Κακούργημα η κατοχή μολότοφ σε πορείες – Κάθειρξη μέχρι 10 ετών
liberal.gr
Εσείς Πρέσπες, οι άλλοι θωράκιση της χώρας.
-
pluton
- Supreme poster

Re: Εσείς Πρέσπες, οι άλλοι θωράκιση της χώρας.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Γερμανικός Τύπος: Αθήνα και Ρώμη στέλνουν μήνυμα στην Τουρκία
Στη συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας για την ΑΟΖ αναφέρεται η Süddeutsche Zeitung. Δημοσιεύματα για τη συζήτηση σχετικά με την αναθεώρηση του συμφώνου σταθερότητας στην ΕΕ.
Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/germanik ... in-tourkia
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
Στη συμφωνία Ελλάδας-Ιταλίας για την ΑΟΖ αναφέρεται η Süddeutsche Zeitung. Δημοσιεύματα για τη συζήτηση σχετικά με την αναθεώρηση του συμφώνου σταθερότητας στην ΕΕ.
Πηγή: https://www.skai.gr/news/world/germanik ... in-tourkia
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
pluton
- Supreme poster

Συζητήσαμε πολλά θέματα με τον Ελβετό ομόλογό μου Ignazio Cassis: τις σχέσεις Ελβετίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης, τις προκλήσεις στα Δυτικά Βαλκάνια, στην Ανατολική Μεσόγειο και στη Λιβύη. Θέλω να υπογραμμίσω ότι η Ελβετία μετέχει στη Διάσκεψη για τη Λιβύη αύριο στο Παρίσι.
Η Ελβετία, παρόλο που δεν επικοινωνεί με τη θάλασσα, έχει υπογράψει την UNCLOS, τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας. Και ίσως αυτό να αποτελέσει ένα παράδειγμα για άλλες χώρες, οι οποίες συνορεύουν με τη θάλασσα, αλλά αγνοούν το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.
(Δήλωση μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελβετίας Ignazio Cassis)
Η Ελβετία, παρόλο που δεν επικοινωνεί με τη θάλασσα, έχει υπογράψει την UNCLOS, τη Σύμβαση του ΟΗΕ για το Δίκαιο της Θάλασσας. Και ίσως αυτό να αποτελέσει ένα παράδειγμα για άλλες χώρες, οι οποίες συνορεύουν με τη θάλασσα, αλλά αγνοούν το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.
(Δήλωση μετά τη συνάντηση με τον Υπουργό Εξωτερικών της Ελβετίας Ignazio Cassis)
0 .
-
vallon
- Supreme poster

ασε μας ρε πλούτωνα που μας έχεις πρήξει με τη νουδούλα
χειρότερη κυβέρνηση δεν υπάρχει
μας έχει καταστρέψει
μας έχει καταστρέψει
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

vallon έγραψε:ασε μας ρε πλούτωνα που μας έχεις πρήξει με τη νουδούλα
μας έχει καταστρέψει
Συμβιβασού λεβεντιά μου, και εμένα το μητσοτακεικο στο στομάχι μου κάθεται, Έλα όμως που είναι ότι καλύτερο μπορεί η γαμημ@νη η μεταπολίτευση, και η δεύτερη τετραετία δική του θα είναι μετά από δύο εκλογές, μετά θα σου πω αν έχει και τρίτη....
0 .
-
vallon
- Supreme poster

pluton έγραψε:vallon έγραψε:ασε μας ρε πλούτωνα που μας έχεις πρήξει με τη νουδούλα
μας έχει καταστρέψει
Συμβιβασού λεβεντιά μου, και εμένα το μητσοτακεικο στο στομάχι μου κάθεται, Έλα όμως που είναι ότι καλύτερο μπορεί η γαμημ@νη η μεταπολίτευση, και η δεύτερη τετραετία δική του θα είναι μετά από δύο εκλογές, μετά θα σου πω αν έχει και τρίτη....
δεν συμβιβάζομαι κορμοστασιά μου
τάνκς ή τίποτα
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
pluton
- Supreme poster

Δένδιας από τη Διεθνή Διάσκεψη για τη Λιβύη στο Παρίσι: Η Ελλάδα παρούσα στις εξελίξεις
liberal.gr
liberal.gr
0 .
-
nemo
- Supreme poster

αμα ειπε ο παπαρας οτι ειμαστε παρουσα παντου θα κτυπησω δυο εμβολια απο την χαρα μου
ειναι ειδηση αυτη; αντι να ντρεπεται παινευεται κιολας;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

nemo έγραψε:αμα ειπε ο παπαρας οτι ειμαστε παρουσα ΠΑΝΤΟΥ θα κτυπησω δυο εμβολια απο την χαρα μου
Για το Παρίσι μιλάει το παντού από την κοιλιά σου το έβγαλες;
Πάντως που είσαι κάνε τα δύο εμβόλια μπορεί να βελτιωθεί η όραση σου.

0 .
-
nemo
- Supreme poster

pluton έγραψε:nemo έγραψε:αμα ειπε ο παπαρας οτι ειμαστε παρουσα ΠΑΝΤΟΥ θα κτυπησω δυο εμβολια απο την χαρα μου
Για το Παρίσι μιλάει το παντού από την κοιλιά σου το έβγαλες;
Πάντως που είσαι κάνε τα δύο εμβόλια μπορεί να βελτιωθεί η όραση σου.
ευτυχως που εχουμε το κουλι και μας υπολογίζουν οι καμηλες και οι βεδουινοι
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες