Θα έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Θα έχουμε συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ;

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Ιουν 2021, 10:15

Ο βασικος λογος που παντα ημουν ανεξαρτητος απο κομματα ειναι οτι παντα εβγαζα αρκετα λεφτα ωστε να μην εχω αναγκη ΚΑΝΕΝΑΝ. Συνεπως για μενα η πολιτικη ηταν παντα θεμα ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ και συμμετοχης στα κοινα που μου υπαγορευε η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μου και ποτε συμφερον. Τα συμφεροντα στα κομματα τα εχουν οι δουλοι, εγω παντοτε ημουν και θα ειμαι ανεξαρτητος ανθρωπος.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Ιουν 2021, 11:09

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΩΝ για το Κυπριακό http://www......gr/viewtopic.php?f=51 ... 3&start=30 έγραψε:
........θα μπορουσαμε οχι μονο να κανουμε κομματακια τον Αττιλα αλλα να καταστρεψουμε με βομβαρδισμους ολοκληρες τουρκικες πολεις (και μετα τους δυο πρωτους βομβαρδισμους θα τελειωνε το παραμυθι)...

Ό,τι πιο ρεαλιστικό, από αυτόν το έχω διαβάσει.

Δεν θα είχαμε δηλαδή κάτι σαν μία Δρέσδη μόνο. Θα είχαμε περισσότερες τουρκικές πόλεις κατεστραμμένες σαν την Δρέσδη.
Και το σμήνος που πήγε στην Κορέα
Πολεμώντας για ιδανικά – ιδανικά
Έπνιξε του τους Κίτρινους στο αι αίμα
Δείχνοντάς τους τι θα πεί Ελευθεριά – Ελευθεριά.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2021, 11:55

Αρίστος έγραψε:Μιλαμε για μετα τα μνημονια βρε βλακα. ΠΡΙΝ τα μνημονια η ΝΔ ηταν ο φυσικος μου χωρος καθως και αντισημιτικος ημουν και δεξιος. Τη μερα μου ξεκινουσα πινοντας καφε και διαβαζοντας την καραμανλικη ΧΩΡΑ του Τραγκα. Ηταν η μονη εφημεριδα που εκανε αντιπολιτευση στη χουντα Σημιτη-Μεγαλοεργολαβων Καναλαρχων. Κι ωστοσο ειχα πει τοτε πως δεν ταυτιζομαι με τη συγκεκριμενη ΝΔ αλλα μονο με τον Καραμανλη γιατι θεωρουσα πως τα μεγαλα αστερια της ΝΔ ηταν ενα ματσο αχρηστοι.

ΜΕΤΑ τα μνημονια ημουν παντα εναντιον των κυβερνησεων της ΝΔ και κοντρα στο συμφερον μου γιατι απο τη στιγμη που το ΠΑΣΟΚ εξαφανιστηκε η ΝΔ ταυτιστηκε με τους Ολιγαρχες της χωρας και τα μιντια. Εγινε δηλαδη το γαλαζιο ΠΑΣΟΚ.

Με λιγα λογια εκανα τα αντιθετα απο καθε καιροσκοπο. Οταν μεσουρανουσε ο Σημιτης ημουν εναντια του και οταν μεσουρανουσε η ΝΔ Σαμαρα και Κουλη παλι εναντιον της ημουν.

Πριν τα μνημονια, βλακα, η ΝΔ επαιρνε 40-45% και το διαστημα 2004-2009 ηταν κυβερνηση. Υποστηριζες το ενα απο τα δυο μεγαλα κομματα της χωρας και οχι καποιο ταπεινο χαμομηλακι οπως θες να μας την παρουσιασεις. Επισης ο φιλος σου ο Καραμανλης παραμενει στην ΝΔ και εχει υποστηριξει την πολιτικη της τοσο επι Σαμαρα οσο και επι Μητσοτακη.

Αρίστος έγραψε:Κι αφου μυριστηκα ψωμι πως ετυχε και δεν εγινα κομματικος στο ΣΥΡΙΖΑ; :laugh1: Στο fb οσοι Συριζαιοι εβλεπαν τι αγωνα κανω υπερ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παθαιναν την πλακα τους οταν τους ελεγα οτι δεν ειμαι κομματικος. Ολοι τους ΗΤΑΝ κομματικοι και αρκετοι ειχαν βρει δουλεια απο το ΣΥΡΙΖΑ η παιρναν καποιο επιδομα που καταφερε ο ΤΣιπρας να εγκρινει η ΕΕ. Δεν μπορουσαν να το πιστεψουν οτι καποιος που δεν ειναι κομματικος κανει τετοιο αγωνα.

Το αν πηρες και τι πηρες το ξερεις μονο ο ιδιος. Το μονο σιγουρο ειναι οτι το προσπαθησες :fico: Δεν μετατραπηκες απο ακροδεξιος σε ριζοσπαστη αριστερο το '12 (και τουμπαλιν μετα στα τελη του '19) σε μια νυχτα απο ιδεολογια ή την καλη σου την καρδια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2021, 11:57

Αρίστος έγραψε:Ο βασικος λογος που παντα ημουν ανεξαρτητος απο κομματα ειναι οτι παντα εβγαζα αρκετα λεφτα ωστε να μην εχω αναγκη ΚΑΝΕΝΑΝ. Συνεπως για μενα η πολιτικη ηταν παντα θεμα ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ και συμμετοχης στα κοινα που μου υπαγορευε η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μου και ποτε συμφερον. Τα συμφεροντα στα κομματα τα εχουν οι δουλοι, εγω παντοτε ημουν και θα ειμαι ανεξαρτητος ανθρωπος.

Ποια συνειδηση βρε κακομοιρη? Αν ειχες ιδεολογια και συνειδηση θα ειχες μεινει σε ενα συγκεκριμενο πολιτικο χωρο. Εσυ την μια εισαι κεντροδεξιος, την αλλη φασιστας αντισημιτης και την παραλλη ροζ αριστερουλης :laugh1: Δεν αποκλειεται αυριο μεθαυριο να μας πλασαριστεις ως αναρχικος αν μυριστεις χρημα εκει και πιθανα κοροιδα για να δουλεψεις. Ουτε ο Μπιστης δεν εχει αλλαξει τοσα κομματα και χωρους.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 21 Ιουν 2021, 13:20

Εν τω μεταξυ μεχρι πριν λιγους μηνες το ατομο διεδιδε οτι ο Σαμαρας θα παρει καμια 20αρια βουλευτες και θα φυγει απο την ΝΔ και οτι ετοιμαζαν νεο μεγαλο ανταρτικο οι Καραμανλικοι με νεο αρχηγο τον Δενδια ο οποιος θα εκτοπισει τον Μητσοτακη.
Και τωρα εμφανιζεται σiγουρος για συγκυβενρηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ.
Πραγματικη μηχανη παραγωγης fake news.
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 21 Ιουν 2021, 13:52

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ο βασικος λογος που παντα ημουν ανεξαρτητος απο κομματα ειναι οτι παντα εβγαζα αρκετα λεφτα ωστε να μην εχω αναγκη ΚΑΝΕΝΑΝ. Συνεπως για μενα η πολιτικη ηταν παντα θεμα ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ και συμμετοχης στα κοινα που μου υπαγορευε η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μου και ποτε συμφερον. Τα συμφεροντα στα κομματα τα εχουν οι δουλοι, εγω παντοτε ημουν και θα ειμαι ανεξαρτητος ανθρωπος.

Ποια συνειδηση βρε κακομοιρη? Αν ειχες ιδεολογια και συνειδηση θα ειχες μεινει σε ενα συγκεκριμενο πολιτικο χωρο. Εσυ την μια εισαι κεντροδεξιος, την αλλη φασιστας αντισημιτης και την παραλλη ροζ αριστερουλης :laugh1: Δεν αποκλειεται αυριο μεθαυριο να μας πλασαριστεις ως αναρχικος αν μυριστεις χρημα εκει και πιθανα κοροιδα για να δουλεψεις. Ουτε ο Μπιστης δεν εχει αλλαξει τοσα κομματα και χωρους.

Βρε ασχετε ΟΛΟΙ οι ΑΝΕΛ υποστηριξαν τη συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οχι μονο εγω.

Και η συντριπτικη τους πλειοψηφια ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ προερχοταν απο ΝΔ και ΛΑΟΣ, δηλαδη την ιδια διαδρομη που εκανα κι εγω.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιουν 2021, 15:03

εγω δεν καταλαβαινω πως ολα τα κομματα συν του κκε ειναι παντα μαζι στην μασα
και στην εκποιηση καθε εθνικου συμβολισμου
ρε μπαγασηδες ειστε σαν τα σιαμαια αδελφακια ολα τα κομματα
πλην τους εθνικιστες- και εχετε και το θρασος να μιλατε για διαφορετικες αποψεις;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Ιουν 2021, 15:44

Αρίστος έγραψε:Βρε ασχετε ΟΛΟΙ οι ΑΝΕΛ υποστηριξαν τη συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οχι μονο εγω.

Και η συντριπτικη τους πλειοψηφια ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ προερχοταν απο ΝΔ και ΛΑΟΣ, δηλαδη την ιδια διαδρομη που εκανα κι εγω.

Εσυ υποστηριζες τον ΣΥΡΙΖΑ οχι μονο επι συγκυβερνησης αλλα και για ενα χρονο μετα αφου οι ΑΝΕΛ αποχωρησαν απο την συγκυβερνηση. Παρατησες τον ΣΥΡΙΖΑ λιγους μηνες μετα την βαρια εκλογικη ηττα και τωρα τον κατηγορεις με τα χειροτερα λογια. Μας τα ειχες κανει τσουρεκια με τον ΣΥΡΙΖΑ την περασμενη δεκαετια και τωρα μας τον βριζεις.

Καμαρωστε εναν ιδεολογο παιδια :fico:
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 21 Ιουν 2021, 21:13

Αρίστος έγραψε:Βρε ασχετε ΟΛΟΙ οι ΑΝΕΛ υποστηριξαν τη συγκυβερνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, οχι μονο εγω.

Και η συντριπτικη τους πλειοψηφια ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ προερχοταν απο ΝΔ και ΛΑΟΣ, δηλαδη την ιδια διαδρομη που εκανα κι εγω..

Εικόνα

Μπορώ να το επιβεβαιώσω επειδή παρακολούθησα το λόγο που εκφώνησε στην Παλιά Βουλή το Μάρτιο 2012.

Όλοι εκεί μέσα είχαν περίπου την ίδια διαδρομή. Και επιπλέον ένας που το έσκασε στις 25 πρώτες μέρες που είχε πάει στη Σχολή Ευελπίδων και μετά διέπρεψε στο εμπόριο και κάθε τόσο ήταν υποψήφιος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά ποτέ δεν μάζευε πάνω από 25-30 ψήφους.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Ιουν 2021, 22:34

αληθεια ειναι πως δεν καταλαβατε αυτα που εγραψε και ειπε ο αριστο ;

πραγματι εχετε προβλημα αντιληψης
ειναι ετσι οπως τα λεει ο χιτλερ εκεινο τον καιρο φαινοταν μια ιδιοφυια
ασχετως αν στο τελος τα σκατωσε με την παραφροσυνη του
το ιδιο και με τον μεταξα - ...αν δεν μεσολαβουσε ο πολεμος θα ειχαμε μερικα
κλικ περισσοτερα σε ολα τα ζητηματα
θελω να πω αν δεν το καταλαβατε οτι ο μισος πληθυσμος της γης
πιστευε αυτα που ελεγε ο αριστο - ο μισός λεμε !
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”