ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Τα πάντα σχετικά με τη νόσο Covid19.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Ιαν 2022, 17:45

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Περιμενεις μελετη για κατι που δεν εχω επικαλεστει και δεν βαζεις καποια επισημη πηγη να αναφερει οτ τα εμβολια ανα 4-5 μηνες εξασθενουν εντελως οπως εσυ υποστηριξες
Μιλαμε για πληρη ευτελισμο της συζητησης
Μαζι με Αριστο και Χελι πρεπει να ειστε η τριαδα που κραταει το παγκοσμιο ρεκορ στις φορες που η πηγη ειναι ο εαυτος σας και τα προσωπικα σας συμπερασματα

ακομη ενα τετοιο ποστ και θα σε δηλωσω για αγνοουμενο
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΓΙΑΤΙ; Είχαμε ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΥΣ θανάτους από COVID-19, το 2021, ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΜΒΟΛΙΩΝ;

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 11 Ιαν 2022, 20:01

Αρίστος έγραψε:Εγω δεν εχω υποκειμενα και συμφωνα με τα στανταρντς της ΕΕ δεν ειμαι υπερηλικας (οι ανω των 65 ειναι).

Η πιθανοτητα να πεθανω αν νοσησω στην ηλικια μου ειναι γυρω στο 1% αν δεν εχω υποκειμενα.

Δηλαδη οσο και να με πατησει αυτοκινητο.

.

Η πιθανοτητα να σε πατησει αυτοκινητο δεν ειναι μετρησιμη
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Ιαν 2022, 21:11

Αρίστος έγραψε:Εγω δεν εχω υποκειμενα και συμφωνα με τα στανταρντς της ΕΕ δεν ειμαι υπερηλικας (οι ανω των 65 ειναι).

Πανω απο 60 δεν εισαι? Νομιζεις οτι εχει διαφορα το 62 απο το 65?

Η πιθανοτητα να πεθανω αν νοσησω στην ηλικια μου ειναι γυρω στο 1% αν δεν εχω υποκειμενα.

Δηλαδη οσο και να με πατησει αυτοκινητο.

Πηγη?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Ιαν 2022, 12:40

Ο Ιωαννιδης ειπε πως για τους 60ρηδες οι πιθανοτητες αν νοσησουν ειναι 1% να πεθανουν.

Φυσικα στην περιπτωση μου ειναι ακομη πιο μικρο γιατι πιχι εγω δεν εχω υποκειμενα.

Δηλαδη ενας 60ρης με υποκειμενα θα εχει 1,5% και ενας χωρις 0,5% και καπως ετσι θα προκυπτει ο μεσος ορος του 1%.

Με λιγα λογια ενας 35ρης-40ρης με υποκειμενα ειναι πολυ πιο επιφοβος απο μενα.

Οσο για το γενικο πληθυσμο παλι απο τον Ιωαννιδη οι πιθανοτητες ειναι 0,25%.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιαν 2022, 12:44

Αρίστος έγραψε:Ο Ιωαννιδης ειπε πως για τους 60ρηδες οι πιθανοτητες αν νοσησουν ειναι 1% να πεθανουν.

Φυσικα στην περιπτωση μου ειναι ακομη πιο μικρο γιατι πιχι εγω δεν εχω υποκειμενα.

Δηλαδη ενας 60ρης με υποκειμενα θα εχει 1,5% και ενας χωρις 0,5% και καπως ετσι θα προκυπτει ο μεσος ορος του 1%.

Που το ειπε αυτο?
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Ιαν 2022, 12:47

Αν λοιπον οι πιθανοτητες που εχω να πεθανω κυμαινονται 0,5%-1% ΑΝ ΝΟΣΗΣΩ (και δεν μιλαμε για νοσηση απο Ομικρον που σπανιοτατα κανει νοσηλειες και ακομη πιο σπανια θανατους) τοτε δεν ξερω καθολου αν ειναι πιο ασφαλες να κανω ενα εμβολιο καθε χρονο για χι φορες τη στιγμη που και εχει εντυπωσιακα ψηλοτερες απο προηγουμενα εμβολια παρενεργειες και θανατους και δεν υπαρχει ακομη κλινικη μελετη για τις μακροπροθεσμες παρενεργειες του.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιαν 2022, 12:49

Και αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ηταν τρολει. Ωραιο συστημα αυτο, να πετας μια κουφη μαλακια και πανω σε αυτο να χτιζεις συμπερασματα. Δηλαδη θες να μου πεις οτι η πιθανοτητα να πεθανεις απο εμβολιο ειναι 1% :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Ιαν 2022, 12:50

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ο Ιωαννιδης ειπε πως για τους 60ρηδες οι πιθανοτητες αν νοσησουν ειναι 1% να πεθανουν.

Που το ειπε αυτο?

Ο Ιωαννιδης και μαλιστα σε μελετη στο περιοδικο του ΠΟΥ ανελυσε τα ποσοστα.

Στο 0,23% η θνητότητα του κορονοϊού παγκοσμίως εκτιμά ο καθηγητής του Στάνφορντ, Γ. Ιωαννίδης

Η διάμεση θνητότητα του κορονοϊού είναι 0,23% στον γενικό πληθυσμό και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια, που δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), και η οποία συνθέτει δεδομένα από 82 άλλες σχετικές μελέτες.

https://www.ertnews.gr/eidiseis/epistim ... pentaetia/

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Ιαν 2022, 12:51

Αρίστος έγραψε:Ο Ιωαννιδης και μαλιστα σε μελετη στο περιοδικο του ΠΟΥ ανελυσε τα ποσοστα.

Στο 0,23% η θνητότητα του κορονοϊού παγκοσμίως εκτιμά ο καθηγητής του Στάνφορντ, Γ. Ιωαννίδης

Η διάμεση θνητότητα του κορονοϊού είναι 0,23% στον γενικό πληθυσμό και 0,05% στα άτομα κάτω των 70 ετών, σύμφωνα με μία νέα μελέτη του καθηγητή Γιάννη Ιωαννίδη της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Στάνφορντ της Καλιφόρνια, που δημοσιεύθηκε στο «Bulletin of the WHO», το επίσημο επιστημονικό περιοδικό του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), και η οποία συνθέτει δεδομένα από 82 άλλες σχετικές μελέτες.

https://www.ertnews.gr/eidiseis/epistim ... pentaetia/

Δεν λεει πουθενα για θνητοτητα 1% στους 60αρηδες στο αποσπασμα που εβαλες
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 12 Ιαν 2022, 12:51

Λαχουρένιος έγραψε:Και αν η γιαγια μου ειχε καρουλια θα ηταν τρολει. Ωραιο συστημα αυτο, να πετας μια κουφη μαλακια και πανω σε αυτο να χτιζεις συμπερασματα. Δηλαδη θες να μου πεις οτι η πιθανοτητα να πεθανεις απο εμβολιο ειναι 1% :laugh1:

Δεν με απασχολει μονο ο θανατος βλακα, με απασχολει μην τσιμπησω και μια μυοκαρδιτιδα που καταστρεψει τη ζωη μου. Ειναι τραγικο να θεωρειτε μονο σαν βλαβες των εμβολιων τους θανατους και οχι τις σοβαρες παρενεργειες.

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Κορωνοϊός - Covid19”