Άλλο ένα hoax που σπαμάρουν οι ακροδεξιοί

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Re: Άλλο ένα hoax που σπαμάρουν οι ακροδεξιοί

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 13:33

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Πέντε παιδιά ίσως δεν κάνουν, αλλά όλες οι έρευνες ποσοστών γονιμότητας συμφωνούν στο ότι οι μουσουλμάνες κάνουν τουλάχιστον ένα παιδί περισσότερο από κάθε Ευρωπαία γυναίκα.
Και τι έγινε θα πει κάποιος. Θα τους αφομοιώσει ο ανώτερος ευρωπαϊκός πολιτισμός. :D
Άλλη γνώμη όμως έχει το ''Ισλαμικό συμβούλιο της Ευρώπης''. Για ψάξτε το. :fico:

Έχω ξαναγράψει εδώ για τον για χρόνια φίλο μου τον Ταλάλ από τη Συρία που γκομενίζαμε παρέα, ο οποίος όταν παντρεύτηκε μια μπουργκοφορούσα που του στείλανε πακέτο από το χωριό του, μου έκλεισε την πόρτα του σπιτιού του και έκανε τρία παιδιά σε λιγότερο από τρία χρόνια πριν μεταναστεύσει, ως Έλληνας πλέον με τη δική μου υπογραφή, στη Σουηδία.
Τείνω πλέον να πιστέψω ότι με εκμεταλλεύτηκε. :fico:

Kαλα σου εκανε, εχεις κακο ιστορικο :D

Ότι έχω, έχω. :D Αλλά ποτέ δε σημαδεύω ρε γκόμενες φίλων και πολύ περισσότερο τις γυναίκες τους.
Αν βέβαια θα μπορούσαμε να ορίσουμε ως γυναίκα μια μαυροφορεμένη από την κορφή μέχρι τα νύχια ντουλάπα ως γυναίκα, με όρους Καλαμάτας βεβαίως. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2019, 13:36

Πατησα στο γκουγκλ το ονομα του βιβλιου που ανεφερε ο ΡΤΠ και μου βγαινει μονο σε αυτο το λινκ

https://pro-europa.eu/epopteia/907/%CE% ... 0%CE%B7/2/
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 11 Νοέμ 2019, 13:44

Muslim Council for Cooperation in Europe

Founded 1996

Είναι το μόνο που δημιουργήθηκε έπειτα από την συνεργασία των αντίστοιχων μουσουλμανικών οργανώσεων σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το Islamic Council of Europe φαίνεται να δημιουργήθηκε καρφωτά από Σαουδάραβες.

Παρεμπιπτόντως, τίποτα απ' όλα αυτά δεν είναι επίσημα. Είναι όσο επίσημα θα ήταν πιθανά Χριστιανικά Συμβούλια. Το Ισλάμ δεν είναι ενιαία θρησκεία, αλλά υπάρχουν σχίσματα (π.χ. Σιίτες, Σουνίτες).
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Νοέμ 2019, 14:46

itteithe έγραψε:
Το Islamic Council of Europe φαίνεται να δημιουργήθηκε καρφωτά από Σαουδάραβες.

.

Έγραψα πιο πάνω ποιος το σπονσονάρησε. Και το βιβλίο Λαχούρ είναι έκδοση του 1982. Δεν μεταφράστηκε στα ελληνικά και βρέθηκε στα χέρια μου από κληρονομιά.
Γι' αυτό να δείχνετε αυτοσυγκράτηση όταν σας πιάνει κωλοφαγούρα αμφισβήτησης του Ρεκ ο οποίος, συν τα υπόλοιπα κρυφά προσόντα του, είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια, με φωτογραφική μνήμη και με ένα βιβλίο στο χέρι τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια. :D
Εκτός από τις στιγμές που παλαμαριάζει τη γκόμενα ή διανέμει φιάλες πετρογκαζ σε όλη την ένδοξη πόλη της Καλαμάτας καβάλα στο περήφανο κατακόκκινο παπί του. :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 11 Νοέμ 2019, 16:37

Ραν ταν πλαν έγραψε:
itteithe έγραψε:
Το Islamic Council of Europe φαίνεται να δημιουργήθηκε καρφωτά από Σαουδάραβες.

.

Έγραψα πιο πάνω ποιος το σπονσονάρησε. Και το βιβλίο Λαχούρ είναι έκδοση του 1982. Δεν μεταφράστηκε στα ελληνικά και βρέθηκε στα χέρια μου από κληρονομιά.
Γι' αυτό να δείχνετε αυτοσυγκράτηση όταν σας πιάνει κωλοφαγούρα αμφισβήτησης του Ρεκ ο οποίος, συν τα υπόλοιπα κρυφά προσόντα του, είναι κινητή εγκυκλοπαίδεια, με φωτογραφική μνήμη και με ένα βιβλίο στο χέρι τα τελευταία εικοσιπέντε χρόνια. :D
Εκτός από τις στιγμές που παλαμαριάζει τη γκόμενα ή διανέμει φιάλες πετρογκαζ σε όλη την ένδοξη πόλη της Καλαμάτας καβάλα στο περήφανο κατακόκκινο παπί του. :fico:

Για πες αγγλικο τιτλο.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2019, 19:31

itteithe έγραψε:
nemo έγραψε:πες μου ενα λογο να πιστεψω καποιον με τις δικες σου αποψεις; γιατι αυτο που ακουσα ειναι δεν πιστευω
στον κατσανεβα οχι οτι δεν πιστευω στα επιχειρηματα του
δηλαδη δεν κανουν παραπανω απο πεντε παιδια;
θα μειωσουν τον βαθμο της πιστης τους;
θα αφομοιωθουν τοσες πολλες φυλες που μαζευτηκαν γιατι το λες εσυ;
θα μας διδαξουν τιποτα που δεν το ξερω και το εχω αναγκη;
τι δεν ξερουμε δηλαδη; ή θα εργαστουν στα πολλα εργοστασια που διαθετουμε
και αν εσυ γνωριζεις πως θα διοχετευτει αυτος ο υποβαθμισμενος ανθρωπινος αχταρμας
στην ηδη υποβαθμισμενη ελλαδα να μας το πεις και ο διαδοχος φυσικα
για να μας φυγει καθε ανησυχια για τα επιχειρηματα του κατσανεβα

Και ποιος σε πιέζει να με πιστέψεις; Δεν έχω σκοπό να πείσω κανέναν, άλλοι έχουν και αρθρογραφούν επ' αμοιβή.

Ναι δεν κάνουν πάνω από πέντε παιδιά, υπάρχουν δημογραφικά στοιχεία γι αυτό. Για την ακρίβεια κάνουν σχεδόν δύο, δηλαδή διατηρούν σταθερό τον πληθυσμό τους. Ο Κατσανέβας που το στηρίζει αυτό; Υποθέτω εκεί που στηρίζει την αλήθεια του δόγματος Οζάλ.

Κοίταξε, το έχω ξαναγράψει, αλλά θα το επαναλάβω. Υπάρχει πρόβλημα με το μεταναστευτικό και με όλο αυτόν τον κόσμο που τον στοιβάζουν στην καταρρακωμένη χώρα μας. Αναπόδραστα το να φέρνεις πιο φτωχούς ανθρώπους σε μια χώρα με ήδη φτωχούς ή στα όρια της φτώχειας, όχι απλώς δεν βοηθάει, αλλά χειροτερεύει την κατάσταση.

Η ένστασή μου έγκειται στο οτι όλος αυτός ο κόσμος έρχεται εδώ βάση οργανωμένου σχεδίου και πως θα μας κάνουν επίτηδες κακό. Αυτή η δημιουργία ενός μπαμπούλα που θρέφει τον φανατισμό, το μίσος και τον ρατσισμό.

ακου την γνωμη μου γιατι καπου αυτο μας κουρασε ολους μη το παρεις στο προσωπικο
πραγματικα καιγομαι μεσα μου οταν τα ακουω αυτα και απο μορφωμενα ατομα και οχι απο καποιους
που δεν διαβαζουν και ουτε εχουν πληροφορηση απο το μμε και απο το ιντερνετ
δεν μιλαμε μεμωνομενα αλλα σαν μια ισχυρη πληθυσμιακη κοινοτητα οι οποίοι θα αλλαξουν τα στατους
οπως τα ξερουμε και τα εχουμε μαθει και αυτο ειναι το φυσικο να συμβει
φυσικα δεν λεει κανεις μας απο μας που αντιδρουμε οτι θα μας την πεσουν για να μας φανε
αλλα οπως συμβαινει και το ξαναλεω ειναι φυσιολογικο θα θελησουν τα δικα τους ηθη και εθιμα
και αν δεν τα δωσουμε τοτε θα εχουμε εξεγέρσεις Τι θα πει δεν γινεται βαση σχεδιου;
τι περιμενετε ; να σας πουν οτι σε δεκα εικοσι χρονια θα κινδυνεψει ακομη και η γλωσσα η ελληνικη;
μα ηδη το εχουν πει απο τα χρονια του πασοκ ; μας το ειχε πει μια υπουργος μαλιστα αν θυμαμαι καλα
ειχε πει ποιος ο λογος να μαθαινουμε τα ελληνικα αφου δεν χρειαζονται πλεον και ολος ο κοσμος μιλαει τα αγγλικα
ή νομιζεις οτι δεν υπαρχουν καποιοι που ηδη υφαινουν τα σχεδια;
τι θα πει δεν υπαρχει σχεδιο; γινεται να μας ερχονται καραβιες ανθρωπων στην τυχη;
και εγω δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχουν ατομα και μαλιστα ελληνες που βιωνουν την κριση
και λενε οτι δεν γινεται το μεταναστευτικο με βαση σχεδιου
νοητά αν ερθω στην σκεψη σου γιατι θελω να πιστευω οτι δεν εισαι τρολλ ας υποθεσουμε την τυχη
ξυπναει ενα πρωι ο σομαλος στην αφρικη την ιδια ωρα ενας αλγερινος ενας νηγηριανος
ενας αφγανος ενας πακιστανος ενας ινδος ενας μπαγκλατιανος ενας εξωγηινος του Β αστερισμου της σινωπης
και ολοι αυτοι τελειως κατα τυχη μαζι με καμια δεκαρια αλλους τυχαιους
βρισκονται στην ιδια βαρκα στο αγαιο την ιδια ωρα οπου κατα τυχη παλι περιμενει μια βαρκα ελληνικη
να τους παραλαβει
πως εγιναν οι ταραχες στην συρια και αλλου; ξεκίνησαν για αλλους λογους και αλλου κατέληξαν
οπως ειχαν σχεδιαστει να γινουν εν ερημην αυτων που πρωτοστατησαν στα πρωτα επεισοδια
στην συρια και στην λιβυη ξεκίνησαν τα επεισοδια απο αριστερους φιλελε για δημοκρατια
και περισσοτερες ελευθεριες και κατεληξαν στο τζιχαντ
πως συνεβη αυτο; προσπαθησε να το εξηγήσεις στον εαυτο σου και τοτε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναπεις
οτι δεν γινονται σχεδια και ολα συμβαινουν στην τυχη
και τωρα θα σε παω σε ενα σεναριο οπου κατα τυχη παλι μπορει να συμβει ποσες ενοπλες ομαδες
χρειαζονται ωστε να σπειρουν τον πανικο στην ελλαδα; ποσα ατομα χρειαζονται ωστε να προκαλεσουν
διαφορα ατυχηματα σε εγκαταστασεις της δεη της ευδαπ νοσοκομεια υδραγωγεια κλπ;
αν καποιοι το θελησουν και δωσουν την εντολη ή παλι νομιζεις οτι λογω του μορφωτικου επιπεδου
δεν θα το πραξουν;'η παλι νομιζεις οτι ειμαστε τοσο καλα θωρακισμενοι που δεν θα το τολμησουν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 11 Νοέμ 2019, 20:09

nemo έγραψε: ακου την γνωμη μου γιατι καπου αυτο μας κουρασε ολους μη το παρεις στο προσωπικο
πραγματικα καιγομαι μεσα μου οταν τα ακουω αυτα και απο μορφωμενα ατομα και οχι απο καποιους
που δεν διαβαζουν και ουτε εχουν πληροφορηση απο το μμε και απο το ιντερνετ
δεν μιλαμε μεμωνομενα αλλα σαν μια ισχυρη πληθυσμιακη κοινοτητα οι οποίοι θα αλλαξουν τα στατους
οπως τα ξερουμε και τα εχουμε μαθει και αυτο ειναι το φυσικο να συμβει
φυσικα δεν λεει κανεις μας απο μας που αντιδρουμε οτι θα μας την πεσουν για να μας φανε
αλλα οπως συμβαινει και το ξαναλεω ειναι φυσιολογικο θα θελησουν τα δικα τους ηθη και εθιμα
και αν δεν τα δωσουμε τοτε θα εχουμε εξεγέρσεις Τι θα πει δεν γινεται βαση σχεδιου;
τι περιμενετε ; να σας πουν οτι σε δεκα εικοσι χρονια θα κινδυνεψει ακομη και η γλωσσα η ελληνικη;
μα ηδη το εχουν πει απο τα χρονια του πασοκ ; μας το ειχε πει μια υπουργος μαλιστα αν θυμαμαι καλα
ειχε πει ποιος ο λογος να μαθαινουμε τα ελληνικα αφου δεν χρειαζονται πλεον και ολος ο κοσμος μιλαει τα αγγλικα
ή νομιζεις οτι δεν υπαρχουν καποιοι που ηδη υφαινουν τα σχεδια;
τι θα πει δεν υπαρχει σχεδιο; γινεται να μας ερχονται καραβιες ανθρωπων στην τυχη;
και εγω δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχουν ατομα και μαλιστα ελληνες που βιωνουν την κριση
και λενε οτι δεν γινεται το μεταναστευτικο με βαση σχεδιου
νοητά αν ερθω στην σκεψη σου γιατι θελω να πιστευω οτι δεν εισαι τρολλ ας υποθεσουμε την τυχη
ξυπναει ενα πρωι ο σομαλος στην αφρικη την ιδια ωρα ενας αλγερινος ενας νηγηριανος
ενας αφγανος ενας πακιστανος ενας ινδος ενας μπαγκλατιανος ενας εξωγηινος του Β αστερισμου της σινωπης
και ολοι αυτοι τελειως κατα τυχη μαζι με καμια δεκαρια αλλους τυχαιους
βρισκονται στην ιδια βαρκα στο αγαιο την ιδια ωρα οπου κατα τυχη παλι περιμενει μια βαρκα ελληνικη
να τους παραλαβει
πως εγιναν οι ταραχες στην συρια και αλλου; ξεκίνησαν για αλλους λογους και αλλου κατέληξαν
οπως ειχαν σχεδιαστει να γινουν εν ερημην αυτων που πρωτοστατησαν στα πρωτα επεισοδια
στην συρια και στην λιβυη ξεκίνησαν τα επεισοδια απο αριστερους φιλελε για δημοκρατια
και περισσοτερες ελευθεριες και κατεληξαν στο τζιχαντ
πως συνεβη αυτο; προσπαθησε να το εξηγήσεις στον εαυτο σου και τοτε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναπεις
οτι δεν γινονται σχεδια και ολα συμβαινουν στην τυχη
και τωρα θα σε παω σε ενα σεναριο οπου κατα τυχη παλι μπορει να συμβει ποσες ενοπλες ομαδες
χρειαζονται ωστε να σπειρουν τον πανικο στην ελλαδα; ποσα ατομα χρειαζονται ωστε να προκαλεσουν
διαφορα ατυχηματα σε εγκαταστασεις της δεη της ευδαπ νοσοκομεια υδραγωγεια κλπ;
αν καποιοι το θελησουν και δωσουν την εντολη ή παλι νομιζεις οτι λογω του μορφωτικου επιπεδου
δεν θα το πραξουν;'η παλι νομιζεις οτι ειμαστε τοσο καλα θωρακισμενοι που δεν θα το τολμησουν

Μα το γράφω παραπάνω, δεν έρχονται στην τύχη, αλλά ψάχνουν μια καλύτερη χώρα για να ζήσουν (hint: όχι την Ελλάδα) επειδή οι χώρες τους είναι κωλοτρυπίδες (είτε γιατί η φτώχεια ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, είτε γιατί βρίσκονται σε εμπόλεμη κατάσταση). Το που θα βρουν κάποιον να τους δώσει μια βάρκα δεν είναι και το πιο δύσκολο πράμα στον κόσμο, παντού υπάρχουν καιροσκόποι που θα εκμεταλλευτούν την ανάγκη του συνανθρώπου τους. Αλλά να στο γυρίσω το ερώτημα: δηλαδή η Τουρκία στέλνει ειδικές ομάδες στο Πακιστάν, στο Αφγανιστάν, στο Μαρόκο και οπουδήποτε αλλού στην Αφρική (όπου παρεμπιπτόντως δεν συνορεύει με καμία από αυτές τις χώρες) και μαζεύει εκατοντάδες χιλιάδες ή και εκατομμύρια κόσμο σκοπίμως, γυναίκες και παιδιά, για να τον στείλει εδώ και να μας αποσταθεροποιήσει ή να σαμποτάρει εγκαταστάσεις και υποδομές της χώρας; Με τι όφελος θα βάλει κάποιος σε κίνδυνο τη ζωή του για μια άλλη χώρα, όταν έφυγε από την ίδια του τη χώρα για να αποφύγει να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του;
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2019, 20:35

Αυτες οι αποψεις που εκφραζετε δεν ξερω αν γινονται απο αφελεια ή επιτηδες για την διαδωση ενος ανθελληνικου
και νεοταξιτικου προπαγανδιστικου σκοπου για να διαβρωθουν οι συνειδησεις μας
1δεν εχουν πολεμο εκτος συριας και ναι ειναι φτωχοι αλλα ειναι ενα δις και καπου 500 εκατομμυρια ειναι να ερθουν
2οχι οι τουρκοι τους διευκολυνουν στην προσβαση γιατι οσους μαζεψουμε τοσο το καλυτερο για αυτους
μπορει αυριο- μεθαύριο να ζητησουν να τους προστατευσουν οπως εγινε και στην συρια
3με ρωτας τΙ οφελος θα εχουν; οταν εκαναν οτι εκαναν στην μεση ανατολη και στην Αφρική!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4ΟΧΙ δεν θελουν να φυγουν ολοι απο την ελλαδα ουτε και θα τους επιτραπει να φυγουν γιατι τα κρατη εκλεισαν τα συνορα
5 επειδη ειναι φτωχοι αγραμματοι και ισλαμ ειναι και εκατο φορες πιο επικίνδυνοι
μπορουν να τους κατευθύνουν σε οτι αποφασισουν
δεν προκειται για γυναικοπαιδια αλλα για νεαρα ατομα που δεν μπορουν να σκεφτουν οπως εσυ και εγω
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 11 Νοέμ 2019, 20:46

Αρίστος έγραψε:Ο Κατσανεβας παντως εχει επιχειρηματα.

Η επικείμενη καταστροφή και μουσουλμανοποίηση της χώρας

https://www.capital.gr/me-apopsi/138700 ... -tis-xoras

.

Nα μας πεί πότε που πού έγινε η συγκεκριμένη δήλωση. Μετά ψάχνουμε τα τουρκικά μέσα και βλέπουμε.

To θέμα είναι hoaxάρα σαν την ντεμέκ δήλωση Κίσσινγκερ.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Νοέμ 2019, 21:24

Προέλλην έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ο Κατσανεβας παντως εχει επιχειρηματα.

Η επικείμενη καταστροφή και μουσουλμανοποίηση της χώρας

https://www.capital.gr/me-apopsi/138700 ... -tis-xoras

.

Nα μας πεί πότε που πού έγινε η συγκεκριμένη δήλωση. Μετά ψάχνουμε τα τουρκικά μέσα και βλέπουμε.

To θέμα είναι hoaxάρα σαν την ντεμέκ δήλωση Κίσσινγκερ.

δεν μας ενδιαφερει τι νομιζεις ολες οι ντεμεκ δηλωσεις που ακουγαμε πριν χρονια αρχιζουν και αποκτουν νοημα
ερχεται η ισλαμοποιηση στην ελλαδα και με το διαιρει και βασιλευε αναμεσα σε χριστιανους και μωεμεθανους
θα μας ξεσκιζουν χωρις πολλες διαδικασιες :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”