Ηράκλειο: Ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιασμό της θα κάνει τη δεύτερη δόση

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Ηράκλειο: Ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιασμό της θα κάνει τη δεύτερη δόση

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 30 Ιούλ 2021, 11:38

Το πολύ γέλιο θα πέσει όταν αρχίσουν να δημοσιεύονται μελέτες πάνω στο ψυχολογικό και κοινωνικο-πολιτικό προφίλ των αντιεμβολιαστών.

:fico: :fico: :fico:

Εικόνα
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Ηράκλειο: Ο σύζυγος της Γλυκερίας που πέθανε μετά το εμβόλιασμό της θα κάνει τη δεύτερη δόση

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 30 Ιούλ 2021, 12:52

Αυτος δεξια με το μπορντο πουκαμισο στανταρ πηγε για τις γκομενες.
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 30 Ιούλ 2021, 12:57

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτος δεξια με το μπορντο πουκαμισο στανταρ πηγε για τις γκομενες.

λοιπόν αυτό δεν το είχα σκεφτεί...
θα την πέφτω στις διαδηλώσεις ολωνών και κάτι θα χτυπάω..
ρε γέλιο
την μια μερα θα είμαι υπερ των εμβολίων την άλλη κατά..

τι να κάνουμε
το επάγγελμα το απαιτεί..
:laugh1:

ωραία ιδέα μου έδωσες
διαδηλώσεις
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 30 Ιούλ 2021, 13:27

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, ο σύζυγος της 44χρονης Γλυκερίας από τo Hράκλειο της Κρήτης που πέθανε μετά το εμβόλιο της AstraZeneca, ο οποίος σύμφωνα με το ekriti.gr, επικοινώνησε με το Κέντρο Υγείας Αγίας Βαρβάρας και ζήτησε να προγραμματιστεί η δεύτερη δόση του δικού του εμβολιασμού.
Μάλιστα, ζήτησε από τον γιατρό με τον οποίο μίλησε τηλεφωνικά, να κάνει τη δεύτερη δόση με άλλο σκεύασμα, από αυτό που είχε κάνει η αδικοχαμένη Γλυκερία.

https://www.sdna.gr/politiko-deltio/ell ... mo-tis-tha

αν τα τιναξει και αυτος, εχω ενα να πω μονο: ενας ψεκασμενος λιγότερος
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Ιούλ 2021, 14:27

Λαχουρένιος έγραψε:Σε λιγοτερο απο ενα χρονο θα βλεπουμε τους ψεκ οπως βλεπουμε σημερα οσους εκαναν διαδηλωσεις για τις νεες ταυτοτητες το 2000. Οι περισσοτεροι θα αρνουνται οτι ειχαν τετοιες αποψεις στο παρελθον.

Ή αυτό ή θα έχουμε γεμίσει κοψοχέρηδες εμβολιάκηδες, που θα είναι πιο εξαγριωμένοι κι από τους αντιεμβολιαστές με αυτούς που τους έταζαν ελευθερίες, ανοσίες κι άλλα τέτοια ωραία. Ίδωμεν! :D

Πριν κάτι μέρες πήγα οδοντίατρο για καθαρισμό και με είδε αυτός που περίμενα να αεριστεί καλά ο χώρος και μου λέει «μη φοβάσαι, είμαι εμβολιασμένος», για να λάβει την απάντηση ότι τα εμβόλια είναι σαχλαμάρες και δεν παρέχουν καμία ουσιαστική προστασία. Κουνάει τότε το κεφάλι αυτός και μου λέει ότι το μετάνιωσε κι ο ίδιος που το έκανε (το Φάειζερ λέει έκανε)... :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 30 Ιούλ 2021, 14:45

Αφου το κτηνιατρικο snake oil προωθείται απο τους γνωστούς απατεώνες οπως ο Μπουμπουκας και εν γενει το νουδουλικο σκυλολοι, μελλοντικος μαζικος κοψοχερισμος ειναι η μονη εφικτη εξέλιξη αυτης της ιστορίας :yesyes:
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Ιούλ 2021, 14:58

Ραν ταν πλαν έγραψε:Εικόνα

Απουσίαζε βλέπω ο μέγας Καλαματιανός Πάτερ γιατί τον ψάχνουν οι μπάτσοι, αλλά άφησε στο πόδι του τον ισαπόστολο Φώτιο.. :worship_sq1: :worship_sq1: :worship_sq1: :thuuumbsup:

Πάρτε τα εμβόλια και μπήξτε τα όλα στον πωπό σας (εκεί πιάνει καλύτερα το εμβόλιο)... :laugh1:

0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Πως, πως; Εστίαση με κλιματισμό;

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 30 Ιούλ 2021, 15:55

Εικόνα

Πουλάκια μου, αρνητές του εμβολίου, σκάσατε από τη ζέστη και θέλετε να φάτε μέσα σε εστιατόριο με κλιματισμό;

Έξω στο λιοπύρι μια τυρόπιτα στο χέρι. :laugh1: :laugh1: :laugh1:
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Re: Πως, πως; Εστίαση με κλιματισμό;

Δημοσίευσηαπό Adminović » 30 Ιούλ 2021, 16:10

NikosVy έγραψε:Πουλάκια μου, αρνητές του εμβολίου, σκάσατε από τη ζέστη και θέλετε να φάτε μέσα σε εστιατόριο με κλιματισμό;

Έξω στο λιοπύρι μια τυρόπιτα στο χέρι. :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Στα αμπάρια μας βασικά. :yesyes:
Εμείς χθες βράδυ στήσαμε μπάρμπεκιου σε σπίτι φίλου, με σουβλάκια (εμείς τα φτιάξαμε εννοείται), μπυρόνια κι όλα τα συναφή. Υπέροχη θέα και θαλάσσια αύρα, που δεν τα βρίσκεις ούτε στο καλύτερο εστιατόριο. :yesyes:

Εσείς θα τρέχετε στα εστιατόρια, που τώρα που θα έχουν και πιο λίγη πελατεία θα τους χαλάνε και πιο γρήγορα τα προϊόντα και θα τρώτε εσείς πιο πολλά σάπια και εννοείται πως, χωρίς μάσκες, σε κλειστούς χώρους, με κλιματισμό, θα κολλάτε ο ένας τον άλλο αβέρτα τις διάφορες ιώσεις. :laugh1: :laugh1: :laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δική τους επιλογή

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 30 Ιούλ 2021, 16:50

Adminović έγραψε:....και εννοείται πως, χωρίς μάσκες, σε κλειστούς χώρους, με κλιματισμό, θα κολλάτε ο ένας τον άλλο αβέρτα τις διάφορες ιώσεις. :

Τώρα από Οκτώβριο που το μπριτζ θα παίζεται σε εσωτερικούς χώρους Ομίλων, με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού θα σφίξουν μερικοί @@λοι. Οι περισσότεροι έξπέρ μπριτζέρ είναι αρνητές, οπότε θα περιοριστούν να παίζουν μπριτζ ηλεκτρονικά από τα laptops και τα tablets τους.

Ανοίγει ο δρόμος για εμάς τους εμβολιασμένους, να παίζουμε (με μάσκες, γιατί όχι; Ξέρω μια γιατρό νοσοκομείου που παίζει μπριτζ σε Όμιλο και φοράει συνεχώς τη μάσκα της νοσοκομείο-Όμιλο μπριτζ). Θα πάρουμε με άνεση τα έπαθλά μας, τα μαύρα μας, τα χρυσά, μας τα κύπελά μας σε πρωταθλήματα, ενδεχομένως σε διεθνείς συναντήσεις ενώ οι άλλοι οι αρνητές μπριτζέρς θα παλεύουν να κάνουν μια αγορά συμβολαίου (4 πίκες) ηλεκτρονικά και θα τους πέφτει κάθε τόσο το Internet. Θα έχουν τη δυνατότητα να προσφύγουν στα δικαστήρια και, όταν θα έχουν εξαντλήσει όλους τους βαθμούς δικαιοδοσίας, να προσφύγουν και στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (μαζί με τους καπνιστές που φακιλδεύτηκαν και αυτών τα δικαιώματα, ή χωριστά).
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Κοινωνία”