ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:vallon έγραψε:οφείλω να σε ειδοποιήσω σχετικά με την αναφορά της δημοσίευσης που πραγματοποίησες καθώς υπέπεσε σε βαρύτατο σφάλμα.
με προκάλεσες να αποκαλύψω στοιχεία προσωπικών δεδομένων,
αφού λοιπόν σκέφτηκα και αποφάσισα
καλώ ΔΗΜΟΣΙΑ
την διαχείριση του φορουμ να λάβει άμεσα τα μέτρα της
επιβάλλοντας σου ποινή αποκλεισμού ανάλογη με το παράπτωμα στο οποίο υπέπεσες
για παραβίαση των όρων συμμετοχής στο φορουμ
έχουμε και κάποια δικαιώματα αν δεν απατώμαι
http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL
1.Δεν εχω κανει αναφορα δημοσιευσης.Ψευδεσαι
2.Μονος σου εσπευσες να μας πληροφορησεις τι θα ψηφισεις αν μπει φυλακη ο Αδωνις.Δεδομενουοτι ειναι πρακτικα αδυνατο να μπει φυλακη σε καλεσα να μας ενημερωσεις τι θα κανεις επι πραγματικων δεδομενων αφου μονος σου θελησες να μας ενημερωσεις για το τι θα ψηφισεις
3.Αραξε λιγο με την επικληση των κανονων μην αρχισω να παραθετω εχεις γραψει και μετα δεν θα μπορει να σε ξεπλυνει ουτε ο Νιαγαρας
Θα αναγκαστεις να αυτομπαναριστεις μονιμα αν θελεις να υποκριθεις τον αξιοπιστο
Δεδομένου ότι ο Γιαννόπουλος υπέπεσε σε ξεκάθαρο παράπτωμα σχετικά με την εκβιαστική έγκλησή του ως προς το τι θα ψηφίσω στις επόμενες εκλογές,
ΖΗΤΏ
από την διαχείριση να εφαρμόσει τους κανονισμούς και να αποδώσει τα δέοντα στον χρήστη Γιαννόπουλο
ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ
Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΊΝΑΙ ΑΚΌΜΑ ONLINE?
Δεν καταλαβαίνω γιατί ο χρήστης γιανόπουλος έχει ειδικό καθεστώς αντιμετώπισης;
εμένα με μπανάρατε γιατί ο γιανόπουλος το ζήτησε όταν υπαινίχθηκε σχετικά με τις προθέσεις του
τώρα που εκείνος τόλμησε με εκβιαστικό και εκφοβιστικό τρόπο να ρωτήσει αυτό που αποτελεί την βάση της δημοκρατίας
καταστρατηγώντας κάθε προσωπικό δικαίωμα της προσωπικότητας μου, έχει ειδική μεταχείριση;
και σαν να μην έφτανα αυτά
συνεχίζει να προκαλεί και να μου επιτίθεται συνεχώς με εκφοβιστικά μηνύματα που σκοπό έχουν να με κάνουν να φοβηθώ και να μην γράψω την γνώμη μου. Προσέξτε με πόσο γκεμπελική συμπεριφορά απευθύνεται : " πρόσεχε γιατί ξέρω για σένα..πολλά..!!!!!
Επιπρόσθετη προσπάθεια εκφοβισμού...!!!!!!!!!
Αυτά μένουν απαρατήρητα;