Πέθανε από κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Re: Πέθανε από κορωνοϊό ο Γιώργος Τράγκας

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 14 Δεκ 2021, 17:39

NikosVy έγραψε:Περιμένουμε να κάνουν δηλώσεις ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ και ο διαδικτυακός κλώνος του για τον άδικο χαμό του ομοϊδεάτη τους και συμπαθούς δημοσιογράφου.

Γενικά στο μωσαϊκό του elefthero, με εξαίρεση δύο κομμουνιστές (ένα συντονιστή που δεν θίγει τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ και αφήνει για το τι γίνεται με τους γονείς Ισραηλινούς στο κεφάλαιο "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" και έναν ήσυχο που εμβολιάζεται κανονικά) οι υπόλοιποι είναι ακροδεξιοί που υποστηρίζουν την 21 Απριλίου και τη συνέχειά της με τους έντιμους αξιωματικούς που απομάκρυναν την Μεραρχία από την Κύπρο, ανέτρεψαν τον Μακάριο, και υποστήριζαν αυτούς που συμφώνησαν με τους Τούρκους να κάνουν εισβολή στην αποκεφαλισμένη Κύπρο.

Στο μωσαϊκό, υπάρχει και μια γυναίκα που σκέφτεται για μερικά δευτερόλεπτα για να φτιάξει τραγούδι, το παραθέτει, αλλά το παρατάει όταν βλέπει ότι τις βάζουμε νότες και δεν παραθέτουμε και ολόκληρη τη μπάντα για να τη συνοδεύει ή και τεχνητό υποκατάστατο της φωνής της ώστε να δει πως ακούγεται η ίδια αν τραγουδήσει μπροστά στο κοινό.

Πιθανότητα να αλλάξουν γνώμη μετά το χαμό του συμπαθούς δημοσιογράφου είναι 0,0000007%, όσο ακριβώς ήταν και η πιθανότητα τότε (2011) να βάλουν νερό στο κρασί τους οι Αγανακτισμένοι (πολύ περισσότερο το "φρούτο" Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι), να μη σκιστούν τα Μνημόνια και να μην πληρώσει η Γερμανία το Κατοχικό Δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις, ή να μην εισπράξουν τα Ομόλογα της Ανατολής του Σώρρα για να ικανοποιηθούν για τους .. αεροψεκασμούς που κατήγγειλαν.

Εγώ είμαι ο "ήσυχος που εμβολιάζεται" :laugh1: :P
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Δεκ 2021, 18:27

Alien_ex_forums έγραψε:
NikosVy έγραψε:Περιμένουμε να κάνουν δηλώσεις ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ και ο διαδικτυακός κλώνος του για τον άδικο χαμό του ομοϊδεάτη τους και συμπαθούς δημοσιογράφου.

Γενικά στο μωσαϊκό του elefthero, με εξαίρεση δύο κομμουνιστές (ένα συντονιστή που δεν θίγει τον ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΩΝ και αφήνει για το τι γίνεται με τους γονείς Ισραηλινούς στο κεφάλαιο "ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ" και έναν ήσυχο που εμβολιάζεται κανονικά) οι υπόλοιποι είναι ακροδεξιοί που υποστηρίζουν την 21 Απριλίου και τη συνέχειά της με τους έντιμους αξιωματικούς που απομάκρυναν την Μεραρχία από την Κύπρο, ανέτρεψαν τον Μακάριο, και υποστήριζαν αυτούς που συμφώνησαν με τους Τούρκους να κάνουν εισβολή στην αποκεφαλισμένη Κύπρο.

Στο μωσαϊκό, υπάρχει και μια γυναίκα που σκέφτεται για μερικά δευτερόλεπτα για να φτιάξει τραγούδι, το παραθέτει, αλλά το παρατάει όταν βλέπει ότι τις βάζουμε νότες και δεν παραθέτουμε και ολόκληρη τη μπάντα για να τη συνοδεύει ή και τεχνητό υποκατάστατο της φωνής της ώστε να δει πως ακούγεται η ίδια αν τραγουδήσει μπροστά στο κοινό.

Πιθανότητα να αλλάξουν γνώμη μετά το χαμό του συμπαθούς δημοσιογράφου είναι 0,0000007%, όσο ακριβώς ήταν και η πιθανότητα τότε (2011) να βάλουν νερό στο κρασί τους οι Αγανακτισμένοι (πολύ περισσότερο το "φρούτο" Ελεύθεροι Χρεοκοπημένοι), να μη σκιστούν τα Μνημόνια και να μην πληρώσει η Γερμανία το Κατοχικό Δάνειο και τις πολεμικές αποζημιώσεις, ή να μην εισπράξουν τα Ομόλογα της Ανατολής του Σώρρα για να ικανοποιηθούν για τους .. αεροψεκασμούς που κατήγγειλαν.

για τον λαχου εννοει ο νικος επειδη ειναι αριστερος με δεξιες τσεπες και δεξια μυαλα
1 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Δεκ 2021, 18:30

στο μεταξυ στο αλλο τα βαζουν με τον αριστο γιατι ειπε οτι πεθανε απο διαφορα νοσηματα
και ζητουν να τον μπαναρουν
εδω προχτες καρκινοπαθης και δικο μου ατομο ξεπερασε τον κοβιτ με απλα φαρμακα
και σημερα ειναι στο σπιτι του 75 ετων

τι βλαμμενοι εχουν μαζευτει εκει;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 14 Δεκ 2021, 18:41

Γιώργος Τράγκας – Ο Κορωνοϊός είναι μια τεράστια σκηνοθετημένη απάτη

https://www.pineiosnews.gr/2020/06/08/g ... ati-video/

:dunno:
1 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 14 Δεκ 2021, 18:54

Δεν προλαβε να το σκασει απο το νοσοκομείο-σφαγειο ο Γιώργος. Θα έπρεπε να τον πανε καπου εξωτερικό, μακρια απο την μαφια του κουλισταν... ισος θα ηταν τωρα ζωντανος...
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Alien_ex_forums
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Alien_ex_forums » 14 Δεκ 2021, 19:09

nemo έγραψε:
Alien_ex_forums έγραψε:

για τον λαχου εννοει ο νικος επειδη ειναι αριστερος με δεξιες τσεπες και δεξια μυαλα

Τον θυμάμαι παλιά από άλλον ιστότοπο, όπου έκανε προβοκατόρικες ερωτήσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 14 Δεκ 2021, 19:11

ВладимирВладимирович έγραψε:Δεν προλαβε να το σκασει απο το νοσοκομείο-σφαγειο ο Γιώργος. Θα έπρεπε να τον πανε καπου εξωτερικό, μακρια απο την μαφια του κουλισταν... ισος θα ηταν τωρα ζωντανος...

Που;
Τι διαφορετικο κανουν εκει;
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 14 Δεκ 2021, 19:13

................
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 14 Δεκ 2021, 19:13

Αρίστος έγραψε:
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:[
Τα μονοκλωνικα στο σταδιο που μπηκε ο Τραγκας στο νοσοκομειο αυξανουν την θνησιμοτητα βρε αχρειε
Δολοφονοι

O ιδιος ο Τραγκας ομως ζητησε να του γινει η θεραπεια, λες να ηθελε να δολοφονησει τον εαυτο του;

.

Ο Τραγκας δεν ειναι γιατρος
Ο Τραγκας δεν εχει κανενα δικαιωμα να επιλεξει αυτος που θα τον κουραρει το δημοσιο νοσοκομειο
Θεραπειες αρεστες σε αυτον μπορουσε να κανει σπιτι του

Εχουμε πει 100 χιλιαδες φορες οτι τα μονοκλωνικα δινονται προπληπτικα τις πρωτες ημερες σε ασθενεις υψηλου κινδυνου και οχι σε ασθενεις ενα βημα πριν απο την διασωληνωση
Τι δεν καταλαβαινεις;

Αραγε δοκιμασε τις θεραπειες που διαφημιζε;
Ιβερμεκτινη κολχικινη κτλ κτλ;
1 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 14 Δεκ 2021, 19:16

Συγγνώμη μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει την εξής φράση γιατί θα τρελαθούμε τελείως δλδ.
"Ζήτησε μονοκλωνικά και δεν του έδωσαν"

Αυτό το "ζήτησε" τι ακριβώς σημαίνει;

Πας σε ένα νοσοκομείο και ζητάς μόνος σου τι θεραπεία θα κάνεις;
Πχ πήγα σε ταβέρνα και ζήτησα μία γαύρο και δε μου φέραν;

Έτσι απλά το ζητάς;

Και άντε και τα ζητάς.
Τα μονοκλωνικά είναι μόνο 2.000 δόσεις.

Δεν κατάλαβα. Όποιος προλάβει επειδή το ζήτησε πρώτος;
Τι είναι οι 2.000 πρώτοι υπερτυχεροί;
Λαχείο είναι;

Άκου ζήτησε και δεν του έφεραν.
Κι εγώ να πάω στο νοσοκομείο και να ζητήσω προσωπικό αξονικό τομογράφο.

Ρε πάμε καλά σε αυτή τη χώρα;
1 .

Επιστροφή σε “Κοινωνία”