφικα, να μην θελουν να υποστουν το κοστος της ψηφου τους και να το μεταβιβαζουν επανελλειμμενα στις επομενες γενιες !

Αυτο ειναι το εργο που περιγραφει ολη τη μεταπολιτευση.

Το αιτιολόγησα και με το παραπάνω, μάλλον εσύ δεν πρόσεξες καλά το κείμενο. Η έννοια της συλλογικής ευθύνης, που συνοψίζεται και σε εκείνο το περίφημο "μαζί τα φάγαμε" είναι ξεκάθαρα φασιστικής κοπιάς, καθώς εκμηδενίζει την ατομικότητα και τις επιμέρους διαφορές μεταξύ των πολιτών σε μια κοινωνία, εξισώνοντας με μηδενιστική διάθεση τους πάντες σε ένα melting pot όπου όλοι, εκπροσωπώντας μια μεταφυσική ιδέα του "έθνους", συμπεριφέρονται υποτίθεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, σαν μια μάζα, επομένως δεν έχει καμία σημασία ότι ένα μεγάλο κομμάτι, έστω και μειοψηφία, θα διαφοροποιηθεί, επειδή η πλειοψηφία σέρνει μαζί της τους πάντες. Το ότι ο Εξωμότης σε υπερασπίζεται δεν αποτελεί έκπληξη σε κανένα επίπεδο, καθώς σας διέπει ακριβώς η ίδια λογική, ασχέτως των κάλπικων ιδεολογικών διαφορών που υποτίθεται σας διαχωρίζουν. Είστε ακριβώς στο ίδιο στρατόπεδο της χυδαίας επίρριψης ευθυνών σε κάποιον τρίτο επειδή τρέμετε την αυτοκριτική... κάτι που κατακρίνετε επίσης όταν το κάνουν οι άλλοι! Τα περί συκοφαντιών αλλού λοιπόν. Το ότι η ψήφος έχει κόστος είναι κάτι σωστό, αλλά άλλο αυτό, άλλο η έννοια της ευθύνης. Και τα πολιτικά δικαιώματα δεν περιορίζονται σε καμία περίπτωση σε έννοιες θεωρητικές που αγγίζουν το μεταφυσικό-ίσα ίσα, που η επανάπαυση, ατομική και συλλογική, στο ότι κάποιος "έπραξε το καθήκον του" για λογαριασμό του δημόσιου βίου, που επιφέρει η συμμετοχή στη δημοκρατική διαδικασία μέσω της ψήφου είναι έμμεση παραίτηση και ακύρωση πολύ σημαντικότερων πολιτικών δικαιωμάτων αλλά και υποχρεώσεων. Καμία έκπληξη επίσης που μέχρι τέλους επιμένεις σε αυτήν τη φασιστικού τύπου στοχοποίηση κοινωνικών ομάδων, εξομοιώνοντας και κατηγοριοποιώντας σε ένα κουτί, λες και είναι κατσαρίδες, εκατομμύρια ανθρώπους.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 18 Αύγ 2015, 13:54

ΠΗΞΤΕ έγραψε:

Εισαι απιστευτα αμαθης και μαλλον δεν γνωριζεις τι ακριβως διαβαζεις.
Που ειδες το ολοι μαζι τα φαγαμε εστω και μεταφορικα στον σκοτωστρα?
Δεν σου γραφει ρε ανθρωπε που θελεις να εχεις και αποψη, οτι καμμια κοινωνικη ομαδα δεν προσβαλλει?
Πως διαστρεβλωνεις ρε μουσμουλο το γραπτο του γραφοντας αλλα αντι αλλων, για να σου βγει η ηλιθιοτητα που εγραψες και συνεχιζεις να στηριζεις , αποκαλοντας εμμεσως φασιστα τον αλλο ανθρωπο?
Ποια ειναι η διαφορα του μαζανθρωπου σαν εσενα , απο τον ικανο να σκεφτει και να δρασει δημοκρατικα χωρις αυτες τις καθημερινες σου μπουρδολογιες?
Δεν κατανοεις οτι εισαι της πλακας εδω μεσα?
Χυμα....οπως εχω γραψει πολλες φορες.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 18 Αύγ 2015, 14:02

exomotis έγραψε:Εισαι απιστευτα αμαθης και μαλλον δεν γνωριζεις τι ακριβως διαβαζεις.
Που ειδες το ολοι μαζι τα φαγαμε εστω και μεταφορικα στον σκοτωστρα?
Δεν σου γραφει ρε ανθρωπε που θελεις να εχεις και αποψη, οτι καμμια κοινωνικη ομαδα δεν προσβαλλει?
Πως διαστρεβλωνεις ρε μουσμουλο το γραπτο του γραφοντας αλλα αντι αλλων, για να σου βγει η ηλιθιοτητα που εγραψες και συνεχιζεις να στηριζεις , αποκαλοντας εμμεσως φασιστα τον αλλο ανθρωπο?
Ποια ειναι η διαφορα του μαζανθρωπου σαν εσενα , απο τον ικανο να σκεφτει και να δρασει δημοκρατικα χωρις αυτες τις καθημερινες σου μπουρδολογιες?
Δεν κατανοεις οτι εισαι της πλακας εδω μεσα?
Χυμα....οπως εχω γραψει πολλες φορες.

Έτσι μπράβο, όλοι οι πασόκοι χέρι χέρι να υπερασπίζεστε ο ένας τον άλλον. Το ερώτημά σου φυσικά θα το εκλάβω ως ρητορικό, αποκλείεται να μη διακρίνεις τη ρητορεία που εκπέμπεται από το τελευταίο του μήνυμα αλλά και από την πλειοψηφία αυτών που γράφει γενικότερα εδώ μέσα, για χαζό δε σε έχω, κουτοπόνηρο ναι. Το "βαράτε αλύπητα τα κοπρόσκυλα τους συνταξιούχους" π.χ. δεν είναι προσβλητικό, ούτε χυδαία γενίκευση με λογική φασιστική από πίσω. Μάλιστα, συριζαίος/νεοδημοκράτης είσαι, τέτοια θα γράφεις, τι να κάνουμε. Εγώ δεν είμαι τέλειος και ούτε προωθώ τον εαυτό μου ως πρότυπο και παράδειγμα προς μίμηση σαν κάποιους άλλους με ναρκισσιστικά σύνδρομα και ψυχικές ασθένειες στο βόθρο, αλλά προσπαθώ να χτίζω μόνος μου την κριτική μου ικανότητα κι έναν δικό μου τρόπο σκέψης. Ελπίζω να μη μου το απαγορεύεις και αυτό, δημοκράτη.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”