εβρος sos

Κοινωνικά θέματα.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: εβρος sos

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2020, 15:07

bizeli έγραψε:Εγώ δεν κατάλαβα.
Άμα έρχονται λίγοι λίγοι η είσοδός τους είναι αποδεκτή, ενώ αν έρχονται μαζικά δεν είναι αποδεκτή;

Χρησιμοποιώ τα λόγια του πρωθυπουργού που λέει ότι καμία παράνομη είσοδος δε θα γίνει αποδεκτή και κάτι τέτοια.

Από Έβρο εδώ και πολύ καιρό μπαίνουν μετανάστες.
:hmmm

δεν μπαινω στην λογικη των πυροβολισμων αλλα σαν δασκαλα διδασκεις και λιγο
απο προοπτικη (διαβασα και το σχολιο του αντιμν παραπανω

και λεω- σκεφτομαι οτι αμα δεχονται τα συνορα τοσο συνωστισμο καθε μερα
ποσο λεμε θα μας παρει μεχρι να τον ακουσουμε τον πυροβολισμο;

αυτο ! χωρις να περιμενω απαντηση
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Μαρ 2020, 16:14

Εγώ βασικά πιστεύω ότι είναι και λίγο επικοινωνιακά παιχνίδια ολα αυτά.

Τόσο καιρό που έμπαινε κόσμος από τα σύνορα παρανόμως,γιατί δεν υπήρχε αυστηρή φύλαξη συνόρων;
Και δε μιλάω για πυροβολισμούς αλλά ό,τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.Εγώ που κυκλοφορώ από Εγνατία έβλεπα εδώ και πολύ καιρό μετανάστες να περπατάνε στο δρόμο.Αυτοί πώς πέρασαν;

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη διαφορετική αντιμετώπιση του θέματος στη μια και στην άλλη περίπτωση.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2020, 16:24

bizeli έγραψε:Εγώ βασικά πιστεύω ότι είναι και λίγο επικοινωνιακά παιχνίδια ολα αυτά.

Τόσο καιρό που έμπαινε κόσμος από τα σύνορα παρανόμως,γιατί δεν υπήρχε αυστηρή φύλαξη συνόρων;
Και δε μιλάω για πυροβολισμούς αλλά ό,τι προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.Εγώ που κυκλοφορώ από Εγνατία έβλεπα εδώ και πολύ καιρό μετανάστες να περπατάνε στο δρόμο.Αυτοί πώς πέρασαν;

Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη διαφορετική αντιμετώπιση του θέματος στη μια και στην άλλη περίπτωση.

απορω βρε μπιζελι παρτο σαν την συζητηση που κανουμε στην φιλοσοφια
εκει που παντα βρίσκεις τις λυσεις
η ουσια βρισκεται στον αριθμο στην μικρη ΄η στην μεγαλη πιεση
στον εβρο τωρα βρισκονται μερικες χιλιαδες που τους εχουν πει να μπουκαρουν
με το ετσι θελω -περα απο το γεγονος οτι η εικονα ειναι αδιανοητη για ενα κρατος
να υποστει τετοια ηττα παγκοσμια στα χρονικα των κρατων

οι τυποι θελουν -απαιτουν προσοχη μη φυγει καμια σφαιρα και αλιμονο !!

λες και τα οπλα τα κρατανε εκπαιδευμενοι και οχι παιδακια που δεν τα ξερουν καν
ενα αυτο το αλλο ειναι οταν ηταν μικροι αριθμοι των 15- 20 ατομων κανεις δεν θα ασχολουνταν
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 02 Μαρ 2020, 16:28

αν ο συνωστισμος κρατησει και αλλες μερες και αυξησουν την πιεση οι μεταναστες
χρειαζεται πολυ μυαλο κανεις για να καταλαβει τι θα συμβει;
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Μαρ 2020, 17:10

Adminović έγραψε:
denplirono έγραψε:φυσικα και ναι. τα παιδια δεν ερχονται μονα τους αλλα τα βαζουν οι γονεις τους ως ανθρωπινη ασπιδα. κλασσικη τακτικη τζιχαντιστων. τα παιδια για να ειναι νομιμα πρεπει να εχουν εγγραφα οπως και οι γονειες τους. αλλιως δεν ειναι παιδια αλλα εισβολεις. αν δεν εχουν πυρ σε ολους.....

Δεν σου επιτρέπει κανένας νόμος να πυροβολείς κάποιον (είτε παιδί είτε ενήλικα) όταν δεν απειλεί τη ζωή ή τη σωματική σου ακεραιότητα.
Αν κάποιος εισέρχεται παράνομα στη χώρα, κρατείται ή επιστρέφεται, δεν δικαιούσαι να τον πυροβολήσεις επειδή έκανε παρανομία.
Να σταματήσεις άμεσα να δημοσιεύεις ποστ που εμπεριέχουν έμμεση ή άμεση προτροπή για πυροβολισμούς και βιαιοπραγίες κατά άοπλων.

ποιος σου το ειπε αυτο; εγω διαφωνω μαζι σου. η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει παση θυσια να μην επιτρεψεις την παρανομη εισοδο. κανεις δε μου εγγυαται οτι αυτος που θα εισερθει παρανομα δεν εχει μια βομβα ζωσμενη να την πυροδοτησει να σκοτωνει εναν αστυνομικο. αστειευεσαι φυσικα!!!!
α ρε ζητω το κρατος του Ισραηλ, 10000 χρονια μπροστα ειναι που ριχνουν στο ψαχνο και μονο στην υποψια οτι απειλουνται. αυτην ειναι η αποψη μου. παση θυσια να μην εισελθει ο παρανομος και οχι τι θα κανω μετα αφου εχει εισελθει. τραγουδατε και χορεψτε οσο θελετε ανθελληνες φασιστεροι. αν ο μητσοτακης το συνεχισει ετσι , 10000 χρονια πρωθυπουργος θα βγαινει, και ξερεις την φλεβα να ειναι αιωνοβος την εχει παντως....λεω ΑΝ το συνεχισει ετσι
Δεν προτρεπω αυτο που λες, προτρεπεω παση θυσια να μην περασει κανει μεσα δεχομαστε εισβολη απο ανθρωπους που ολοι τους ειναι ενδυναμη βομβες. μπορει ο καθενας να εισαι ζωσμενος με εκρηκτικα και να πεσει πανω σε αστυνομικο να τον σκοτωσει. παση θυσια να μην μπουν μεσα με οποονδηποτε τροπο ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ειναι η γνωμη μου

0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Μαρ 2020, 17:32

denplirono έγραψε:
Adminović έγραψε:
Δεν σου επιτρέπει κανένας νόμος να πυροβολείς κάποιον (είτε παιδί είτε ενήλικα) όταν δεν απειλεί τη ζωή ή τη σωματική σου ακεραιότητα.
Αν κάποιος εισέρχεται παράνομα στη χώρα, κρατείται ή επιστρέφεται, δεν δικαιούσαι να τον πυροβολήσεις επειδή έκανε παρανομία.
Να σταματήσεις άμεσα να δημοσιεύεις ποστ που εμπεριέχουν έμμεση ή άμεση προτροπή για πυροβολισμούς και βιαιοπραγίες κατά άοπλων.

ποιος σου το ειπε αυτο; εγω διαφωνω μαζι σου. η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει παση θυσια να μην επιτρεψεις την παρανομη εισοδο. κανεις δε μου εγγυαται οτι αυτος που θα εισερθει παρανομα δεν εχει μια βομβα ζωσμενη να την πυροδοτησει να σκοτωνει εναν αστυνομικο. αστειευεσαι φυσικα!!!!
α ρε ζητω το κρατος του Ισραηλ, 10000 χρονια μπροστα ειναι που ριχνουν στο ψαχνο και μονο στην υποψια οτι απειλουνται. αυτην ειναι η αποψη μου. παση θυσια να μην εισελθει ο παρανομος και οχι τι θα κανω μετα αφου εχει εισελθει. τραγουδατε και χορεψτε οσο θελετε ανθελληνες φασιστεροι. αν ο μητσοτακης το συνεχισει ετσι , 10000 χρονια πρωθυπουργος θα βγαινει, και ξερεις την φλεβα να ειναι αιωνοβος την εχει παντως....λεω ΑΝ το συνεχισει ετσι
Δεν προτρεπω αυτο που λες, προτρεπεω παση θυσια να μην περασει κανει μεσα δεχομαστε εισβολη απο ανθρωπους που ολοι τους ειναι ενδυναμη βομβες. μπορει ο καθενας να εισαι ζωσμενος με εκρηκτικα και να πεσει πανω σε αστυνομικο να τον σκοτωσει. παση θυσια να μην μπουν μεσα με οποονδηποτε τροπο ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ειναι η γνωμη μου

Εσύ μπορεί να γουστάρεις να γίνει η Ελλάδα κάτι μεταξύ Βόρειας Κορέας και Ισραήλ, να έχουμε ναρκες, ελεύθερους σκοπευτές, τάφρους με κροκόδειλους κοκ στα σύνορα και να ψηφίζεις ΧΑ ή ΚΚΕ ή όποιον άλλο πιστεύεις ότι θα το εφαρμόσει.
Δικαίωμά σου.

ΑΛΛΑ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να παραβιάζεις την νομοθεσία που απαγορεύει τις προτροπες σε πράξεις βίας.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 02 Μαρ 2020, 17:58

Εγω δε γουσταρω να γινουν αυτα που εσυ λες. Ουτε προτρεπω σε πραξεις ανομιας. Απλα υποστηριζω οτι οφειλουμε σαν χωρα να προστατευσουμε τα συνορα μας και αφου περιλαμβανεται η αστυνομια και ο στρατος, οι πυροβολισμοι υπο προυποθεσεεις ειναι εφικτοι. Οχι απο εμενα ή εσενα αλλα απο το στατο και την αστυνομια. αν νομιζεις οτι ο στρατος μας κανει προτροπη σε βια πραξη, πες το ανοιχτα. εγω χαιρομαι οταν βλεπω τον ενδοξο ελληνικο στρατο να πυροβολει στην υστατη προσπαθεια του να αυτοπροστατευτει δικαιωμα που απορρεει απο ολες τις διεθνηεις συμβασεις , κανεις και τιποτα δεν ειναι πανω απο το ιερο δικαιωμα να προστατευσει μια χωρα τα συνορα της.

εσυ εισαι επικυνδυνος διοτι προτρεπεις να μην εχει η χωρα ασφαλεια, εισαι εχθρος της χωρας. ισως εισαι πρακτορας της ΜΙΤ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Μαρ 2020, 18:12

Adminović έγραψε:
denplirono έγραψε:ποιος σου το ειπε αυτο; εγω διαφωνω μαζι σου. η γνωμη μου ειναι οτι πρεπει παση θυσια να μην επιτρεψεις την παρανομη εισοδο. κανεις δε μου εγγυαται οτι αυτος που θα εισερθει παρανομα δεν εχει μια βομβα ζωσμενη να την πυροδοτησει να σκοτωνει εναν αστυνομικο. αστειευεσαι φυσικα!!!!

Εσύ μπορεί να γουστάρεις να γίνει η Ελλάδα κάτι μεταξύ Βόρειας Κορέας και Ισραήλ, να έχουμε ναρκες, ελεύθερους σκοπευτές, τάφρους με κροκόδειλους κοκ στα σύνορα και να ψηφίζεις ΧΑ ή ΚΚΕ ή όποιον άλλο πιστεύεις ότι θα το εφαρμόσει.
Δικαίωμά σου.

ΑΛΛΑ δεν έχεις κανένα δικαίωμα να παραβιάζεις την νομοθεσία που απαγορεύει τις προτροπες σε πράξεις βίας.

Η προστασία των συνόρων είναι δικαίωμα κάθε κράτους.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 02 Μαρ 2020, 19:08

pluton έγραψε:
Adminović έγραψε:
Δικαίωμά σου.

Οποιος θεωρεί ότι η φύλαξη των συνόρων είναι πλημμελής, μπορεί να πάει στα σύνορα και να συνδράμει τις προσπάθειες των αρχών.

Όποιος διαφωνεί με την εφαρμοζόμενη πολιτική φύλαξης των συνόρων, είναι ελεύθερος να ψηφίσει κάποιο κόμμα που θα υπόσχεται κάποια διαφορετική πολιτική.

Τα σκουξίματα και οι άναρθρες κραυγές στο ίντερνετ του στυλ "φάτε τους" δεν βοηθούν και ενδέχεται να επιφέρουν νομικές επιπτώσεις για όσους τα γράφουν. :pardon:
2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 02 Μαρ 2020, 19:20

Adminović έγραψε:
pluton έγραψε:

Οποιος θεωρεί ότι η φύλαξη των συνόρων είναι πλημμελής, μπορεί να πάει στα σύνορα και να συνδράμει τις προσπάθειες των αρχών.

Όποιος διαφωνεί με την εφαρμοζόμενη πολιτική φύλαξης των συνόρων, είναι ελεύθερος να ψηφίσει κάποιο κόμμα που θα υπόσχεται κάποια διαφορετική πολιτική.

Τα σκουξίματα και οι άναρθρες κραυγές στο ίντερνετ του στυλ "φάτε τους" δεν βοηθούν και ενδέχεται να επιφέρουν νομικές επιπτώσεις για όσους τα γράφουν. :pardon:

Η φύλαξη των συνόρων γίνεται από την υπεύθυνη κυβέρνηση, όχι ατομικά από κανένα, μας αρέσει δεν μας αρέσει.

Κανένας δεν κάνει καπετανάτο.

Επί προσωπικής βάσεως προσέχω πολύ τι γράφω. έχεις δει κάπου να γράφω "φάτε τους" ;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Κοινωνία”