H χωρα σημερα πληρωσε IMF και ECB
-
exomotis
- Chiprleader

-
paralo
- Crazy poster

Re: H χωρα σημερα πληρωσε IMF και ECB
exomotis έγραψε::o Που πηγε η ευγενεια η αστικη?
Κριμα, και νομιζα οτι εισαι κοριτσι απο σπιτι.
ΤΩΡΑ αγωνιζομαι. Για την ακρίβεια ΤΩΡΑ ειμαι κατι σαν οσιομαρτυρας της Δεξιάς που απολεσαι την αστικη ευγενια για τον Αγώνα.
Τι; Μονο οι Συριζαιοι θα εχουν παρανοϊκούς που νομιζουν οτι κανουν κουμαντο?
Απο τους φόρους μου δουλευει το μπουρδέλο και απο την ανοχή μου και τον κυνισμό μου ασχολουμαι με τον Χαχα τον πρωθυπουργό.
Μαλακιες στυλ "σε αυτη τη χωρα οι εξυπνοι εχουν αμφιβοιες και οι αριστεροι νμζ οτι τα ξερουν ολα" τις ξερω πριν απο εσενα και γενικα την Αριστερα την ξέρω εκ των εσω , οποτε συμμαζεψου .
ΔΕΝ ειστε μονο εσεις τρελοι εδω περα.
0 .
#ccc
-
ΠΗΞΤΕ
- Adonis Fan Club

paralo έγραψε:exomotis έγραψε::o Που πηγε η ευγενεια η αστικη?
Κριμα, και νομιζα οτι εισαι κοριτσι απο σπιτι.
ΤΩΡΑ αγωνιζομαι. Για την ακρίβεια ΤΩΡΑ ειμαι κατι σαν οσιομαρτυρας της Δεξιάς που απολεσαι την αστικη ευγενια για τον Αγώνα.
Ναι, βάζω στοίχημα πως θα ξεσκιστείς στον ένοπλο αγώνα για να μην περάσουν τα αίσχη που ψηφίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα και αύριο. Χωρίς να σημαίνει αυτό πως εγώ είμαι ο σούπερ ντούπερ αγωνιστής-αλλά τέτοιοι πομπώδεις και γελοίοι χαρακτηρισμοί, ειδικά στις κατασκότεινες μέρες που ζούμε όπου το παλιό πολιτικό σύστημα πασόκ-νδ πλέον ενώνεται εις σάρκα μία μέσω δεκαπέντε διαφορετικών κομμάτων, πέντε εξ αυτών κοινοβουλευτικών, φαντάζουν τρομερά αταίριαστοι.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
θα τους αλλάξουμε την ψυχή
-
exomotis
- Chiprleader

Οχι το μπουρδελλο δουλευει σπο αυτο που του προσφερεις.
Απο το πηδημα σου στον πελατη.
Καταλαβες συμβολικα τι σημαινει αυτο?
Εισαι καλη, κανεις καλα κουνηματα, παει καλα, δεν εισαι, εισαι βαρος στον καπιταλιστικο σου κοσμο κοριτσι μου.
Ασε λοιπον τους φορους σου και τις ηλιθιοτητες περι του ποσο αγρια σας τα παιρνουν.
Ενα τιποτα εισαι εσυ , και οι δεξιοι σου, η μια αριστερα που γνωριζεις εκ των εσω και παραληρεις για δαυτη ενω ειναι εμφανες οτι εχεις μαυρα μεσανυχτα.
Το θεμα ειναι οτι δεν προσπαθεις να μαθεις κιολας.
Το τιποτα δεν παει μονο σε σενα, εσυ εισαι το κλασικο παραδειγμα του αστου που νομιζει οτι ειναι το κεντρο της γης ενω ειμαι μια χυδαια νουλα.
Το ποιος εφτασε λοιπον τα πραγματα μεχρι εδω δεν μας το λες, δεν γραφεις κατι για τους εγκληματιες σου που ακομα στηριζεις, και προσπαθεις να ρεφαρεις στο ειρωνικο στυλακι με μαλακιουλες μογγολοειδων στο στυλακι, για κοιτα, αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους δικους μου.
Και πας να κανεις λογοπαιγνιο βλακωδες εκει που δεν σε παιρνει.
Καταλαβες, χασατε και πληρωνετε το ενεχυρο της ηλιθιοτητας σας και της αμετροεπειας σας. αφου ακομα στηριζετε τους μαφιοζους σας.
Τι περιμενεις λοιπον, να σε λυπηθει ο οιοσδηποτε με αυτη την σημερινη σου απολιτικ θεση του χαχα.
Εισαι καλη, κανεις καλα κουνηματα, παει καλα, δεν εισαι, εισαι βαρος στον καπιταλιστικο σου κοσμο κοριτσι μου.
Ασε λοιπον τους φορους σου και τις ηλιθιοτητες περι του ποσο αγρια σας τα παιρνουν.
Ενα τιποτα εισαι εσυ , και οι δεξιοι σου, η μια αριστερα που γνωριζεις εκ των εσω και παραληρεις για δαυτη ενω ειναι εμφανες οτι εχεις μαυρα μεσανυχτα.
Το τιποτα δεν παει μονο σε σενα, εσυ εισαι το κλασικο παραδειγμα του αστου που νομιζει οτι ειναι το κεντρο της γης ενω ειμαι μια χυδαια νουλα.
Το ποιος εφτασε λοιπον τα πραγματα μεχρι εδω δεν μας το λες, δεν γραφεις κατι για τους εγκληματιες σου που ακομα στηριζεις, και προσπαθεις να ρεφαρεις στο ειρωνικο στυλακι με μαλακιουλες μογγολοειδων στο στυλακι, για κοιτα, αυτοι ειναι χειροτεροι απο τους δικους μου.
Καταλαβες, χασατε και πληρωνετε το ενεχυρο της ηλιθιοτητας σας και της αμετροεπειας σας. αφου ακομα στηριζετε τους μαφιοζους σας.
Τι περιμενεις λοιπον, να σε λυπηθει ο οιοσδηποτε με αυτη την σημερινη σου απολιτικ θεση του χαχα.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

exomotis έγραψε:Οχι το μπουρδελλο δουλευει σπο αυτο που του προσφερεις.
[b]Τι περιμενεις λοιπον, να σε λυπηθει ο οιοσδηποτε με αυτη την σημερινη σου απολιτικ θεση του χαχα[/b].
ΝΑ ΜΕ ΛΥΠΗΘΕΙ?? Ο ΤΣΙΠΡΟΧΑΧΑΝΟΥΛΗΣ?
Δεν εχεις καταλαβει που στηριζεσαι.
Επισταμενως αγνοεις τους μορφωμενους και εξειδικευμενους ανθρωπους που τελικα εκει θα τρέξεις να τους χωθεις για να κρατησουν το μπουρδελο όρθιο.
Μας κανεις και ταχα τον πολιτικαντη της Αριστεράς ενώ οι ίδιο οι βλαμμενοι σου δεν σε στηριζουν.
Εκει που φτυχεις, εκει μετά πας και γλυφεις
Και μου λες οτι Ζηταω να με λυπηθει ο Τσιπροχαχας??
Ρε καραγκιόζη της Αριστερας, ρε στραπατσαρισμενο απο το ξυλο, σε μπετοβλακα της πολιτικής, ειχες την ευκαιρία να φανείς Πολιτικός στη Συγχρονη Εποχή και τα εκανες μαντάρα.
Το ΚΕΝΤΡΟ θα ανεβοκατεβαζει Κυβερνησεις στον Αιώνα τον Απαντα. Το μετρημενο κέντρο που δεν αναλώνεται στις παπαρολογιες και τις ιδεολογίες. Εμεις ξερουμε την τεχνολογία γιατι εμεις διαβασαμε όταν έπρεπε. Σε εμενα τρέχεις οταν εχεις πρόβλημα και εγώ λογοδοτώ στο κρατος και οχι στους Τσιπροκαμμενους.
Τα κομματικά ιδεολογηματα και την προπαγανδα χαμηλωτατου επιπεδου σε κανα άμαθο ΚΝΕιτη .
ΓΚΕ ΓΚΕ?
0 .
#ccc
-
exomotis
- Chiprleader

Τα εχεις παιξει και τα πεπλα σου εχου πεσει δειχνοντας τον πραγματικο σου εαυτο.
Αυτο επαθες, και αυτο εισαι.
Δεν καταλαβες σε τι παγιδα επεσες ρε φουκαριαρικο πραγμα, γιατι μονο πραγμα φιαχνεται ετσι οπως εσυ.
Αυτος που εννοεις δεν σου δεινει καμμια σημασια και σε εχει γραμμενη στα παπαρια του, οπως και ολους σας του ιδιου φυραματος.
Ποιο κεντρο ρε φουκαριαρικο που δεν εχεις σε τι αναφερεσαι αφου αγνοεις παντα τις κοινωνκες διαστρωματωσεις ανα πασα στιγμη.
Δεν υπαρχει σημερα κεντρο βρε κοροιδο της τραπουλας.
Το κεντρο ηταν καποτε μια συντεγμενη πολιτικη ταξικη παραταξη που ειχε την δυναμη της στον μεσοαστο αλλα και στον μικροαστο σαν την παρτη σας.
Το τεραστιο λοιπον μερος σας τελειωσε μεσα σε αυτα τα 5 χρονακια των εγκληματιων σας που εσας ακριβως κατεστρεψαν.
Οι ηλιθιοι, ελαχιστοι απο εσας φανατισμενοι οντες ,δεν μετακινηθηκατε ρουπι απο τις οραματικες σας θεσεις περι πανισχυρου κεντρου, που αυτο ειναι το πρωτο και μπλα μπλα μπλα ανοησιες εντελως καμμενων χωρις βαση.
Το κεντρο σας ομως , οπως και το μεγιστο μιας δεξιας σας επαψε να υπαρχει αφου δεν υπαρχει και το αντικειμενο που την στηριζε μεχρι τωρα.
Το μεγιστο δηλαδη απο εσας, την κυριαρχη και οχι την αρχουσα ταξη, αντε παρτε μια στροφη στο τι ακριβως ειστε, προλεταριοποιηθηκε σε βαθμο απολυτο και φοβερο , σκεπτομενο οτι για αυτη την καταντια του υπαρχουν υπευθυνοι και ευθυνες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ.
Eχει αποκτησει αλλα χαρακτηριστικα που αυτα θελουν μελετη.
Ειχατε δηλαδη ολοι εσεις εντονο μεσα σας το λουμπεν αστικο στοιχειο, και αυτο βγαινει και απο τα ακατανοητα πανηλιθια γραπτα σας.
Καμμια συναφεια, καμμια αναλυση που να στεκει εστω σε στοιχειωδες ταξικο επιπεδο, ετσι χυμα στο κυμα οπως παντα.
Ναι λοιπον , ειναι αληθεια οτι μεγαλο μερος του ογκου αυτου μεταφερθηκε στον συριζα και τον εφιαξε αυτο που ειναι τωρα.
Μερικοι κατανοησαν το ταξικο μερος της υοθεσης και θελησαν ισως να αλλαξουν ριζικα τον οραματισμο του χυδαιου αστουλη .
Αλλοι περιμεναν τον συριζα να τους πατησει το κουμπι και να αλλαξει την ολη πορεια στο καλυτερο.
Αλλοι παλι απο μισος και μονο με διαθεση τιμωρητικη να στηριξαν συριζα σαν τον μοναδικο σχημα που θα μπορουσε να τιμωρησει τους αλητες σας.
Αυτοι ολοι απο την κατεστραμενη και διαλυμενη μικρομεσσαια ταξη προερχονται.
Αρα περι ποιου κεντρου που υπαρχει παντα σαν το Αγιο δισκοποτηρο μιλατε ρε μουσμουλα ανοητα?
Επαψαν να υπαρχουν οι οντοτητες, επαψε να υπαρχει και σαν πολιτικη παραταξη. Αυτο εγινε.
Κανενα κομμα και καμμια οντοτητα δεν ειναι αιωνιες, και το εχω γραψει πολλες φορες αλλα περι αλλων τυρβαζετε στο σημειο να βαριεμαι αφορητα και με το ζορι να σας κανω μαθηματα περι του τι ειστε εσεις οι ιδιοι.
Ουτε τα κεντρα, ουτε οι αριστερες με τα κομματα τους, ουτε οι δεξιες ουτε τιποτα.
Εκφανσεις κοινωνικων δυναμεων της ταξικης πυραμιδας ειναι ολα αυτα.
Τι ειναι τοσο δυσκολο να κατανοεισετε λοιπον.
Για να ανακεφαλαιοσουμε λοιπον.
Εισαστε η κυριαρχη ταξη , οχι ομως η αρχουσα που εμπεριεχεται σε σας.
Στηριζετε παντα την αρχουσα γιατι σας εχει δημιουργησει την εντυπωση σε οραματικο επιπεδο οτι μπορει και εσεις ξεχωριστα μια μερα να ανεειτε ενα σκαλοπατακι και να γινετε αρχουσα με τα αντιστοιχα υλικα κερδη.
Ενταξει, δηλαδη, παιρνουμε το κατι τις μας τωρα αλλα εχουμε την ευκαιρεα ισως με την εργασια μας να γινουμε κατι σαν αυτους, τα αφεντικα μας.
Ε εκει η ταξη αυτη εχει πετυχει διανα.
Στηριζομενη παντα στην αμορφωσια την κοινωνικη την απολυτη, την προσπαθεια να μην κανει κανενας λογο για την ταξικοτητα της κοινωνιας, που και εσας σας εκνευριζει αφορητα, σας εχει κανει σκλαβακια των δικων της αναγκων και απαιτησεων.
Αυτοι ειστε, αυτη ειναι η ακτινογραφια σας ειτε το θετε ειτε οχι.
Τωρα θετε να μου τα χωσετε αγρια, ευχαριστως, αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα απο την πραγματικοτητα.
Σε ατομικο επιπεδο μπορει να μου γραψει καποιος οτι θελει και σε πολυ σκληρο υφακι και σε κριτκη παρομοια.
Στο κομμα που ημουνα το εχω υποστει πολλες φορες πολυ χειροτερα απο τον χειροτερο εδω μεσα που α μπορουσε να νομιζει οτι με θιγει.
Και με πολυ πιο βαρειες εκφρασεις.
Η αστουλικη λοιπον επιθετικη πρακτικη δεν με απασχολει, δεν με ακουμπα παρα μου προκαλει και μια βαριεστημαρα.
Θα με προβληματιζε ομως μια πραγματικη συντροφικη κριτικη που θα προσπαθουσε να απαντησει σε πολλα προβληματα σημερινα , εστω και με επιθεση στις δικες μου θεσεις.
Το να με κρινει ομως καποιος προσωπικα πρεπει να με γνωριζει καπως καλα.
Και καπως καλα δεν με γνωριζει κανενας εδω παρα τις οποιες βλακωδεις στιγμιαιες ατακες της πλακας.
Οποιος εχει δηλαδη κατι που μπορει να ειναι σοβαρο εναντιον μου στο σημειο που εχω παει κοντρα στην ιδεολογια μου, ας το γραψει και ας γραψει και τις συγκεκριμενες πραξεις που στηριζουν αυτο το πραγμα.
Αλλιως δεν ασχολουμε με αστειοτητες θιγμενων φουκαραδων.
Αυτο επαθες, και αυτο εισαι.
Δεν καταλαβες σε τι παγιδα επεσες ρε φουκαριαρικο πραγμα, γιατι μονο πραγμα φιαχνεται ετσι οπως εσυ.
Αυτος που εννοεις δεν σου δεινει καμμια σημασια και σε εχει γραμμενη στα παπαρια του, οπως και ολους σας του ιδιου φυραματος.
Ποιο κεντρο ρε φουκαριαρικο που δεν εχεις σε τι αναφερεσαι αφου αγνοεις παντα τις κοινωνκες διαστρωματωσεις ανα πασα στιγμη.
Δεν υπαρχει σημερα κεντρο βρε κοροιδο της τραπουλας.
Το κεντρο ηταν καποτε μια συντεγμενη πολιτικη ταξικη παραταξη που ειχε την δυναμη της στον μεσοαστο αλλα και στον μικροαστο σαν την παρτη σας.
Το τεραστιο λοιπον μερος σας τελειωσε μεσα σε αυτα τα 5 χρονακια των εγκληματιων σας που εσας ακριβως κατεστρεψαν.
Οι ηλιθιοι, ελαχιστοι απο εσας φανατισμενοι οντες ,δεν μετακινηθηκατε ρουπι απο τις οραματικες σας θεσεις περι πανισχυρου κεντρου, που αυτο ειναι το πρωτο και μπλα μπλα μπλα ανοησιες εντελως καμμενων χωρις βαση.
Το κεντρο σας ομως , οπως και το μεγιστο μιας δεξιας σας επαψε να υπαρχει αφου δεν υπαρχει και το αντικειμενο που την στηριζε μεχρι τωρα.
Το μεγιστο δηλαδη απο εσας, την κυριαρχη και οχι την αρχουσα ταξη, αντε παρτε μια στροφη στο τι ακριβως ειστε, προλεταριοποιηθηκε σε βαθμο απολυτο και φοβερο , σκεπτομενο οτι για αυτη την καταντια του υπαρχουν υπευθυνοι και ευθυνες.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΑΝ ΤΕΤΟΙΟ.
Eχει αποκτησει αλλα χαρακτηριστικα που αυτα θελουν μελετη.
Ειχατε δηλαδη ολοι εσεις εντονο μεσα σας το λουμπεν αστικο στοιχειο, και αυτο βγαινει και απο τα ακατανοητα πανηλιθια γραπτα σας.
Καμμια συναφεια, καμμια αναλυση που να στεκει εστω σε στοιχειωδες ταξικο επιπεδο, ετσι χυμα στο κυμα οπως παντα.
Ναι λοιπον , ειναι αληθεια οτι μεγαλο μερος του ογκου αυτου μεταφερθηκε στον συριζα και τον εφιαξε αυτο που ειναι τωρα.
Μερικοι κατανοησαν το ταξικο μερος της υοθεσης και θελησαν ισως να αλλαξουν ριζικα τον οραματισμο του χυδαιου αστουλη .
Αλλοι περιμεναν τον συριζα να τους πατησει το κουμπι και να αλλαξει την ολη πορεια στο καλυτερο.
Αλλοι παλι απο μισος και μονο με διαθεση τιμωρητικη να στηριξαν συριζα σαν τον μοναδικο σχημα που θα μπορουσε να τιμωρησει τους αλητες σας.
Αυτοι ολοι απο την κατεστραμενη και διαλυμενη μικρομεσσαια ταξη προερχονται.
Αρα περι ποιου κεντρου που υπαρχει παντα σαν το Αγιο δισκοποτηρο μιλατε ρε μουσμουλα ανοητα?
Επαψαν να υπαρχουν οι οντοτητες, επαψε να υπαρχει και σαν πολιτικη παραταξη. Αυτο εγινε.
Κανενα κομμα και καμμια οντοτητα δεν ειναι αιωνιες, και το εχω γραψει πολλες φορες αλλα περι αλλων τυρβαζετε στο σημειο να βαριεμαι αφορητα και με το ζορι να σας κανω μαθηματα περι του τι ειστε εσεις οι ιδιοι.
Ουτε τα κεντρα, ουτε οι αριστερες με τα κομματα τους, ουτε οι δεξιες ουτε τιποτα.
Εκφανσεις κοινωνικων δυναμεων της ταξικης πυραμιδας ειναι ολα αυτα.
Τι ειναι τοσο δυσκολο να κατανοεισετε λοιπον.
Για να ανακεφαλαιοσουμε λοιπον.
Εισαστε η κυριαρχη ταξη , οχι ομως η αρχουσα που εμπεριεχεται σε σας.
Στηριζετε παντα την αρχουσα γιατι σας εχει δημιουργησει την εντυπωση σε οραματικο επιπεδο οτι μπορει και εσεις ξεχωριστα μια μερα να ανεειτε ενα σκαλοπατακι και να γινετε αρχουσα με τα αντιστοιχα υλικα κερδη.
Ενταξει, δηλαδη, παιρνουμε το κατι τις μας τωρα αλλα εχουμε την ευκαιρεα ισως με την εργασια μας να γινουμε κατι σαν αυτους, τα αφεντικα μας.
Ε εκει η ταξη αυτη εχει πετυχει διανα.
Στηριζομενη παντα στην αμορφωσια την κοινωνικη την απολυτη, την προσπαθεια να μην κανει κανενας λογο για την ταξικοτητα της κοινωνιας, που και εσας σας εκνευριζει αφορητα, σας εχει κανει σκλαβακια των δικων της αναγκων και απαιτησεων.
Αυτοι ειστε, αυτη ειναι η ακτινογραφια σας ειτε το θετε ειτε οχι.
Τωρα θετε να μου τα χωσετε αγρια, ευχαριστως, αλλα αυτο δεν αλλαζει τιποτα απο την πραγματικοτητα.
Σε ατομικο επιπεδο μπορει να μου γραψει καποιος οτι θελει και σε πολυ σκληρο υφακι και σε κριτκη παρομοια.
Στο κομμα που ημουνα το εχω υποστει πολλες φορες πολυ χειροτερα απο τον χειροτερο εδω μεσα που α μπορουσε να νομιζει οτι με θιγει.
Και με πολυ πιο βαρειες εκφρασεις.
Η αστουλικη λοιπον επιθετικη πρακτικη δεν με απασχολει, δεν με ακουμπα παρα μου προκαλει και μια βαριεστημαρα.
Θα με προβληματιζε ομως μια πραγματικη συντροφικη κριτικη που θα προσπαθουσε να απαντησει σε πολλα προβληματα σημερινα , εστω και με επιθεση στις δικες μου θεσεις.
Το να με κρινει ομως καποιος προσωπικα πρεπει να με γνωριζει καπως καλα.
Και καπως καλα δεν με γνωριζει κανενας εδω παρα τις οποιες βλακωδεις στιγμιαιες ατακες της πλακας.
Οποιος εχει δηλαδη κατι που μπορει να ειναι σοβαρο εναντιον μου στο σημειο που εχω παει κοντρα στην ιδεολογια μου, ας το γραψει και ας γραψει και τις συγκεκριμενες πραξεις που στηριζουν αυτο το πραγμα.
Αλλιως δεν ασχολουμε με αστειοτητες θιγμενων φουκαραδων.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Πώς σου φαίνεται αυτό; Είναι αρκετά σοβαρό;
Υπογραψατε το χειροτερο μνημονιο με μετρα που ουτε ο Σαμαρας δεν ειχε επιβαλλει και ξεπουλησατε τη χωρα για να παρετε ενα δανειο γεφυρα 7,1 δις απο τον ΕΣΜ. Πηραμε λοιπον την πρωτη δόση 6,7δις με την οποίο πληρωσατε ΔΝΤ και ΕΚΤ -συνολο 6,2 δις-ουσιαστικα ξεπουλησαμε την χωρα για να παρουμε δανειο γεφυρα με το οποιο πληρωσαμε προηγουμενα δανεια. Και το καλυτερο ειναι οτι τον Σεπτεμβριο πρεπει να αποπληρωσουμε εξ ολοκληρου το δανειο των 7,1 δις γιατι εχει τριμηνη ισχυ.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
exomotis
- Chiprleader

Σωστο σαν κριτικη, αλλα αναγκαιο αφου ο εκβιαστης ηταν απολυτος.
Ξαναεγραψα κατι για τον Λενιν και την συνθηκη Μπρεστ Λιβστοσκ.
Τι καταλαβατε?
Ξαναεγραψα κατι για τον Λενιν και την συνθηκη Μπρεστ Λιβστοσκ.
Τι καταλαβατε?
0 .
-
Kauldron
- Supreme poster

H σχέση της Ελλάδας με την Ευρώπη, συνοψίζεται σ' αυτό το γκιφ:

0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.
-
paralo
- Crazy poster

@ Εξωμοτης:
Σε Προσωπικό επιπεδο καθόλου δεν με ενδιαφέρει κανενας σας, γιατι κανέναν δεν γνωριζω.
Σε Κομματικό επίπεδο καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι θα απογινει ο Συριζα , γιατι δεν ειμαι μελος του.
Σε κρατικό επίπεδο με ενδιαφέρει να μην καταρευσει το μπουρδελο.
Ατακες για μεταστροφές της κοινωνίας, για ιδεολογικό σανό που στα ματια μου γράφεις σου απαντησα πολλάκις:
ΔΕΝ απευθυνεστε σε χαϊβάνια να μας πουλάτε αλλαγές στην κοινωνία που μονο εσείς οι ίδιοι αναγκάζεστε να κανετε για να Κυβερνησετε. Και αμα, σε προσωπικό επιπεδο, νιώθεις κατι σαν τον Αντιπροεδρο της κυβερνησης ερμηνευοντας τις κινησεις Τσιπρα λες και αγορευεις στον Ιανό , παλι στου απαντησα Συντροφε Εξωμότη, απο το δικό μου μυαλό εξαρτάσαι γιατι Ουτε πολιτευμα θα αλλάξουμε για να πουλάς σανό για Επανάσταση Ουτε τα λεφτά θα προκύψουν απο τις Ιδέες αμα δεν στρώσεις κώλο.
Οσο απολιτικ φαινομαι με όσα γράφω, τόσο κρεμεσαι απο την ψήφο μου.
Το ΣΑΝΟ στην Ελλάδα τελευει.
Οσοι είναι να μεινουν, θα δουλεψουν.
Οσοι ειναι να φυγουν, θα φύγουν.
Ανατροπές και Επαναστάσεις όχι μόνο δεν αντέχετε, αλλά ειστε και ανίκανοι να οργανώσετε.
Αντε πια, με την ΠΦΑ που θα μας κάνει και τον ΕΞΥΠΝΟ! Να σας πουμε Ιδεολογους , να σας πουμε! Οραματιστές δεκτόν! Κολλημενους επισης! Αλλα εξυπνους? ΜΑ ΕΞΥΠΝΟΥΣ??
Ρε ουστ. Μας πατε στην καταστροφή για να αλλάξουμε την Ευρώπη! Μας ειπατε για Ποδεμος, για το οτι θα κλασουν μαλλι οι ευρωπαιοι , για το οτι οι G7 τρομαρας σας σχολιαζουν ολιμερις την Ελλαδα και τι θα γινει τελικα?
Το ΤΙ χρημα εχει βγει στην πλάτη μας ΟΥΤΕ να το ξεστομισεις δεν μπορείς.
Για να κανετε την καυλα του συντρόφου Λαφαζαν.
Τολμηστε να πειτε γιατι θα πατε σε εκλογές (εκλογες απευχομαι να γινουν ) οταν θα πληρωθει η πρώτη δόση στην εφορία και τα πραγματα θα ειναι δρομολογημενα.
Σε Προσωπικό επιπεδο καθόλου δεν με ενδιαφέρει κανενας σας, γιατι κανέναν δεν γνωριζω.
Σε Κομματικό επίπεδο καθόλου δεν με ενδιαφέρει τι θα απογινει ο Συριζα , γιατι δεν ειμαι μελος του.
Σε κρατικό επίπεδο με ενδιαφέρει να μην καταρευσει το μπουρδελο.
Ατακες για μεταστροφές της κοινωνίας, για ιδεολογικό σανό που στα ματια μου γράφεις σου απαντησα πολλάκις:
ΔΕΝ απευθυνεστε σε χαϊβάνια να μας πουλάτε αλλαγές στην κοινωνία που μονο εσείς οι ίδιοι αναγκάζεστε να κανετε για να Κυβερνησετε. Και αμα, σε προσωπικό επιπεδο, νιώθεις κατι σαν τον Αντιπροεδρο της κυβερνησης ερμηνευοντας τις κινησεις Τσιπρα λες και αγορευεις στον Ιανό , παλι στου απαντησα Συντροφε Εξωμότη, απο το δικό μου μυαλό εξαρτάσαι γιατι Ουτε πολιτευμα θα αλλάξουμε για να πουλάς σανό για Επανάσταση Ουτε τα λεφτά θα προκύψουν απο τις Ιδέες αμα δεν στρώσεις κώλο.
Οσο απολιτικ φαινομαι με όσα γράφω, τόσο κρεμεσαι απο την ψήφο μου.
Το ΣΑΝΟ στην Ελλάδα τελευει.
Οσοι είναι να μεινουν, θα δουλεψουν.
Οσοι ειναι να φυγουν, θα φύγουν.
Ανατροπές και Επαναστάσεις όχι μόνο δεν αντέχετε, αλλά ειστε και ανίκανοι να οργανώσετε.
Αντε πια, με την ΠΦΑ που θα μας κάνει και τον ΕΞΥΠΝΟ! Να σας πουμε Ιδεολογους , να σας πουμε! Οραματιστές δεκτόν! Κολλημενους επισης! Αλλα εξυπνους? ΜΑ ΕΞΥΠΝΟΥΣ??
Ρε ουστ. Μας πατε στην καταστροφή για να αλλάξουμε την Ευρώπη! Μας ειπατε για Ποδεμος, για το οτι θα κλασουν μαλλι οι ευρωπαιοι , για το οτι οι G7 τρομαρας σας σχολιαζουν ολιμερις την Ελλαδα και τι θα γινει τελικα?
Το ΤΙ χρημα εχει βγει στην πλάτη μας ΟΥΤΕ να το ξεστομισεις δεν μπορείς.
Για να κανετε την καυλα του συντρόφου Λαφαζαν.
Τολμηστε να πειτε γιατι θα πατε σε εκλογές (εκλογες απευχομαι να γινουν ) οταν θα πληρωθει η πρώτη δόση στην εφορία και τα πραγματα θα ειναι δρομολογημενα.
0 .
#ccc