ξεκατιαζονται οι τυποι που μας κουναγαν το δακτυλο -τιποτα το παραξενο μεχρι εδω
φασιστες και ναζι στα ξεκολιασματα ...και μεις γελαμε
Γέμισε η Ελλάδα βιασμένες
-
nemo
- Supreme poster

Re: Γέμισε η Ελλάδα βιασμένες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
pluton
- Supreme poster

vallon έγραψε:γεια σου ρε γκομενιάρη πλουτωνα που τις έχεις τις γυναίκες για να εξυπηρετείς τις σωματικές σου ανάγκες
στην αρχαία ρώμη οι γυναίκες ήταν Ress
Για την ακρίβεια ήταν res.
Όλα τα άλλα που γράφεις είναι μπούρδες, πουθενά δεν έγραψα ότι θέλω για εξυπηρέτηση σωματικών αναγκών τις γυναίκες και πουθενά δεν έκανα τον κατακτητή.
Αλλά εσύ για πες μου δηλαδή που είναι το μεμπτό να εξυπηρετεί τις σωματικές του ανάγκες και το αρσενικό και το θηλυκό;
Δηλαδή εσύ την σχέση αυτή την βλέπεις μια σχέση ανταλλαγής ιδεών, σκέψεων και προβληματισμών; (κάτι σαν φόρουμ, το αστείο είναι ότι ακόμα και το αβατάρ σου είναι φαλοκρατικό).... πολύ ανώτερος το παίζεις (το πιθανότερο όμως είναι να είσαι υποκριτής), η σκέψη αμφότερων των φύλλων (και τα φύλλα είναι δύο όπως είναι γνωστό) και ασυνείδητα πάντα πάει στο "πως το τρίβουν το πιπέρι".
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
vallon
- Supreme poster

pluton έγραψε:vallon έγραψε:γεια σου ρε γκομενιάρη πλουτωνα που τις έχεις τις γυναίκες για να εξυπηρετείς τις σωματικές σου ανάγκες
στην αρχαία ρώμη οι γυναίκες ήταν Ress
Για την ακρίβεια ήταν res.
Όλα τα άλλα που γράφεις είναι μπούρδες, πουθενά δεν έγραψα ότι θέλω για εξυπηρέτηση σωματικών αναγκών τις γυναίκες και πουθενά δεν έκανα τον κατακτητή.
Αλλά εσύ για πες μου δηλαδή που είναι το μεμπτό να εξυπηρετεί τις σωματικές του ανάγκες και το αρσενικό και το θηλυκό;
Δηλαδή εσύ την σχέση αυτή την βλέπεις μια σχέση ανταλλαγής ιδεών, σκέψεων και προβληματισμών; (κάτι σαν φόρουμ, το αστείο είναι ότι ακόμα και το αβατάρ σου είναι φαλοκρατικό).... πολύ ανώτερος το παίζεις (το πιθανότερο όμως είναι να είσαι υποκριτής), η σκέψη αμφότερων των φύλλων (και τα φύλλα είναι δύο όπως είναι γνωστό) και ασυνείδητα πάντα πάει στο "πως το τρίβουν το πιπέρι".
res
ε?
εντάξει πλουτωνάκο γκομενιάρη και σαβουρογαμήκουλα
εσύ τα ξέρεις όλα
το πιπέρι τελικά ξέρεις πως το τρίβουν;
το έχεις τρίψει εσύ ποτέ ; γιατί απ όσο ξέρω όλες οι ναζούλες κάτι ...τρίβουν
τώρα πιπέρι είναι αυτό; που να ξέρω ο άνθρωπος;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.
-
denplirono
- Extreme poster

δηλαδη μας λενε οτι υπεστησαν καποιας μορφης σεξουαλικη κακοποιηση και αυτες καθονταν εκει μουγγες ;
να σας πω τι γινεται. δεν εχει ο κουλης που αλλουν να ριξει την μπαλα και το εριξε στο σεξουαλικη μπας και αλλαξουμε θεμα....τσου ρε λακη, θυμηκε η αλλη 20 χρονια μετα που καποιος της επιασε τον πισινο και 20 χρονια εκανε την κοτα και τωρα ξεκοτιασε.....βρε ουστ...
να σας πω τι γινεται. δεν εχει ο κουλης που αλλουν να ριξει την μπαλα και το εριξε στο σεξουαλικη μπας και αλλαξουμε θεμα....τσου ρε λακη, θυμηκε η αλλη 20 χρονια μετα που καποιος της επιασε τον πισινο και 20 χρονια εκανε την κοτα και τωρα ξεκοτιασε.....βρε ουστ...
1 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
pluton
- Supreme poster

denplirono έγραψε:δηλαδη μας λενε οτι υπεστησαν καποιας μορφης σεξουαλικη κακοποιηση και αυτες καθονταν εκει μουγγες ;
Μα το ζήτημα δεν το συντήρησε ο Κούλης αλλά οι προοδευτικές δυνάμεις.
Τώρα όλες θυμήθηκαν πριν 30 χρόνια κάθισαν και τους άνοιξαν τα μπούτια, αλλά τώρα που το ξανασκέφτονται... δεν έγινε συναινετικά.
Αηδίες.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
denplirono
- Extreme poster

pluton έγραψε:denplirono έγραψε:δηλαδη μας λενε οτι υπεστησαν καποιας μορφης σεξουαλικη κακοποιηση και αυτες καθονταν εκει μουγγες ;
Μα το ζήτημα δεν το συντήρησε ο Κούλης αλλά οι προοδευτικές δυνάμεις.
Τώρα όλες θυμήθηκαν πριν 30 χρόνια κάθισαν και τους άνοιξαν τα μπούτια, αλλά τώρα που το ξανασκέφτονται... δεν έγινε συναινετικά.
Αηδίες.
δεν ειπα οτι ο κουλης το συντηρησε αλλα οτι το βγαζουν στην φορα για να μην ασχολουμαστε με τις βλακειες του πρωθυπουργου που παει σε σπιτια με 30 νοματεους καλεσμενους χωρις να τον βαλουν προστιμο. και ερωτω; ποιος ειναι ο διοργανωτης; γιατι η αστυνομια δεν έψαξε να βρει τον διαοργανωτη και να του βλαεις προστιμο και αυτουνου και των 30 καλεσμενων; υπαρχει αστυνομια Α και αστυνομια Β; δεν ξερω, προβληματισμους παραθετω
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
pluton
- Supreme poster

Μια ακόμη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση στο χώρο του θεάτρου ήρθε στο προσκήνιο χθες, με την ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή να κατονομάζει σήμερα ως θύτη της σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη τον Παύλο Χαϊκάλη.
Η ηθοποιός εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open και χωρίς να κατονομάσει δημόσια τον γνωστό ηθοποιό, κατήγγειλε ότι όταν ήταν 17,5 ετών και σπούδαζε στη δραματική σχολή είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό κωμικό ηθοποιό, που της έκανε μάθημα.
.....
«Είχα έρθει στην ηλικία των 17μιση ετών από την Κύπρο για να σπουδάσω και μου έκανε μάθημα στο πρώτο έτος. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να με φλερτάρει αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, μετά με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια. Μάλλον για να με καλοπιάσει. Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα. Μέχρι που ένα πρωινό, με πήρε τηλέφωνο, αυνανιζόταν, μου μιλούσε πάρα πολύ πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του στη συζήτηση αυτή. Εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότι τον έχω σαν μπαμπά μου, τι είναι αυτά που λέτε τώρα. Μου είχαν κοπεί τα πόδια» είπε η ηθοποιός.
,,,,
Αρχικά διέψευσε ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη όταν της έκανε το επίμαχο τηλεφώνημα και υποστήριξε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της, ενώ της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.
«Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Και της το εξήγησα σιγά σιγά, διακριτικά, με φλερτ κτλ.» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Γιατί αυτό θα ήταν εγκληματικό. Την πήγα στην οντισιόν».
...
«Επειδή λοιπόν εγώ είμαι αρσενικό παλιάς κοπής και επειδή πιστεύω ότι ξέρω να φέρομαι σε μια γυναίκα και από την άλλη όταν μου λέει μια γυναίκα το «όχι» δεν τα παρατάω έτσι εύκολα»
https://www.koutipandoras.gr/article/ne ... i-apantise
Την φλέρταρε και την πήρε τηλέφωνο...

Η ηθοποιός εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» του Open και χωρίς να κατονομάσει δημόσια τον γνωστό ηθοποιό, κατήγγειλε ότι όταν ήταν 17,5 ετών και σπούδαζε στη δραματική σχολή είχε δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση από πολύ γνωστό κωμικό ηθοποιό, που της έκανε μάθημα.
.....
«Είχα έρθει στην ηλικία των 17μιση ετών από την Κύπρο για να σπουδάσω και μου έκανε μάθημα στο πρώτο έτος. Μετά από λίγο καιρό άρχισε να με φλερτάρει αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Δεν έδωσα σημασία, μετά με πήγε σε μια οντισιόν για γνωστή σειρά που παιζόταν χρόνια. Μάλλον για να με καλοπιάσει. Στη σειρά δεν με πήραν και άρχισε να με φλερτάρει πιο έντονα. Μέχρι που ένα πρωινό, με πήρε τηλέφωνο, αυνανιζόταν, μου μιλούσε πάρα πολύ πρόστυχα. Επέμενε να συμμετέχω μαζί του στη συζήτηση αυτή. Εγώ του εξηγούσα ότι τον σέβομαι και τον θαυμάζω και ότι τον έχω σαν μπαμπά μου, τι είναι αυτά που λέτε τώρα. Μου είχαν κοπεί τα πόδια» είπε η ηθοποιός.
,,,,
Αρχικά διέψευσε ότι η κοπέλα ήταν ανήλικη όταν της έκανε το επίμαχο τηλεφώνημα και υποστήριξε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της, ενώ της ζήτησε δημόσια συγγνώμη.
«Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Και της το εξήγησα σιγά σιγά, διακριτικά, με φλερτ κτλ.» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Γιατί αυτό θα ήταν εγκληματικό. Την πήγα στην οντισιόν».
...
«Επειδή λοιπόν εγώ είμαι αρσενικό παλιάς κοπής και επειδή πιστεύω ότι ξέρω να φέρομαι σε μια γυναίκα και από την άλλη όταν μου λέει μια γυναίκα το «όχι» δεν τα παρατάω έτσι εύκολα»
https://www.koutipandoras.gr/article/ne ... i-apantise
Την φλέρταρε και την πήρε τηλέφωνο...

0 .
-
pluton
- Supreme poster

Στο αρχείο τίθενται οι καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για τη σεξουαλική κακοποίησή της από πρώην ισχυρό άνδρα της ομοσπονδίας ιστιοπλοΐας.
https://www.cnn.gr/ellada/story/253703/ ... kakopoiisi
Όσοι βιαστείτε να θυμάστε υπάρχει 15ετία για παραγραφή, σας δίνει ο νόμος 14 χρόνια και 362 ημέρες για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν ήταν συναινετικό το φυστίκομα (362 μέρες μη πέσει κανένα δίσεκτο και χάσετε την δικαίωσή σας).
https://www.cnn.gr/ellada/story/253703/ ... kakopoiisi
Όσοι βιαστείτε να θυμάστε υπάρχει 15ετία για παραγραφή, σας δίνει ο νόμος 14 χρόνια και 362 ημέρες για να συνειδητοποιήσετε ότι δεν ήταν συναινετικό το φυστίκομα (362 μέρες μη πέσει κανένα δίσεκτο και χάσετε την δικαίωσή σας).
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

pluton έγραψε:Με πειράζουν οι βιασμοί, αρκεί να είναι βιασμοί.
Ναι το ειδαμε, για αυτο υποστηριζεις τους βιαστες με ποστ σαν αυτο:
pluton έγραψε:Τώρα όλες θυμήθηκαν πριν 30 χρόνια κάθισαν και τους άνοιξαν τα μπούτια, αλλά τώρα που το ξανασκέφτονται... δεν έγινε συναινετικά.
Αηδίες.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Αυριο μεθαυριο που θα κλαιγεσαι για τους λαθρο που τους βιαζουν θα στα θυμισω αυτα τα ομορφα που γραφεις εδω γιατι δεν μπορει ο φιλοβιαστης να το παιζει κατηγορος τους σε αλλα νηματα 

0 .