Επιμένει στις καταγγελίες για τις κλειστές ΜΕΘ (όχι για vip ΜΕΘ) ο Μ. Γιαννάκος – “Το Σύστημα διαπράττει αδικήματα”

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Επιμένει στις καταγγελίες για τις κλειστές ΜΕΘ (όχι για vip ΜΕΘ) ο Μ. Γιαννάκος – “Το Σύστημα διαπράττει αδικήματα”

Δημοσίευσηαπό bizeli » 12 Δεκ 2021, 23:42

vallon έγραψε:
Δεν κατάλαβα

γιατί ο μητροπολίτης είναι πιο προνομιούχος από εμένα;
δηλ δεν ισχύει η αρχή της ισότητας του συντάγματος;

νεοφιλαριά έχετε καταλύσει το σύνταγμα;
δηλ παραδεχόσαστε ότι είσαστε φαίστες και χούντα.

Εγώ δεν πιστεύω ότι γίνονται μόνο σε vip πρόσωπα αυτά.
Γίνονται σε όσους έχουν "γνωριμίες".
Και αυτά είναι ακόμα πιο πούστικα, γιατί δε μαθαίνονται ποτέ.
Ο μητροπολίτης έτυχε να είναι δημόσιο πρόσωπο για αυτό κι έπεσε τόσο φως πάνω του.

Το έχουμε ξαναπεί.
Στην Ελλάδα επιβιώνει όποιος έχει γνωριμίες.
Απλά αν αυτό συμβαίνει στον χώρο της υγείας, είναι πολύ μεγάλη αλητεία.
2 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Επιμένει στις καταγγελίες για τις κλειστές ΜΕΘ (όχι για vip ΜΕΘ) ο Μ. Γιαννάκος – “Το Σύστημα διαπράττει αδικήματα”

Δημοσίευσηαπό vallon » 13 Δεκ 2021, 03:59

bizeli έγραψε:
vallon έγραψε:
Δεν κατάλαβα

γιατί ο μητροπολίτης είναι πιο προνομιούχος από εμένα;
δηλ δεν ισχύει η αρχή της ισότητας του συντάγματος;

νεοφιλαριά έχετε καταλύσει το σύνταγμα;
δηλ παραδεχόσαστε ότι είσαστε φαίστες και χούντα.

Εγώ δεν πιστεύω ότι γίνονται μόνο σε vip πρόσωπα αυτά.
Γίνονται σε όσους έχουν "γνωριμίες".
Και αυτά είναι ακόμα πιο πούστικα, γιατί δε μαθαίνονται ποτέ.
Ο μητροπολίτης έτυχε να είναι δημόσιο πρόσωπο για αυτό κι έπεσε τόσο φως πάνω του.

Το έχουμε ξαναπεί.
Στην Ελλάδα επιβιώνει όποιος έχει γνωριμίες.
Απλά αν αυτό συμβαίνει στον χώρο της υγείας, είναι πολύ μεγάλη αλητεία.

Σωστό και υπερθεματίζοντας μπορώ να σας πω ότι έχω αρκετή εμπειρία για το πως μοιράζονται ή νοικιάζονται με τη βδομάδα τα κρεβάτια στις εντατικές παλιότερα, αρκετά χρόνια πίσω.
Είναι γεγονός ότι ήρθα σε επαφή με το κύκλωμα της διαπλοκής όταν χρειάστηκα κρεβάτι μεθ για κάποιον δικό μου.
Δεν είναι θέμα μόνο γνωριμιών μπιζέλι, θέμα μπαγιόκου είναι ,
στο λέω πολύ απλά...
θέμα του αν έχει μάνευ στο χέρι εκείνη τη στιγμή....

αυτή είναι η ελλάδα του σήμερα και το ανεχόσαστε...;
2 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 13 Δεκ 2021, 05:35

bizeli έγραψε:Δεν ξέρω ρε φίλε τι συνέβη αλήθεια. Δεν ξέρω ποιος κινδύνευε να πεθάνει περισσότερο και ποιος λιγότερο. Δεν ξέρω τίποτα.
Εγώ σου είπα κάποια γεγονότα. Δύο ασθενείς στο ίδιο νοσοκομείο, ο ένας διασωληνώμενος εκτός ΜΕΘ περιμένει κρεβάτι 5 μέρες και ο άλλος μέσα σε λίγες ώρες στήθηκε ολόκληρη επιχείρηση να φύγει σε ΜΕΘ.
Αν δεν έγιναν έτσι τα πράγματα ή αν υπάρχει κάποια εξήγηση για όλα αυτά ας βγει να το ξεκαθαρίσει κάποιος.

Και το τελευταίο που σου υπογράμμισα το κάνει ακόμα χειρότερο. Δύο ολόκληρα νοσοκομεία να ασχολούνται με τα παιδιαρίσματα του μητροπολίτη, να απασχολείται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό πότε θα το πάρει απόφαση να διασωληνωθεί.

Σε εχει μπερδεψει ο συνδικαλιστης.Πετυχε αυτο ακριβως που ηθελε να πετυχει
Τελικα μιλαμε και αναρωτιομαστε για μια μεμονωμενη υποθεση αυτη του Μητροπολιτη;
Η μιλαμε για ενα γενικο φαινομενο;

Το θεμα ειναι οτι σε εχει πεισει οτι κατι συμβαινει σε ολα τα νοσοκομεια της χωρας επικαλουμενος ΜΟΝΟ ενα περιστατικο
Και το πετυχε αυτο γιατι συνδεσε δυο παντελως ασχετα θεματα
Το αν εγινε δικαιη διαχειριση στο θεμα του Μητροπολιτη με το οτι υπαρχουν καποιες κενες ΜΕΘ στην επικρατεια

Καταλαβαινεις οτι εχεις πεσει στην παγιδα του;
Γιατι ακομη και αν εχει γινει κατι στην υποθεση του Μητροπολιτη το οτι υπαρχουν κενες ΜΕΘ ειναι απολυτα φυσιολογικο
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Δεκ 2021, 19:17

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Σε εχει μπερδεψει ο συνδικαλιστης.Πετυχε αυτο ακριβως που ηθελε να πετυχει
Τελικα μιλαμε και αναρωτιομαστε για μια μεμονωμενη υποθεση αυτη του Μητροπολιτη;
Η μιλαμε για ενα γενικο φαινομενο;

Το θεμα ειναι οτι σε εχει πεισει οτι κατι συμβαινει σε ολα τα νοσοκομεια της χωρας επικαλουμενος ΜΟΝΟ ενα περιστατικο
Και το πετυχε αυτο γιατι συνδεσε δυο παντελως ασχετα θεματα
Το αν εγινε δικαιη διαχειριση στο θεμα του Μητροπολιτη με το οτι υπαρχουν καποιες κενες ΜΕΘ στην επικρατεια

Καταλαβαινεις οτι εχεις πεσει στην παγιδα του;
Γιατι ακομη και αν εχει γινει κατι στην υποθεση του Μητροπολιτη το οτι υπαρχουν κενες ΜΕΘ ειναι απολυτα φυσιολογικο

Δε με μπέρδεψε ο συνδικαλιστής.
Ίσα ίσα σου είπα ότι διαφωνώ με τη δική του ερμηνεία ότι δλδ οι άδειες ΜΕΘ κρατιούνται για vip πρόσωπα.
Αν υπάρχουν άδειες ΜΕΘ καλώς υπάρχουν και για κάποιον λόγο προφανώς τις κρατάνε. Για κανένα τροχαίο, για κανένα έμφραγμα κτλ
Τέσπα δε θέλω να μπαίνω στα χωράφια των γιατρών. Αυτοί ξέρουν τη δουλειά τους.
Δεν τα βάζω με τους γιατρούς.

Τα βάζω όμως με την ελληναράδικη νοοτροπία που έχουμε όλοι μας ... να βολέψουμε τον δικό μας, να βάλουμε μέσο κτλ

Και το θέμα με τον Γιαννάκο να μην είχε ανακύψει, εγώ είμαι σίγουρη ότι γίνονται κουτσουκέλες. Στην Ελλάδα ζω.

Από κει και πέρα αν έγινε δίκαιη διαχείριση με τον μητροπολίτη ή και γενικότερα τι συμβαίνει στα νοσοκομεία, εισαγγελέας υπάρχει.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Δεκ 2021, 19:21

vallon έγραψε:Σωστό και υπερθεματίζοντας μπορώ να σας πω ότι έχω αρκετή εμπειρία για το πως μοιράζονται ή νοικιάζονται με τη βδομάδα τα κρεβάτια στις εντατικές παλιότερα, αρκετά χρόνια πίσω.
Είναι γεγονός ότι ήρθα σε επαφή με το κύκλωμα της διαπλοκής όταν χρειάστηκα κρεβάτι μεθ για κάποιον δικό μου.
Δεν είναι θέμα μόνο γνωριμιών μπιζέλι, θέμα μπαγιόκου είναι ,
στο λέω πολύ απλά...
θέμα του αν έχει μάνευ στο χέρι εκείνη τη στιγμή....

αυτή είναι η ελλάδα του σήμερα και το ανεχόσαστε...;

Ακριβώς.
Εδώ αυτά γίνονταν στις καλές εποχές.
Δε θα γίνονται τώρα που όλα είναι υπό κατάρρευση;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Δεκ 2021, 19:24

Και Γιάννη να σου πω κάτι;
Ακόμα και αν οι καταγγελίες του Γιαννάκου είναι κούφιες και μόνο που κινητοποιήθηκε εισαγγελέας κάποιο λαβράκι θα βγει πάλι.
Να είσαι σίγουρος.
Πάλι κέρδος είναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 13 Δεκ 2021, 19:58

ο εισαγγελεας πρεπει να κλεισει φυλακη τον Γιαννακο
Δεν ειναι ουτε η πρωτη φορα που το κανει ουτε θα ειναι η τελευταια
Πριν λιγο καιρο ειχε υποστηριξει δημοσια ψευδως οτι νοσηλευτρια στην Κερκυρα εμεινε παραλυτη λογο του εμβολιου
Μετα απο λιγες ημερες ειπε το εξης"Αν δεν το συνδεαμε με το εμβολιο δεν θα επαιρνε αποζημιωση"

Μιλαμε για αλητη
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 13 Δεκ 2021, 20:23

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:ο εισαγγελεας πρεπει να κλεισει φυλακη τον Γιαννακο
Δεν ειναι ουτε η πρωτη φορα που το κανει ουτε θα ειναι η τελευταια
Πριν λιγο καιρο ειχε υποστηριξει δημοσια ψευδως οτι νοσηλευτρια στην Κερκυρα εμεινε παραλυτη λογο του εμβολιου
Μετα απο λιγες ημερες ειπε το εξης"Αν δεν το συνδεαμε με το εμβολιο δεν θα επαιρνε αποζημιωση"

Μιλαμε για αλητη

Το πρόβλημα για σένα είναι ο Γιαννάκος ή ίδια η καταγγελία;
Δλδ αν έκανε κάποιος άλλος την καταγγελία ποια θα ήταν η στάση σου;

Την περίπτωση με τη νοσηλεύτρια τώρα που την αναφέρεις την θυμήθηκα.
Όντως αισχρό ακούγεται αν έγιναν έτσι τα πράγματα.
Αλλά και πάλι άσχετο το ένα από το άλλο.

Καταλαβαίνω τι θες να πεις ότι ο Γιαννάκος είναι αναξιόπιστος αλλά για μένα προσωπικά στις τελευταίες καταγγελίες που έκανε πρέπει να πέσει άπλετο φως.
Εγώ έτσι το βλέπω. Το θεωρώ εξαιρετικά σοβαρό το θέμα.

Και σου είπα γιατί. Όχι γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στους γιατρούς αλλά γιατί δεν έχω εμπιστοσύνη στον νεοελληναρά.
Εσύ κάνεις λες και γεννήθηκες χθες.
Δεν ξέρεις σε ποια χώρα ζεις;
Σου φαίνεται απίστευτο να συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα δλδ;
2 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Δεκ 2021, 21:01

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:ο εισαγγελεας πρεπει να κλεισει φυλακη τον Γιαννακο

:laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 13 Δεκ 2021, 21:08

για τον γιαννους και τον καθε γιαννους η κομματικη γραμμη ειναι ο οδηγος σε ολα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”