Πάτρα ΝΕΚΡΑ παιδιά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Θέμα ΧΡΟΝΟΥ η ΣΥΛΛΗΨΗ

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Πάτρα ΝΕΚΡΑ παιδιά: ΒΡΕΘΗΚΕ ο…ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ! Θέμα ΧΡΟΝΟΥ η ΣΥΛΛΗΨΗ

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Απρ 2022, 21:00

nemo έγραψε:ειναι ευκολο να σπασουν και οι δυο γιατι δεν μπορουν ακομη να το καταφερουν ακομη με εκπλησσει
δεν με αρεσει να καταδικαζω αλλα τρια παιδια εχασαν ...δεν πας
επισκεψεις βολτες εισαι ρακος κλπ κλπ

Ρε ναι. Το είπα κι εγώ. Και η στάση και των δύο γονέων δεν είναι πολύ φυσιολογική.
Καταρχάς άμα χάσεις τα παιδιά σου πιστεύω ότι είσαι ράκος. Πόσο μάλλον να έχεις το πένθος σου και να σε κατηγορούν κιόλας και να είσαι αθώος.
Δεν συνάδει και η δική τους η συμπεριφορά με τα γεγονότα.
Καταρχάς έχουν γαμηθεί να δίνουν συνεντεύξεις.

Δεν ξέρω ρε φίλε. Τι να πω;
Εγώ το μόνο που λέω είναι να υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που να μην αφήνουν καμία αμφιβολία για τον ένοχο ή τους ενόχους.
Όχι τσάτρα πάτρα διαδικασίες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Απρ 2022, 21:35

bizeli έγραψε:Ρε ναι. Το είπα κι εγώ. Και η στάση και των δύο γονέων δεν είναι πολύ φυσιολογική.
Καταρχάς άμα χάσεις τα παιδιά σου πιστεύω ότι είσαι ράκος. Πόσο μάλλον να έχεις το πένθος σου και να σε κατηγορούν κιόλας και να είσαι αθώος.
Δεν συνάδει και η δική τους η συμπεριφορά με τα γεγονότα.
Καταρχάς έχουν γαμηθεί να δίνουν συνεντεύξεις.

Δεν ξέρω ρε φίλε. Τι να πω;
Εγώ το μόνο που λέω είναι να υπάρχουν ακλόνητα στοιχεία που να μην αφήνουν καμία αμφιβολία για τον ένοχο ή τους ενόχους.
Όχι τσάτρα πάτρα διαδικασίες.

Ειδα τον αντρα της να μιλαει σε κατι δημοσιογραφους το μεσημερι. Μαλλι και γυαλι σενια, ψυχραιμοτατος και ωραιος. Αυτος ο τυπος ή ειναι ανακατεμενος με την υποθεση ή τελειως αναισθητος. Το ιδιο ειχα παρατηρησει και οταν ειχε βγει στην Νικολουλη. Πολυ περιεργη συμπεριφορα για ανθρωπο που εχει χασει 3 παιδια και μαλιστα απο την γυναικα του.

Πιστευω πως δεν εχουν ακομα στερεα στοιχεια για να εξασφαλισουν την καταδικη και προσπαθουν να την κανουν να σπασει και να την φερουν σε αντιπαραθεση με τον αλλο ωστε να αρχισει να κελαηδαει ο ενας για τον αλλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Απρ 2022, 21:47

Λαχουρένιος έγραψε:Ειδα τον αντρα της να μιλαει σε κατι δημοσιογραφους το μεσημερι. Μαλλι και γυαλι σενια, ψυχραιμοτατος και ωραιος. Αυτος ο τυπος ή ειναι ανακατεμενος με την υποθεση ή τελειως αναισθητος. Το ιδιο ειχα παρατηρησει και οταν ειχε βγει στην Νικολουλη. Πολυ περιεργη συμπεριφορα για ανθρωπο που εχει χασει 3 παιδια και μαλιστα απο την γυναικα του.

Καλά ναι.
Βρομάει από χίλιες μεριές το θέμα. Πάρα πολύ μπλεγμένη υπόθεση.
Βάλε σε όλα αυτά που βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του.
Ντάξει. Το κατάντησαν αηδία το όλο θέμα.
Από το πρωί ως το βράδυ με αυτό ασχολούμαστε.
Και ξανά όπως έχω πει και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.
Δεν είναι αυτό ενημέρωση ρε φίλε. Δε μας αφορούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, για να γίνεται τόση ανάλυση.

Λαχουρένιος έγραψε: Πιστευω πως δεν εχουν ακομα στερεα στοιχεια για να εξασφαλισουν την καταδικη και προσπαθουν να την κανουν να σπασει και να την φερουν σε αντιπαραθεση με τον αλλο ωστε να αρχισει να κελαηδαει ο ενας για τον αλλο.

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά είναι δυνατόν αυτό ρε συ; Να κλείνεις κάποιον φυλακή χωρίς να έχεις αδιάσειστα στοιχεία;
Καταρχάς δεν πιστεύω ότι ένοχη είναι μόνο η πισπιρίγκου (αν είναι και αυτή). Πιστεύω ότι υπάρχει πολύς κόσμος με έμμεσες ή άμεσες ευθύνες.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Απρ 2022, 21:50

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ειδα τον αντρα της να μιλαει σε κατι δημοσιογραφους το μεσημερι. Μαλλι και γυαλι σενια, ψυχραιμοτατος και ωραιος. Αυτος ο τυπος ή ειναι ανακατεμενος με την υποθεση ή τελειως αναισθητος. Το ιδιο ειχα παρατηρησει και οταν ειχε βγει στην Νικολουλη. Πολυ περιεργη συμπεριφορα για ανθρωπο που εχει χασει 3 παιδια και μαλιστα απο την γυναικα του.

Καλά ναι.
Βρομάει από χίλιες μεριές το θέμα. Πάρα πολύ μπλεγμένη υπόθεση.
Βάλε σε όλα αυτά που βγαίνει ο καθένας και λέει το μακρύ και το κοντό του.
Ντάξει. Το κατάντησαν αηδία το όλο θέμα.
Από το πρωί ως το βράδυ με αυτό ασχολούμαστε.
Και ξανά όπως έχω πει και σε άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.
Δεν είναι αυτό ενημέρωση ρε φίλε. Δε μας αφορούν όλα τα στοιχεία της υπόθεσης, για να γίνεται τόση ανάλυση.

Λαχουρένιος έγραψε: Πιστευω πως δεν εχουν ακομα στερεα στοιχεια για να εξασφαλισουν την καταδικη και προσπαθουν να την κανουν να σπασει και να την φερουν σε αντιπαραθεση με τον αλλο ωστε να αρχισει να κελαηδαει ο ενας για τον αλλο.

Κι εγώ αυτό πιστεύω. Αλλά είναι δυνατόν αυτό ρε συ; Να κλείνεις κάποιον φυλακή χωρίς να έχεις αδιάσειστα στοιχεία;
Καταρχάς δεν πιστεύω ότι ένοχη είναι μόνο η πισπιρίγκου (αν είναι και αυτή). Πιστεύω ότι υπάρχει πολύς κόσμος με έμμεσες ή άμεσες ευθύνες.

Οι ειδησεις θα επρεπε να ειναι ενα τεταρτο την ημερα το πολυ. Οτιδηποτε παραπανω ειναι περιττο και εκ του πονηρου. Αχρηστη πληροφορια και προπαγανδα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Απρ 2022, 21:56

Λαχουρένιος έγραψε:Οι ειδησεις θα επρεπε να ειναι ενα τεταρτο την ημερα το πολυ. Οτιδηποτε παραπανω ειναι περιττο και εκ του πονηρου. Αχρηστη πληροφορια και προπαγανδα.

Τελικά το δελτίο των κωφαλάλων είναι το καλύτερο δελτίο.
1 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 07 Απρ 2022, 09:40

nemo έγραψε:ειναι ευκολο να σπασουν και οι δυο γιατι δεν μπορουν ακομη να το καταφερουν ακομη με εκπλησσει
δεν με αρεσει να καταδικαζω αλλα τρια παιδια εχασαν ...δεν πας
επισκεψεις βολτες εισαι ρακος κλπ κλπ

Ετσι ,εγω χτυπα ξυλο αν ειχα παθει κατι τετοιο θα ημουν ρακος .
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 07 Απρ 2022, 09:41

Επισης μου κάνει εντύπωση,εχουν αυτοί οι ηλιθιοι οι δικαστικοι τις γνωσεις για να παρακολουθησουν μια τετοια υποθεση
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 08 Απρ 2022, 13:14

Μίλησε και η προσωπική χαρτορίχτρα της Πισπιρίγκου.
Τη ρώτησε λέει σε κάποια από τις επισκέψεις της σε περίπτωση που αρρωστήσει το παιδί της θα επιστρέψει ο άντρας της στη στρούγκα;
Μαλάκες μου ο συμπεριφορικός χοντροκωλισμός έχει περάσει πλέον σε ακραίες μορφές τακτικής ευνουχισμού.
Τα μάτια σας δεκατέσσερα.
Με τις πρώτες χοντροκωλικές ενδείξεις, όπως ας πούμε η συμπεριφορά τσιμπουριού, εξαφανιστείτε.
2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 08 Απρ 2022, 13:26

Ραν ταν πλαν έγραψε:Μίλησε και η προσωπική χαρτορίχτρα της Πισπιρίγκου.
Τη ρώτησε λέει σε κάποια από τις επισκέψεις της σε περίπτωση που αρρωστήσει το παιδί της θα επιστρέψει ο άντρας της στη στρούγκα;
Μαλάκες μου ο συμπεριφορικός χοντροκωλισμός έχει περάσει πλέον σε ακραίες μορφές τακτικής ευνουχισμού.
Τα μάτια σας δεκατέσσερα.
Με τις πρώτες χοντροκωλικές ενδείξεις, όπως ας πούμε η συμπεριφορά τσιμπουριού, εξαφανιστείτε.

Καλά η συγκεκριμένη έκανε μπαμ από μακριά.
Μόνο τη φάτσα της να δεις, την καταλαβαίνεις.
1 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Απρ 2022, 21:13

Ένα θα πω μόνο: Πάτρα
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist