Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Ιαν 2022, 12:50
Λαχουρένιος έγραψε:Αρίστος έγραψε:Ο Ιωαννιδης ειπε πως για τους 60ρηδες οι πιθανοτητες αν νοσησουν ειναι 1% να πεθανουν.
Φυσικα στην περιπτωση μου ειναι ακομη πιο μικρο γιατι πιχι εγω δεν εχω υποκειμενα.
Δηλαδη ενας 60ρης με υποκειμενα θα εχει 1,5% και ενας χωρις 0,5% και καπως ετσι θα προκυπτει ο μεσος ορος του 1%.
Με λιγα λογια ενας 35ρης-40ρης με υποκειμενα ειναι πολυ πιο επιφοβος απο μενα.
Οσο για το γενικο πληθυσμο παλι απο τον Ιωαννιδη οι πιθανοτητες ειναι 0,25%.
Που το ειπε αυτο?
Ο Ιωαννιδης και μαλιστα σε μελετη στο περιοδικο του ΠΟΥ ανελυσε τα ποσοστα.
Στο 0,23% η θνητότητα του κορονοϊού παγκοσμίως εκτιμά ο καθηγητής του Στάνφορντ, Γ. ΙωαννίδηςΗ διάμεση θνητότητα του κορονοϊού είναι 0,23% στον γενικό πληθυσμό
και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια, που δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), και η οποία συνθέτει δεδομένα από 82 άλλες σχετικές μελέτες.
https://www.ertnews.gr/eidiseis/epistim ... pentaetia/.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.