Eτοιμαζεται κομμα Τσακαλωτου?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Eτοιμαζεται κομμα Τσακαλωτου?

Δημοσίευσηαπό vallon » 10 Ιούλ 2019, 19:42

εμένα αν δεν μου πείτε και πέντε νούμερα του τζοκερ ....δεν σας πιστεύω
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 10 Ιούλ 2019, 21:19

Λαχουρένιος έγραψε:Στο δημοτικο ημουν αρχισυντακτης στην εφημεριδα του σχολειου και ημουν ρεπορτερ για την εφημεριδα της κατασκηνωσης την ιδια περιοδο.

Εγώ 5η Δημοτικού ήμουν ταμίας :asd03:
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 10 Ιούλ 2019, 21:50

Συνεχιζω να ασχολουμαι ενεργα με την δημοσιογραφια. Περα απο την 16ετη πορεια μου στον σχολικο και φοιτητικο τυπο (12 χρονια σχολειο και 4 σχολη), αρθρογραφω εδω και 5 χρονια, στο Ελευθερο Φορουμ, το μεγαλυτερο και ποιοτικοτερο φορουμ ποικιλης υλης στην Ελλαδα :fico:

Μονο το παρον αρθρο μου εχει 300 βιουζ
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 10 Ιούλ 2019, 23:22

Εγω Β Γυμνασιου ημουν προεδρος....μετα στις επομενες ταξεις δεν ξαναβρηκα την ψηφο μου !

υγ.... Να σκάσει μύτη ο Γιάνης στη Βουλή με πουά λιλά πουκάμισο , βερμούδα με φοινικες σε πλαζ και σαγιονάρα Γκούτσι, να πάρει 20% και πλέον στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση .
Πολιτική κίνηση ματ .
Μάθετε μπαλίτσα μπιθουλαίοι .
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 11 Ιούλ 2019, 07:40

Λαχουρένιος έγραψε:Συνεχιζω να ασχολουμαι ενεργα με την δημοσιογραφια. Περα απο την 16ετη πορεια μου στον σχολικο και φοιτητικο τυπο (12 χρονια σχολειο και 4 σχολη), αρθρογραφω εδω και 5 χρονια, στο Ελευθερο Φορουμ, το μεγαλυτερο και ποιοτικοτερο φορουμ ποικιλης υλης στην Ελλαδα :fico:

Μονο το παρον αρθρο μου εχει 300 βιουζ

πες μας ποιος σε πληρώνει να σε κατατάξουμε ...
:D
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιούλ 2019, 07:25

Προτειναν τον Τσακαλωτο για γ. διευθυντη στο ΔΝΤ.

Ποια αλλη ελληνιδα ηταν στελεχος του ΔΝΤ? Η Ξαφα.
Η Ξαφα ποιανου ηταν συμβουλος? Του Κων/νου Μητσοτακη.

Τυχαιο και αυτο ε? :D To κομμα θα γινει και θα ειναι μερα μεσημερι :yesyes:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 16 Ιούλ 2019, 08:04

εσεις μπορειτε να κοροιδευετε αλλα δεν αντιλαμβανεστε οτι ο τσακαλωτος ηταν το εκτελεστικο οργανο του δντ που απλα τα πηγε καταπληκτικα διοτι εφαρμοσε με απολυττη επυτιχια τα οσα του ειπανε να κανει επειδη το ψηφισαν και η ο συριζα και η νδ και το προδοκ και ο λεβεντης και ο ποταμισιος τον σεπτεμβρη του 2015. Κλαφτειτε αυτοματιγωθειτε, αλλα ο τσακαλωτος ειχε απολυτη επιτυχια σε αυτο που του αναθεσανε να κανει. Τωρα βεβαια καποιοι ερχονται και μοιραζουν φοροελαφρυνσεις με το τσουβαλι και αναρωτιεμαι εγω. Μηπως το πλεονασμα του παροντος ετους τεινει να κλεισει προς το 5% και για αυτο μπορουν και μοιραζουν λαγους με πετραχειλια? Γιατι αν δεν ειναι ετσι και απλα μοιραζουν, τοτε ειναι επικυνδυνοι
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Ιούλ 2019, 08:12

denplirono έγραψε:εσεις μπορειτε να κοροιδευετε αλλα δεν αντιλαμβανεστε οτι ο τσακαλωτος ηταν το εκτελεστικο οργανο του δντ που απλα τα πηγε καταπληκτικα διοτι εφαρμοσε με απολυττη επυτιχια τα οσα του ειπανε να κανει επειδη το ψηφισαν και η ο συριζα και η νδ και το προδοκ και ο λεβεντης και ο ποταμισιος τον σεπτεμβρη του 2015. Κλαφτειτε αυτοματιγωθειτε, αλλα ο τσακαλωτος ειχε απολυτη επιτυχια σε αυτο που του αναθεσανε να κανει. Τωρα βεβαια καποιοι ερχονται και μοιραζουν φοροελαφρυνσεις με το τσουβαλι και αναρωτιεμαι εγω. Μηπως το πλεονασμα του παροντος ετους τεινει να κλεισει προς το 5% και για αυτο μπορουν και μοιραζουν λαγους με πετραχειλια? Γιατι αν δεν ειναι ετσι και απλα μοιραζουν, τοτε ειναι επικυνδυνοι

Δεν νομιζω, πρωτα απ'ολα τον Μαιο ελεγαν οτι υπαρχει αποκλιση 0,5% προς τα κατω οποτε μαλλον τρυπα εχουμε. Επισης η ΝΔουλα ειπε οτι οι φοροελαφρυνσεις θα γινουν απο το 2020 και μετα. Δεν πιστευω οτι θα κανει κατι ή αν κανει θα συνοδευτει απο περικοπες στο κοινωνικο κρατος. Δεν βγαινουν τα νουμερα αλλιως. Φουμαρα πουλαει ο Κουλης.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 16 Ιούλ 2019, 13:33

Λαχουρένιος έγραψε:
denplirono έγραψε:εσεις μπορειτε να κοροιδευετε αλλα δεν αντιλαμβανεστε οτι ο τσακαλωτος ηταν το εκτελεστικο οργανο του δντ που απλα τα πηγε καταπληκτικα διοτι εφαρμοσε με απολυττη επυτιχια τα οσα του ειπανε να κανει επειδη το ψηφισαν και η ο συριζα και η νδ και το προδοκ και ο λεβεντης και ο ποταμισιος τον σεπτεμβρη του 2015. Κλαφτειτε αυτοματιγωθειτε, αλλα ο τσακαλωτος ειχε απολυτη επιτυχια σε αυτο που του αναθεσανε να κανει. Τωρα βεβαια καποιοι ερχονται και μοιραζουν φοροελαφρυνσεις με το τσουβαλι και αναρωτιεμαι εγω. Μηπως το πλεονασμα του παροντος ετους τεινει να κλεισει προς το 5% και για αυτο μπορουν και μοιραζουν λαγους με πετραχειλια? Γιατι αν δεν ειναι ετσι και απλα μοιραζουν, τοτε ειναι επικυνδυνοι

Δεν νομιζω, πρωτα απ'ολα τον Μαιο ελεγαν οτι υπαρχει αποκλιση 0,5% προς τα κατω οποτε μαλλον τρυπα εχουμε. Επισης η ΝΔουλα ειπε οτι οι φοροελαφρυνσεις θα γινουν απο το 2020 και μετα. Δεν πιστευω οτι θα κανει κατι ή αν κανει θα συνοδευτει απο περικοπες στο κοινωνικο κρατος. Δεν βγαινουν τα νουμερα αλλιως. Φουμαρα πουλαει ο Κουλης.

ε φυσικο ειναι οι φοροελεφρυνσεις θα αφορουν το 2020 γιατ ταεισοδηματα του 2019, δε γινεται αλλιως. περικοπες στο κοινωνικο κρατος = δεν μπορει να κυβερνησει. δεν ειναι βλαξ. απλα τα νουμερα ειναι ΠΟΛΥ καλα και ας λεει ο στουρναρας ο,τι του λενε να λεει ....
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Οργισμένος » 16 Ιούλ 2019, 15:49

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Το τσακαλωτικο κομμα πιθανον θα σκασει μυτη προς το τελος της τετραετιας και σε περιπτωση που φαινεται να κλεινει επικινδυνα η ψαλιδα υπερ του ΣΥΡΙΖΑ και θα συνεργαστει μετεκλογικα με την ΝΔ. Μαλλον θα μπει και ο Βαρουφακης.

Ο Βαρουφάκης δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κοινό κόμμα με Τσακαλώτο, εκτός αν ο Τσακαλώτος αλλάξει και γίνει υπέρ της ρήξης και συμφωνήσει στο πρόγραμμα του ΜΕΡΑ25 (που δεν το βλέπω).

+1
0 .
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”