ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Τραβά να διαβάσεις το περί Φυγής του Πλούταρχου εσύ. Εγώ το έχω διαβάσει ήδη κάμποσες φορές. Αν και με αυτά που γράφει σε βλέπω να χτυπιέσαι να δαιμονισμένος από ταινία, που του δείχνουν το σταυρό. Αν συνέχιζα με το τι γράφει θα έπρεπε να σου πω πως περιγράφει την έννοια της πατρίδας ως κάτι το αφύσικο.
Δεν εχει όμως σημασία. Γνωρίζεις πως το έχω διαβάσει και απλά προσπαθείς να ξόρκισεις την πραγματικότητα, περιγραφοντάς με σαν τον εμετό τον Πλέυρη, που πετσοκοβει και παραποιεί τα αρχαία κείμενα για κοροϊδεύει τον λαό. Το οποίο έχει χαρακτηρίσει "σκατά και σύννεφα".
Αποδέχομαι το χαρακτηρισμό ζωάκια. Θα σου προκαλέσει δυσφορία αυτό που θα σου μάθω, αλλά ξέρεις οι άνθρωποι βιολογικώς ζώα είμαστε. Deal with it.
Tωρα τα υπόλοιπα που λες για τον κομουνισμο (πάλι) είναι απλά τα συμπλέγματα και το μίσος που σου δημιουργούνται, ως ναζί που είσαι, από την γνώση ότι οι κομουνιστές ξεκώλιασαν το μεθαμφιτανομανη χίτλερ. Το παιδέρα που δε του έφτανε η 14χρονη Εύα, αλλά ήθελε να πηδαει και την ανηψιά του.
Αλλά ξεχασα. Ο Χίτλερ ήταν καλός γιατί ήταν βίγκαν
Και φυσικά θα σου μιλάω για αρχαία Ελλάδα. Γιατί, εν αντιθέσει με εσένα, εγώ δεν είμαι ναζί ή φασίστας άρα και ανθέλληνας. Περαστικά
επιμενω οτι δεν ξερεις τι σου γινεται οι αρχαιοι φιλ. οταν μιλουσαν για πατριδα
ειχαν και στο νου τους την πολη κρατος τους και την ενωση των πολεων
κανενας δεν ηταν υπερ των ... ας πουμε περσων ή καποιου αλλου λαου
ας μη μιλησουμε για σπαρτη και αθηνα γιατι δεν εχω ορεξη για μαθηματα δημοτικου
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΠΕΡΙ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΑΤΩΣ απαξιω και να σου αναφερω
το οτιδηποτε δεν ειμαι του επιπεδου σου βρες καποιον να τα συζητηστε
οσο για ναζι και φασισμο τον κοιτας καθε φορα που κοιταζεις στον καθρεφτη σου
υσ..τι να σου βρε φιλε εχω και αλλες δουλειές να ασχοληθω
αν εσυ δεν καταλαβαινεις ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ τα συμφεροντα και αλλο πραγμα
η ιδεολογια ειναι προβλημα σου Η ιστορια παντως εγραψε οτι χιτλερ και σταλιν συμμάχησαν εναντιων πολωνιας φιλανδιας κλπ
και επισης ξεκωλιασμα υπηρξε και στον γραμμο και βιτσι
οπου δεν λετε να συνελθετε ακομη ..λαδακι στο ποπό και περαστικα
.gif)