Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 08 Οκτ 2020, 20:40

Τι εκαναν οι κομμουνιστες το 1940 που εκραζαν τον Μεταξα που ετοιμαζε τη χωρα για πολεμο κατα του Αξονα;

Ηταν συμμαχοι του Χιτλερ μεσω της συμφωνιας Ριμπεντροπ-Μολοτωφ και οι Σοβιετικοι πριν λιγους μηνες ειχαν απο κοινου επιτεθει στην Πολωνια μαζι με τον Χιτλερ. :D :laugh1:

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Οκτ 2020, 21:14

Καθίστε τίποτα δεν τελείωσε.
Έχουμε επιβολή ποινών (χάδι), εφετείο, ελαφρυντικά και δε συμμαζεύεται.

Δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε.

Εν τω μεταξύ κάπου άκουσα καλά; Ότι η εισαγγελέας της έδρας είχε αντίθετη άποψη ή δεν το κατάλαβα καλά;

Και κάτι άλλο. Περίμενε κανείς ότι θα έβγαινε διαφορετικό αποτέλεσμα;
Πέρα από το γεγονός ότι όντως η ΧΑ είναι εγκληματική οργάνωση, υπήρχε περίπτωση το δικαστήριο να έβγαζε διαφορετική ετυμηγορία;
Θα καιγόταν η Ελλάδα.

Τι θέλω να πω;
Ότι έχω παρατηρήσει ότι τα δικαστήρια στις αποφάσεις τους λαμβάνουν και το κοινό περί δικαίου αίσθημα και λίγο αυτό τους κατευθύνει.
Το έχω παρατηρήσει και σε άλλες πολύκροτες υποθέσεις που απασχόλησαν την κοινή γνώμη.

Αντμίν κάνω λάθος ρε;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 08 Οκτ 2020, 21:24

Αρίστος έγραψε:Επισης χωρις την πολεμικη προετοιμασια που εκανε ο Μεταξας το αλβανικο Επος δεν θα ειχε γινει.

Η Ιταλια θα ειχε κανει περιπατο και η Γερμανια δεν θα χρειαζοταν να κανει την εκστρατεια στα Βαλκανια.

Αρα θα ειχε φτασει νωριτερα εξω απο τη Μοσχα και το Λενινγκραντ και ο Χιτλερ θα ειχε κερδισει τον πολεμο.

Ειδατε λοιπον ο Μεταξας;

.

μη τα τους λες αριστο και θα παθουν μπλακαουτ τα μυαλα τους αλλα οχι αν ειχαν μυαλο θα το ειχαν σκεφτει
αλλα και παλι αδυνατώ να πιστεψω σε τετοιο βαθος μιας μαυρης τρυπα στο μυαλο τους

υπολογιζω σε αφθονο χρημα δεν μπορει τοσος κοσμος να μην δουλευει και να βγηκαν στον δρομο
στο τζαμπα και μεις για τοσο σοβαρα θεματα να μην μπορουμε να κατεβασουμε χιλια ατομα
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2020, 21:37

Αρίστος έγραψε:To βαζω ολοκληρο για να ξεσκεπασω τον απατεωνα.

Τον κ*λο σου ξεσκεπασες. Δεν διαστρεβλωσα στο παραμικρο τα λεγομενα σου. Δηλωσες υποστηρικτης των καθεστωτων Φρανκο και Χιτλερ και την περασμενη πενταετια μας το παιζες αριστερος.

Δικαιωμα σου να εισαι ο,τι εισαι οπως και εμενα ειναι δικαιωμα μου να σε ξεμπροστιαζω οταν πας να πουλησεις παπαδες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 08 Οκτ 2020, 21:41

bizeli έγραψε:Καθίστε τίποτα δεν τελείωσε.
Έχουμε επιβολή ποινών (χάδι), εφετείο, ελαφρυντικά και δε συμμαζεύεται.

Δεν καταλαβαίνω γιατί χαίρεστε.

Σημασια εχει οτι αναγνωριστηκε η υπαρξη εγκληματικης οργανωσης και τα γνωστα μουτρα ως μελη και διευθυντες της και οτι η ΧΑ πολιτικα τελειωσε οριστικα. Το αν θα κατσει ο Χ,Ψ ναζι 3, 5 ή 10 χρονια μεσα ειναι δευτερευον. Δεν υπαρχει περιπτωση να αθωωθουν στο εφετειο. To στιγμα δεν ξεπλενεται με τιποτα.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 08 Οκτ 2020, 22:16

Λαχουρένιος έγραψε:
Σημασια εχει οτι αναγνωριστηκε η υπαρξη εγκληματικης οργανωσης και τα γνωστα μουτρα ως μελη και διευθυντες της και οτι η ΧΑ πολιτικα τελειωσε οριστικα. Το αν θα κατσει ο Χ,Ψ ναζι 3, 5 ή 10 χρονια μεσα ειναι δευτερευον. Δεν υπαρχει περιπτωση να αθωωθουν στο εφετειο. To στιγμα δεν ξεπλενεται με τιποτα.

Εγώ δεν καταλαβαίνω το ιστορικό του θέματος.
Υπάρχει κανένας νορμάλ άνθρωπος που να μην έβλεπε ότι ήταν εγκληματική οργάνωση; Απλά το δικαστήριο έβαλε τη βούλα.
Πολιτικά είχε διαλυθεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχει να λέει.
Θέλω να πω για μένα η ΧΑ είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό και μου έκανε εντύπωση που ασχολούμαστε με αυτήν ακόμα.
Καλά εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ασχολούμαι με τις πολιτικές εξελίξεις απλά έγινε πολύς ντόρος και ασχολήθηκα.

Δεύτερον, και σήμερα να τελειώσει η ΧΑ αύριο θα βγει η "χρυσή πορδή". Τέλος πάντων, ένα παρόμοιο κόμμα με άλλο όνομα.
Τι να λέει;
Η άνοδος ακροδεξιών/εθνικιστικών απόψεων είναι σημείο των καιρών και πάντα θα υπάρχουν εκφραστές της είτε με τη μορφή πολιτικού κόμματος είτε άλλης οργάνωσης. Είτε πιο light στυλ Βελόπουλου είτε πιο σκληροπυρηνικής μορφής.
Οπότε δεν αισθάνομαι ότι ξεμπερδέψαμε.

Τρίτον, επειδή το ακροδεξιό ρεύμα είναι πολύ ενισχυμένο και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη αυτό που θα γίνει είναι να "ηρωποιηθούν" αυτοί οι τύποι και να υποστηρίζουν ότι τους κυνηγάει το σύστημα.

Τέταρτον, δεν είπα ότι θα αθωωθούν στο εφετείο αλλά υπονόησα ότι έχει ακόμα δρόμο η ιστορία που θα τραβήξει πολλά χρόνια. Στην Ελλάδα ξέρεις πώς είναι τα δικαστήρια.

Και τέλος, για μένα δεν είναι καθόλου δευτερευούσης σημασίας οι ποινές. Τις θεωρώ πολύ light και επίσης δεν είναι αποθαρρυντικές. Άμα ο άλλος ξέρει ότι θα κάτσει 1-2 χρόνια μέσα, σιγά την ποινή ρε.
0 .

Highlander
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Highlander » 08 Οκτ 2020, 23:34

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Εγώ δεν καταλαβαίνω το ιστορικό του θέματος.
Υπάρχει κανένας νορμάλ άνθρωπος που να μην έβλεπε ότι ήταν εγκληματική οργάνωση; Απλά το δικαστήριο έβαλε τη βούλα.
Πολιτικά είχε διαλυθεί εδώ και πολύ καιρό. Δεν έχει να λέει.
Θέλω να πω για μένα η ΧΑ είχε τελειώσει εδώ και πολύ καιρό και μου έκανε εντύπωση που ασχολούμαστε με αυτήν ακόμα.
Καλά εγώ έτσι κι αλλιώς δεν ασχολούμαι με τις πολιτικές εξελίξεις απλά έγινε πολύς ντόρος και ασχολήθηκα.

Δεύτερον, και σήμερα να τελειώσει η ΧΑ αύριο θα βγει η "χρυσή πορδή". Τέλος πάντων, ένα παρόμοιο κόμμα με άλλο όνομα.
Τι να λέει;
Η άνοδος ακροδεξιών/εθνικιστικών απόψεων είναι σημείο των καιρών και πάντα θα υπάρχουν εκφραστές της είτε με τη μορφή πολιτικού κόμματος είτε άλλης οργάνωσης. Είτε πιο light στυλ Βελόπουλου είτε πιο σκληροπυρηνικής μορφής.
Οπότε δεν αισθάνομαι ότι ξεμπερδέψαμε.

Τρίτον, επειδή το ακροδεξιό ρεύμα είναι πολύ ενισχυμένο και στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη αυτό που θα γίνει είναι να "ηρωποιηθούν" αυτοί οι τύποι και να υποστηρίζουν ότι τους κυνηγάει το σύστημα.

Τέταρτον, δεν είπα ότι θα αθωωθούν στο εφετείο αλλά υπονόησα ότι έχει ακόμα δρόμο η ιστορία που θα τραβήξει πολλά χρόνια. Στην Ελλάδα ξέρεις πώς είναι τα δικαστήρια.

Και τέλος, για μένα δεν είναι καθόλου δευτερευούσης σημασίας οι ποινές. Τις θεωρώ πολύ light και επίσης δεν είναι αποθαρρυντικές. Άμα ο άλλος ξέρει ότι θα κάτσει 1-2 χρόνια μέσα, σιγά την ποινή ρε.

Η βούλα έχει σημασία, γιατί μέχρι και τώρα πολλοί συνέχιζαν να πουλάνε τρελα. Τώρα θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα ως προς τη νομική αντιμετωπισή τους και δε θα έχουν καμία γραμμή άμυνας, είναι επίσημα εγκληματική οργάνωση.

Ούτε ισχύει αυτό με την ενίσχυση λόγω ηρωοποιησης. Όλοι αυτοί οι ακροδεξιοί και παρακειμενοι είναι συνήθως θρασύδειλα σκατα που απειλούν όσο ξέρουν ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο. Έχω καταλήξει πλέον στο συμπέρασμα ότι νομικές διώξεις θέλουν, αυτό και μόνο. Απ' όταν ξεκίνησε η δίκη αναγκάστηκαν να γίνουν παναγιες (για τα δεδομένα τους τουλάχιστον) και έφυγαν μαζικά οι οργανωμένοι οπαδοί με αποτελεσμα να καταρρεύσει καπιια χρόνια αργότερα.

Οι ακροδεξιές απόψεις και η διείσδυση τους σαφώς και είναι μεγάλο πρόβλημα και πολύ αποκρουστικό, αλλά τουλάχιστον να έχουμε ξεμπερδεψει με τους τελείως ψυχακηδες.

Τώρα βελοπουλοι κλπ νομίζω περισσότερο απατεωνισκοι είναι που ταιζουν υπερσυντηρητικους ηλικιωμένους με εθνικιστικό και μισάνθρωπο σανό.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 09 Οκτ 2020, 01:46

Highlander έγραψε:Η βούλα έχει σημασία, γιατί μέχρι και τώρα πολλοί συνέχιζαν να πουλάνε τρελα. Τώρα θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα ως προς τη νομική αντιμετωπισή τους και δε θα έχουν καμία γραμμή άμυνας, είναι επίσημα εγκληματική οργάνωση.

Ούτε ισχύει αυτό με την ενίσχυση λόγω ηρωοποιησης. Όλοι αυτοί οι ακροδεξιοί και παρακειμενοι είναι συνήθως θρασύδειλα σκατα που απειλούν όσο ξέρουν ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο. Έχω καταλήξει πλέον στο συμπέρασμα ότι νομικές διώξεις θέλουν, αυτό και μόνο. Απ' όταν ξεκίνησε η δίκη αναγκάστηκαν να γίνουν παναγιες (για τα δεδομένα τους τουλάχιστον) και έφυγαν μαζικά οι οργανωμένοι οπαδοί με αποτελεσμα να καταρρεύσει καπιια χρόνια αργότερα.

Οι ακροδεξιές απόψεις και η διείσδυση τους σαφώς και είναι μεγάλο πρόβλημα και πολύ αποκρουστικό, αλλά τουλάχιστον να έχουμε ξεμπερδεψει με τους τελείως ψυχακηδες.

Τώρα βελοπουλοι κλπ νομίζω περισσότερο απατεωνισκοι είναι που ταιζουν υπερσυντηρητικους ηλικιωμένους με εθνικιστικό και μισάνθρωπο σανό.

Εντάξει η βούλα έχει τη σημειολογία της αλλά ο περισσότερος νορμάλ κόσμος ήξερε ότι η ΧΑ ήταν υπόκοσμος. Τώρα αυτοί που την ψήφισαν και την ανέβασαν στη βουλή ήταν κάτι αγανακτισμένοι που έριχναν ψήφο διαμαρτυρίας και κάτι άλλοι hardcore που ταυτίζονταν με την ιδεολογία της.

Δε θα αργήσει να βγει κάποιο άλλο ακροδεξιό κόμμα, πιο καθαρό, που θα συγκεντρώσει όλους αυτούς. Έδαφος υπάρχει.
Όλες αυτές οι χιλιάδες κόσμου που συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια έτσι κι αλλιώς δεν ψήφιζαν ΧΑ και απλά περίμεναν τη δικαίωση από το δικαστήριο.
Δεν ήταν τίποτα μετανοημένοι ψηφοφόροι που άκουσαν την ετυμηγορία και είπαν πωπωωωω τι ψηφίζαμε; εγκληματική οργάνωση ήταν η ΧΑ; και άλλαξαν μυαλά ας πούμε.

Άρα στην ουσία η απόφαση του δικαστηρίου δεν αλλάζει τίποτα. Σε ηθικό επίπεδο εννοώ. Σε ποινικό εντάξει θα φάνε τις ποινές. Κατά τα άλλα ο κόσμος θα εξακολουθεί να είναι μοιρασμένος και να αναζητά το νέο εθνικιστικό κόμμα που θα τους εκπροσωπεί στη βουλή.

Τώρα ναι αυτοί οι τύποι στυλ Βελόπουλος, που είναι πυροτεχνήματα, σωστά το έθεσες.

Σχετικά με την "ηρωοποίηση" θα σου πω το εξής. Αυτοί έτσι κι αλλιώς είχαν τη ρητορική ότι τους πολεμάει το σύστημα κι έκρυβαν πίσω από αυτό τις εγκληματικές τους ενέργειες και κάποια χαιβάνια έτρωγαν το παραμύθι.
Τώρα ξέρεις τι θα γίνει;
Επειδή έξω από τα δικαστήρια εμφανίστηκαν διάφοροι πολιτικοί από το παλαιό καθεστώς Γεννηματά, Μητσοτάκης, Τσίπρας κα που έτσι κι αλλιώς όλοι αυτοί στη συνείδηση του κόσμου είναι πουλημένοι ... ε αυτό στα μυαλά κάποιων ηλίθιων θα μεταφραστεί "να η ΧΑ έχει δίκιο".
Οι αθώοι μέσα και οι εγκληματίες έξω.

Έτσι θα το πουλήσουν επικοινωνιακά.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Οκτ 2020, 05:13

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:To βαζω ολοκληρο για να ξεσκεπασω τον απατεωνα.

Τον κ*λο σου ξεσκεπασες. Δεν διαστρεβλωσα στο παραμικρο τα λεγομενα σου. Δηλωσες υποστηρικτης των καθεστωτων Φρανκο και Χιτλερ και την περασμενη πενταετια μας το παιζες αριστερος.

Δικαιωμα σου να εισαι ο,τι εισαι οπως και εμενα ειναι δικαιωμα μου να σε ξεμπροστιαζω οταν πας να πουλησεις παπαδες.

Συνεχισε να επιμενεις για να στο τριβω στα μουτρα, η καλυτερη μου.:laugh1:

Για τη Φρειδερικη εχω πει τα χειροτερα. Ο Κωνσταντινος Καραμανλης το 1963 εφυγε απο την Ελλαδα με ψευδωνυμο για να μην τον δολοφονησουν μπραβοι της Φρειδερικης. Επισης εχω πει οτι αυτη εδωσε τη διαταγη να δηλητηριαστει ο Παπαγος. Δεν την χωνευω γιατι συνωμοτουσε και κατα του Ωναση.

Για τον Ιωαννιδη επισης εχω πει τα χειροτερα και τον εχω κατηγορησει για την απωλεια της μισης Κυπρου. Επισης για το οτι ευθυνεται για τις δολοφονιες εξω απο το Πολυτεχνειο.

Τον Χιτλερ μεχρι το 1936 τον θαυμαζε ΟΛΟΣ ο δυτικος κοσμος για το ανορθωτικο εργο του. Επανειλημμενα ειχε γινει εξωφυλλο σε αμερικανικα περιοδικα όπως το Time.

Για τον Χιτλερ που ξεκινησε πολεμους ομως εχω πει τα χειροτερα.

Για τον Μεταξα εχω πει πως ηταν υπεραπαραιτητος γιατι προετοιμασε τον ελληνικο λαο για τον Β Παγκοσμιο και εξαρχης ηταν υπερ της συμμαχιας με τους Αγγλους και ΟΧΙ με τους Γερμανους (παρα τις ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΕΣ σχεσεις που ειχε με Γερμανους στρατιωτικους και επισημους). Διαλεξε λοιπον συμμαχια με το μυαλο του και οχι με την καρδια του. Και αυτο τον τιμα. Επισης αν οι βασιλικοι ειχαν ακουσει τον Μεταξα θα ειχαμε γλυτωσει την Μικρασιατικη Καταστροφη.

Τον Φρανκο επισης τον εκτιμω γιατι παρα τις απιστευτες πιεσεις των Χιτλερ και Μουσολινι κρατησε την ουδετεροτητα της Ισπανιας και ΔΕΝ προσεχωρησε στον Αξονα.

Ελαχιστοι μπορουν να καταλαβουν πως αν ο Μεταξας και ο Φρανκο ειχαν παει με τους Γερμανους, ο Χιτλερ θα ειχε κερδισει τον πολεμο. Αυτο καποτε θα πρεπει να τους αναγνωριστει. Οσο για τον εμφυλιο ισπανικο πολεμο δεν τον ξεκινησε ο Φρανκο αλλα ουσιαστικα οι αριστεροι και οι αναρχικοι αυτονομιστες. Αυτο ελαχιστοι το γνωριζουν.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 09 Οκτ 2020, 05:51

Εν τω μεταξυ μιλανε ολοι μιλανε κι οι κωλοι.

Με βριζει ο Λαχουρενιος οταν εγω υποστηριζω Φρανκο και Μεταξα που ΔΕΝ συμμαχησαν με τον Χιτλερ...

ενω ο ιδιος υποστηριζει τη Σοβιετικη Ενωση που στη συγκεκριμενη χρονικη φαση που μιλαμε ηταν ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΜΜΑΧΟΣ του Χιτλερ. :laugh1:

Πολυ καλα εκανε ρε ο Μεταξας που εβαλε στη φυλακη τους κομμουνιστες ενω ετοιμαζε τη χωρα για πολεμο κατα του Αξονα εφοσον στη δεδομενη φαση οι κομμουνιστες ηταν συμμαχοι του Χιτλερ. :D

Αφιερωμενο εξαιρετικα.

Φωτογραφικα στιγμιοτυπα απο την κοινη παρελαση Γερμανων και Σοβιετικων στο Μπρεστ Λιτοφσκ της Πολωνιας. :laugh1:

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

.
.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”