pluton έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:
Μου θυμιζεις ενα τυπακο που εγραφε εδω μεχρι τις ευρωεκλογες που ηταν ζαιος και ελεγε οτι στην περιοχη του ολοι θα ψηφιζαν ΣΥΡΙΖΑ και προσκυνουσαν τον Αλεξη.
Γενικοτερα ολα τα μποτ, ανεξαρτητα απο ποιο κομμα υπηρετουν, λετε παντα τις ιδιες πιπες. Καμια φαντασια.
Όλη η ζωή σας είναι συνυφασμένη με την άρνηση.
Δεν λέω υπάρχουν πράγματα που θα ήθελα, αλλά είναι βέβαιο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και η αριστερά αυτά είναι αδύνατον να μου τα πραγματοποιήσει.... από την πορεία της κυβέρνησης μπορείς να μου πεις γιατί πρέπει να είμαι δυσαρεστημένος;
Γιατί;
Για την μείωση του ΕΝΦΙΑ;
Την μείωση του ΦΠΑ;
Την κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου;
Την μείωση της φορολογίας;
Την επιβολή τάξης στα ΑΕΙ;
Την ύπαρξη περισσότερης νομιμότητας;
Τις επενδύσεις που δεν είχαμε δει καμία εδώ και 10 χρόνια;
Την ψήφο στους Έλληνες του Εξωτερικού;
Την βελτίωση του Ποινικού κώδικα που τον ψήφισαν τις τελευταίες 10 ημέρες;
Τις επιστροφές αναδρομικά σε συντάξεις που έκοψε ο ΣΥΡΙΖΑ;
Την επιτάχυνση του χρόνου συνταξιοδότησης;
Ακου μικρέ προπαγανδιστάκο
ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι
τα βλακώδει επιχειρήματά που αμολάς καλύτερα να πας να τα πεις σε κανένα που ίσως χάφτει μύγες και ξεχνάει ότι το κόμμα σου παρέα με το πασοκ ξεπούλησαν τη χώρα για δεκαετίες ... απο το '90
Όταν λοιπόν απευθύνεσαι δημόσια και νομίζεις ότι έχουμε μυαλό αμοιβάδας , σωθήκαμε τώρα... τι να συζητήσουμε..όταν μας υποτιμά και μόνο που τολμάς και γράφεις όλα αυτά και δεν ντρέπεσαι που το κάνεις..
καλό είναι να μείνεις με την προπαγάνδα σου κι εσύ και κάτι άλλα παιχτάκια όπως ο φιλαράκος ο νικολάκης και να μην έχετε καμία μα καμία φαντασίωση ότι μπορείτε να δημιουργήσετε κλίμα
γιατί όλα αυτά τα ακούμε βερεσέ και το μόνο που μένει σε αυτό το λαό είναι το πότε θα σας κυνηγήσει και θα την κοπανήσετε κι εσείς με ξένο όνομα κρυφά μπας και σωθείτε απο την οργή εκείνων που εξαπατήσατε.
Τα ελικόπτερα να ετοιμάσετε μήπως και δεν προλάβετε...
ο λαός αγριεύει και σε λίγο θα σας κυνηγήσει
Εδω και χρόνια κλέψατε τα λεφτά των ταμείων , των συντάξεων και νομίζετε ότι όλα ξεχάστηκαν;
αυτό το κάθαρμα που μας έκλεψε τα λεφτά πόσο θα το κρύβετε; ακούς εκεί πιεσ αί...
τι λες ρε μόρτη; είχα και η μάνα σου τέτοιο πι εσ αι;
και τώρα έρχεται ο καθυστερημένος που πήγε στον τουρκο και η πρώτη κουβέντα του ήταν ... "με συγχωρείτε...."
και τον κοίταζε ο τούρκος με ήρεμη λύπη σαν να έλεγε..
εγώ έχω κάτσει και παίζω με μεγάλα παιδάκια και τα νικάω όπως ο αμερικάνος και ο ρώσος
αυτό εδώ το ανδρίκελο τι μου το φέρατε;
με δουλεύετε;
και καλά έκανε ο άνθρωπος γιατί ο τούρκος έχει @@ , δεν είναι @....
τα ελικόπετρααααααααααα αλήτες