Το φτ'ασατε και τρεις σελίδες κιόλας και εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει. Ποια πλύστρα; και γιατί υπέβαλε παραίτηση;
Αν βαριέστε να γράφετε τουλάχιστον δώστε παρακαλώ ένα καλό λινκ. καλό εννοώ, αυτό που σε νημερώνει κάπως πιο ολοκληρωμένα, γιατί συνήθως αλλάζεις 5-10 σάιτ για να βρεις πως ξεκίνησες κάτι.
O γιος της πλυστρας
-
pluton
- Supreme poster

Re: O γιος της πλυστρας
Τα τελευταία 200 χρόνια είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας με πολύ μικρές εξαιρέσεις.
Τι θα συνέβαινε αν κάναμε σωστές μεταρρυθμίσεις, πολύ απλά αυτό που έγινε στην Ισλανδία, την Ισπανία. Την Πορτογαλία, την Κύπρο.
Δες τα κράτη Μπουένος Άιρες, Καράκας, τουνεζι και Μπαρμπαριά πόσες δεκαετίες παγιδεύονται, η ζημιά που έκανε η μεταπολίτευση με τους άθλιους πολιτικούς και την συνδικαλιστική ακρίδα είναι ασύλληπτη και συνερχομαστε.
Τι θα συνέβαινε αν κάναμε σωστές μεταρρυθμίσεις, πολύ απλά αυτό που έγινε στην Ισλανδία, την Ισπανία. Την Πορτογαλία, την Κύπρο.
Δες τα κράτη Μπουένος Άιρες, Καράκας, τουνεζι και Μπαρμπαριά πόσες δεκαετίες παγιδεύονται, η ζημιά που έκανε η μεταπολίτευση με τους άθλιους πολιτικούς και την συνδικαλιστική ακρίδα είναι ασύλληπτη και συνερχομαστε.
1 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Κλεομένης έγραψε:Το φτ'ασατε και τρεις σελίδες κιόλας και εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει. Ποια πλύστρα; και γιατί υπέβαλε παραίτηση;
Αν βαριέστε να γράφετε τουλάχιστον δώστε παρακαλώ ένα καλό λινκ. καλό εννοώ, αυτό που σε νημερώνει κάπως πιο ολοκληρωμένα, γιατί συνήθως αλλάζεις 5-10 σάιτ για να βρεις πως ξεκίνησες κάτι.
Μη είσαι αφελής ένα σώου κάνανε για να αποπροσανατολίσουν τον χαζολαο.
Ξυλωσε η Ακρίτα έραψε ο Παππάς και ξεχάσαμε την ροχαλα της σοσιαλιστικής πολιτικής πλουτοκρατίας στον μεροκαματιάρη.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

pluton έγραψε:Τα τελευταία 200 χρόνια είμαστε με την σωστή πλευρά της ιστορίας με πολύ μικρές εξαιρέσεις.
Ο ΕΛ είναι πιο κοντά στους κατσίβελους αυτούς παρά στον Ισπανό, τον Πορτογάλλο, τον Κύπριο. (το μεγαλύτερο ανέκδοτο ήταν που πήραν στα σοβαρά τον όρο PIGS, και πιστέψαν στ αλήθεια ότι έχουν κάτι κοινό με αυτές τις χώρες, και φαντασιωνόταν στηρίξεις για να ρίξουν φέσι)
Τα χρόνια μέχρι το 2060 είναι πολλά, πολύ πιθανό τα ΕΛς να τινάξουν ακόμη και την τελευταία αυτή ευκαιρία στον αέρα και να κάνουν τη χώρα Λιβερία - Κονγκό.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

pluton έγραψε:Κλεομένης έγραψε:Το φτ'ασατε και τρεις σελίδες κιόλας και εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει. Ποια πλύστρα; και γιατί υπέβαλε παραίτηση;
Ξυλωσε η Ακρίτα έραψε ο Παππάς και ξεχάσαμε την ροχαλα της σοσιαλιστικής πολιτικής πλουτοκρατίας στον μεροκαματιάρη.
Ο μόνος λόγος που την έπεσαν στην Ακρίτα είναι γιατί στις εσωκομματικές στηρίζει κασσελάκη. Οι αντικασσελακικοί ζαίοι της την έπεσαν. Οι άλλοι μισοί ζαίοι χεστήκαν.
Εν τω μεταξύ, η Ακρίτα έχει δημοσιεύσει και άλλες ανάλογες φωτογραφίες στο παρελθόν, πχ μια που έχει στην κρεβατοκάμαρα βιτρίνες γεμάτες με πανακριβές τσάντες, ετεροντροπαλή κατάσταση δίκην Κρουέλας Ντε Βιλ.
Όταν την είχα ποστάρει εδώ μέσα, οι ζαίοι ξέρεις πως απαντούσαν τότε αντί να καταδικάσουν την Ακρίτα για πλούτο και επίδειξη; -> "Ο Μητσοτάκης κάνει καλή προπαγάνδα!" και αβαβά.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Προέλλην

pluton έγραψε: Δες η Ελλάδα χρεοκόπησε και σε μια δεκαετία ανακάμπτει, τι λέει αυτό; Ότι το σύστημα λειτουργεί.
Ισχύει.
Σήμερα δεν στέκεσαι στις ουρές στην τράπεζα για να βγάλεις 50 ευρώ, η ανεργία δεν είναι στο 30% αλλά κοντά σε ιστορικό χαμηλό, δεν βλέπεις πια καθολικά ερημωμένους εμπορικούς δρόμους, δεν πέφτουν τόσα φέσια σε μηχανικούς, δικηγόρους, ενοίκια, κτλ, ξαναρχισαν να σηκώνονται πολυκατοικίες και μονοκατοικίες, τα εμπορικά, οι καφενέδες και τα μπαρς είναι γεμάτα, οι δημόσιες υπηρεσίες έχουν κάποια ικανή ροή χρημάτων, κλπ κλπ.
Οι λαϊκιστές προσποιούνται πολύ άγαρμπα ότι ξεχάσαν πως ήταν η κατάσταση και μόνο που ακουγόταν η λέξη χρεοκοπία.
Οι λαϊκιστές παίζουν την θεατρικη παράσταση "μα γιατί δεν γίναμε Νορβηγία με τα μνημόνια, μέσα σε 10 χρόνια, όπως μας υποσχεθήκε η Τρόικα;!" (χωρίς φυσικά να τους έχει υποσχεθεί κανείς τέτοιο πράγμα, παρά μόνο την ευκαιρία να ξεχρεώσουν όσα έφαγαν μέχρι το 2060 υπο αυστηρή δημοσιονομική πειθαρχία)
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Προέλλην έγραψε:Σε άλλα 15 χρόνια θα έχετε τουλάχιστον άλλα 15 χρόνια μπροστά να ξεχρεώνετε.
Και αυτό είναι το καλό σενάριο στο οποία θα είστε υποδειγματικοί καλοπληρωτές.
Θα πεθάνετε ξεχρεώνοντας, πιθανώς και τα παιδιά σας, για να έχουν ευκαιρία τα εγγόνια σας να απολαύσουν μια υγιή οικονομία.
Αν ακόμη πιστεύετε σε μαγικές λύσεις, απλά είστε γραφικοί.
Δεν είναι στραβός ο γυαλός αγαπητέ

pluton έγραψε:Τι θα συνέβαινε αν κάναμε σωστές μεταρρυθμίσεις, πολύ απλά αυτό που έγινε στην Ισλανδία, την Ισπανία. Την Πορτογαλία, την Κύπρο.
Αν? Ήδη τις κάνουμε και γίναμε χειρότερα από πριν.
Eurostat: Η Ελλάδα κοντά σε Ρουμανία & Βουλγαρία στις υλικές και κοινωνικές στερήσεις
https://www.newsbreak.gr/oikonomia/7065 ... steriseis/
0 .
-
Κλεομένης
- Rookie poster

pluton έγραψε:Κλεομένης έγραψε:Το φτ'ασατε και τρεις σελίδες κιόλας και εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει. Ποια πλύστρα; και γιατί υπέβαλε παραίτηση;
Αν βαριέστε να γράφετε τουλάχιστον δώστε παρακαλώ ένα καλό λινκ. καλό εννοώ, αυτό που σε νημερώνει κάπως πιο ολοκληρωμένα, γιατί συνήθως αλλάζεις 5-10 σάιτ για να βρεις πως ξεκίνησε κάτι.
Δεν διάβασες καλά τι έγραψα. Για ποιο πράγμα είμαι αφελής;
Θέλω να μάθω τι έγινε.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Ο γιος του αγωγιατη είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον γιο της πλυστρας;
0 .
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Κλεομένης έγραψε:;
Θέλω να μάθω τι έγινε.
Τίποτα το σπουδαίο.
Κάτι ψιλές μεγαλο-μικροαστικές αντιθέσεις.
Βγήκε μια ορίτζιναλ μεγαλοαστή με ψιλοαριστερές ευαισθησίες και μόστραρε την πισίνα της
και βρήκαν ευκαιρία κάτι μικροαστοί μισθοσυντήρητοι λιγούρηδες με νεοφιλελεύθερες ευαισθησίες
να κατακεραυνώσουν την αριστερά για την υποκρισία της.
Πιάσ' τ' αυγό και κούρευτο.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.