Οργισμένος έγραψε:Αγις έγραψε:
Σωστο κ ευχάριστο.
Μαζί της πεταχτηκε στο βοθρο κ η χαζοακροαριστερα.
Ο λαϊκισμός μια χαρά είναι στην ελλαδα
Η επαφή με την πραγματικοτητα στρωνει χαρακτήρες - αφου προσγειωσει ανωμαλα οσους ονειροβατουν.

Οργισμένος έγραψε:Αγις έγραψε:
Σωστο κ ευχάριστο.
Ο λαϊκισμός μια χαρά είναι στην ελλαδα

Αγις έγραψε:
Η επαφή με την πραγματικοτητα στρωνει χαρακτήρες - αφου προσγειωσει ανωμαλα οσους ονειροβατουν.

Λαχουρένιος έγραψε:Αγις έγραψε:
Παντα θα υπαρχει λαικισμος, ακομα και στις πιο προσφατες εκλογες υπηρχε, απο ολα τα κομματα. Και οταν λεω ολα, εννοω ολα, ακομα και αυτο που ψηφιζω (ΚΚΕ).

Αγις έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Παντα θα υπαρχει λαικισμος, ακομα και στις πιο προσφατες εκλογες υπηρχε, απο ολα τα κομματα. Και οταν λεω ολα, εννοω ολα, ακομα και αυτο που ψηφιζω (ΚΚΕ).
Δεν εχω ψηψισει ποτέ - αρνουμαι να νομιμοποιησω το καραγκιοζιλικι της καθε κυβερνησης η τα λαικιστικα παιχνιδισματα του καθε κωματος - οταν με το καλο αποκτήσουμε αμεσοδημοκρατια Ελβετικου τυπου και θα μετραει η θεληση μου σαν υπευθυνου πολιτη - ενημερωστε με .
Μεχρι τότε θα ειμαι για .... ψαρεμα
Αγις έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Δεν εχω ψηψισει ποτέ - αρνουμαι να νομιμοποιησω το καραγκιοζιλικι της καθε κυβερνησης η τα λαικιστικα παιχνιδισματα του καθε κωματος - οταν με το καλο αποκτήσουμε αμεσοδημοκρατια Ελβετικου τυπου και θα μετραει η θεληση μου σαν υπευθυνου πολιτη - ενημερωστε με .

Λαχουρένιος έγραψε:Αγις έγραψε:
Για ΝΔ σε ειχα![]()
Ουτε στην Ελβετια εχουν αμεση δημοκρατια, και εκει εχουν εκλογες με κομματα απλως ισως κανουν συχνα δημοψηφισματα.

Αγις έγραψε:Προέλλην έγραψε:Xθες και σήμερα, πέθανε οριστικά και αμετάκλητα πολιτικά η ακροδεξιά στην Ελλάδα.
Να ζήσουμε να την θυμόμαστε.
Σωστο κ ευχάριστο.
pluton έγραψε:Προέλλην έγραψε:https://twitter.com/i/status/1234921199173541889
Aλέξης88: Δεν υπάρχει αμφιβολία, απο την στιγμή που υπάρχει αυτή η μαζική απόπειρα εισροής στην χώρα, κάθε κυβέρνηση θα έκανε αυτό που έκανε η σημερινή κυβέρνηση, εγώ θέλω να είμαι απόλυτα ειλικρινής.
Κοίταξε έχω πραγματικά αηδιάσει να ακούω τις ψευτιές του Τσίπρα.
Πες μου το 2015 που είχαμε μαζική εισβολή αυτό έκανε ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ;
Πέρα απ αυτό πιο κάτω ο Αλέξης μίλησε για αποσυμφόρηση των νησιών και θα πάει τότε πρώτος εκεί, ξέρεις τι σημαίνει αυτό;
Μόλις φύγουν 20.000 από τα νησιά αμέσως θα πάνε 40.000 στα νησιά τι θα κάνουμε τότε; Νέα αποσυμφόρηση; Εντάξει λοιπόν νέα αποσυμφόρηση αμέσως θα πάνε 80.000 στα νησιά τότε τι νέα αποσυμφόρηση;
Δηλαδή με δύο λόγια ο άθλιος μιλά για ελεύθερη διακίνηση, μη ύπαρξη συνόρων.... σταματήστε πια τα παραμύθια.

Αγις έγραψε:Ενημερωσου για την Ελβετία - θα σ αρεσει.
Επικουρειος και φιλε λερας καπιταλας δεξιουμπας;;;![]()
Δεν παει.
Μαλλον το υπεθετες λογω αντικομθουνισμου .

Λαχουρένιος έγραψε:Αγις έγραψε:Ενημερωσου για την Ελβετία - θα σ αρεσει.
Επικουρειος και φιλε λερας καπιταλας δεξιουμπας;;;![]()
Δεν παει.
Χμ, ο Επικουρος εζησε σε αλλη εποχη που χαρακτηρισμοι τυπου καπιταλας, φιλελες κλπ δεν υπηρχαν καν. Πιστευω θα ηταν εναντιον της αεναης συσσωρευσης πλουτου γιατι αυτο θα χαλαγε το ζα μαν φου του (οταν τρεχεις ολη μερα για να κονομησεις τελικα τα τρως στα χαπια και τους γιατρους) αλλα ειχε εκφραστει και κατα της κοινοκτημοσυνης. Μπορω να τον φανταστω να στηριζει εναν μετριοπαθη φιλελευθερισμο χωρις πολυ μεγαλες ανισοτητες.Μαλλον το υπεθετες λογω αντικομθουνισμου .
Ναι, αλλα κυριως επειδη σε θυμαμαι να κραζεις ΣΥΡΙΖΑ και οχι (και) ΝΔ. Ισως θυμαμαι λαθος.
με βαση την βαθια γνωση κ ερμηνεια των ιερων κειμενων ΤΟΥ και με στελνει για αναμορφωση - εξορκισμο - ψυχιατρειο -λιθοβολισμο- καψιμο στην πυρα - βολτα με ελικοπτερο για την απόλαυση της πραγματικα
ελευθερης πτωσης - μεταπτυχιακο στην αντιμετωπιση σιβηρικου ψυχους - ...... αν δεν ειμαι καλο κ υπακουο - βολικο προβατο ..