Οι μάσκες έγιναν αναγκαίες και τις κατασκευάζει φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: Οι μάσκες έγιναν αναγκαίες και τις κατασκευάζει φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 03 Μάιος 2020, 18:37

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:Βασίλης Οικονόμου: Όποιος Δεν Έχει Λεφτά Για Μάσκες Πρόστιμο Και Να Κάτσει Σπίτι Του
ΚΡΥΦΟ ΚΕΙΜΕΝΟ: ΕΜΦΑΝΙΣΗ

ή αλλιως

Ο καθένας έχει 10 ευρώ για να πάρει 10 μάσκες τις οποίες θα πλένει και θα επαναχρησιμοποιεί: https://www.skroutz.gr/c/4134/prostateu ... tines.html

Δεν είναι οικονομικό το θέμα. Απλά κάποιοι εγκληματικοί αλήτες δεν θέλουν να φορούν. Ναι, πρόστιμο λοιπόν.

Το θέμα εδώ δεν είναι έχει ή αν δεν έχει κάποιος λεφτά να πάρει.
Το θέμα είναι η άποψη του, που είναι κυνική κι ανάλγητη. Είναι μια άποψη που χαρακτηρίζει την πάγια και διαρκή αντικοινωνική λογική της νδουλας.
Εν τω μεταξύ του έριξαν το τυράκι και τσιμπισε ο άσχετος. :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Οι μάσκες έγιναν αναγκαίες και τις κατασκευάζει φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Μάιος 2020, 19:49

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:δεν κανουν δουλεια. παρε κανονικες μασκες με 0.85 ευρω αλλα μην τις πετας βαλτες σε σακουλακι, οπταν πας σπιτι βγαλε το αντισηπτικο και λουστες με αυτο και ξαναχρησιμοποιησες τες...οι πανινες ειναι σκουπιδια, περνανε απο μεσα ολα....καντο αλλιως...λαχανιασε εντονα και βαλε μια πανινη, θα αναπνευεις με ελαχιστη ως μηδαμινη δυσκολια. λαχανιασε το ιδιο και βαλε μια κανονικη, δεν θα περνεις καθολου ευκολα ανασα θα ζοριστεις πολυ γιατι φιλτραρει, η πανινη δε φιλτραρει....φιλικα παντα και ας τσακωνομαστε συνεχεια :D

Tώρα το είδα αυτό. Επαναχρησιμοποίηση μασκών μιάς χρήσης = αύξηση της πιθανότητας μόλυνσης.

Πέραν τούτου, φαντάζομαι εννοεί τις απλές χειρουργικές μάσκες, οι οποίες δεν προστατεύουν παραπάνω απο τις πάνινες. Όχι μόνο το υλικό τους δεν είναι σχεδιασμένο για να φιλτράρει σωματίδια, αλλά και η εφαρμογή τους είναι χειρότερη απο μια καλοφτιαγμένη πάνινη μάσκα.

Δλδ εδώ έχουμε χαρακτηριστικό παράδειγμα σκιτζή, που και τον εαυτό του βάζει σε κίνδυνο, και διαδίδει ασυναρτησίες που υπονομεύουν την δημόσια υγειινή.

παρλαπιπιζεις....αντισηπτικο με 70% αλκοολη τον κανει τον κορωνικο να πει την γιωτα παναγιωτα.....αν δεν το καταλαβες αυτο δεν φταιω εγω
επισης η πανινη δεν εχει καμια προδιαγραφη, περνανε απο μεσα σωματιδια μεγαλα, τα οποια δεν περνανε απο την απλη χειρουργικη.
εχεις μετοχες σε εταιρεια κατασκευης πανινων; πανινες βαζεις μονον για να μην φας προστιμο αλλα να ξερεις δεν εχεις προστασια καμια....

Εν τω μεταξύ του έριξαν το τυράκι και τσιμπισε ο άσχετος

οντως
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 03 Μάιος 2020, 20:03

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:οι πανινες δεν κανουν ειναι χρησιμες μονο για να μην φας προστιμο στα λεοφωρεια και στο μετρο μεχρι εκει κανουν

Fake news. Bέβαια, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.

Προστατεύουν αυτόν που τις φοράει άμεσα, με μπλοκάρισμα 60-70% (έναντι 95% των FFP2). Τα στοιχεία απο τις σχετικές έρευνες εδώ: viewtopic.php?f=5&t=11733&start=40

Αλλά προστατεύουν και έμεσα τους υπόλοιπους, καθώς αν φοράς μάσκα, ακόμη και πανινη, μειώνονται σημαντικά τα σταγονίδια που αμολάς τριγύρω.

Η καθολική χρήση μασκών, ακόμη και πάνινων, είναι ζωτικής σημασίας.

Συνεπώς, πρόστιμα, μπας και γίνετε άνθρωποι.

Πολλά λες.

Ψεκαδιαρηδες προεχτε γιατί θα φάτε πρόστιμα και φυλακές αν δεν κάνετε να αυτονόητα. Βόδια ε βόδια. Ηλίθιοι.
1 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Μάιος 2020, 20:22

Οργισμένος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Fake news. Bέβαια, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.

Προστατεύουν αυτόν που τις φοράει άμεσα, με μπλοκάρισμα 60-70% (έναντι 95% των FFP2). Τα στοιχεία απο τις σχετικές έρευνες εδώ: viewtopic.php?f=5&t=11733&start=40

Αλλά προστατεύουν και έμεσα τους υπόλοιπους, καθώς αν φοράς μάσκα, ακόμη και πανινη, μειώνονται σημαντικά τα σταγονίδια που αμολάς τριγύρω.

Πολλά λες.

Ψεκαδιαρηδες προεχτε γιατί θα φάτε πρόστιμα και φυλακές αν δεν κάνετε να αυτονόητα. Βόδια ε βόδια. Ηλίθιοι.

εισαι τρισαθλιος πραγματικα. δεν εχεις επιχειρηματα, δεν αντικρουεις αυτα που λεω μονο κραυγαζεις και βριζεις διοτι σου λειπει η κριτικη ικανοτητα. δεν μπορω να σε βοηθησω εγω, συνεχισε να βριζεις μονον αυτα εισαι ικανος να κανεις.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 03 Μάιος 2020, 22:31

Οργισμένος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Fake news. Bέβαια, όποιος δεν θέλει να ζυμώσει, δέκα μέρες κοσκινίζει.

Πολλά λες.

Έχεις δίκιο. Τα ψεκ κατίμ όπως σωστά επισημαίνεις δεν έχουν την παραμικρή πιθανότητα επιστροφής στην κοινότητα των ανθρώπων.

#epixeirimata#ikanotitadialogou :giggle02:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 04 Μάιος 2020, 14:09

denplirono έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
Πολλά λες.

εισαι τρισαθλιος πραγματικα. δεν εχεις επιχειρηματα, δεν αντικρουεις αυτα που λεω μονο κραυγαζεις και βριζεις διοτι σου λειπει η κριτικη ικανοτητα. δεν μπορω να σε βοηθησω εγω, συνεχισε να βριζεις μονον αυτα εισαι ικανος να κανεις.

Pantotina νουμερα εισαστε. Δικαιωμα σας αλλα δεν θα βαζετε σε κινδυνο ζως; αλλων με την ηλιθιοτητα σας.
Σας βαρεθηκα.
Ειστε και πλειοψηφια γιαυτο παει κατα διαολου η ελλαδιτσα.
Εθρεψαν και θερθεψαν την χαζομαρα του μυαλου σας οι υποσχομενοι παραδεισοι των χριστιανων και των μαρξιστων.
Ου να μου χαθειτε, διποδα.

Θα φορατε μασκες
θα κανετε εμβολια
θα κανετε και κωλοτουμπες αν χρειαστει
και τις συνωμοσιες που φανταζεστε στο αρρωστο μυαλο σας μπορειτε να τις αναμασατε μεταξυ σας.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 04 Μάιος 2020, 14:10

Μονη ελπιδα αυτης της χωρας να αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου απο καθε χαζο και ψεκασμενο.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.
ΤΕΛΟΣ.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 04 Μάιος 2020, 21:21

Οργισμένος έγραψε:
denplirono έγραψε:εισαι τρισαθλιος πραγματικα. δεν εχεις επιχειρηματα, δεν αντικρουεις αυτα που λεω μονο κραυγαζεις και βριζεις διοτι σου λειπει η κριτικη ικανοτητα. δεν μπορω να σε βοηθησω εγω, συνεχισε να βριζεις μονον αυτα εισαι ικανος να κανεις.

Pantotina νουμερα εισαστε. Δικαιωμα σας αλλα δεν θα βαζετε σε κινδυνο ζως; αλλων με την ηλιθιοτητα σας.
Σας βαρεθηκα.
Ειστε και πλειοψηφια γιαυτο παει κατα διαολου η ελλαδιτσα.
Εθρεψαν και θερθεψαν την χαζομαρα του μυαλου σας οι υποσχομενοι παραδεισοι των χριστιανων και των μαρξιστων.
Ου να μου χαθειτε, διποδα.

Θα φορατε μασκες
θα κανετε εμβολια
θα κανετε και κωλοτουμπες αν χρειαστει
και τις συνωμοσιες που φανταζεστε στο αρρωστο μυαλο σας μπορειτε να τις αναμασατε μεταξυ σας.

εδω ειμαστε και θα το δουμε πρακτορακι :P
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 04 Μάιος 2020, 21:22

Οργισμένος έγραψε:Μονη ελπιδα αυτης της χωρας να αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου απο καθε χαζο και ψεκασμενο.
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ.
ΤΕΛΟΣ.

τον οποιο χαζο και ψεκασμενο θα τον οριζεις εσυ, ναι; :s_rofl :whatever45: :glasses12: :winneer:

ΥΓ:προσεξε να δεις ποσο οργισμένα μιλαει....ειστε ιδιοι ρε γαμωτο :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 04 Μάιος 2020, 21:45

Αρίστο παιδί μου για τι μάσκες μιλάς;

Δες την σημερινή συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Σύνταγμα.

Εικόνα

Εικόνα

Μου αρέσει που μερικά σκουπίδια σε διάφορα ΜΜΕ μιλούσαν για τον εορτασμό του Πάσχα.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”