Αριστερές αστειότητες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Αριστερές αστειότητες

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Απρ 2019, 18:07

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:Για πες βρε βαγχος

:ohno:
Καλά ρε ούτε τον Βάκχο δεν ξέρετε εκεί στην ΧΑ;...Τι σκατά Έλληνες χωρίς λίγη ελληνική μυθολογία είστε;... :cry:

κακως σπαταλησες τις κινησεις σου το ειχα ηδη αντιλιφθει αλλα το αφησα λογω νυστας
αφου μολις ξυπνησα και το μυαλο δεν ειναι καθαρο θελω καμια ωρα ακομη
να ξεκαθαρισει απο την θολουρα ...και παει καιρος που εχω διαβασει για τον θεο
αλλα τα βασικα τα θυμαμαι Τωρα κατι για τον συριζα θα μας πεις;
ρητορεία-ιδεολογια καπως μαζι πανε αυτα ... τι ακριβως πουλαει ο συριζα
με την ρητορεια του;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Απρ 2019, 18:10

Λαχουρένιος έγραψε:Σου απανταω συγκεκριμενα: και σεις εχετε ιδεολογια, αλλα την δεξια/αστικη και οχι την αριστερη οπως λετε. Επειδη δεν σου αρεσει η απαντηση μου δεν σημαινει οτι πεταω την μπαλα στην εξεδρα.

Όχι, καμία τέτοια "ιδεολογία" δεν υπάρχει, αλλά και συνολικά η ρεφορμιστική αριστερά δεν άγεται και φέρεται απο ιδεολογικά και παρωχημένα στεγανά και ιδεολογικά σχήματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Απρ 2019, 18:13

nemo έγραψε:ρητορεία-ιδεολογια καπως μαζι πανε αυτα ... τι ακριβως πουλαει ο συριζα
με την ρητορεια του;

φιλε/φίλη τα έχεις πολύ μπερδεμένα. Για ποιά "ρητορεία" θες να σου πω απο την στιγμή που εγω δεν υποστηρίζω ότι ο συριζα ασκεί οιουδήποτε είδους "ρητορεία";....
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Απρ 2019, 18:18

BaKXOS_Lysios έγραψε:
nemo έγραψε:ρητορεία-ιδεολογια καπως μαζι πανε αυτα ... τι ακριβως πουλαει ο συριζα
με την ρητορεια του;

φιλε/φίλη τα έχεις πολύ μπερδεμένα. Για ποιά "ρητορεία" θες να σου πω απο την στιγμή που εγω δεν υποστηρίζω ότι ο συριζα ασκεί οιουδήποτε είδους "ρητορεία";....

ρε συ κανε σε παρακαλω μια προσπαθεια ακομη ..... και πες μας

τι ακριβως υποστηριζει ο συριζα σημερα;
χρησιμοποιω γενικο ερωτημα για να εχεις την ευχερεια μιας απαντησης
σχετικη με την ερωτηση .....και αν δεν με καταλαβες ακομη
μπορω να στο θεσω και αλλιως
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Απρ 2019, 18:24

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ο Άλεξ το έκανε σε περιστάσεις όπου ως επίσημο πρόσωπο σε κάποια θρησκευτικού τύπου events θα ήταν σαν αγένεια ή προσβολή να αρνηθεί προς στιγμήν το ράντισμα του παπά. Αν είσαι άθεος δεν έγινε δα και τίποτα για λίγο νεράκι.... :P
Σε επίσημα όμως events όπως η ορκωμοσία κλπ τήρησε την πολιτική του έναντι της θρησκευτικής πεποίθηση. Αν ήταν γλύφτης κλπ όπως λες δεν θα το έκανε ούτε αυτό, θα το έπαιζε θρήσκος κλπ.

Κανεις λαθος δεν εισαι υποχρεωμενος να φιλας σταυρους σαν καραγκιοζης. Αλλο να παριστασαι ως επισημος και αλλο να το παιζεις πιστος οπως κανει ο Τσιπρας.

BaKXOS_Lysios έγραψε:αλλά και συνολικά η ρεφορμιστική αριστερά

Α τωρα λες οτι ειστε αριστεροι ενω πριν ελεγες οτι δεν εχετε ιδεολογια :elladara:
Αρχισες νωρις το τσιπουρο

δεν άγεται και φέρεται απο ιδεολογικά και παρωχημένα στεγανά και ιδεολογικά σχήματα.

Δεν ειναι μονο οτι παπαγαλιζετε ξενες ιδεολογικες μοδες, αυτο ολοι το κανουν. Εσεις παπαγαλιζετε και το ΠΑΣΟΚ.

Ο,τι μαλακια λεει το ΠΑΣΟΚ, μας την σερβιρετε ξαναζεσταμενη και σεις με καθυστερηση 30 ετων :laugh1:
Πρωτα αντιγραφατε το ΠΑΣΟΚ του Αντρεα, και μετα του Σημιτη και του ΓΑΠ.
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Απρ 2019, 18:25

Μα είναι ανόητη η ερώτησή σου αγαπητέ μου. Τι θα πει "τι υποστηρίζει". Τι υποστηρίζει ως προς τι δλδ.... Κάνε ένα κόπο και μπες στο σαιτ του συριζα να δεις "τι υποστηρίζει".... αρκετά ασχολήθηκα με τα αυγά για σήμερα, θα πάθω overdose.....
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Απρ 2019, 18:32

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ο Άλεξ το έκανε σε περιστάσεις όπου ως επίσημο πρόσωπο σε κάποια θρησκευτικού τύπου events θα ήταν σαν αγένεια ή προσβολή να αρνηθεί προς στιγμήν το ράντισμα του παπά. Αν είσαι άθεος δεν έγινε δα και τίποτα για λίγο νεράκι.... :P
Σε επίσημα όμως events όπως η ορκωμοσία κλπ τήρησε την πολιτική του έναντι της θρησκευτικής πεποίθηση. Αν ήταν γλύφτης κλπ όπως λες δεν θα το έκανε ούτε αυτό, θα το έπαιζε θρήσκος κλπ.

Κανεις λαθος δεν εισαι υποχρεωμενος να φιλας σταυρους σαν καραγκιοζης. Αλλο να παριστασαι ως επισημος και αλλο να το παιζεις πιστος οπως κανει ο Τσιπρας.

Δεν το έκανε απο "υποχρέωση" ούτε το έπαιξε πιστός γιατί είναι γνωστό τοις πάσι ότι είναι άθεος. Δεν περιμένω να καταλάβεις, η αρτηριοσκλήρωση δεν θεραπεύεται εύκολα....

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:αλλά και συνολικά η ρεφορμιστική αριστερά

Α τωρα λες οτι ειστε αριστεροι ενω πριν ελεγες οτι δεν εχετε ιδεολογια :elladara:
Αρχισες νωρις το τσιπουρο

Το αριστερός δεν σημαίνει στις μέρες μας (αλλά ούτε και ποτέ) συγκεκριμένη "ιδεολογία" (με την έννοια που δίνετε εσείς στον όρο = κόλλημα σε ιδέες του παρελθόντος και στεγανά).
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 06 Απρ 2019, 18:37

BaKXOS_Lysios έγραψε:Μα είναι ανόητη η ερώτησή σου αγαπητέ μου. Τι θα πει "τι υποστηρίζει". Τι υποστηρίζει ως προς τι δλδ.... Κάνε ένα κόπο και μπες στο σαιτ του συριζα να δεις "τι υποστηρίζει".... αρκετά ασχολήθηκα με τα αυγά για σήμερα, θα πάθω overdose.....

εγω καταλαβαινω και αυτα που θα μας πεις και απο αυτα που δεν θα μας πεις
γιατι ισως δεν γνωριζεις ή δεν θελεις να πεις

λοιπον καταλαβα οτι δεν εχεις ιδεα ποιος ειναι ο συριζα σημερα ουτε και το "αυριο" του
και να πας να πιεις τον καφε σου ησυχος και κερασμενο απο μενα :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 06 Απρ 2019, 18:43

nemo έγραψε:λοιπον καταλαβα οτι δεν εχεις ιδεα ποιος ειναι ο συριζα σημερα ουτε και το "αυριο" του
και να πας να πιεις τον καφε σου ησυχος και κερασμενο απο μενα :laugh1:

Δεν πειράζει, μου αρκεί που ξέρω ότι δεν έχει κάποια "ιδεολογία" που να μοιάζει στο ελάχιστο με αυτή των αυγών. Ευχαριστώ για τον καφέ. ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 06 Απρ 2019, 19:27

Λαχουρένιος έγραψε:Αλλοι οι αναρχικοι, αυτοι δεν πιστευουν στα κομματα και στις εκλογες. Για τους υπολοιπους υπαρχουν αντιστοιχα κομματα απο την ακρα δεξια μεχρι την ακρα αριστερα.

Ε καλά τώρα. Υπάρχουν και οι θεωρητικοί αναρχικοί, οι κρυφοαναρχικοί ή συμβιβασμένοι αναρχικοί.
Αναρχία δε σημαίνει μόνο μολότοφ και εξάρχεια.
Η αναρχία είναι ένα τελείως θεωρητικό μη εφαρμόσιμο μοντέλο που ακόμα και οι πιο σκληροπυρηνικοί αναρχικοί το ξέρουν αυτό.
Μπορεί κάποιος να πιστεύει στην αναρχία ως ιδέα αυτό όμως δεν τον αποκλείει από το να ψηφίσει κάποιο κόμμα. Θα αναγκαστεί να το κάνει έτσι κι αλλιώς.

Για αυτό σου λέω μην μπερδεύεις τις ιδεολογίες με τα κόμματα. Άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη.
Κι εγώ θεωρώ τον κομμουνισμό πχ πολύ ιδανικό μοντέλο κοινωνικής οργάνωσης αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ψηφίσω ΚΚΕ.

Πχ "Ο κομμουνισμός ως έννοια σχετίζεται με μια μορφή κοινωνίας η οποία θα λειτουργεί αμεσοδημοκρατικά και αποκεντρωμένα, δημιουργώντας ένα κράτος πρόνοιας και εξαλείφοντας τις διακριτές κοινωνικές τάξεις ... μπλα, μπλα, μπλα"

Ωραίο ακούγεται στη θεωρία αλλά απέχει πολύ από την πράξη.

Ρε λαχουρένιε κι εσύ ο ίδιος το εννόησες. Κανείς δε ψηφίζει βάσει ιδεολογίας αλλά βάσει ατομικού συμφέροντος.
Εγώ μπορεί να έχω μια α΄ ιδεολογία αλλά αν με εξυπηρετεί καλύτερα το β' κόμμα αυτό θα ψηφίσω.
Καλώς ή κακώς αυτή είναι η λογική του ψηφοφόρου.
Τις ιδεολογίες τις κρατάει μόνο για καμιά συζήτηση σε κανένα καφενείο ή σε κανένα φόρουμ καλή ώρα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”