ΝAI στην Μούμια του Λένιν

Όλες οι διεθνείς ειδήσεις.
Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Re: ΝAI στην Μούμια του Λένιν

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Δεκ 2019, 17:51

Προέλλην έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Ας μας θυμισει ενας συντροφος ποσο πιανει το ΚΚΡ στις εκλογες παρακαλω...

Στις Προεδρικές 2ο κόμμα με 11.7% και στις Βουλευτικές 2ο κόμμα με 13.3%.

Το δε 1ο κόμμα του ακραίου φιλομουμιουκού Πούτιν, είναι σφιχταγκαλιασμένο με σοβιετικο παρελθόν, Λένιν και Στάλιν.

Ουαο. Που να μην ήταν και λογοκριμενες οι εκλογές...
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Δεκ 2019, 17:53

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Mallon δεν διαβαζεις καθολου τους νεομαρξιστες θεωρητικους οι οποιοι κατακεραυνωσαν τον μεταφυσικο βολουνταρισμο της λενινιστικης κομματικης πρωτοποριας...
Αλλα και παλι, περα απο την μονολιθικη κομματικη διαστρεβλωμενη οπτικη σας η ιστορια απεδειξε περιτρανα οτι οι φασιστες της εργατικης δικτατοριας ειναι απλως ΦΑΣΙΣΤΕΣ.

Για μεταφυσικο βολονταρισμό διακρίνονται αλλά ιστορικά πρόσωπα και τα κομματά τους.
Και ναι δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Για πες μερικούς νεομαρξιστες, εσυ που χεις διαβάσει κι αναφαίρονται στο προαναφερθέν φαινόμενο. Θα με ενδιέφερε να διαβάσω κάτι τέτοιο.
Επίσης ο αυταρχισμός, για τον οποίο διακρίνονταν η σταλινική εποχή, είναι το λιγότερο λάθος να ανάγεται σε φασισμο. Ουτε ως παρομοίωση δεν μπορεί να σταθεί, καθώς αλλάζει άρδην την έννοια του φασιμου και τον υπεραπλουστεύει χάνοντας κάθε σχεση με την πραγματικότητα.
Το ότι κάτι (αυταρχισμός εν προκειμένω) είναι μέρος ενός πράγματος (φασισμός) δεν συνεπάγεται πως αυτό το κάτι είναι το ίδιο το πράγμα του οποίου αποτελεί μέρος.
Βεβαίως αυτό είναι ένα φαινόμενο που παρατειρούμε να εκδηλώνεται συνέχεια από δεξιούς κύκλους, ελλείψει ουσιαστικών επιχειρημάτων.
Είναι άσχημο να ξεκινάς ένα σχόλιο τόσο ωραία (όπως έκανες) και να καταλήγεις τοσο άστοχα και άσχημα.

Οκ το Διορθώνω. Αλλάζω τη λέξη ΦΑΣΙΣΤΕΣ με την πιο δοκιμή ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Δεκ 2019, 18:04

Οργισμένος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Για μεταφυσικο βολονταρισμό διακρίνονται αλλά ιστορικά πρόσωπα και τα κομματά τους.
Και ναι δεν έχω διαβάσει κάτι τέτοιο. Για πες μερικούς νεομαρξιστες, εσυ που χεις διαβάσει κι αναφαίρονται στο προαναφερθέν φαινόμενο. Θα με ενδιέφερε να διαβάσω κάτι τέτοιο.
Επίσης ο αυταρχισμός, για τον οποίο διακρίνονταν η σταλινική εποχή, είναι το λιγότερο λάθος να ανάγεται σε φασισμο. Ουτε ως παρομοίωση δεν μπορεί να σταθεί, καθώς αλλάζει άρδην την έννοια του φασιμου και τον υπεραπλουστεύει χάνοντας κάθε σχεση με την πραγματικότητα.
Το ότι κάτι (αυταρχισμός εν προκειμένω) είναι μέρος ενός πράγματος (φασισμός) δεν συνεπάγεται πως αυτό το κάτι είναι το ίδιο το πράγμα του οποίου αποτελεί μέρος.
Βεβαίως αυτό είναι ένα φαινόμενο που παρατειρούμε να εκδηλώνεται συνέχεια από δεξιούς κύκλους, ελλείψει ουσιαστικών επιχειρημάτων.
Είναι άσχημο να ξεκινάς ένα σχόλιο τόσο ωραία (όπως έκανες) και να καταλήγεις τοσο άστοχα και άσχημα.

Ναι βρε τα ξέρω όλα αυτά. Άλλωστε και οι χαιτες δεν είναι ναζί απλά αγαπούν τις "αρχαιοελληνικες" σβαστικες...

Το τι κάνουν τα βλαστάρια σας οι χαϊτες δεν σχετίζεται με το τι ισχύει στην αριστερά. Ο ψευδής συσχαιτισμός δεν καταδεικνύει τίποτα.
Αμα δεν έχεις τι να πεις, μη γράφεις πράγματα που σε εκθέτουν.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Δεκ 2019, 18:07

Οργισμένος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Οκ το Διορθώνω. Αλλάζω τη λέξη ΦΑΣΙΣΤΕΣ με την πιο δοκιμή ΣΟΣΙΑΛΦΑΣΙΣΤΕΣ

Το ότι την θεωρείς δοκιμή, δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας. Ο φασισμός είναι κάτι πολύ συγκεκριμένο και η οποιαδήποτε υπεραπλουστευση του όρου, προς δημιουργία εντυπώσεων, στερείται της οποιασδήποτε ρεαλιστική βάσης, άρα και αξίας
Τι να κάνουμε; Αν δεν σας αρέσει ο φασισμός μην τον τρέφετε. Με τον να τον φορτώνετε στους αριστερούς για να τον εξευγενίσετε είναι αποτυχημένη προσπάθεια. Ούτε εσείς που τα λέτε δεν τα πιστεύετε αυτα
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 21 Δεκ 2019, 20:23

Οργισμένος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Στις Προεδρικές 2ο κόμμα με 11.7% και στις Βουλευτικές 2ο κόμμα με 13.3%.

Το δε 1ο κόμμα του ακραίου φιλομουμιουκού Πούτιν, είναι σφιχταγκαλιασμένο με σοβιετικο παρελθόν, Λένιν και Στάλιν.

Ουαο. Που να μην ήταν και λογοκριμενες οι εκλογές...

Θα έπαιρναν 50% οι φιλελεύθεροι υποθέτω.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Δεκ 2019, 20:51

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:καντε ενα καλο σε μενα και στους συμμετεχοντες Θυμίστε μας γιατί είστε εναντίον του εθνικισμού!

Για τον ίδιο λόγο που είμαστε κατά των ναρκωτικών.

γιατι πετας την μπαλα στην εξεδρα; και δεν εχεις τους κοχονες να πεις την γνωμη σου :-/
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 21 Δεκ 2019, 21:42

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Για τον ίδιο λόγο που είμαστε κατά των ναρκωτικών.

γιατι πετας την μπαλα στην εξεδρα; και δεν εχεις τους κοχονες να πεις την γνωμη σου :-/

Λυπάμαι που δεν καταλαβες την απάντηση. Δεν πειράζει. Μια άλλη φορά ίσως
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 21 Δεκ 2019, 21:44

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
nemo έγραψε:

Λυπάμαι που δεν καταλαβες την απάντηση. Δεν πειράζει. Μια άλλη φορά ίσως

εγω δεν την καταλαβα!!! μωρε την καταλαβα αλλα την μπαλα την πεταξες
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Δεκ 2019, 23:44

ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:Ναι βρε τα ξέρω όλα αυτά. Άλλωστε και οι χαιτες δεν είναι ναζί απλά αγαπούν τις "αρχαιοελληνικες" σβαστικες...

Το τι κάνουν τα βλαστάρια σας οι χαϊτες δεν σχετίζεται με το τι ισχύει στην αριστερά. Ο ψευδής συσχαιτισμός δεν καταδεικνύει τίποτα.
Αμα δεν έχεις τι να πεις, μη γράφεις πράγματα που σε εκθέτουν.

Ο φασισμός και ο σοσιαλφασισμος (ακα μαρξισμος) έχουν κοινή αντιφιλελευθερη λαικιστικη αντιδημοκρατικη ολοκληρωτιστικη αντιατομικη αριστερή κοιτίδα η οποία στοχεύει το μαζικό λούμπεν κίνημα που εδραζεται πάνω στην κοινωνική αμάθεια φόβο ρατσισμό.
Οι παπαριτσες αλλού.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 21 Δεκ 2019, 23:45

Να πείτε τις παπαριες σας σε 4χρονα.
0 .
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!

Επιστροφή σε “Διεθνή”