Kauldron έγραψε:Δεν έχει σχέση η κατανάλωση προϊόντων από άλλες χώρες με την πολιτισμική παγκοσμιοποίηση. Μη λέμε ο,τι θέλουμε. Ισχύουν αυτά που είπε ο jango.
Δλδ δεν έχει συντελεστεί σε μεγάλο βαθμό πολιτισμική παγκοσμιοποίηση στην Ελλάδα;

Kauldron έγραψε:Δεν έχει σχέση η κατανάλωση προϊόντων από άλλες χώρες με την πολιτισμική παγκοσμιοποίηση. Μη λέμε ο,τι θέλουμε. Ισχύουν αυτά που είπε ο jango.

mitsokollias έγραψε:Οχι γιατί δε θα είναι ανταγωνιστικά με αυτά των υφιστάμενων πολυεθνικών με τις τεράστιες οικονομίες κλίμακας.

Diadochos έγραψε:Kauldron έγραψε:Δεν έχει σχέση η κατανάλωση προϊόντων από άλλες χώρες με την πολιτισμική παγκοσμιοποίηση. Μη λέμε ο,τι θέλουμε. Ισχύουν αυτά που είπε ο jango.
Δλδ δεν έχει συντελεστεί σε μεγάλο βαθμό πολιτισμική παγκοσμιοποίηση στην Ελλάδα;

Diadochos έγραψε:Kauldron έγραψε:Δεν έχει σχέση η κατανάλωση προϊόντων από άλλες χώρες με την πολιτισμική παγκοσμιοποίηση. Μη λέμε ο,τι θέλουμε. Ισχύουν αυτά που είπε ο jango.
) Θα μεινω εδώ γιατί να κάνουμε μάγκες τους τελειωμένους 
parapxorum slayer έγραψε:Diadochos έγραψε:Kauldron έγραψε:Δεν έχει σχέση η κατανάλωση προϊόντων από άλλες χώρες με την πολιτισμική παγκοσμιοποίηση. Μη λέμε ο,τι θέλουμε. Ισχύουν αυτά που είπε ο jango.
Εδώ γρ'αφεις πια μόνιμα; Θα το καθιερώσω και εγώ τα πιστομποτ στο παραπχορυμ είναι 5 προς 1 (με κλώνους) και ανοίγουν 30 νηματα τη μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο (που δεν υπάρχει όντως για αυτά) Θα μεινω εδώ γιατί να κάνουμε μάγκες τους τελειωμένους

parapxorum slayer έγραψε:Diadochos έγραψε:Kauldron έγραψε:Δεν έχει σχέση η κατανάλωση προϊόντων από άλλες χώρες με την πολιτισμική παγκοσμιοποίηση. Μη λέμε ο,τι θέλουμε. Ισχύουν αυτά που είπε ο jango.
Εδώ γρ'αφεις πια μόνιμα; Θα το καθιερώσω και εγώ τα πιστομποτ στο παραπχορυμ είναι 5 προς 1 (με κλώνους) και ανοίγουν 30 νηματα τη μέρα σαν να μην υπάρχει αύριο (που δεν υπάρχει όντως για αυτά) Θα μεινω εδώ γιατί να κάνουμε μάγκες τους τελειωμένους

mitsokollias έγραψε:exomotis έγραψε:mitsokollias έγραψε:Νομίζω ότι έχετε ιδεολογικές παρωπίδες ,σε μια πολιτισμική πραγματικότητα. Λειτουργείτε μέχρι το μέτωπο σε παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον ,αλλά αμφισβητείτε την παγκοσμιοποίηση. Εγώ πάλι δεν μπορώ να το δεχτώ από το sony vaio laptop, με την LG TV απέναντι ,το Samsung smartphone δίπλα μου ,ενώ το μεσημέρι έφαγα μπακαλιάρο Νορβηγίας ,τηγανισμένο στο Γαλλικό Tefal, πάνω στο μάτι της Bosch εστίας.
Καταλαβες τι εγραψα ?
Εσυ εισαι οπως ολοι που αυτα ακριβως βρισκουν εδαφος και που γραφεις τους αλλους στα @@ σου σαν αστος μεσαιος.
Τα δις στον πλανητη ομως δεν ειναι σαν εσενα, για αυτο σημερα οσο παει γινεται χειροτερο.
Το παν λοιπον δεν εισαι εσυ και οι σαν εσενα.
Μα δεν είμαι μόνο εγώ. Και ο φτωχός Ινδός έχει κινητό ,τηλεόραση, ακούει αγγλική μουσική και βλέπει αμερικάνικες ταινίες, ή χρησιμοποιεί ίντερνετ. Το ίδιο και ο Αφρικάνος ,ο Ρώσσος, ο λατινοαμερικάνος ή ο Αραβας.
Ακόμη και οι σχιζοφρενείς τζιχαντιστές χρησιμοποιούν φουλ παγκοσμιοποιημένα μέσα για τη δράση και την προπαγάνδα τους. Τα δις στον πλανήτη είναι σαν εμένα. Απλά άλλοι έχουν πρόσβαση σε περισσότερα προιόντα της παγκοσμιοποίησης και άλλοι σε λιγότερα. Μπορεί στην Αφρική κάποιος να τρώει σκέτο ρύζι ,αλλά είναι το ίδιο ρύζι με αυτό που έχω στο ντουλάπι μου από την Καμπόζη ,άσχετα αν εγώ θα το φάω μαζί με μοσχάρι. Νιώσε.