bizeli έγραψε:Λοιπόν παιδιά τι να σχολιάσω;
Αρχικά ότι προκαλεί θλίψη και γέλιο το λαϊκό προσκύνημα. Ο απόλυτος πάτος.
Δεύτερον δεν καταλαβαίνω κι εγώ γιατί μας πρήξαν τα π@@ρια για μια ιδιωτική κηδεία.
Συλλυπητήρια στους οικείους του αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί μας αφορά το θέμα.
Αμ η ελληνική σημαία πάνω στο φέρετρο;![]()
Επίσης, correct me if Im wrong αλλά η βασιλική οικογένεια (μη χέσω) ζήτησε να ταφεί ο τέως δημοσία δαπάνη και με τιμές αρχηγού κράτους;![]()
![]()
![]()
![]()
Επίσης, αν είμαι σωστά πληροφορημένη οφείλω να δώσω εύσημα στον Κυριάκο που παρά την καυτή πατάτα που είχε να διαχειριστεί για να μη δυσαρεστήσει τη φιλοβασιλική πτέρυγα των ψηφοφόρων του, στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων και δεν παρευρέθη στην κηδεία όπως επίσης έριξε άκυρο και στη δημοσία δαπάνη.
Τώρα δεν ξέρω αν ο λόγος που δεν παρευρέθη στην κηδεία είχε κάποια σημειολογία με τη δικαιολογία ότι είχε κάποια υποχρέωση στη Β. Εύβοια αλλά όπως και να έχει άμα έβλεπα και τον πρωθυπουργό της χώρας όπως επίσης και την πρόεδρο της δημοκρατίας στην κηδεία ενός τέως βασιλιά θα έχανα πάσα ιδέα. Πάσα ιδέα όμως.
Μπράβο που δεν πήγαν. Πολύ σωστή κίνηση.
Γενικά το διαχειρίστηκε σωστά το θέμα ο Μητσ κρατώντας τις ισορροπίες.
Τώρα για κάτι άλλους Σαμαράδες, Μπογδάνους κτλ ... no comment![]()
Λαϊκό προσκύνημα ... γίδια
το προφιλ σου μας λεει οτι εισαι σκεπτικιστρια οποτε κανω πως δεν βλεπω τιποτα απο οσα εγραψες
γιατι αν το κανω θα το παρομοιασω με τις μπαρουφες που εγραψε κατα καιρους ο λαχου