Οι διχασμένες πρoσωπικότητες του διαδικτύου

Θέματα που δεν ανήκουν σε άλλη ενότητα.
Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Re: Οι διχασμένες πρoσωπικότητες του διαδικτύου

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 26 Ιουν 2015, 15:20

H ουσία του νήματος δεν είναι πόσα πόστ γράφει κάποιος, η ουσία του νήματος είναι το κατά πόσον η πραγματική προσωπικότητά του ανταποκρίνεται στην διαδικτυακή. Νομίζω πως αυτό, αν τραβάει πολύ σε μάκρος είναι κάποιας μορφής ψυχασθένεια.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 26 Ιουν 2015, 15:35

Kauldron έγραψε:H ουσία του νήματος δεν είναι πόσα πόστ γράφει κάποιος, η ουσία του νήματος είναι το κατά πόσον η πραγματική προσωπικότητά του ανταποκρίνεται στην διαδικτυακή. Νομίζω πως αυτό, αν τραβάει πολύ σε μάκρος είναι κάποιας μορφής ψυχασθένεια.

Η αλήθεια είναι ότι βαρέθηκα να διαβάσω 3 σελίδες, διάβασα 2-3 από τις τελευταίες απαντήσεις και έγραψα.
Άλλωστε όταν ξεκινάει μια κουβέντα στην πορεία θα υπάρξουν πολλά παρακλάδια που θα ανοίξουν νέες κουβέντες και ίσως -γιατί όχι- καταλήξουν ακόμα και στον Εμφύλιο. :s_cool

Τώρα, περί της ουσίας του νήματος, σίγουρα υπάρχουν οι μεν (πραγματική = διαδικτυακή προσωπικότητα) και οι δεν (προσωπική vs διαδικτυακή προσωπικότητα), χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι οι μεν είναι υγιείς κι οι δε "άρρωστοι".
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 26 Ιουν 2015, 16:09

νάτο το γκομενάκι τσίμπησε. :fico:
πέπυ θέλεις να τα φτιάξεις με την προσωπικότητα μου του λατίνου εραστή; :enamorado:
ή του κομμουνιστή οικονομικοπολιτικού αναλυτή; ή με όποια άλλη μου προσωπικότητα γουστάρεις. :s_crazy
έχω καβάτζα καμιά εικοσαριά. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 26 Ιουν 2015, 16:17

Ρεκ_ _μας έγραψε:νάτο το γκομενάκι τσίμπησε. :fico:
πέπυ θέλεις να τα φτιάξεις με την προσωπικότητα μου του λατίνου εραστή; :enamorado:
ή του κομμουνιστή οικονομικοπολιτικού αναλυτή; ή με όποια άλλη μου προσωπικότητα γουστάρεις. :s_crazy
έχω καβάτζα καμιά εικοσαριά. :fico:

Να το σκεφτώ ως Πεπυ35 και να σου απαντήσω αδελφέ. :s_crazy
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 27 Ιουν 2015, 13:18

Πέπυ35 έγραψε:
Kauldron έγραψε:H ουσία του νήματος δεν είναι πόσα πόστ γράφει κάποιος, η ουσία του νήματος είναι το κατά πόσον η πραγματική προσωπικότητά του ανταποκρίνεται στην διαδικτυακή. Νομίζω πως αυτό, αν τραβάει πολύ σε μάκρος είναι κάποιας μορφής ψυχασθένεια.

Η αλήθεια είναι ότι βαρέθηκα να διαβάσω 3 σελίδες, διάβασα 2-3 από τις τελευταίες απαντήσεις και έγραψα.
Άλλωστε όταν ξεκινάει μια κουβέντα στην πορεία θα υπάρξουν πολλά παρακλάδια που θα ανοίξουν νέες κουβέντες και ίσως -γιατί όχι- καταλήξουν ακόμα και στον Εμφύλιο. :s_cool

Τώρα, περί της ουσίας του νήματος, σίγουρα υπάρχουν οι μεν (πραγματική = διαδικτυακή προσωπικότητα) και οι δεν (προσωπική vs διαδικτυακή προσωπικότητα), χωρίς αυτό όμως να σημαίνει ότι οι μεν είναι υγιείς κι οι δε "άρρωστοι".

Εδώ πάντως δεν έχουμε νήματα για Εμφύλιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 02 Ιούλ 2015, 14:40

Kauldron έγραψε:Απλή ιντερνετική μαγκιά ή σοβαρές περιπτώσεις ψυχολογικών προβλημάτων?

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το ένα αποκλείει το άλλο;
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 03 Ιούλ 2015, 01:55

Εσχατόγερος έγραψε:
Kauldron έγραψε:Απλή ιντερνετική μαγκιά ή σοβαρές περιπτώσεις ψυχολογικών προβλημάτων?

Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι το ένα αποκλείει το άλλο;

Κοίτα, αν κάποιος απλά κάνει μαγκιά/τρολλάρει κλπ, νομίζω οτι έχει επίγνωση της πραγματικότητας, και απλά δεν έχει κάτι καλύτερο να κάνει και χασομεράει στο ίντερνετ μ' αυτόν τον τρόπο. Τώρα που το λες βέβαια, για ποιό λόγο να μην χασομεράει στο ίντερνετ απλά βλέποντας πράγματα, ή απλά να μην χασομεράει στο ίντερνετ (να χασομεράει κάπου αλλού).
Οντως το ένα δεν αποκλείει αναγκαστικά το άλλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Ιούλ 2015, 13:36

χασομέρηδες είμαστε όλοι. και ψιλολουφαδόροι όσοι δουλεύουν.
οι περισσότεροι βέβαια, λουφαδόροι και χασομέρηδες (εκτός από τις ελάχιστες και κραυγαλέες ψυχοτραλαλά περιπτώσεις), κάνουμε την πλάκα μας και χτυπάμε και κανα γκομενάκι που θα εντυπωσιαστεί από τα πνευματικά προσόντα μας και τις οικονομικοπολιτικές αναλυτικές μας ικανότητες. :fico:
ρε πέπυ τι θα γίνει; θα τα φτιάξουμε; :enamorado:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Пэпи
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Пэпи » 03 Ιούλ 2015, 14:59

Ρεκ_ _μας έγραψε:χασομέρηδες είμαστε όλοι. και ψιλολουφαδόροι όσοι δουλεύουν.
οι περισσότεροι βέβαια, λουφαδόροι και χασομέρηδες (εκτός από τις ελάχιστες και κραυγαλέες ψυχοτραλαλά περιπτώσεις), κάνουμε την πλάκα μας και χτυπάμε και κανα γκομενάκι που θα εντυπωσιαστεί από τα πνευματικά προσόντα μας και τις οικονομικοπολιτικές αναλυτικές μας ικανότητες. :fico:

Αν εισαι το πολυ ως 25 ετων, ψηλος με μουσκουλα, ντυνεσαι τρεντυ κι εχεις και μια μωβ ανταυγεια στο μαλλι, τοτε πες μου ποτε θες να παμε παραλιακη να κλαμπαρουμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Γιάννης
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Γιάννης » 03 Ιούλ 2015, 16:14

Πέπυ35 έγραψε:
Ρεκ_ _μας έγραψε:χασομέρηδες είμαστε όλοι. και ψιλολουφαδόροι όσοι δουλεύουν.

Αν εισαι το πολυ ως 25 ετων, ψηλος με μουσκουλα, ντυνεσαι τρεντυ κι εχεις και μια μωβ ανταυγεια στο μαλλι, τοτε πες μου ποτε θες να παμε παραλιακη να κλαμπαρουμε.

Πέπυ, είμαι σαραντάρης, μέτριο ανάστημα με μούσκουλα αλλά και μπυροκοιλίτσα, έχω μούσι, δεν έχω μωβ ανταύγειες αλλά έχω (ακόμα) όλο μου το μαλλί και όλα μου τα δόντια, ντύνομαι σαν χεβυμεταλάς της δεκαετίας του ογδόντα (μου έχει μείνει το κουσούρι, είμαι σαραντάρης είπαμε), θέλεις να πάμε για κανά σουβλάκι ή φραπέ;

ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ
(Είμαι και άνεργος όμως, θα κεράσεις εσύ...)
0 .
Σκέφτηκε λοιπόν ο υπολοχαγός Ρζιέφσκι: "Τι να κάμω τώρα εγώ για να περάσει η ώρα; Μήπως να χέσω μέσα στο πιάνο; Μπά, άσε. Δε θα το καταλάβουνε. Επαρχία..."

Επιστροφή σε “Γενική Συζήτηση”