itteithe έγραψε:nemo έγραψε:πες μου ενα λογο να πιστεψω καποιον με τις δικες σου αποψεις; γιατι αυτο που ακουσα ειναι δεν πιστευω
στον κατσανεβα οχι οτι δεν πιστευω στα επιχειρηματα του
δηλαδη δεν κανουν παραπανω απο πεντε παιδια;
θα μειωσουν τον βαθμο της πιστης τους;
θα αφομοιωθουν τοσες πολλες φυλες που μαζευτηκαν γιατι το λες εσυ;
θα μας διδαξουν τιποτα που δεν το ξερω και το εχω αναγκη;
τι δεν ξερουμε δηλαδη; ή θα εργαστουν στα πολλα εργοστασια που διαθετουμε
και αν εσυ γνωριζεις πως θα διοχετευτει αυτος ο υποβαθμισμενος ανθρωπινος αχταρμας
στην ηδη υποβαθμισμενη ελλαδα να μας το πεις και ο διαδοχος φυσικα
για να μας φυγει καθε ανησυχια για τα επιχειρηματα του κατσανεβα
Και ποιος σε πιέζει να με πιστέψεις; Δεν έχω σκοπό να πείσω κανέναν, άλλοι έχουν και αρθρογραφούν επ' αμοιβή.
Ναι δεν κάνουν πάνω από πέντε παιδιά, υπάρχουν δημογραφικά στοιχεία γι αυτό. Για την ακρίβεια κάνουν σχεδόν δύο, δηλαδή διατηρούν σταθερό τον πληθυσμό τους. Ο Κατσανέβας που το στηρίζει αυτό; Υποθέτω εκεί που στηρίζει την αλήθεια του δόγματος Οζάλ.
Κοίταξε, το έχω ξαναγράψει, αλλά θα το επαναλάβω. Υπάρχει πρόβλημα με το μεταναστευτικό και με όλο αυτόν τον κόσμο που τον στοιβάζουν στην καταρρακωμένη χώρα μας. Αναπόδραστα το να φέρνεις πιο φτωχούς ανθρώπους σε μια χώρα με ήδη φτωχούς ή στα όρια της φτώχειας, όχι απλώς δεν βοηθάει, αλλά χειροτερεύει την κατάσταση.
Η ένστασή μου έγκειται στο οτι όλος αυτός ο κόσμος έρχεται εδώ βάση οργανωμένου σχεδίου και πως θα μας κάνουν επίτηδες κακό. Αυτή η δημιουργία ενός μπαμπούλα που θρέφει τον φανατισμό, το μίσος και τον ρατσισμό.
ακου την γνωμη μου γιατι καπου αυτο μας κουρασε ολους μη το παρεις στο προσωπικο
πραγματικα καιγομαι μεσα μου οταν τα ακουω αυτα και απο μορφωμενα ατομα και οχι απο καποιους
που δεν διαβαζουν και ουτε εχουν πληροφορηση απο το μμε και απο το ιντερνετ
δεν μιλαμε μεμωνομενα αλλα σαν μια ισχυρη πληθυσμιακη κοινοτητα οι οποίοι θα αλλαξουν τα στατους
οπως τα ξερουμε και τα εχουμε μαθει και αυτο ειναι το φυσικο να συμβει
φυσικα δεν λεει κανεις μας απο μας που αντιδρουμε οτι θα μας την πεσουν για να μας φανε
αλλα οπως συμβαινει και το ξαναλεω ειναι φυσιολογικο θα θελησουν τα δικα τους ηθη και εθιμα
και αν δεν τα δωσουμε τοτε θα εχουμε εξεγέρσεις Τι θα πει δεν γινεται βαση σχεδιου;
τι περιμενετε ; να σας πουν οτι σε δεκα εικοσι χρονια θα κινδυνεψει ακομη και η γλωσσα η ελληνικη;
μα ηδη το εχουν πει απο τα χρονια του πασοκ ; μας το ειχε πει μια υπουργος μαλιστα αν θυμαμαι καλα
ειχε πει ποιος ο λογος να μαθαινουμε τα ελληνικα αφου δεν χρειαζονται πλεον και ολος ο κοσμος μιλαει τα αγγλικα
ή νομιζεις οτι δεν υπαρχουν καποιοι που ηδη υφαινουν τα σχεδια;
τι θα πει δεν υπαρχει σχεδιο; γινεται να μας ερχονται καραβιες ανθρωπων στην τυχη;
και εγω δεν θελω να πιστευω οτι υπαρχουν ατομα και μαλιστα ελληνες που βιωνουν την κριση
και λενε οτι δεν γινεται το μεταναστευτικο με βαση σχεδιου
νοητά αν ερθω στην σκεψη σου γιατι θελω να πιστευω οτι δεν εισαι τρολλ ας υποθεσουμε την τυχη
ξυπναει ενα πρωι ο σομαλος στην αφρικη την ιδια ωρα ενας αλγερινος ενας νηγηριανος
ενας αφγανος ενας πακιστανος ενας ινδος ενας μπαγκλατιανος ενας εξωγηινος του Β αστερισμου της σινωπης
και ολοι αυτοι τελειως κατα τυχη μαζι με καμια δεκαρια αλλους τυχαιους
βρισκονται στην ιδια βαρκα στο αγαιο την ιδια ωρα οπου κατα τυχη παλι περιμενει μια βαρκα ελληνικη
να τους παραλαβει
πως εγιναν οι ταραχες στην συρια και αλλου; ξεκίνησαν για αλλους λογους και αλλου κατέληξαν
οπως ειχαν σχεδιαστει να γινουν εν ερημην αυτων που πρωτοστατησαν στα πρωτα επεισοδια
στην συρια και στην λιβυη ξεκίνησαν τα επεισοδια απο αριστερους φιλελε για δημοκρατια
και περισσοτερες ελευθεριες και κατεληξαν στο τζιχαντ
πως συνεβη αυτο; προσπαθησε να το εξηγήσεις στον εαυτο σου και τοτε ειμαι σιγουρος οτι δεν θα ξαναπεις
οτι δεν γινονται σχεδια και ολα συμβαινουν στην τυχη
και τωρα θα σε παω σε ενα σεναριο οπου κατα τυχη παλι μπορει να συμβει ποσες ενοπλες ομαδες
χρειαζονται ωστε να σπειρουν τον πανικο στην ελλαδα; ποσα ατομα χρειαζονται ωστε να προκαλεσουν
διαφορα ατυχηματα σε εγκαταστασεις της δεη της ευδαπ νοσοκομεια υδραγωγεια κλπ;
αν καποιοι το θελησουν και δωσουν την εντολη ή παλι νομιζεις οτι λογω του μορφωτικου επιπεδου
δεν θα το πραξουν;'η παλι νομιζεις οτι ειμαστε τοσο καλα θωρακισμενοι που δεν θα το τολμησουν