Αδωνάρας ξεσπαθώνει κατά Αγγλ. Δικαίου,μπροστα στη νεολαία

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Αδωνάρας ξεσπαθώνει κατά Αγγλ. Δικαίου,μπροστα στη νεολα

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Απρ 2015, 15:05

Kauldron έγραψε:Eπειδή δεν συνεννοούμαστε.
Πριν το PSI το χρέος μας ήταν στην πλειοψηφία του σε χέρια ΙΔΙΩΤΩΝ. ΑΥτό, όπως δηλώνει και ο Μπουμπούκος, σημαίνει οτι μπορούσε να διαγραφεί, πολύ απλά.
Μετά το PSI, για το οποίο πανηγύριζε τότε ο Μπουμπούκος, το χρέος μας πέρασε σε χέρια ΚΡΑΤΩΝ στην πλειοψηφία του. Αυτό σημαίνει, κατά τον Μπουμπούκο, οτι ΔΕΝ μπορεί να παραγραφεί, αλλά πρέπει να πληρωθεί.
Γιατί λοιπόν πανηγύριζαν οι μνημονιακοί για το PSI? Επειδή κουρεύτηκαν τα ελληνικά ταμεία? Επειδή ΔΕΝ μπορούμε να διαγράψουμε το χρέος?
Μας λένε για χαμηλώτερο επιτόκιο. Μα αν διαγράφαμε το χρέος, δεν θα δίναμε ΚΑΘΟΛΟΥ επιτόκιο. Δεν θα πληρώναμε γενικώς ΤΙΠΟΤΑ. Τί απ' τα δυο είναι καλύτερο?

Και μη πει κανείς την βλακεία "μπαταξήδες θα γίνουμε"?

Μαζι με το περασμα στα χερια των κρατων,εγινε και ενα κουρεμα στο κεφαλαιο του χρεους,δε θυμαμαι ποσο μεγαλο.
Αυτη ηταν η επιτυχια και καλα,αλλα απο τη στιγμη που οπως ειπες πετσοκοψαν τα ταμεια,και εκαναν την περαιτερω διαγραφη πολυ δυσκολη,πρακτικα ειναι απατεωνια του ΓΑΠ.

paralo έγραψε:μανουρια το βλεπω εγω ρε Κώλ.(μανουρα=κατι μπελαλιδικο)

Λαχουρενιε: οχι, δεν ισχυει. Για λαθη ορθογραφιας δεν ασχολουμαι. Παντα εκανα λαθη, με το χερι λιγοτερα γτ μου βγαινει πιο ευκολα να θυμαμαι. Στον υπολογιστη τα βλεπω αλλα δεν ασχολουμαι μετα να τα διορθωσω.

Για το συντακτικο το λεω.Δυσκολευομαι να σε παρακολουθησω τις περισσοτερες φορες.
0 .

Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: Αδωνάρας ξεσπαθώνει κατά Αγγλ. Δικαίου,μπροστα στη νεολα

Δημοσίευσηαπό paralo » 27 Απρ 2015, 17:00

Λαχουρένιος έγραψε:τ

Μαζι με το περασμα στα χερια των κρατων,εγινε και ενα κουρεμα στο κεφαλαιο του χρεους,δε θυμαμαι ποσο μεγαλο.
Αυτη ηταν η επιτυχια και καλα,αλλα απο τη στιγμη που οπως ειπες πετσοκοψαν τα ταμεια,και εκαναν την περαιτερω διαγραφη πολυ δυσκολη,πρακτικα ειναι απατεωνια του ΓΑΠ.

Για το συντακτικο το λεω.Δυσκολευομαι να σε παρακολουθησω τις περισσοτερες φορες.

Δεν βγηκε αποφαση οτι ηταν νομιμα ΟΚ το "κουρεμα" του PSI?
Εχω την αισθηση οτι το πηρε καπου το ματι μου σχετικα προσφατα κιολας σε καποια φυλλαδα.

(για το συντακτικο εχεις δικιο. Δεν φταις εσυ, εγω τα γραφω άτακτα λογω παραλληλης εργασίας )
0 .
#ccc

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”