Ραν ταν πλαν έγραψε:Ρε χοντροκέφαλε χορηγέ χοντροκώλων αρπακτικών κατάλαβες τι έγραψες; Σίγουρα όχι.
Επαναλαμβάνω.
Όλα τα φάρμακα πριν κυκλοφορήσουν ευρέως υπόκεινται σε αυστηρούς εργαστηριακούς και κλινικούς ελέγχους σε περιορισμένο δείγμα εθελοντών.
Με βάση τα στοιχεία που θα προκύψουν ως προς την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια τους και τη σχέση οφέλους-κινδύνου παίρνουν έγκριση για ευρεία χρήση (άσχετα από το αν η έγκριση δίνεται κάτω από ειδικές συνθήκες έκτακτης ανάγκης όπως έγινε με τα αντικόβιντ εμβόλια που εργαστηριακά πέρασαν επιτυχώς όλα τα τεστ ασφάλειας) στην περίοδο της οποίας καταγράφονται όλες οι παρενέργειες επαναξιολογούνται συνεχώς και μετά από ένα εύλογο διάστημα ευρείας χρήσης κατά το οποίο η σχέση οφέλους-κινδύνου αποδεικνύεται υπέρ της πρώτης περίπτωσης συνεχίζουν να κυκλοφορούν αλλιώς αποσύρονται.
Το ίδιο συμβαίνει και στην περίπτωση των αντικόβιντ εμβολίων-φαρμάκων η δράση των οποίων μέχρι τώρα, με βάση τα στοιχεία που συλλέγονται παγκόσμια, είναι απόλυτα θετική στην αντιμετώπιση της νόσου με ελάχιστες σοβαρές παρενέργειες με σχεδόν μηδενικό ποσοστό σε πάνω από δύο δις δόσεων που έχουν χορηγηθεί παγκόσμια.
Το να λέμε ότι τα εμβόλια σκοτώνουν χωρίς τα στοιχεία που να τεκμηριώνουν κάτι τέτοιο είναι σκέτη ψεκασμενιά και επιπέδου επιχειρηματολογίας των flat-earthers και των οπαδών του μυθηριακού τραμουντανισμού.

Λοιπόν συμπαθητικέ μου κύριε πιτσαδόρε,
Σήμερα δεν ξέρω τι έχει η μέρα αλλά έχεις μαζέψει δύο γκολάκια ;
τι έγινε έχεις χάσει τη φόρμα σου;
είναι η μέρα μου;
εχτές ο αριστος σε ρούμπωσε κατ ευθεία και σήμερα έφαγες γκολάρα απο τον ΝΕΜΟ;..!!!!
σαν να παίζει ο ολυμπιακός με τη δόξα δράμας και η δόξα να του ρίχνει πεντάρα.. Πού πάει αυτός ο κόσμος:::::
καλά εντάξει καταλαβαίνω ο δογματισμός και η επανάληψη των ίδιων στερεότυπων έχει ποτίσει το dna σου αλλά τι να πω;
είσαι σαν να κλέβεις εκκλησία..
εντωμεταξύ έχω κλείσει δεκαοκτώ ώρες συνεχόμενου ψαρέματος μέσα στη βάρκα και τώρα πάω να τεζάρω γιατί τα έχω παίξει..
Το απόγευμα κατά τις 7 θα πάω να σηκώσω το δεύτερο παραγάδι και ελπίζω , βλέποντας βέβαια και την ρέντα που εχω και εδώ μέσα αλλά και στις πολυπληθείς κατακτήσεις μου στο γυναικείο ασθενές φύλο, έχουν ξεσκιστεί να στέλνουν μηνύματα και τηλέφωνα όλες αυτές τις ώρες, που όλες θέλουν να έρθουν εδώ να τις "φιλοδωρήσω" , πιστεύω ότι θα έχουμε καλή ψαριά..
Όπως καταλαβαίνεις δεν μπορώ να ασχοληθώ μαζί σου , γιατί υπάρχει το επείγον άλλων σοβαρών θεμάτων , θα σε παίξω όμως με τις αλλαγές , βάζω τον Αρίστο και τον νέμο να καθαρίσουν το παιχνίδι..
καλή αποτυχία.
Τέλος απο την πολύ θάλασσα έχω πάθει το εξής: κάθομαι στην πολυθρόνα και νομίζω ότι ......κουνάει η βάρκα και το κύμα..
σοβαρά το λέω ρε μπαρδούμπαλε.

Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.