Η κριτική που έκανα στο ΣΥΡΙΖΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η κριτική που έκανα στο ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Αύγ 2020, 18:30

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Αυτοπαραμυθιάζεστε, λέτε ψέματα μέχρι και στον ύπνο σας.

Αν έβλεπες τι γράφω σε στρατευμένους ΝΔτες θα έβλεπες ότι τους λέω γιατί δεν επαναλαμβάνουν την κριτική τους για την προδοσία των Πρεσπών...

Mαλλον εσυ βρισκεσαι σε υπνο γιατι ποτε δεν εχεις ασκηση κριτικη στην ΝΔ.

Αλλά θέλω να είμαι τίμιος με πράγματα.

Όταν ψήφισαν οι αριστεροί την κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, η ΝΔ σε όλους τους τόνους είχε πει ότι την μαστόρεψαν έτσι την προδοσία που δεν είναι δυνατόν να γυρίσουμε πίσω.

Αυτά διότι το ψέμα δεν αρμόζει παρά μόνο σε αριστερούς.

Δεν ειχε πει ποτε κατι τετοιο η ΝΔ γιατι πολυ απλα δεν χαρακτηριζει καν ως ''προδοσια'' τις Πρεσπες

Μητσοτάκης: Δεν είναι προδότες όσοι στηρίζουν την Συμφωνία των Πρεσπών

https://www.news247.gr/politiki/mitsota ... 88224.html

Και τωρα που ειναι κυβερνηση καλουν την Β. Μακεδονια να τηρει τους ορους της δηθεν ''προδοτικης'' συμφωνιας

Μήνυμα σε Σκόπια και Τίρανα - Τι είπε για το προσφυγικό

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τα Σκόπια να σεβαστούν τις δεσμεύσεις τους, οι οποίες απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Οι σχέσεις καλής γειτονίας αποτελούν μονόδρομο για την ευρωπαϊκή προοπτική της Βόρειας Μακεδονίας», υπογράμμισε.

https://sputniknews.gr/kyvernisi/202005 ... seis-tous/

Δικαιωμα σου να ψηφιζεις και να στηριζεις την ΝΔ αλλα μην μας πουλας τρελα για προδοσιες και για τιμιοτητες λες και απευθυνεσαι σε ηλιθιους. Αν ειναι προδοτες οι ζαιοι, τοτε ειστε και εσεις.

Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ απέφυγε να την χαρακτηρίσει προδοσία, δεν ξέρω γιατί.

Βέβαια καταψήφισαν την συμφωνία.

Στα μέζεά μου η ΝΔ εγώ το μόνο κόμμα που αναγνωρίζω είναι το συμφέρον της πατρίδας μου. Τα άλλα που είπες, πέτα τα στην θάλασσα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Αύγ 2020, 18:32

Ολο κι όλα
ο Πλούτων εδώ έχει δίκιο

τα στρατευμένα νεοφίλια κράζουν την κυβέρνηση για τις πρέσπες , αλλά και πάλι νουδούλα ψηφίζουν
από εκεί να φανταστείς τι σημαίνει κομματόσκυλο
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Αύγ 2020, 07:41

pluton έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ απέφυγε να την χαρακτηρίσει προδοσία, δεν ξέρω γιατί.

Στα μέζεά μου η ΝΔ εγώ το μόνο κόμμα που αναγνωρίζω είναι το συμφέρον της πατρίδας μου. Τα άλλα που είπες, πέτα τα στην θάλασσα.

Το κομμα που αναγνωριζεις ειναι το συμφερον της τσεπης σου. Αν κοιταγες το συμφερον της πατριδας σου ουτε ΝΔ θα ψηφιζες ουτε θα ησουν ναζι.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Αύγ 2020, 07:46

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι η ΝΔ απέφυγε να την χαρακτηρίσει προδοσία, δεν ξέρω γιατί.

Το κομμα που αναγνωριζεις ειναι το συμφερον της τσεπης σου. Αν κοιταγες το συμφερον της πατριδας σου ουτε ΝΔ θα ψηφιζες ουτε θα ησουν ναζι.

Ενώ εσύ είσαι ιδεολόγος ότι βγάζεις τα μοιράζεις στους προλετάριους, εκτός (που είναι και το πιθανότερο) είσαι μισθοδοτούμενο στέλεχος του κόμματος (μισθοδοτούμενος μπορεί να είσαι με πολλούς τρόπους).
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 26 Αύγ 2020, 20:20

Εκατοντάδες τουρκικά τρολ και τουρκικές εφημερίδες να αναπαράγουν δηλώσεις του Τσίπρα σε βάρος της Ελλάδας.

EgWoClPXsAI7Uau.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”