Κάποιες διευκρινίσεις για τον Σύριζα και τις εκλογές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κάποιες διευκρινίσεις για τον Σύριζα και τις εκλογές

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μάιος 2019, 09:02

Adminović έγραψε:Τα κομματικά επιτελεία των μεγάλων κομμάτων ξέρουν καλύτερα από τον καθένα πού κινούνται.

Το μόνο που ίσως ήλπιζαν (διότι η ελπίδα πεθαίνει τελευταια και είναι και δωρεάν) ήταν ότι θα περιορίσουν τη διαφορά και θα πάνε σε μία ήττα με ένα ποσοστό <5%.

Ναι μωρε ειρωνικα το λεω. Και τα μποτακια το ηξεραν απλα πουλαγαν τρελα. Ολοι το ξεραμε, απλα δεν ξεραμε την ακριβη διαφορα.

Χαζοι δεν ειναι, κοντοφθαλμοι ειναι, δεν περιμεναν οτι θα ξημερωσει η 27η Μαιου. :D

Εγω περιμενα 2-3% τωρα και 3-4% στις εθνικες. Τελικα ουτε καν, θα πεσει ψωλη χοντρη.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 27 Μάιος 2019, 09:23

Ζηταμε νεες διευκρινησειςγια τον ΣΥΡΙΖΑ και τις εκλογες
Πρεπει να παρεμβει ο γκουρου/ηγετης
Στις δυσκολες ωρες μπαινουν μπροστα οι γκουρου
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Βαλκάνιος Κούρος
Βαλκάνιος Κούρος

Δημοσίευσηαπό ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 27 Μάιος 2019, 13:18

Αρίστος έγραψε:Stark στις Ευρωεκλογές δεν εχω πει οτι θα κερδισει ο Συριζα αλλα οτι η ΝΔ θα φερει τετοιο ποσοστο που αν το έφερνε στις κοινοβουλευτικες του Οκτωβριου δεν θα πετυχαινε αυτοδυναμια. Θα ειναι λοιπον πρωτη αλλα τα ποσοστα της δεν θα της δινουν αυτοδυναμια.

Vallon αν μαυρισουν ολοι τον Συριζα τωρα που φερνει το σημαντικοτερο πακετο ελαφρυνσης εδω και δεκαπεντε χρονια τοτε το μηνυμα στα νεοφιλια θα ειναι. Ριξτε τους νεα μετρα λιτοτητας γιατι αυτοι δεν εκτιμουν την ελαφρυνση. Παρτυ θα κανει το επιτελειο του Κουλη αν τα μετρα ελαφρυνσης δεν μειωσουν τη διαφορα.

Eθνι αυτα που γραφει το ΠΑΡΟΝ στο πρωτοσελιδο του για νεους φορους ειναι παραμυθια της Χαλιμας. Κανενας νεος φορος δεν θα μπει. Αντιθετα δεν θα ισχυσει η μειωση του αφορολογητου και θα μειωθουν ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ.

nemo ακομη και αν δεχομαι επιθεσεις σε καθε μου νημα με στοχο να καταστραφει η συζητηση δεν υπηρχε περιπτωση να κανω την κοτα και να την κοπανησω απο το elefthero πριν τις εκλογες. Το τι θα κανω ομως ΜΕΤΑ τις εκλογες ειναι αλλη υποθεση και θα κριθει απο την αντιμετωπιση που θα εχω.

.

ΑΡΙΣΤΟ ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 27 Μάιος 2019, 13:38

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Stark στις Ευρωεκλογές δεν εχω πει οτι θα κερδισει ο Συριζα αλλα οτι η ΝΔ θα φερει τετοιο ποσοστο που αν το έφερνε στις κοινοβουλευτικες του Οκτωβριου δεν θα πετυχαινε αυτοδυναμια. Θα ειναι λοιπον πρωτη αλλα τα ποσοστα της δεν θα της δινουν αυτοδυναμια.

Vallon αν μαυρισουν ολοι τον Συριζα τωρα που φερνει το σημαντικοτερο πακετο ελαφρυνσης εδω και δεκαπεντε χρονια τοτε το μηνυμα στα νεοφιλια θα ειναι. Ριξτε τους νεα μετρα λιτοτητας γιατι αυτοι δεν εκτιμουν την ελαφρυνση. Παρτυ θα κανει το επιτελειο του Κουλη αν τα μετρα ελαφρυνσης δεν μειωσουν τη διαφορα.

Eθνι αυτα που γραφει το ΠΑΡΟΝ στο πρωτοσελιδο του για νεους φορους ειναι παραμυθια της Χαλιμας. Κανενας νεος φορος δεν θα μπει. Αντιθετα δεν θα ισχυσει η μειωση του αφορολογητου και θα μειωθουν ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ.

nemo ακομη και αν δεχομαι επιθεσεις σε καθε μου νημα με στοχο να καταστραφει η συζητηση δεν υπηρχε περιπτωση να κανω την κοτα και να την κοπανησω απο το elefthero πριν τις εκλογες. Το τι θα κανω ομως ΜΕΤΑ τις εκλογες ειναι αλλη υποθεση και θα κριθει απο την αντιμετωπιση που θα εχω.

.

ΑΡΙΣΤΟ ΕΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ

Ωπ
έσκασε μύτη το νεοφίλι

μπρααααβο
άντε τώρα, έχυσες λίγο δηλητήριο

τράβα τώρα στο βοθρατζίδικο να κάνεις το μπανάκι σου
:laugh1:

με τον Αριστο πλακωνόμαστε οι του φόρουμ , δεν θέλουμε παράσιτα που κάνουν αρπαχτές
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 27 Μάιος 2019, 13:41

Αρίστο, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος! :D
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Μάιος 2019, 14:22

Πρετεντέρης έγραψε:Αρίστο, πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος! :D

0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”