BaKXOS_Lysios έγραψε:Μπα! Για έναν περίεργο λόγο ήθελα να κάνω πολύ νωρίς (16-20 χρονών) κάτι που δεν έγινε και έκτοτε εγκατέλειψα την ιδέα. Τα αγαπώ πάρα πολύ και θα ήθελα να έχω αλλά δεν ήμουν (είμαι) διατεθειμένος να θυσιάσω πράγματα που σίγουρα πάνε πακέτο με την απόκτηση παιδιού. Ίσως γι' αυτό και μέσα μου ήθελα να τα κάνω πολύ νωρίς γιατί ήξερα ότι μεγαλώνοντας δεν θα ήμουν διατεθειμένος να κάνω τις "θυσίες" που απαιτούνται.
Ελπίζω να σε κάλυψα.
Μου κάνει πολύ εντύπωση αυτό που λες γιατί στα 16-20 δε θυμάμαι κανένα συνομήλικο μου να σκέφτεται καν για οικογένεια. Όλοι το μυαλό μας στο πουλί μας το είχαμε
(Εσύ;)
Προς το παρόν δεν θέλω και ρεαλιστικά δεν βλέπω να κάνω ποτέ. Ο μόνος λόγος που δεν είμαι απόλυτος είναι ότι πάντα αφήνω ανοιχτό παράθυρο να αναθεωρήσω μια άποψη ή επιλογή στην ζωή μου. Πιο μικρός το έβλεπα σαν μακρινή προοπτική όταν θα έφτανα τα 30φεύγα άλλα όσο πλησίαζα τα πρώτα -αντα συνειδητοποιούσα ότι δεν μου αρέσουν τα παιδιά και ότι απλά είχα την δημιουργία οικογένειας στο μυαλό μου γιατί απλά αυτό έβλεπα να κάνουν όλοι και όχι επειδή το ήθελα πραγματικά.

)