Bαράνε τα νταούλια στον ΣΥΡΙΖΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Bαράνε τα νταούλια στον ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό denplirono » 23 Ιαν 2022, 21:54

Βασικα δεν εχω καταλαβει σε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαφερουν; Αφου τηρουν τους ιδιους κανονες, τις ιδιες εντολες. Τωρα θα μου πειτε εχουν αλλη αποψη για μη σημαντικα θεματα, μη καθημερινοτητας, πχ το πολυτεχνιο, κατι δηθεν επαναστατικες γιορτες. Σε ολα τα βασικα δεν υπαρχει σοβαρη διαφοροποιηση, αρα, τι νδ τι συριζα τι πασοκ ειναι το ιδιο ιδιο πραγμα με μικροδιαφορες
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 24 Ιαν 2022, 02:23

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:
Μάλλον είσαι πολύ σιμιτιστής... :D
δεν ξέρω αν θα ζήσει τόσο πολύ, ελπίζω να ελευθερωθεί η χώρα απο το σιμιτιστάν γρήγορα..

Το ότι μας έβαλε στο ευρώ με τον τρόπο που το έκανε φορτώνοντας μας τα περίφημα σουαπς της γκόλντμαν σακσ και όλες τις υπόλοιπες ρεμούλες είναι η αιτία που μας κατάστρεψε.
Το κόμμα ζόμπι που ανάστησαν τα μμε της νουδούλας , έχει μεγάλο γέλιο, γιατί αντιστρατεύεται και κλέβει ψήφους απο ποιόν; απο το συριζα.. και δεν μου λες, εδώ που τα λέμε ,,
ειλικρινά τώρα

σε τι διαφέρει ο συριζα απο τη νουδούλα; σε τίποτα
Αρα γιατί σφάζονται;
για να τσιμπάει ο κοσμάκης και να τον αρμέγουν κανονικότατα γιατί όποιος και να βγεί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει τίποτα για την χώρα, μόνο για τους γερμανούς για τους αμερικανούς και τους γάλλους και όποιον άλλο θέλει κάτι απο εμάς εδώ στην ψωροκώσταινα..
οπότε μην μου πουλάς φτηνό λαϊκισμό περί πασοκ,
πες ότι κι εσύ είσαι ένα τσιράκι σαν τα άλλα που κονομάει ..πρασινο σιμητόσκυλο
:s_no

Δεν βιοπορίζομαι στην Ελλάδα, στην οποία έχω μόνο 1000 ευρώ το χρόνο έσοδα, εξαιτίας των οποίων αν και φορολογικός κάτοικος εξωτερικού κάνω φορολογική δήλωση και στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να πληρώνω φόρο και για τεκμήρια για τα οποία δεν προβλέπεται κανονικά. Το κάνω με την καρδιά μου όμως, για την πατρίδα :elladara:
Γι αυτό ακριβώς, δεν εξαρτώμαι απο κανένα κόμμα ή κυβέρνηση στην Ελλάδα, και μπορώ να βλέπω τα πράγματα καθαρά. Αντίθετα, εσύ, έχεις κάθε συμφέρον να σκυλιάζεις για τον κάθε που θα σου υποσχεθεί φοροελαφρύνσεις για τα διαμερίσματα, αύξηση μισθού, κτλ.

Απορω πως δεν διάλεξες Τζημερο/Κρανιδιωτη. Δεν υπάρχει αλλη τόσο λογικη φωνή, οσο η δικη τους, στο πολιτικό προσκήνιο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιαν 2022, 16:06

denplirono έγραψε:Βασικα δεν εχω καταλαβει σε τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ διαφερουν; Αφου τηρουν τους ιδιους κανονες, τις ιδιες εντολες. Τωρα θα μου πειτε εχουν αλλη αποψη για μη σημαντικα θεματα, μη καθημερινοτητας, πχ το πολυτεχνιο, κατι δηθεν επαναστατικες γιορτες. Σε ολα τα βασικα δεν υπαρχει σοβαρη διαφοροποιηση, αρα, τι νδ τι συριζα τι πασοκ ειναι το ιδιο ιδιο πραγμα με μικροδιαφορες

Ειπες και κατι σωστο
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 24 Ιαν 2022, 19:41

Φασολαδα έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Δεν βιοπορίζομαι στην Ελλάδα, στην οποία έχω μόνο 1000 ευρώ το χρόνο έσοδα, εξαιτίας των οποίων αν και φορολογικός κάτοικος εξωτερικού κάνω φορολογική δήλωση και στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα να πληρώνω φόρο και για τεκμήρια για τα οποία δεν προβλέπεται κανονικά. Το κάνω με την καρδιά μου όμως, για την πατρίδα :elladara:
Γι αυτό ακριβώς, δεν εξαρτώμαι απο κανένα κόμμα ή κυβέρνηση στην Ελλάδα, και μπορώ να βλέπω τα πράγματα καθαρά. Αντίθετα, εσύ, έχεις κάθε συμφέρον να σκυλιάζεις για τον κάθε που θα σου υποσχεθεί φοροελαφρύνσεις για τα διαμερίσματα, αύξηση μισθού, κτλ.

Απορω πως δεν διάλεξες Τζημερο/Κρανιδιωτη. Δεν υπάρχει αλλη τόσο λογικη φωνή, οσο η δικη τους, στο πολιτικό προσκήνιο.

:hmhmhm:

Στο πολιτικό παρασκήνιο μήπως θες να πείς;
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Ιαν 2022, 21:16

Δημοσκόπηση στον ALPHΑ
ΝΔ 32%
ΣΥΡΙΖΑ 17,5%
ΠΑΣΟΚ 17%

Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται.

ΣΣ μια δημοσίευση στο διαδίκτυο :

Γιάννης Κωνσταντινίδης: Επειδή βλέπω μια πρεμούρα για τα στελέχη της #Abacus , δεν θυμάμαι ότι ο διευθυντής της Abacus ήταν μέχρι πρώτος διευθυντής στην ProRata και έκανε δημοσκοπήσεις για την ΕΦΣΥΝ, την Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πού πάμε και τα θυμόμαστε τώρα αυτά; Νερό κι αλάτι.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Ιαν 2022, 08:58

pluton έγραψε:Δημοσκόπηση στον ALPHΑ
ΝΔ 32%
ΣΥΡΙΖΑ 17,5%
ΠΑΣΟΚ 17%

Γιάννης Κωνσταντινίδης: Επειδή βλέπω μια πρεμούρα για τα στελέχη της #Abacus , δεν θυμάμαι ότι ο διευθυντής της Abacus ήταν μέχρι πρώτος διευθυντής στην ProRata και έκανε δημοσκοπήσεις για την ΕΦΣΥΝ, την Αυγή και τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πού πάμε και τα θυμόμαστε τώρα αυτά; Νερό κι αλάτι.

Πόσο πιο κάτω: Εμφάνισαν «δημοσκόπηση» από εταιρεία που διαφημίζει μπαρ και τάζει χρήματα! - Δείτε ποια είναι η Abacus

https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... aireia-poy

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Ιαν 2022, 14:10

Αρίστος έγραψε:
pluton έγραψε:Δημοσκόπηση στον ALPHΑ
ΝΔ 32%
ΣΥΡΙΖΑ 17,5%
ΠΑΣΟΚ 17%

Πόσο πιο κάτω: Εμφάνισαν «δημοσκόπηση» από εταιρεία που διαφημίζει μπαρ και τάζει χρήματα! - Δείτε ποια είναι η Abacus

https://www.pronews.gr/elliniki-politik ... aireia-poy

.

Σκ@τ@ με δυο λόγια η μεταπολιτευτική δημοκρατία.

Σαπιλα παντού στους πολιτικάντηδες, στα ΜΜΕ, μη συζητάμε για δικαιοσύνη διέρρευσε κατάθεσεις προστατευόμενων μαρτύρων στα ΜΜΕ πριν καταθέσουν.... Τώρα απ' ότι λες και εσύ και οι δημοσκοπήσεις στημένες (και δεν αμφιβάλω)....

Μιας και χρησιμοποιούν τις ΕΔ να καθαρίζουν ιδιωτικές εθνικές οδούς, δεν αναλαμβάνουν οι ΕΔ να καθαρίσουν και αυτή την σαπιλα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Ιαν 2022, 16:46

Δες κι εδω.

viewtopic.php?f=71&t=13498

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 28 Ιαν 2022, 00:45

Αρίστος έγραψε:Δες κι εδω.

viewtopic.php?f=71&t=13498

.

ναι ναι, εδω βγαζαν τον Λοβερδο πρωτο και με μεγαλη διαφορα και βγηκε με το ζορι τριτος...χαχαχ....ελληνικη δημοσκοπιση και greek statistics ειναι τα δυο πιο συντομα ανεκδοτα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Φασολαδα
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Φασολαδα » 31 Ιαν 2022, 06:13

Προέλλην έγραψε:
Φασολαδα έγραψε:

:hmhmhm:

Στο πολιτικό παρασκήνιο μήπως θες να πείς;

Ναι σορρυ. Λάθος μου.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”