Οθωμανικοί στρατοί
-
itteithe
- Extreme poster

Re: Οθωμανικοί στρατοί
Βλέπω το Οι πιο νεοι (40 και κατω) ΕΛ ειναι που εχουν ξεφυγει καπως απο τα ντιρινταχτα και στο κάνω raise με την μόδα του ναργιλέ που έχει καταπνίξει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Έχουμε γίνει Βηρυτός, μέχρι και στις παραλίες έχουν.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω
Habemus filium
Habemus filium
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

itteithe έγραψε:Βλέπω το Οι πιο νεοι (40 και κατω) ΕΛ ειναι που εχουν ξεφυγει καπως απο τα ντιρινταχτα και στο κάνω raise με την μόδα του ναργιλέ που έχει καταπνίξει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Έχουμε γίνει Βηρυτός, μέχρι και στις παραλίες έχουν.
Αυτο ισχυει αλλα εγω ελεγα για την μουσικη. Και γω κανω ναργιλε αλλα δεν ακουω τσιφτετελια, και γενικα ο ναργιλες ειναι μια συγκεκριμενη φαση, δεν σημαινει οτι συνδεεται με συγκεκριμενη μουσικη.
0 .
-
itteithe
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:itteithe έγραψε:Βλέπω το Οι πιο νεοι (40 και κατω) ΕΛ ειναι που εχουν ξεφυγει καπως απο τα ντιρινταχτα και στο κάνω raise με την μόδα του ναργιλέ που έχει καταπνίξει την αγορά τα τελευταία χρόνια. Έχουμε γίνει Βηρυτός, μέχρι και στις παραλίες έχουν.
Αυτο ισχυει αλλα εγω ελεγα για την μουσικη. Και γω κανω ναργιλε αλλα δεν ακουω τσιφτετελια, και γενικα ο ναργιλες ειναι μια συγκεκριμενη φαση, δεν σημαινει οτι συνδεεται με συγκεκριμενη μουσικη.
Με συγκεκριμένη μουσική δεν συνδέεται, αλλά συνδέεται με μεσανατολική κουλτούρα

2 .
Habemus filium
Habemus filium
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

itteithe έγραψε:Με συγκεκριμένη μουσική δεν συνδέεται, αλλά συνδέεται με μεσανατολική κουλτούρα
Ισχυει, αλλα δεν ειναι ολα στραβα. Και στην μουσικη ακομα το μπουζουκι σαν οργανο μου αρεσει σολο, δεν αντεχω να ακουω τις αγριοφωναρες των ''τραγουδιστων'' και τους στιχους. Επισης εχω ακουσει sitar σε ροκ κομματια και ταιριαζει απιστευτα. Τρομερο οργανο.
Πχ εδω στο 1.23 ο Van Halen εχει ντουμπλαρει ηλεκτρικο σιταρ μαζι με ηλεκτρικη κιθαρα στο σολο
Ενα αλλο πασιγνωστο κομματι με sitar ειναι αυτο
1 .
-
itteithe
- Extreme poster

Εφόσον σου αρέσουν οι επιρροές από ανατολίτικη μουσική στα ξένα κομμάτια και στην ροκ, θα σου δώσω κι εγώ δύο παραδείγματα:
1.36 ο ρυθμός που παίζει από πίσω είναι τσιφτετέλι
3.37 ο ρυθμός που παίζει εδώ είναι τσάμικο
(εντάξει είναι μόνο ένα μέτρο, αλλά ενδεικτικό οτι οι περισσότεροι από αυτούς ψάχνονται)
Sorry Προέλλκν για το offtopic.
1.36 ο ρυθμός που παίζει από πίσω είναι τσιφτετέλι

3.37 ο ρυθμός που παίζει εδώ είναι τσάμικο
(εντάξει είναι μόνο ένα μέτρο, αλλά ενδεικτικό οτι οι περισσότεροι από αυτούς ψάχνονται)Sorry Προέλλκν για το offtopic.
1 .
Habemus filium
Habemus filium
-
Adminović
- Sloboda Narodu

Προέλλην έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Καλα και μονο οπτικα και ακουστικα καταλαβαινει κανεις οτι αυτες οι ανατολιτικες αηδιες δεν εχουν σχεση με την αρχαιοελληνικη αισθητικη.
Kανένας Νεοέλλ δεν μπορεί να ακούσει καθημερινά Αρχαιελλ μουσική, θα τρελαθεί. Δεν έχουμε καμιά σχέση πολιτισμικά με τους αρχαίους.
Ο Νεοέλλ γουστάρει ζεϊμπέκικο, τσάμικο, τσιφτετέλι. Την δική του κουλτούρα δλδ.
Τί λέτε ρε ΑΝΘΑΙΛΥΝΕΣ ότι ακούμε τουρκοτράγουδα;;;
Να μου λέγατε αραβικά, να το καταλάβω.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

itteithe έγραψε:1.36 ο ρυθμός που παίζει από πίσω είναι τσιφτετέλι
Μλκ οντως
Γιαλελελι γιαλελελι
3.37 ο ρυθμός που παίζει εδώ είναι τσάμικο(εντάξει είναι μόνο ένα μέτρο, αλλά ενδεικτικό οτι οι περισσότεροι από αυτούς ψάχνονται)
Δεν θα το προσεχα αν δεν το λεγες αλλα εχεις δικιο
Πολυ ανατολικο ειναι το Black Dog στο 1.40
ΥΓ Ακους Death ρε θηριο?
1 .
-
itteithe
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:
ΥΓ Ακους Death ρε θηριο?
Κι όμως
Δυστυχώς είναι περίεργο είδος μουσικής και για να είμαι ειλικρινής με κουράζει όταν το ακούω για πάνω από δεκαπέντε λεπτά. Τα τυπάκια αυτά όμως, έχουν γράψει στιχάρες (ειδικά το παραπάνω που έβαλα). Δεν ξέρω πόσο περίεργο μπορεί να σου φανεί, αλλά στους Death με μύησε ο stavmanr.
0 .
Habemus filium
Habemus filium
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

itteithe έγραψε:Κι όμως![]()
Δυστυχώς είναι περίεργο είδος μουσικής και για να είμαι ειλικρινής με κουράζει όταν το ακούω για πάνω από δεκαπέντε λεπτά. Τα τυπάκια αυτά όμως, έχουν γράψει στιχάρες (ειδικά το παραπάνω που έβαλα). Δεν ξέρω πόσο περίεργο μπορεί να σου φανεί, αλλά στους Death με μύησε ο stavmanr.
Ουτε και γω ακουω death metal ή γενικα metal (με εξαιρεση καποιες μπαντες). Απο Death ειχα ακουσει μονο το τελευταιο αλμπουμ που ειχαν βγαλει πριν πεθανει ο Τσακ. Τους ειχα μαθει επειδη ειχαν κανει cover το Painkiller των Priest.
Το καλο στους Death ειναι οτι κανουν εναλλαγες στο ρυθμο, δεν ειναι ενα συνεχες blast beat επι 5 λεπτα.
1 .
-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Ίδια κουλτούρα με την Νεοελληνική
Γι αυτό και κανείς δυτικός δεν θεωρεί τον ΝεοΕΛ Ευρωπαίο, και όχι άδικα.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts