Στα επόμενα κύματα της επιδημίας θα πρέπει πάλι να κλείσουμε την οικονομία και να απομονωθούμε σπίτι;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Re: Στα επόμενα κύματα της επιδημίας θα πρέπει πάλι να κλείσουμε την οικονομία και να απομονωθούμε σπίτι;

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 14:06

taliban έγραψε:Εφόσον ο ιός έχει την δυνατότητα να μεταδίδεται ευκολότερα απ ότι η γρίπη το επόμενο lockdown είναι γεγονός.
Σε μια πόλη όπως η Αθήνα πχ είναι δεδομένο πως θα γίνει μακελειό.

Η επομενη φαση ειναι σιγουρη,αν αυτο εννοεις πραγματι.Ομως εισαι σιγουρος οτι θα μας κλειδωσουν παλι μεσα; Γιατι το αντιθετο λενε.Σε ακραιες περιπτωσεις και τοπικα. :hmmm
Και βεβαια θα γινει μακελειο.Ελπιζω να μην ζησουμε Ιταλια. :o
0 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Στα επόμενα κύματα της επιδημίας θα πρέπει πάλι να κλείσουμε την οικονομία και να απομονωθούμε σπίτι;

Δημοσίευσηαπό denplirono » 31 Μάιος 2020, 14:07

taliban έγραψε:Εφόσον ο ιός έχει την δυνατότητα να μεταδίδεται ευκολότερα απ ότι η γρίπη το επόμενο lockdown είναι γεγονός.

κοιτα να δεις, εδω δεν εχω προβλημα κανενα να γινω ασυνταξιουχος πριν την ωρα μου, ταιστε με, ποτιστε με, πληρωστε μου νερα, δεη, τηλεφωνα και καθομαι μεσα ξυνωντας τα αχαμνα μου γοερα καθημερινα
ΥΓ: ολος ο πλανητης να κανει Lockdown 2, εμεις δεν θα κανουμε. ξερετε γιατι; γιατι καμια χωρα δεν χρωσταει 180% του ΑΕΠ της, ακομα και η Ιταλια ειναι στο 110% αντε να παει 130% δε μαμεις ρε αδερφε...εμεις με το lockdown 1 πηγαμε ηδη στο 220% απλα δεν τολμανε να μας το ανακοινωσουν ακομα.....με greek Lockdown 2 βλεπω τους γερμανους Να κυνηγανε την μερκελ να την φανε γιατι μας δανεισαν λεφτα και παρουν μια τογκα(φεσι) διαστημικη ανευ προηγουμενου. Οχι γιατι δεν τηρησαμε τα μνημονια και την τροικα, ολα εγιναν οπως αυτοι ηθελαμ αλλα επειδη με 220% χρεος/αεπ και δευτερο κλεισιμο πας ανω των 250% χρεος αεπ και ακομα και αν εισαι η σαουδικη αραβια βαρας κανονι, ποσο δε αν εισαι η ψαροκωσταινα. μονο και μονο για αυτον τον λογο δεν παιζει δευτερο κοροιδεμα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μάιος 2020, 14:13

Έχω κάτι καλές μάσκες και αντισηπτικά παιδιά για τον χειμώνα.

Στέλνω και Ελλάδα.

πμ όποιος ενδιαφέρεται.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
taliban
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό taliban » 31 Μάιος 2020, 14:42

Εσθήρ έγραψε:

Η επομενη φαση ειναι σιγουρη,αν αυτο εννοεις πραγματι.Ομως εισαι σιγουρος οτι θα μας κλειδωσουν παλι μεσα; Γιατι το αντιθετο λενε.Σε ακραιες περιπτωσεις και τοπικα. :hmmm

Αν βγουν αρκετά κρούσματα στην Αθήνα πιστεύω θα γίνει αποκλεισμός εκεί. Δεν φεύγει δεν μπαίνει κανείς (ταξίδια κλπ). Το ίδιο σε κάθε πόλη στην επαρχία αναλόγως βέβαια κατά πόσο πυκνοκατοικημένη είναι μια περιοχή και κατά πόσο λαμβάνουν μέτρα .
Για γενικευμένο lockdown θα πρέπει να πάμε σε κατάρρευση του συστήματος υγείας. Δηλαδή Ιταλία.
Κανείς δεν θέλει το 2ο γενικευμένο lockdown.
Αλλά τι θα συμβεί στην περίπτωση που δεν θα μπορεί το σύστημα να περιθάλψει τα κρούσματα + τα υπόλοιπα περιστατικά;
Θα τους στέλνουμε σε άλλες χώρες της Ε.Ε ; :-/
1 .

Άβαταρ μέλους
Εσθήρ
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Εσθήρ » 31 Μάιος 2020, 15:00

taliban έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:

Αν βγουν αρκετά κρούσματα στην Αθήνα πιστεύω θα γίνει αποκλεισμός εκεί. Δεν φεύγει δεν μπαίνει κανείς (ταξίδια κλπ). Το ίδιο σε κάθε πόλη στην επαρχία αναλόγως βέβαια κατά πόσο πυκνοκατοικημένη είναι μια περιοχή και κατά πόσο λαμβάνουν μέτρα .
Για γενικευμένο lockdown θα πρέπει να πάμε σε κατάρρευση του συστήματος υγείας. Δηλαδή Ιταλία.
Αλλά τι θα συμβεί στην περίπτωση που δεν θα μπορεί το σύστημα να περιθάλψει τα κρούσματα + τα υπόλοιπα περιστατικά;

Ακριβως τις ιδιες σκεψεις κανουμε!
Και βλεπεις,εχουν χαλαρωσει ολοι λεμε.Παντου το βλεπεις αυτο.Θα ξανασφιξουν οταν τρομαξουν ,δηλαδη αμα ακουνε για πολλα κρουσματα και θυματα αλλα τοτε θα ειναι ψιλοαργα θεωρω διοτι ηδη θα εχει περασει σε μεγαλο βαθμο στην κοινοτητα.
1 .
Ο φθόνος είναι συντετριμμένος θαυμασμός.
Σέρεν Κίρκεγκορ, 1813-1855, Δανός φιλόσοφος

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μάιος 2020, 15:04

Kινδυνολογία.

Όπως έχει αναλυθεί απο έγκυρο δημοσιολόγο, η "πανδημία" δεν πιάνει στα Βαλκάνια και στην Α. Ευρώπη.

.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Μάιος 2020, 15:23

taliban έγραψε:
Εσθήρ έγραψε:

καλα εσυ τι προβλημα θα αντιμετωπισεις στον αγιο νικολα ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
taliban
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό taliban » 31 Μάιος 2020, 15:40

nemo έγραψε:
taliban έγραψε:

Προχθές ανέβηκα πάνω εχω κάτι κηπευτικά.
Φθινόπωρο κανονικό.
Αντάρες 12 βαθμοί.
Άναψα τζάκι.
-----
Πρόβλημα εμείς έχουμε ως αποτέλεσμα του lockdown .
Πάσχα γιοκ φέτος ο κτηνοτρόφος δεν έδωσε το αρνί.
Εγώ δεν έδωσα μέλι.
Το ένα φέρνει τ αλλο.
Ήρθαν κάποιοι από Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Μαζεμένοι γενικά.
Όχι πολλά πολλά.
1 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 31 Μάιος 2020, 15:48

taliban έγραψε:
nemo έγραψε:

Φθινόπωρο κανονικό.
Αντάρες 12 βαθμοί.
Άναψα τζάκι.
-----
Εγώ δεν έδωσα μέλι.
Το ένα φέρνει τ αλλο.
Μαζεμένοι γενικά.
Όχι πολλά πολλά.

η οικονομια θα συνεχισει να δουλευει παντος καιρου και προβληματων υγειας -αλλο αυτο
εγω ειχα την απορια και σε ρωτησα γιατι σε διαβασα και αλλου και δειχνεις μια φοβια
σχετικα με τον ιο διαβαζοντας σε μου βγαζεις μια τρομοκρατια που δεν στεκει λογικα
με την περιοχη που κατοικεις εσεις εκει πανω θα επιζησετε οτι και να γινει εδω κατω με τους ιους
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
taliban
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό taliban » 31 Μάιος 2020, 16:01

nemo έγραψε:
taliban έγραψε:
Φθινόπωρο κανονικό.
Αντάρες 12 βαθμοί.
Άναψα τζάκι.
-----
Εγώ δεν έδωσα μέλι.
Το ένα φέρνει τ αλλο.
Μαζεμένοι γενικά.
Όχι πολλά πολλά.

η οικονομια θα συνεχισει να δουλευει παντος καιρου και προβληματων υγειας -αλλο αυτο
εγω ειχα την απορια και σε ρωτησα γιατι σε διαβασα και αλλου και δειχνεις μια φοβια
σχετικα με τον ιο διαβαζοντας σε μου βγαζεις μια τρομοκρατια που δεν στεκει λογικα
με την περιοχη που κατοικεις εσεις εκει πανω θα επιζησετε οτι και να γινει εδω κατω με τους ιους

Για να επιζήσεις σε μια απόμακρυσμενη περιοχή πρέπει να μην κολλήσεις για αρχή.
Δεύτερο πρόβλημα ειναι η απόσταση για τη περίθαλψη.
Δεν μπορούν τα υποβαθμισμένα κέντρα υγείας να διαχειριστούν περιστατικά γι'αυτό το κέντρο διαχείρισης ειναι στην Λάρισα .
Αρκετά χλμ μακρυά.

Αλλά πιστεύω είναι θέμα χρόνου να κολλήσει μέχρι και το τελευταίο χωριό στην Ελλάδα.

Δεν είναι τρομοκρατία.
Ο πληθυσμός στην επαρχία ειναι γερασμένος.
Κάποια στιγμή είτε πάνε για να πάρουν την σύνταξη ( αν δεν την φέρει ο ταχυδρόμος)είτε να ψωνίσουν κάποιος θα κολλήσει τους πάντες.
Κανένας απ τους παππούδες δεν πλένει χέρια.
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα.
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”