Κορυφώνονται οι εργασίες του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Κορυφώνονται οι εργασίες του 1ου Διαβουλευτικού Συνεδρίου του ΜέΡΑ25

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 28 Μάιος 2022, 14:45

Προέλλην έγραψε:Nίκο, εδώ: https://www.douleutaras.gr/bsdir/monose ... i-spitiou/
Έχει άπειρα συνεργεία στην Αθήνα, μην πιάνεσαι απο τι σου είπε ένας.

Τον πάτησα τον δουλευταρά και μου άνοιξε ένας ηλεκτρονικός διάλογος που έπρεπε να πληκτρολογώ αυτά που ήθελε εκείνος, αφού του έβαλα και email και τηλέφωνο με υποχρέωσε να βάλω και τη διεύθυνσή μου, όχι αυτή που έχω εγώ σαν διεύθυνση του σπιτιού που μένω μέσα, αλλά να διαλέξω μια από αυτές στις οποίες με πήγαινε εκείνος υποχρεωτικά, ΄έτσι δηλώθηκε το διαμέρισμά μου σαν να είναι στην .... Ομόνοια.

Τώρα ποιος ξέρει τι άλλες ηλεκτρονικες μπούρδες θα ακολουθήσων και πως θα απολογηθώ ότι δεν μένω στην Ομόνοια, αλλά αλλού, και ότι φταίει το δικό του σύστημα. Έχω πείρα από από τα φόρουμς και το elefthero ότι ποτέ κανείς δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν, και ότι το σύστημα λειτουργεί για να δοξάζεται στον αιώνα τον άπαντα ο Κράχτης και ο διαδικτυακός κλώνος του.

Η συζήτηση τελικά με τους τεχνίτες για να κάνουν τη θερμομόνωση εξωτερικών τοίχων θα πάρει άλλη μορφή μια και εγώ δεν βιάζομαι τόσο όσο νομίζουν οι τεχνίτες που με βάζουν σε ηλεκτρονικό διάλογο
Πείνασες ήδη με τον πόλεμο του Πούτιν στην Ουκρανία
Όχι, δεν πείνασα.
Ε, θα περιμένω μερικούς μήνες να πεινάσεις μήπως και κάνουμε καμιά καλύτερη συνεννόηση και δεν με βάζεις ότι μένω στην Ομόνοια, εγώ αντέχω ακόμα.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”