Β Αθηνων Σημερα - ΝΔ 9,5%

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Re: Β Αθηνων Σημερα - ΝΔ 9,5%

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 27 Μαρ 2015, 21:21

exomotis έγραψε:Και να τον ψηφισεις, γιατι οχι. :yesyes:

Και να κατέβαινε δε θα τον ψήφιζα, άλλο καλό παιδί έστω και ολίγον τι μαλακάκος άλλο καλός πολιτικός. Α, κι επιπλέον στα μούτρα σου, γιατί τώρα συνειδητοποίησα ότι εμμέσως με αποκάλεσες νεοδημοκράτη (βρισιά ισάξια με το πασόκος ;) ).
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Μαρ 2015, 10:58

Αμα υπαρχουν αυτες οι παρεξηγησεις , τοτε πρεπει να βρω μια αλλη γλωσσα για τον καθενα.
Ποσως σε αποκαλεσα Νδσοκο , αλλα η ολη σταση σου απο σχεδον την πρωτη μερα που η κυβερνηση αυτη εγινε, αφου λες κιολας οτι δεν εισαι Με δαυτους τους νδσοκους, αλλο δειχνει.
Πολλοι αν οχι ολοι, την ιδια νδσοκικη γλωσσα χρησιμοποιειτε ακομα δεν αρχισε.
Σαν την χηρα στο κρεβατι για να δειξετε τι?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 28 Μαρ 2015, 11:32

exomotis έγραψε:Αμα υπαρχουν αυτες οι παρεξηγησεις , τοτε πρεπει να βρω μια αλλη γλωσσα για τον καθενα.
Ποσως σε αποκαλεσα Νδσοκο , αλλα η ολη σταση σου απο σχεδον την πρωτη μερα που η κυβερνηση αυτη εγινε, αφου λες κιολας οτι δεν εισαι Με δαυτους τους νδσοκους, αλλο δειχνει.
Πολλοι αν οχι ολοι, την ιδια νδσοκικη γλωσσα χρησιμοποιειτε ακομα δεν αρχισε.
Σαν την χηρα στο κρεβατι για να δειξετε τι?

Αν χρησιμοποιούσα αυτήν τη γλώσσα όπως αναφέρεις θα έριχνα και το ανάλογο γλείψιμο σε αυτά τα κόμματα. Εσύ πάλι επειδή ακολουθείς κομματική γραμμή προσπαθείς να βάλεις όλους τους επικριτές σου σε ένα τσουβάλι για να μπορέσεις ευκολότερα να αποφύγεις την κριτική για τα τερατώδη που κάνουν τώρα οι δικοί σου, που μερικές φορές είναι εξαιρετικά αιχμηρή κι εύστοχη (βλέπε Διάδοχο και Πράσινο Δράκο για παράδειγμα, το Σατανικό δεν το βάζω γιατί παρότι έξυπνος έχει εμπάθεια λόγω του τρολαρίσματος που συνεπάγεται η διαδικτυακή περσόνα που χτίζει όλα αυτά τα χρόνια). Αμ δε.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 28 Μαρ 2015, 12:23

Δεν εχεις καταλαβει τιποτα και κινειστε στην ιδια γραμμη, απο την πρωτη μερα, αλλο αν διχνεις οτι σε πειραζει αφου στο γραφουν.
Αλλο να περιμενεις και να μην εισαι φανατικος , οπως εσεις, και αλλο να βρισκεις κατι χοντρο ωστε να κανεις και βαρεια σκληρη κριτικη.
Φυσικα δεν ειναι κομματικος , οπως ημουν καποτε οχι στον συριζα βεβαια.
Αλλα και εκει που ημουν και παρα την σιδηρα κατασταση πραγματων παντα ελεγα και εγραφα αυτο που νομιζα σωστο , ασχετο τι προσπαθουσαν και εκει , οπως εδω τωρα, να μου τα χωνουν επειδη αυτα δεν αρεσαν.
Δεν με απαρχολουν ομως αυτα , και σε μενα δεν περνανε.
Αυτη ειναι η γλωσσα μου και αυτο το στυλ μου, οποιος μπορει το αντεχει οποιος δεν μπορει ας κανει τα κουμμαντα του.

Κανενας δεν με πειθει για την δικαιη δηθεν κριτικη σας, αφου πριν ακομα παραλαβει ο συριζα λοιπον , μερικοι απο εσας αρχισταε την κατα μετωπο επιθεση που βλεπουμε ολοι σε πολεμικο ρυθμο με ιαχες και κραυγες σαν να την ειχατε στημενη.
Αυτο δεν ειναι κριτικη αλλα πολεμικη με σκοπο την αποδυναμωση , και αυτο πολεμαω και θα πολεμαω.
Το τι εξυπερετει ο καθενας ας το σκεφτει ο ιδιος.
Σιγουρα οχι ομως λαικες δυναμεις που αφηνει να εννοηθει.
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 06 Απρ 2015, 14:27

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ίντερνετ έχει; Φέρ' τον να γράφει εδώ.

Έλα Σατανικέ, παραλίγο να το ξεχάσω, βρεθήκαμε τις προάλλες και του το πρότεινα τελικά. Είδε λίγο κυρίως το νήμα με την πολιτική και μου είπε "καλά με αυτές τις μαλακίες τρως το χρόνο σου;". Του μίλησα λίγο, του είπα πως θα είχε χαβαλέ να έμπαινε εκεί μέσα, να ανταλλάζαμε απόψεις και τα λοιπά, μου απαντά "τι απόψεις ρε μαλάκα, αυτό το φόρουμ είναι τέρμα στους τσιριζαίους, να μπαίνω σε ένα σάιτ και να γλύφουν όλοι τα παπάρια της Αλεξίας της Τσούπρας; άσε μας". Βριστήκαμε λίγο αλλά μέσα στο τυπικό επίπεδο επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ μας. Μου έλεγε και κάτι άλλα όπως το ότι τον Απρίλιο θα συμβούν τόσο τρομακτικά πράγματα εδώ μέσα που θα μείνει ιστορικά καταγεγραμμένος ως ο Μαύρος Απρίλης του '15 για την Ελλάδα, ότι από γνωστό που έχει κολλητιλίκια με στενό συγγενή του Λαζαρίδη είναι έτοιμο σχέδιο για έκτακτο κούρεμα καταθέσεων σχεδιασμένο από την ΕΚΤ με ταυτόχρονες ενέργειες προβοκάτσιας από τους Τούρκους και σταδιακή ανατροπή δημοσκοπήσεων υπέρ της νδ του Σαμαρά. Μου τόνιζε επίσης πως από τα κανάλια θα υπάρξει χοντρή προώθηση Γεωργιάδη ως νέου αρχηγού της νδ, με ποσοστά και δημοφιλία Παπάγου ως ο απόλυτος αντιαριστερός και πατριώτης πολιτικός που λέει πάντα την αλήθεια, και λέει πως θα πουλήσει σαν προφίλ γιατί είναι πολύ αγαπητός στην πλειοψηφία των Ελλήνων και κανείς δεν μπορεί να αντικρούσει τα πανίσχυρα επιχειρήματά του που περιέχουν στις αναλύσεις του πάντα πραγματικά στοιχεία. Εγώ έσκασα στα γέλια μόλις τα πρωτάκουσα αυτά. Σκέφτηκα όμως και τις τόσες πολλές φορές στο παρελθόν που είχε πέσει μέσα για το κόμμα του και από μέσα μου αναρωτήθηκα "βρε λες;".
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 06 Απρ 2015, 14:32

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Ίντερνετ έχει; Φέρ' τον να γράφει εδώ.

Έλα Σατανικέ, παραλίγο να το ξεχάσω, βρεθήκαμε τις προάλλες και του το πρότεινα τελικά. Είδε λίγο κυρίως το νήμα με την πολιτική και μου είπε "καλά με αυτές τις μαλακίες τρως το χρόνο σου;". Του μίλησα λίγο, του είπα πως θα είχε χαβαλέ να έμπαινε εκεί μέσα, να ανταλλάζαμε απόψεις και τα λοιπά, μου απαντά "τι απόψεις ρε μλκ, αυτό το φόρουμ είναι τέρμα στους τσιριζαίους, να μπαίνω σε ένα σάιτ και να γλύφουν όλοι τα παπάρια της Αλεξίας της Τσούπρας; άσε μας". Βριστήκαμε λίγο αλλά μέσα στο τυπικό επίπεδο επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ μας. Μου έλεγε και κάτι άλλα όπως το ότι τον Απρίλιο θα συμβούν τόσο τρομακτικά πράγματα εδώ μέσα που θα μείνει ιστορικά καταγεγραμμένος ως ο Μαύρος Απρίλης του '15 για την Ελλάδα, ότι από γνωστό που έχει κολλητιλίκια με στενό συγγενή του Λαζαρίδη είναι έτοιμο σχέδιο για έκτακτο κούρεμα καταθέσεων σχεδιασμένο από την ΕΚΤ με ταυτόχρονες ενέργειες προβοκάτσιας από τους Τούρκους και σταδιακή ανατροπή δημοσκοπήσεων υπέρ της νδ του Σαμαρά. Μου τόνιζε επίσης πως από τα κανάλια θα υπάρξει χοντρή προώθηση Γεωργιάδη ως νέος αρχηγός της νδ, με ποσοστά και δημοφιλία Παπάγου ως ο απόλυτος αντιαριστερός και πατριώτης πολιτικός που λέει πάντα την αλήθεια, και λέει πως θα πουλήσει σαν προφίλ γιατί είναι πολύ αγαπητός στην πλειοψηφία των Ελλήνων και κανείς δεν μπορεί να αντικρούσει τα πανίσχυρα επιχειρήματά του που περιέχουν στις αναλύσεις του πάντα πραγματικά στοιχεία. Εγώ έσκασα στα γέλια μόλις τα πρωτάκουσα αυτά. Σκέφτηκα όμως και τις τόσες πολλές φορές στο παρελθόν που είχε πέσει μέσα για το κόμμα του και από μέσα μου αναρωτήθηκα "βρε λες;".

Εικόνα

Εικόνα

O φίλος σου βρίσκεται στο στάδιο "5"
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 06 Απρ 2015, 14:45

Alkiviades έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Ναι, γράφε και άλλα τέτοια, αν μπει να τα δει εμένα θα ξεχέζει μετά επειδή δεν ξέρει εσένα να σου απαντήσει :s_mad :s_mad
0 .

Άβαταρ μέλους
Alkiviades
☭ Ле́нин ☭
☭ Ле́нин ☭

Δημοσίευσηαπό Alkiviades » 06 Απρ 2015, 14:59

ΠΗΞΤΕ έγραψε:
Alkiviades έγραψε:Εικόνα

Εικόνα

Ναι, γράφε και άλλα τέτοια, αν μπει να τα δει εμένα θα ξεχέζει μετά επειδή δεν ξέρει εσένα να σου απαντήσει :s_mad :s_mad

Σκάσε ρε, προσπαθώ να τον τσατίσω και να τον αναγκάσω να γραφτεί για να με αρχίσει στα μπινελίκια :s_crazy
0 .

mitsokollias

Δημοσίευσηαπό mitsokollias » 06 Απρ 2015, 15:03

Να γραφτεί κανένας φυσιολογικός άνθρωπος οκ. Να γραφτεί τελειωμένος συνομοσιολόγος ,έχουμε ήδη. Οπότε?
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 06 Απρ 2015, 15:13

mitsokollias έγραψε:Να γραφτεί κανένας φυσιολογικός άνθρωπος οκ. Να γραφτεί τελειωμένος συνομοσιολόγος ,έχουμε ήδη. Οπότε?

Δεν ξέρω ρε συ. Άλλες υποθέσεις που είχε κάνει παλιότερα βγήκαν. Το ότι είναι λίγο "χτυπημένος", είναι, αλλά αυτό δε διαψεύδει αναγκαστικά τις προβλέψεις του. Ντάξει, αν τυχόν έχει κρατήσει στο ιστορικό του το λινκ και ξαναμπεί από περιέργεια είναι δεδομένο ότι θα δεχθώ χοντρό βρισίδι με αυτά που γράφονται για εκείνον, αλλά μιας κι εξελίχθηκε έτσι και αλλιώς προς αυτήν την κατεύθυνση η κουβέντα εδώ και ώρα, δεν πειράζει τώρα :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”