Σοβαρά τώρα,,,, αυτον θέλετε για πρωθυπουργό;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Σοβαρά τώρα,,,, αυτον θέλετε για πρωθυπουργό;

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Μάιος 2023, 00:38

BaKXOS_Lysios έγραψε:Βάλε ένα alarm να σου υπενθυμίζει ότι όποτε πας να βρεις κάτι θετικό για Μητσοτάκη πρέπει να ψάξεις που είναι το λάθος :D

Τι φταίει και αυτό το καημένο;
Πάντως για την ιστορία ο πίνατ ήταν πρώην αδεσποτάκι που υιοθετήθηκε από μητσοτάκουλα.
Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Μάιος 2023, 00:44

bizeli έγραψε:Πάντως για την ιστορία ο πίνατ ήταν πρώην αδεσποτάκι που υιοθετήθηκε από μητσοτάκουλα.
Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε.

Μπα, κάπου υπάρχει λάθος (πχ είναι ψέμα ότι ήταν αδέσποτο) :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Μάιος 2023, 00:47

BaKXOS_Lysios έγραψε:Μπα, κάπου υπάρχει λάθος (πχ είναι ψέμα ότι ήταν αδέσποτο) :laugh1:

Όχι μωρέ από μια φιλοζωική το υιοθέτησε το ψυχουλάκι και μπράβο του.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Μάιος 2023, 00:53

bizeli έγραψε:Σημασία έχει να "πολεμάς" τον αντίπαλό σου με άλλα μέσα πιο ουσιαστικά. Το να μην κάνεις χειραψία με κάποιον πέρα από παιδιάστικη συμπεριφορά (μμμμμ .... κάνω μουτράκια) δείχνει εμμέσως πλην σαφώς μια μορφή ήττας.

Βρε δεν θα γούσταρα ποτέ "φιλικές" χειρονομίες απο ανθρώπους που δεν θεωρώ φίλους μου, το θεωρώ υποκρισία!
Δεν θα έδερνα ή έβριζα (ίσως) αλλά όχι να κάνω κι ότι δεν τρέχει τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί τους και δεν έχω. Αυτό δεν είναι "μουτράκια" είναι φτύσιμο! :D
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 19 Μάιος 2023, 01:18

BaKXOS_Lysios έγραψε:Βρε δεν θα γούσταρα ποτέ "φιλικές" χειρονομίες απο ανθρώπους που δεν θεωρώ φίλους μου, το θεωρώ υποκρισία!
Δεν θα έδερνα ή έβριζα (ίσως) αλλά όχι να κάνω κι ότι δεν τρέχει τίποτα. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα ήθελα να έχω καμία σχέση μαζί τους και δεν έχω. Αυτό δεν είναι "μουτράκια" είναι φτύσιμο! :D

Το να πεις μια καλημέρα ή να χαιρετήσεις κάποιον δεν σημαίνει ότι τον έχεις φίλο ούτε ότι ανοίγεις κάποια σχέση μαζί του.
Παρόλα αυτά νιώθω τι λες. Κι εμένα μου βγαίνει για κάποιους ανθρώπους αυτό αλλά πρώτον πρέπει να έχει πατήσει κάποιες πολύ κόκκινες γραμμές για να φερθώ έτσι και δεύτερον να σου πω και την αλήθεια όταν κάποιος δεν μετράει για σένα στα τέτοια σου κιόλας αν θα του πεις καλημέρα ή δεν θα του πεις. Αδιάφορο.
Ίσα ίσα δίνεις μεγαλύτερη αξία όταν το παίζεις θιγμένος ή θυμωμένος ή το οτιδήποτε. Αυτό σημαίνει ότι δεν σου είναι τόσο αδιάφορος ο άλλος τελικά οπότε η τύπου "περιφρόνησή" σου μεταφράζεται αλλιώς.

Αν, όμως, έχεις περάσει όντως σε επίπεδο "δεν υπάρχεις καν", δλδ τον έχεις τελείως ξεγραμμένο τον άλλον δεν κάθεσαι να ασχοληθείς. Καλημέρα...whatever ... dont bother... χέστηκα κιόλας.
Know what I mean?

Βέβαια τώρα ξεφεύγουμε τελείως από την περίπτωση μιτσοτάκιους που είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Σε κάποιες περιπτώσεις καλούμαστε να δείχνουμε ένα τυπικό savoir vivre λόγω περίστασης. Χωρίς απαραίτητα να σημαίνει κάτι.
Δλδ άμα έρθει ο προϊστάμενος σου πχ που μπορεί να τον μισείς δεν θα ανταλλάξεις πολιτισμένες κουβέντες;
Άλλο τι άποψή έχεις στην προσωπική σου ζωή για κάποιον και άλλο πώς θα φερθείς κάτω από συγκεκριμένες περιστάσεις.
Αυτό δεν είναι υποκρισία.
Αν σώνει και ντε πρέπει να δείξεις τα πραγματικά σου συναισθήματα υπάρχουν και πιο ουσιαστικοί τρόποι.
Αυτά τα "τι έχεις; ... τίποτα" τα λένε μόνο αντρόγυνα.

Και εν πάση περιπτώσει δεν είναι όλες οι ώρες να το παίζεις ηρωική αντίσταση. Δεν χαιρέτησε τον μητσοτάκη.
Ωωωω ... τι λες τώρα; Φοβερό.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 19 Μάιος 2023, 01:53

καλα ρε μπιζέλι
το ξέρουμε ότι είσαι φαν του κούλη
:P
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Μάιος 2023, 01:58

bizeli έγραψε:Δλδ άμα έρθει ο προϊστάμενος σου πχ που μπορεί να τον μισείς δεν θα ανταλλάξεις πολιτισμένες κουβέντες;

Θα ανταλλάξω γιατί μας συνδέει μια επαγγελματική σχέση και αναγκαστικά επιβάλλεται κάπως να συνεννοηθούμε.
Αν όμως ο άλλος έρθει με ύφος προϊσταμένου μου χωρίς να έχω καμιά ουσιαστική σχέση μαζί του ή να μας συνδέει κάτι, εκεί είναι που επιβάλλεται να φάει φτύσιμο γιατί είναι ανόητος, αλαζόνας και αγενής.
Τα "μουτράκια" κι αυτά που λες αφορούν ανθρώπους που υποκρίνονται επίσης (δλδ ουσιαστικά θέλουν να έχουν σχέση απλά το παίζουν θιγμένοι για να δείξουν κάτι). Το φτύσιμο είναι και έντιμο και ευγενικό γιατί δείχνεις στον άλλον ότι δεν υποκρίνεσαι απέναντί του, δεν έχεις φιλική διάθεση και δεν επιθυμείς οποιαδήποτε σχέση μαζί του. Μπορεί να είναι λίγο "βάρβαρο" αλλά είναι έντιμο. :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 19 Μάιος 2023, 01:58

vallon έγραψε:καλα ρε μπιζέλι
το ξέρουμε ότι είσαι φαν του κούλη
:P

:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μάιος 2023, 06:18

bizeli έγραψε:Είναι πολύ της μόδας τώρα τελευταία. Δεν είναι μόνο ο μητσοτάκης.
Όλοι το κάνουν. Συν τικ τοκ και τέτοια ...

Έχουμε ξεφύγει από αυτό το αυστηρό προφίλ που οι πολιτικοί έδιναν συνεντεύξεις μόνο στον Χατζηνικολάου.
Τώρα πάει να περαστεί το προφίλ του προσιτού, του απλού, του πολιτικού αλλιώς...

Αυτά τα ξεκίνησε ο Αντρέας, τα συνέχισε ο Τσίπρας και τώρα τα κάνουν όλοι. Την συνέντευξη του Τσίπρα στους Schoolingans στα τέλη της δεκαετίας του 2000 την θυμάστε? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Μάιος 2023, 06:20

bizeli έγραψε:
Μεταξύ μας τώρα εγώ θα της απαντούσα τρισχειρότερα. Καλά της είπε.
Αυτά είναι κατινιές.

Η τύπισσα δεν είχε θεσμικό ρόλο. Ένα απλό μέλος κόμματος ήταν. Όταν συναναστρέφεσαι με πολίτες ως πολιτικός είναι δεδομένο ότι η πλειοψηφία δε θα σε πηγαίνει γιατί ψηφίζει άλλους. Ο κρυφαΚούλής δεν τα έχει συνηθίσει αυτά γιατί έχει μαθεί να ζει στο αποστειρωμένο περιβάλλον του κόμματος του που όλοι τον γλείφουν.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”