Η Ουρανία έπιασε δουλειά

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: Η Ουρανία έπιασε δουλειά

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 23 Οκτ 2019, 20:47

nemo έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:

Δεδομένου του πολιτικού χώρου στον οποίο κινείσαι δεν αμφιβάλλω ότι είναι από τα πιο έξυπνα άτομα που έχεις γνωρίσει.
Εντάξει τώρα σε πειράζω. Δεν το εννοώ αυτήν τη φορά.
Δεν ειμαι στον χώρο της ιατρικής. Της υγείας σου είπα. Συγκεκριμένα είμαι φυσικοθεραπευτής και το αντικείμενό μου είναι η αθλητική φυσικοθεραπεία. Είμαι σε εργαστήριο φυσ/πειας και σε ομάδα, καθώς και τις ακαδημίες της. Δεν θα την πω όμως, γιατί είναι μια από τις μεγαλύτερες της Ελλάδας και καταλαβαίνεις. Λόγω εργασίας λοιπόν είμαι σε συνεργασία με ψυχολόγους, οι οποίοι ασχολούνται με αθλητές και παιδοψυχολόγους. Οι άνθρωποι αυτοί είναι εξαιρετικοί νοητικά και ψυχικά. Το ακριβώς αντίθετο δηλαδή από αυτό που νομίζεις εσύ ότι είναι.
Αν θες με πιστεύεις. Αν δεν θες συνέχισε να τους περιγράφεις σαν τρελογιατρούς επειδή έτσι σου είπε ένας ψυχικά προβληματικός άνθρωπος.

Είπα και εγώ!!!! άρα δεν έχεις εμπειρία σε βαριά περιστατικά Σε αυτά που λες έχεις δίκιο και συμφωνώ
αλλά δεν είναι οι παθήσεις που έχω εγώ στο μυαλό μου ... γιατί με παιδεύεις τότε; :s_mad

Γιατί χάνεσαι πάλι; Δεν μπορείς με τίποτα να συγκεντρωθείς και να θυμάσαι τι συζητάμε ε; Ας σου θυμίσω για μια ακόμα φορά.
ΔΕΝ μιλήσαμε για παθήσεις και ψυχικές νόσους. Για την ψυχική υγεία των γιατρών αυτών μιλήσαμε. Κι επειδή, εν αντίθεσει με εσένα, εγώ είμαι σε επαφή με επαγγελματίες αυτού του χώρου, σου λέω ότι είσαι 100% λάθος και ότι αναπαράγεις το αντιρεαλιστικο στερεότυπο του "τρελογιατρού". Τι δεν καταλαβαίνεις;
Επειδή γνωρίζεις κάποιον που παίρνει ψυχοφαρμακα νομίζεις ότι εσύ, κι αυτός μαζί, έχετε πιο ορθή άποψη από εμένα που συνεργάζομαι μαζί τους; Αλήθεια τώρα;
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 23 Οκτ 2019, 21:04

ΒΡΕ ..δεν λέω ούτε νομίζω οτι όλοι είναι άσχετοι αλλά αναφέρομαι σε περιπτώσεις που δεν ξέρουν
να προσφέρουν τίποτα άλλο παρά μόνο κατασταλτικά φάρμακα ή να προσφέρουν απλά μια μορφή ψυχανάλυσης
σε συνεδρίες απλά για να τα παίρνουν και ο ανθρωπος να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή
και ναι οι περισσότεροι συνήθως δεν στέκουν στα "καλά τους τι να κάνουμε τωρα;!!! έχω πελάτες και συζητώ
μαζί τους κλπ κλπ κλπ οι άνθρωποι είναι φευγάτοι φυσιολογικό κατά μια άποψη λόγω του συγκεκριμένου επαγγέλματος
συν ότι η επιστήμη τους δεν είναι σταθερή να εκφέρει δλδ μια άποψη αλλά ο καθένας ακολουθεί και διαφορετικη σχολή
--και συνήθως είναι εναντίων κάθε μορφής φυσιολογικότητας όπως την μάθαμε εμεις ή μας έχουν διδάξει
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 23 Οκτ 2019, 21:37

1η συνεδρία: Καλωσόρισμα, τί είναι η γνωσιακή συμπεριφοριστική θεραπεία, τι πρόβλημα έχετε, τι σας βασανίζει;

2η συνεδρία: Συμπλήρωση ενός ερωτηματολογίου τόσο γενικόλογου που αναγκάζεται κανείς να βάλει Χ σε παραπλήσια ερώτηση καθ’ υπόδειξη του εκπαιδευόμενου θεραπευτή «βάλτε και ας μην είναι ακριβώς έτσι»

3η συνεδρία: Θέτουμε στόχους, Ποιούς, γράψτε τους, να τους συζητήσουμε

4η συνεδρία: Συζητάμε για τους στόχους, μήπως είναι πολλοί, να τους περιορίσουμε;

5η συνεδρία: Πώς αισθάνεστε; Μπορείτε να γράφετε τις αρνητικές σας σκέψεις σε ένα ημερολόγιο;

6η συνεδρία: Α, τι ωραία που τα γράψατε στο ημερολόγιο, όμως δεν μου βάλατε το συναίσθημα; Τι κρίμα! Μα ξέρετε, πνίγομαι να σας πω ότι……. Η ώρα μας τέλειωσε, θα τα πούμε την επόμενη, γράψτε το στο ημερολόγιο

7η συνεδρία: Ωραία τα γράψατε, αλλά δεν σημειώσατε και πως λέγεται ακριβώς το γνωσιακό λάθος που διαπράξατε. Να σας δώσω μια λίστα με σφάλματα να διαβάσετε στο σπίτι και να τα πούμε την επόμενη;

8η συνεδρία: Τι; Δεν καταλάβατε τι σημαίνουν αυτά τα «γνωσιακά λάθη»; Μα αυτή τη σελίδα με τα λάθη την καταλαβαίνουν όλοι οι ασθενείς μας στο Κέντρο μας, πώς εσείς….; Να σας τα εξηγήσω.

9η συνεδρία: Όχι, αυτά που μου γράψατε, δεν είναι γνωσιακά λάθη, είναι πυρηνικές πεποιθήσεις. Γιατί λέω «πυρηνικές» και όχι κεντρικές; Μα έτσι το ερμηνεύουν στο Κέντρο μας, και έτσι το διδάσκουν και στο Αιγινήτειο.

10η συνεδρία: Δεν είσθε ευχαριστημένος με τη θεραπεία, γιατί; Τι γνωσιακό λάθος κάνατε αυτή τη στιγμή; Προσωποποίηση και υπεργενίκευση.

11η συνεδρία: Να ξαναεξετάσουμε τους στόχους που θέσαμε. Τι θα πει δεν θυμάστε τους στόχους που είχατε θέσει; Δεν πειράζει, αρχίστε πάλι από την αρχή. Έχετε 45 λεπτά.

12η συνεδρία: Μήπως έχετε θέσει μη ρεαλιστικούς στόχους; Να συζητήσουμε.

13η συνεδρία: Τί θεωρείτε σημαντικότερο στη ζωή; Γιατί;

14η συνεδρία: Γιατί μου ζητάτε να σας πω τη διάγνωση; Τι σημασία έχει για σας.

15η συνεδρία: Γιατί σας απασχολεί τόσο η διάγνωση; Σκεφτείτε το για να το συζητήσουμε την επόμενη φορά.

16η συνεδρία: Συζήτησα το θέμα με τον Επόπτη μου και έχετε Τριχοτιλομανία. Γιατί χλωμιάσατε;

17η συνεδρία: Φοβάστε ότι θα τελειώσει η θεραπεία και θα με χάσετε; Γιατί το νιώθετε αυτό;

18η συνεδρία: Θα ήθελα να ξαναθέσουμε τους στόχους μας. Μπορούμε να τους περιορίσουμε σε πιο ρεαλιστικούς;

19η συνεδρία: Ξέρετε, εμείς εδώ είμαστε Κέντρο. «Ο Κύκλος σας συμπληρώθηκε»

20η συνεδρία: Πώς αισθάνεστε τώρα που τελείωσε η θεραπεία; Πώς ατενίζετε το μέλλον;
1 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Οκτ 2019, 11:22

Λαχουρένιος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Έτσι, γιατί πλέον δεν σιτίζει την οικογένεια το κράτος.

Εχουν το ξενοδοχειο ακομα, δε θα παει χαμενη η Ουρανια, εχει προικα :D

Και τι προίκα. Φίλος μου είπε ότι από τους τέσσερις ορόφους του ξενοδοχείου οι δύο πρώτοι, με δέκα δωμάτια έκαστος, λειτουργούν ως γαμιστρώνας και οι υπόλοιποι δύο ως υπνωτήριο παράτυπων μεταναστών και πληρωμή με το κεφάλι.
Ηθικά και πάνω απ' όλα πατριωτικά πράγματα. :fico:
:reklas:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 24 Οκτ 2019, 13:15

nemo έγραψε:ΒΡΕ ..δεν λέω ούτε νομίζω οτι όλοι είναι άσχετοι αλλά αναφέρομαι σε περιπτώσεις που δεν ξέρουν
να προσφέρουν τίποτα άλλο παρά μόνο κατασταλτικά φάρμακα ή να προσφέρουν απλά μια μορφή ψυχανάλυσης
σε συνεδρίες απλά για να τα παίρνουν και ο ανθρωπος να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή
και ναι οι περισσότεροι συνήθως δεν στέκουν στα "καλά τους τι να κάνουμε τωρα;!!! έχω πελάτες και συζητώ
μαζί τους κλπ κλπ κλπ οι άνθρωποι είναι φευγάτοι φυσιολογικό κατά μια άποψη λόγω του συγκεκριμένου επαγγέλματος
συν ότι η επιστήμη τους δεν είναι σταθερή να εκφέρει δλδ μια άποψη αλλά ο καθένας ακολουθεί και διαφορετικη σχολή
--και συνήθως είναι εναντίων κάθε μορφής φυσιολογικότητας όπως την μάθαμε εμεις ή μας έχουν διδάξει

Μα ούτε εγώ είπα πως τους χαρακτηρίζεις ως άσχετους. Το ότι θεωρείς πνευματικά ή νοητικά προβληματικούς θε σχολίασα. Τέλος πάντων. Ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε. :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”