Ραν ταν πλαν έγραψε:Σου συμβαίνει γιατί πίνεις μια δυο φορές τη βδομάδα και λίγο παραπάνω από όσο χρειάζεσαι.
Μιλάμε για καθημερινή ελάχιστη χρήση (μια ιδέα αλκοόλ στον πάτο του ποτηριού μισή ώρα πριν κοιμηθείς και αραίωμα με νεράκι) αλλά αυτό δουλεύει με την προϋπόθεση ότι θα έχεις απεξαρτηθεί από προηγούμενη χρήση στη διάρκεια της ημέρας.
Το να του γαμάς τη μάνα μόνο κάθε Σάββατο δε σου προσφέρει τίποτα πέρα από χανγκόβερ που κρατάει μέχρι την Τρίτη και κάθε ευεργετική δράση του αλκοόλ στον οργανισμό χάνεται για να μην αναφέρουμε και το ότι θα χάνεις γκόμενες του ΣΚ για ξεπέτες όταν αρχίζεις ψιλομεθυσμένος να τους λες μαλακίες παραβιάζοντας τον κανόνα του όταν τρώμε και πίνουμε δε μιλάμε.
(Υ.Γ. Το ''τρώμε'' πάει στην περίπτωση που συνοδεύεις το ποτό με ξηροκάρπια και υπάρχει κίνδυνος να φτύσεις υπολείμματα αράπικου φυστικιού στη μάπα της ξανθιάς που ψήνεις.)
Μια δυο οχι, τρεις σιγουρα μπορει και τεσσερις και μονο το Σαββατο ξεφευγω λιγο αλλα οχι σε ακραιο βαθμο. Το κεφαλι μου αντεχει το αλκοολ σε ικανοποιητικο βαθμο αλλα το στομαχι μου γινεται βιδες. Συχνα εχω πιει μια καποια ποσοτητα, εχω κανει το κεφαλι μου, εχω διαυγεια, μπορω και οδηγω, ολα κομπλε κλπ και εχω ξυπνησει μετα απο 5-6 ωρες υπνου με ανακατωσουρα και ζαλαδα. Εχω περασει κατι Κυριακες αγκαλια με την χεστρα απο το πουθενα σε σημειο που να μην εχω αλλα υγρα να βγαλω απο το στομαχι και να βγαινει μια πρασινη γλιτσα
Πλεον το εχω καθιερωσει και μετα απο ενα συγκεκριμενο οριο (που ξερω οτι το στομαχι μου θα με προδωσει) κατεβαζω 330 με 500 ml κοκα κολα και το στομαχι μου γινεται περδικι. Η Κοκα ειναι το καλυτερο φαρμακο για το στομαχι. Κατι αλλα χαπια που επαιρνα για τον εμετο δεν εκαναν τιποτα.
Κατσε ομως ρε συ, το σαββατοβραδο την βγαζεις με μια σταγονα αλκοολ αραιωμενη με νερο?

Μονο σπιτι πινεις, δεν πας σε μπαρ?
Το μόνο θετικό του πίνω τον κώλο μου μόνο το ΣΚ είναι ότι σχεδόν μηδενίζεις τις πιθανότητες να γίνεις αλκοόλα γιατί εισπράττεις όλα εκείνα τα αρνητικά που θα σε κρατήσουν μακριά από την καθημερινή χρήση.
Φιλε, ισχυει...
.gif)
Αλλη παγιδα ειναι να πινεις με μεζεδες. Εκτος του οτι μαθηματικα θα γινεις μπουχεσας, λογω του φαγητου καταληγεις και πινεις πολυ περισσοτερο απο οτι ξεροσφυρι. Πολλοι μπαρμπαδες εχουν κανει στα καφενεια με αυτον τον τροπο με τσιπουρα και διαφορα αλλα.