αυτο μου θυμιζει λιγο την κριση το 13-14 που ηταν στα φορτε της.....εμαθε ο κοσμος να μην αγοραζει πετρελαιο θερμανσης, εβαλε πιο πολες κουβερτες, πιο πολλα ρουχα....εβαλε το τζακι μπρος καψτε ξυλα......τωρα εμαθαν με τα πιο πολλα ρουχα, βολευτηκαν με τα ξυλα κουτσα στραβα.....αντε τωρα να τους πεισεις να βαλουν το χερι στην τζεπη.....ξεχασε το.....το ιδιο θα γινει τωρα επι πολυ μακρου χρονικου διατηματος δεν θα ξοδευουμε, διοτι μαθαμε 2 μηνες να μην ξοδευουμε. αν υπολογισεις οτι πολλοι επηρρεαστηκαν οικονομικα και δεν εχουν να ξοδεψουν και δεν φαινεται στον κοντινο οριζοντα να εχουν, εγω λεω θα κανουμε πολλα χρονια να επανελθουμε και παμε στην καλυτερη περιπτωση στο U, ουτε κατα διανοια δεν παιζει το V
Μην νομιζουν καποιοι οτι πιο πλουσιες χωρες, πχ γερμανια ολλανδια θα ειναι οκ, δεν θα ειναι γιατι απλα δεν θα υπαρχουν αγοραστες για τα προιοντα που πουλανε, πχ αυτοκινητα .Ενταξει πολλαγαν πχ 30.000 τεμαχια στην ελλαδα, θα πουλησαν 10.000. Αυτα....μεχρι να ξαναπιασουν τις 30.000 θα περασουν ετη και μερχι τοτε....θα καψουν πολυ λιπος, τυχεροι αυτοι εχουν να καψουν, εμεις οι καμμενοι ειμαστε αδιαφοροι, στα παπαρια μας, ο βρεγμενος τη βροχη δεν την φοβαται....ειναι σαν να λες σε ενα γυφτακι του δρομου που ειναι ολη μερα στη βρωμια και στα μικροβια οτι θα κολλησει κορονοβλακια
.gif)
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη