Μιχάλης Κατσουρής: Εντοπίστηκε DNA Έλληνα οπαδού πάνω στο μαχαίρι με DNA του θύματος
Νέα δεδομένα έχει στα χέρια της ανακρίτρια που έρευνα την υπόθεση με τους Κροάτες χούλιγκαν που έφτασαν ανενόχλητοι μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου δολοφονήθηκε ο φίλαθλος της ΑΕΚ, Μιχάλης Κατσουρής.
Πάνω στο μαχαίρι στο οποίο υπήρχε DNA του θύματος εντοπίστηκε και DNA του άνδρα ο οποίος πριν από τέσσερις ημέρες είχε περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας για να καταθέσει για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ενώ τώρα βρίσκεται στις φυλακές, καθώς είχε καταδικαστεί για επεισόδια στο Πανθεσσαλικό στάδιο και εκκρεμούσε σε βάρος του η συγκεκριμένη απόφαση.
Η ανακρίτρια τώρα θα αποφασίσει για την πορεία της υπόθεσης, ενώ θεωρείται βέβαιο θα κληθεί για να δώσεις εξηγήσεις ο συγκεκριμένος άνδρας
https://www.cnn.gr/ellada/story/391345/ ... -tis-arxes
Yποθεση δολοφονίας φιλάθλου ΑΕΚ απο Κροάτες νεοναζί
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: Yποθεση δολοφονίας φιλάθλου ΑΕΚ απο Κροάτες νεοναζί
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Τα λέγαμε; Τα λέγαμε!
Πού είναι τώρα όλοι αυτοί που μιλούσαν για μαχαιροβγάλτες ναζί Κροάτες, για την Ντινάμο που πρέπει να τιμωρηθεί κλπ κλπ;
Εν τω μεταξύ το μπουμπούκι αυτό λέει είχε συλληφθεί και καταδικαστεί και παλιότερα για οπαδικές συμπλοκές. Ήταν από τα γυναικόπαιδα που έκαναν ποδήλατο και έπιναν καφέ.
Δύο οπαδοί του ΑΕΚ δολοφονημένοι από άλλους οπαδούς του ΑΕΚ μέσα στο 2023.
Προτείνω ισόβιο αποκλεισμό του ΑΕΚ από όλα τα κύπελλα Ευρώπης. Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τέτοιους μαχαιροβγάλτες και εγκληματίες στην πολιτισμένη Ευρώπη!!
Πού είναι τώρα όλοι αυτοί που μιλούσαν για μαχαιροβγάλτες ναζί Κροάτες, για την Ντινάμο που πρέπει να τιμωρηθεί κλπ κλπ;
Εν τω μεταξύ το μπουμπούκι αυτό λέει είχε συλληφθεί και καταδικαστεί και παλιότερα για οπαδικές συμπλοκές. Ήταν από τα γυναικόπαιδα που έκαναν ποδήλατο και έπιναν καφέ.
Δύο οπαδοί του ΑΕΚ δολοφονημένοι από άλλους οπαδούς του ΑΕΚ μέσα στο 2023.
Προτείνω ισόβιο αποκλεισμό του ΑΕΚ από όλα τα κύπελλα Ευρώπης. Δεν είναι δυνατόν να ανεχόμαστε τέτοιους μαχαιροβγάλτες και εγκληματίες στην πολιτισμένη Ευρώπη!!

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Κι εδώ λογικά τίποτα ναζί Κροάτες θα έκαναν την επίθεση...
Ενα επεισόδιο με οπαδούς και τον Γιώργο Λιάγκα έξω από το γήπεδο της Opap Arena όπου η Εθνική Ελλάδας έπαιζε με τη Γαλλία, σημειώθηκε χθες.
Όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, υπήρξαν κάποιοι οπαδοί που τον έβρισαν και τον πλησίασαν προκειμένου να τον χτυπήσουν.
Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας είπε: "Είχα μία πολύ άσχημη εμπειρία και λυπάμαι που ακόμα υπάρχει αυτή η λογική στους ανθρώπους. Νόμιζα ότι όλα αυτά, και ειδικά σε παιχνίδια της Εθνικής ομάδας έχουν ξεπεραστεί. Δεν είχα πάει ποτέ στο γήπεδο της ΑΕΚ, πήγα χθες μόνος μου για τον αγώνα. Πήγα από ένα στενάκι που υπήρχαν κάποια οπαδικά γραφεία. Στα γραφεία αυτά ήταν μαζεμένοι 100 άνθρωποι που με είδαν να προχωράω, δεν ενόχλησα κανέναν εκτός τηλεόρασης. Εντός τηλεόρασης ενοχλώ.
Άρχισαν αυτοί να με βρίζουν. Για το γεγονός ότι είμαι Ολυμπιακός. Εγώ όντως είμαι Ολυμπιακός. Ούτε φανατικός είμαι, ούτε έχω βρίσει άλλη ομάδα. Δεν είμαι από αυτούς που φανατίζονται. Το παιδί μου παίζει σε άλλη ομάδα και πάω και βλέπω τον Παναθηναϊκό και πανηγυρίζω. Το ποδόσφαιρο είναι χαρά. Άκουσα τα εξ’ αμάξης και κάποια στιγμή 2-3 ήρθαν από πίσω μου απειλητικά και σκέφτηκα ότι θα τις φάω. Και λέω δύο είναι τα τινά: ή θα προχωρήσω και θα τις φάω ή γυρίζω.
Γυρίζω και τους λέω 'κάποια πλάκα κάνετε; Είναι παιχνίδι της εθνικής'. Υπήρξαν 2-3 άλλοι που τους είπαν να με αφήσουν. Έτσι πέρασα. Κυριολεκτικά, θα μπορούσα χθες να τις έχω φάει. Στα 53 μου. Δεν έχω μπει ποτέ σε καβγά και χθες θα τις έτρωγα χθες το βράδυ. Δεν καταλαβαίνουν κάποιοι ότι ο αθλητισμός είναι χαρά. Μέχρι εκεί. Όλο το άλλο, οι απειλές γιατί; Τόσος θυμός υπάρχει; Τόσο μεγάλη πώρωση; Δεν μπορώ να το καταλάβω".
0 .

-
Adminović
- Sloboda Narodu

Οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ επιστρέφουν σιγά - σιγά στα σπίτια τους.
Μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες ενοχοποίησης τους από τις κρατικές αρχές του Γιουνανιστάν, η αλήθεια άρχισε να λάμπει.
Μετά τις ανεπιτυχείς προσπάθειες ενοχοποίησης τους από τις κρατικές αρχές του Γιουνανιστάν, η αλήθεια άρχισε να λάμπει.
Υποδέχθηκαν με καπνογόνα τους Κροάτες χούλιγκαν που αποφυλακίστηκαν
Στην Κροατία επέστρεψε το πρώτο γκρουπ των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι κρατούνταν στην Ελλάδα, μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή έξω από την OPAP Arena.
Εκεί, τους επιφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή με καπνογόνα οι συνοπαδοί τους, οι Bad Blue Boys όπως είναι το όνομα των σκληροπυρηνικών οπαδών της κροατικής ομάδας.
0 .

-
Προέλλην

Adminović έγραψε:Οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ επιστρέφουν σιγά - σιγά στα σπίτια τους.![]()
Υποδέχθηκαν με καπνογόνα τους Κροάτες χούλιγκαν που αποφυλακίστηκαν
Στην Κροατία επέστρεψε το πρώτο γκρουπ των χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, οι οποίοι κρατούνταν στην Ελλάδα, μετά τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή έξω από την OPAP Arena.
Εκεί, τους επιφύλασσαν αποθεωτική υποδοχή με καπνογόνα οι συνοπαδοί τους, οι Bad Blue Boys όπως είναι το όνομα των σκληροπυρηνικών οπαδών της κροατικής ομάδας.
Τελικά τείνω να πειστώ κι εγώ ότι οι Κροάτες ήταν καλά παιδιά και ότι απο το στόμα του λύκου την γλιτώσαν και δεν τους δολοφόνησαν με μαχαίρι ή φωτοβολίδα οι ΕΛ σκληροί εγκληματίες των γηπέδων.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Προέλλην έγραψε:
Τελικά τείνω να πειστώ κι εγώ ότι οι Κροάτες ήταν καλά παιδιά και ότι απο το στόμα του λύκου την γλιτώσαν και δεν τους δολοφόνησαν με μαχαίρι ή φωτοβολίδα οι ΕΛ σκληροί εγκληματίες των γηπέδων.
Θυμάμαι τότε τον Αύγουστο που τα ελ κανάλια έπαιζαν το εργάκι "οι αιμοδιψείς μαχαιροβγάλτες Κροάτες" και στην Κροατία τα άκουγαν αυτά και γελούσαν, σχολιάζοντας ότι στην Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια έχουν καταργηθεί οι μετακινήσεις φιλοξενούμενων οπαδών, ότι οι τελικοί γίνονται με λίγο ή χωρίς καθόλου κόσμο, μόνο και μόνο για να μην σκοτωθούν μεταξύ τους οι οπαδοί και να μπορούν να ολοκληρώνονται οι αγώνες.
Και να που λίγο καιρό μετά, σε αγώνα βόλλεϋ κιόλας, έχουμε δολοφονικές επιθέσεις κατά αστυνομικών και κλείσιμο των γηπέδων.

0 .

-
Προέλλην

Eν τω μεταξύ, αν κάποιος αστυνομικός είχε πυροβολήσει στα πλαίσια προστασίας του κανέναν απο τους δολοφόνους με τις φωτοβολίδες, σήμερα όλη η μούργα θα ήταν στα καγκελα και θα στοχοποιούσαν τον αστυνομικό που σκότωσε το 18χρονο αμούστακο αγοράκι που έπαιζε εκεί χάμου.
Αντικειμενικά, είναι καλύτερα να μπείς φυλακή στα πλαίσια αυτοαύμυνας, παρά στο χώμα. Καλά θα κάνουν όσοι αστυνομικοί έχουν ένστικτο αυτοσυντήρησης, να τους ξαπλώνουν κάτω και τους χούλιγκανς και τους αναρχικούς που επιτίθενται με φονικά μέσα. Τα μετά ας τα βρεί η δικαιοσύνη, θα έχουν γλιτώσει τουλάχιστον την ζωούλα τους.
Αντικειμενικά, είναι καλύτερα να μπείς φυλακή στα πλαίσια αυτοαύμυνας, παρά στο χώμα. Καλά θα κάνουν όσοι αστυνομικοί έχουν ένστικτο αυτοσυντήρησης, να τους ξαπλώνουν κάτω και τους χούλιγκανς και τους αναρχικούς που επιτίθενται με φονικά μέσα. Τα μετά ας τα βρεί η δικαιοσύνη, θα έχουν γλιτώσει τουλάχιστον την ζωούλα τους.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Προέλλην έγραψε:Eν τω μεταξύ, αν κάποιος αστυνομικός είχε πυροβολήσει στα πλαίσια προστασίας του κανέναν απο τους δολοφόνους με τις φωτοβολίδες, σήμερα όλη η μούργα θα ήταν στα καγκελα και θα στοχοποιούσαν τον αστυνομικό που σκότωσε το 18χρονο αμούστακο αγοράκι που έπαιζε εκεί χάμου.
Και οι "αστυνομικοί" του Γιουνανιστάν, πλην κάποιων εξαιρέσεων, ανάλογοι κάφροι είναι.
Ευθείες βολές με δακρυγόνα, ξύλο σε ΑΜΕΑ και συνταξιούχους, κρότου - λάμψης που έχουν προκαλέσει κώφωση, μεταξύ άλλων. Μην πιάσουμε και τις αμέτρητες περιπτώσεις "εκπυρσοκρότησης" όπλων (δηλαδή εν ψυχρώ εκτελέσεων
).Αν οι μπάτσοι ξεφύγουν σε βία, θα χοντρύνει πολύ το πράγμα και από τους απέναντι κάφρους και αυτό είναι μάλλον το τελευταίο που θέλουν οι πολιτικοί και τα αφεντικά - εργοδότες τους.

0 .