Παυλάκης: Χάσαμε τον πόλεμο με τον ιό – «Παράδοση άνευ όρων» η χαλάρωση μέτρων

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Παυλάκης: Χάσαμε τον πόλεμο με τον ιό – «Παράδοση άνευ όρων» η χαλάρωση μέτρων

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 14 Φεβ 2022, 09:50

nik_killthemall έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Η διαφορα αναμεσα στις δυο χρονιες που σου ξεφευγει ειναι στην ποιοτητα του συστηματος ΥΓειας. Προπερσι δεν ειχαν βγει εκτος συστηματος οι 7000+1000 5000 στις 25 Οκτ ανεμβολιαστοι με αποτελεσμα μονο στη Βορεια Ελλαδα οι ΜΕΘ να μειωθουν στο ημιση και σε καποιους νομους να σταματησουν εντελως οι ΜΕΘ οπως πιχι στην Ηλεια και οχι μονο.

Nαι οκευ το Ινστιτουτο Τζον Χοπκινς που εβγαλε πως τα Lockdowns μειωνουν μονο 0.2% τη θνησιμοτητα και επιστημονες οπως ο Ιωαννιδης που θεωρουν οτι δημιουργουν μεγαλυτερη ζημια πιστευουν στη διαδοση μεσω ηλεκτρομαγνητικων κυματων. Η ειρωνια ειναι οτι το ιδιο το γραφημα που χρησιμοποιεις φιλε ειναι του Τζον Χοπκινς. :D :laugh1:

Οσο για μενα ουτε σε ηλεκτρομαγνητικα κυματα πιστευα ουτε σε ανυπαρκτες προστασιες εμβολιων και lockdowns. H Iαπωνια νικησε τον κορωνοιο με απλα και εξυπνα μετρα και αποτελεσματικα φαρμακα χωρις να βασιστει σε lockdown και πριν χρησιμοποιησει εμβολια. Και το πετυχε παροτι ειναι η χωρα με τον πιο γηρασμενο πληθυσμο στον πλανητη και μια απο τις χωρες με μεγαλυτερη πυκνοτητα πληθυσμου. Κανονικα σε σχεση με την Ελλαδα η Ιαπωνια επρεπε να ειχε παθει σφαγη. Ομως εξαιτιας του πολυ ανωτερου συστηματος υγειας, του οτι εκανε εγκαιρα τεστ και πηρε εξυπνα μετρα και εξαιτιας οτι χρησιμοποιησε αποτελεσματικα φαρμακα, καθαρισε με υποδειγματικο τροπο.

.

Ρε μλκα τωρα με αυτές τις παπαριές που γράφεις βρες εναν γαμημενο λογο για να σε παρω εγώ ή ο οποιοσδηποτε στα σοβαρα και να μην σε δουλευει μεχρι να σβησει ο ηλιος :

Περυσι και φετος μεταξύ 14 Νοε και 12 Φεβ στην Ελλάδα έχουμε 5042 και 7913 θανάτους αντίστοιχα, δηλ. χωρίς λοκντάουν είχαμε 57% ΑΥΞΗΣΗ θανάτων ! Οπότε εσύ :

- Ισχυρίζεσαι πως η αναστολη του 5,5% του συστηματος υγειας προκάλεσε αυξηση θανατων 57% ! Δηλ. πόσο τρόμπας ! Λες και αν δεν ειχε βγει κανεις σε αναστολη η αυξηση θανατων θα ηταν 0% ? Βλάκα

- Ισχυρίζεσαι πως το 57% αυξηση σε θανατους ή 2870 θανατοι σε απολυτο αριθμο, δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα γιατί το Ινστιτουτο τζο χοπκινς που περιέκοψε ολες τις μελετες που ελεγαν το αντιθετο, (όπως σου υπεδειξα και προσπέρασες), υπολογισε πως το λοκνταουν μειώνει μονο 0,2% τους θανατους.

Ε κι εγώ ισχυρίζομαι πως είσαι αποδεδειγμένα μαλάκας και έχω και δίκιο !

Αν εγω ειμαι μαλακας ειναι μαλακας και ο Ιωαννιδης και το Τζον Χοπκινς και o Mαρκ Γουλχαουζ (ο Ιωαννιδης της Αγγλιας) που υποστηριζουν οτι τα lockdowns εφεραν καταστροφικα αποτελεσματα χωρις να μειωσουν τη θνησιμοτητα.

Αυτο το 5,5% που λες εσυ του υγειονομικου προσωπικου ειναι νεοδημοκρατικες πιπες γιατι σου ειπα πως αφενος αποχωρησαν εκτος των 7000 και αλλοι 1000 με προωρη συνταξιοδοτηση για να μην εμβολιαστουν ενω μονο στη Βορεια Ελλαδα οι ΜΕΘ που σταματησαν να λειτουργουν μετα τις απολυσεις ειναι πανω απο τις μισες. Σε καποιες πολεις οπως στον Πυργο σταματησαν εντελως οι ΜΕΘ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Παυλάκης: Χάσαμε τον πόλεμο με τον ιό – «Παράδοση άνευ όρων» η χαλάρωση μέτρων

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 14 Φεβ 2022, 09:53

Και στο φιναλε στο δευτερο lockdown που ισχυριζεσαι οτι μειωσε τη θνησιμοτητα βγηκαμε το Μαιο του 2021 με πολυ περισσοτερους νεκρους και κρουσματα ημερησιως απο οτι μπηκαμε.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 14 Φεβ 2022, 12:35

Στα απο πανω δεν απαντας τιποτα στα χειροπιαστα επιχειρηματα που σου θετω, οποτε κι εγω προσπερνω απευθειας τις καθυστερημενες παπαριες που γράφεις.

Αρίστος έγραψε:Και στο φιναλε στο δευτερο lockdown που ισχυριζεσαι οτι μειωσε τη θνησιμοτητα βγηκαμε το Μαιο του 2021 με πολυ περισσοτερους νεκρους και κρουσματα ημερησιως απο οτι μπηκαμε.

.

Στο φιναλε συνεχιζεις και εισαι καθυστερημενος. Ρε ντολμα απο τη στιγμη που συμφωνεις πως ο κορονοϊος ειναι εποχικος (δηλ. εχει περιοδικοτητα) δεν έχει καμια λογική η συγκριση Νοε με Μαϊο απλά και μονο επειδη Νοε μπηκαμε και Μαϊο βγηκαμε από λοκντάουν, θα είχε αν ο κορονοϊος ΔΕΝ είχε εποχικοτητα !

Επιδή λοιπον ο κορονοϊος έχει εποχικότητα η σωστη σύγκριση ειναι Νοε - Μαϊος της περσινης χρονις που ειχες λοκνταουν, με Νοε - Μαϊο της φετινης χρονιας που δεν έχεις λοκντάουν. Αυτην την σύγκριση στην εχω παραθέσει 3 φορες ως τωρα μεχρι τον Φεβ και 3 φορες την έχεις προσπεράσει.

Οπότε χέσε μας, παιξε το κομματικό σου αφήγημα και μην μπλέκεσαι με ορθολογιστικά επιχειρηματα επειδη δεν σε παίρνει.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 14 Φεβ 2022, 22:28

Κοροναϊός: Δεν υπάρχει πλέον… τέταρτη δόση με τα υπάρχοντα εμβόλια λέει ο Βασιλακόπουλος
Από Σεπτέμβριο σε επικαιροποιημένη δόση εμβολίου και όχι σε τέταρτη, λέει ο Βασιλακόπουλος διευκρινίζοντας ότι θα κάνουμε ότι ακριβώς κάνουμε και με την γρίπη
https://www.in.gr/2022/02/14/greece/kor ... akopoulos/
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 14 Φεβ 2022, 22:37

Λαχουρένιος έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:Για πρώτη φορά σήμερα από τις 24 Νοε, οι διασωληνωμένοι έπεσαν κάτω από τους 500 ! Αν αυτό οφείλεται στην επικράτηση της Ομικρον, καμιά παράδοση ανευ όρων δεν ειναι η χαλάρωση των μέτρων.

Και στις 26/1, δηλαδη πριν 19 μερες οι διασωληνωμενοι ηταν 650. Ειναι πολυ ραγδαια η πτωση.

Κι όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμα και με το ελληνικό συστημα καταγραφης, ενώ οι ΜΕΘ πέφτουν κατακορυφα (σημερα 494), το ποσοστο των εμπροθεσμα πληρως εμβολιασμένων σε αυτες ανεβαίνει, πάει για 25%, τεκμήριο της μειωμένης αποτελεσματικότητας των εμβολίων στην Ομικρον σχεση με Δελτα.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Φεβ 2022, 05:35

nik_killthemall έγραψε:Στα απο πανω δεν απαντας τιποτα στα χειροπιαστα επιχειρηματα που σου θετω, οποτε κι εγω προσπερνω απευθειας τις καθυστερημενες παπαριες που γράφεις.

Αρίστος έγραψε:Και στο φιναλε στο δευτερο lockdown που ισχυριζεσαι οτι μειωσε τη θνησιμοτητα βγηκαμε το Μαιο του 2021 με πολυ περισσοτερους νεκρους και κρουσματα ημερησιως απο οτι μπηκαμε.

.

Στο φιναλε συνεχιζεις και εισαι καθυστερημενος. Ρε ντολμα απο τη στιγμη που συμφωνεις πως ο κορονοϊος ειναι εποχικος (δηλ. εχει περιοδικοτητα) δεν έχει καμια λογική η συγκριση Νοε με Μαϊο απλά και μονο επειδη Νοε μπηκαμε και Μαϊο βγηκαμε από λοκντάουν, θα είχε αν ο κορονοϊος ΔΕΝ είχε εποχικοτητα !

Επιδή λοιπον ο κορονοϊος έχει εποχικότητα η σωστη σύγκριση ειναι Νοε - Μαϊος της περσινης χρονις που ειχες λοκνταουν, με Νοε - Μαϊο της φετινης χρονιας που δεν έχεις λοκντάουν. Αυτην την σύγκριση στην εχω παραθέσει 3 φορες ως τωρα μεχρι τον Φεβ και 3 φορες την έχεις προσπεράσει.

Οπότε χέσε μας, παιξε το κομματικό σου αφήγημα και μην μπλέκεσαι με ορθολογιστικά επιχειρηματα επειδη δεν σε παίρνει.

φιλαράκο το έχασες
μάζεψε τους χαρακτηρισμούς σου γιατί το μόνο που καταφέρεις είναι να γίνεσαι ξεφτίλας
τι συμβαίνει δηλ; αφού δεν μπορείς να επιβάλεις τη γνώμη σου ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι γέροι ( που αν μη τι άλλο είναι ξεφτίλα να γράφεις μόνο και μόνο αυτό ) τώρα τι θα γίνει θα μας πλακώσεις και στο ξύλο εδώ μέσα;
παρατηρώ τα ποστ σου και δείχνεις σιγά σιγά να χάνεις όχι μόνο την ψυχραιμία σου αλλά και όποια αξιοπρέπεια μπορεί να έχει κανείς που υποτίθεται ότι θέλει να μπεί στη διαδικασία (χαζή κατά τη γνώμη μου) αντιπαράθεσης με σκοπό να πείσει τον άλλο

βλέπεις ο αρίστος είναι παλιά καραβάνα.. γέρος όπως τον αποκαλείς και δεν μπορείς να τον παίξεις στο παιχνίδι που πας
αφού λοιπόν χάνεις τώρα που καταλήγεις; στο να μπινελικώνεις;
στο καλό και να μας γράφεις
ουστ
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 15 Φεβ 2022, 11:27

vallon έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:Στα απο πανω δεν απαντας τιποτα στα χειροπιαστα επιχειρηματα που σου θετω, οποτε κι εγω προσπερνω απευθειας τις καθυστερημενες παπαριες που γράφεις.

φιλαράκο το έχασες
μάζεψε τους χαρακτηρισμούς σου γιατί το μόνο που καταφέρεις είναι να γίνεσαι ξεφτίλας
τι συμβαίνει δηλ; αφού δεν μπορείς να επιβάλεις τη γνώμη σου ότι πρέπει να εμβολιαστούν οι γέροι ( που αν μη τι άλλο είναι ξεφτίλα να γράφεις μόνο και μόνο αυτό ) τώρα τι θα γίνει θα μας πλακώσεις και στο ξύλο εδώ μέσα;
παρατηρώ τα ποστ σου και δείχνεις σιγά σιγά να χάνεις όχι μόνο την ψυχραιμία σου αλλά και όποια αξιοπρέπεια μπορεί να έχει κανείς που υποτίθεται ότι θέλει να μπεί στη διαδικασία (χαζή κατά τη γνώμη μου) αντιπαράθεσης με σκοπό να πείσει τον άλλο

βλέπεις ο αρίστος είναι παλιά καραβάνα.. γέρος όπως τον αποκαλείς και δεν μπορείς να τον παίξεις στο παιχνίδι που πας
ουστ

έκλασε κανείς ?

ΥΓ Μπινελικώνω μετά επιχειρηματων που προσπερνιούνται με τη ταχύτητα του φωτος, αμα σπάζεσαι γιου μεη σακ ε κοκ που λενε κι οι τινεησους ντι
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 15 Φεβ 2022, 16:03

nik_killthemall έγραψε:
vallon έγραψε:
φιλαράκο το έχασες

ουστ

έκλασε κανείς ?

ΥΓ Μπινελικώνω μετά επιχειρηματων που προσπερνιούνται με τη ταχύτητα του φωτος, αμα σπάζεσαι γιου μεη σακ ε κοκ που λενε κι οι τινεησους ντι

η μάνα σου κι έβγαλε εσένα
θες κάτι;
το τι ασπάζομαι εγώ αμα θες στο δείχνω απο κόντα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 15 Φεβ 2022, 16:09

vallon έγραψε:η μάνα σου κι έβγαλε εσένα
θες κάτι;
το τι ασπάζομαι εγώ αμα θες στο δείχνω απο κόντα

Τα κλαματα θα βαλεις και μονο που θα με δεις, οπως όλοι οι αναρχιδοι που εμπλεκουν μαναδες χωρις να κοιτανε στα ματια τον αλλο οταν το λενε. μπν
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 15 Φεβ 2022, 17:32

βαλλον μην παρεμβαινεις μεγαλα παιδια ειναι και εξαλλου οπως ειπε και ο νικ
επιχειρηματολογει και οι λεξεις βλακα στοκος κλπ δεν ειναι βρισιες πλεον

αλλα κατι σαν να λεμε τον αλλον ..αγαπουλα!
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”