Mουντιαλ 2018

Ποδόσφαιρο, μπάσκετ, στίβος κλπ.

Ζευγαρι τελικου

Το δημοψήφισμα λήγει στις 26 Ιουν 2018, 19:26

Βραζιλια Γερμανια
3
19%
Βραζιλια Ισπανια
2
13%
Βραζιλια Αργεντινη
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βραζιλια Αγγλια
1
6%
Γαλλια Γερμανια
2
13%
Γαλλια Ισπανια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γαλλια Αγγλια
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γαλλια Αργεντινη
1
6%
Αλλο
7
44%

Σύνολο ψήφων: 16

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Re: Mουντιαλ 2018

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 06 Ιούλ 2018, 23:22

Sarastro έγραψε:Μόνο εγώ νομίζω ότι έπρεπε να δωθούν 1-2 πέναλυ υπέρ του Νεϋμάρ; Ηταν όλα θέατρο; Τέσσερεις φορές ζήτησε πέναλτυ. Ειδικά αυτό στο 89' νομίζω ήταν.

Ο Νευμαρ την εχει πατησει σαν το παραμυθι με τον βοσκο και τον λυκο.
Εχει παιξει τοσο θεατρο και αληθεια να ειναι δεν τον πιστευουν.
Ενα που θυμαμαι προς το τελος δεν το θεωρω πεναλντυ
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιούλ 2018, 23:23

Sarastro έγραψε:Μόνο εγώ νομίζω ότι έπρεπε να δωθούν 1-2 πέναλυ υπέρ του Νεϋμάρ; Ηταν όλα θέατρο; Τέσσερεις φορές ζήτησε πέναλτυ. Ειδικά αυτό στο 89' νομίζω ήταν.

Tρολλαρεις ή το εννοεις? Αυτος μονιμως κανει θεατρο, αν δεν ηταν μεγαλος παικτης θα χε φαει αποβολη με τοσες βουτιες
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 06 Ιούλ 2018, 23:27

Λαχουρένιος έγραψε:
talaipwros έγραψε:
Υποτιμας την Ρωσια...εγω την βλεπω τελικο.
Οχι γιατι ειναι καλυτερη,αλλα παιζει στο γηπεδο της και οι αλλες δεν ειναι καλυτερες της.

Εχω παρακολουθησει μονο την φαση των 16 (και αυτη οχι ολοκληρη) και δεν εχω την συνολικη εικονα των ομαδων. Στο ματς με την Ισπανια δεν ειδα κατι ιδιαιτερο, κατα τυχη προκριθηκαν.

Ναι δεν ειναι καλυτερη η Ρωσια...ουτε και η Ισπανια.

Πιστευω οτι εχει το προβαδισμα λογο εδρας.Δηλαδη ουτε και οι αλλες ειναι τοσο καλυτερες για να καλυψουν αυτο πλεονοκτημα της Ρωσιας.
Εαν περασει αυριο την Κροατια πιστευω θα παει τελικο.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Leporello
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Leporello » 06 Ιούλ 2018, 23:29

Λαχουρένιος έγραψε:
Tρολλαρεις ή το εννοεις? Αυτος μονιμως κανει θεατρο, αν δεν ηταν μεγαλος παικτης θα χε φαει αποβολη με τοσες βουτιες
Αυτό που λέει ο ταλαίπωρος: ζήτησε τέσσερα πέναλτυ, δεν πήρε κανένα. Το γεγονός ότι κάνει συνήθως θέατρο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να του δωθεί ένα πέναλτυ αν γίνει. Νομίζω ότι στο 89' έγινε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 06 Ιούλ 2018, 23:42

Sarastro έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Tρολλαρεις ή το εννοεις? Αυτος μονιμως κανει θεατρο, αν δεν ηταν μεγαλος παικτης θα χε φαει αποβολη με τοσες βουτιες
Αυτό που λέει ο ταλαίπωρος: ζήτησε τέσσερα πέναλτυ, δεν πήρε κανένα. Το γεγονός ότι κάνει συνήθως θέατρο δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να του δωθεί ένα πέναλτυ αν γίνει. Νομίζω ότι στο 89' έγινε.

Σημερα δεν ηταν η περιπτωση του λυκου με το βοσκο, οντως εκανε θεατρο σε ολες τις φασεις. Δεν ειδα πεναλτι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 06 Ιούλ 2018, 23:49

Kαφενείο η Βραζιλία.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Dr Socrates
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό Dr Socrates » 07 Ιούλ 2018, 00:41

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Για να κερδισεις την Βραζιλια χρειαζεσαι τυχη και καλο τερματοφυλακα.Το Βελγιο σταθηκε τυχερο σε αρκετες φασεις.Διοτι η Βραζιλια ειχε και δοκαρια,θα μπορουσε να ληξει 4-2 το παιχνιδι.Παιχνιδι γατας με το ποντικι.Το Βελγιο φοβισμενο στο δευτερο ημιχρονο.
Ο Φερναντινιο αυτος που δεν θα επαιζε βασικος εαν δεν ειχε παρει δευτερη κιτρινη ο Κασεμιρο ηταν και ο μοιραιος.ο Μαρσελο τεραστιος παικτης καθε καθοδος του και ευκαιρια για γκολ.Ισως το τελευταιο του Μουντιαλ,θα ειναι 34 στο επομενο.
Βελγιο καλη ομαδα,(Αζαρ και Ντε Μπροινε παιχταραδες που θα επρεπε να παιζουν Ρεαλ και Μπαρτσελονα) αλλα με 3 αμυντικους δυσκολα θα αποκλεισει την Γαλλια..Καλα επαιξε ο Φελαινι,εσωσε πολλες φορες το Βελγιο σταματωντας την μπαλα.
H Αγγλια διαλεξε αντιπαλο σε αντιθεση με το Βελγιο στο μεταξυ τους παιχνιδι.Μενει να δουμε αν η Αγγλια θα δικαιωθει στο τελος.

Η Βραζιλια στο επομενο μουντιαλ θα εχει τον Βινισιους Τζουνιορ.Εκει ισως τα καταφερει.

0 .

Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Nostalgia » 07 Ιούλ 2018, 09:35

Καθε τρεις και λιγο η Βραζιλια βγαζει και απο εναν παιχταρα, το προβλημα ομως ειναι αλλο, η Βραζιλια εχει σταματησει εδω και χρονια να παιζει Βραζιλιανικο ποδοσφαιρο και παιζει Ευρωπαικο....
0 .
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού .."

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 07 Ιούλ 2018, 11:53

Την κάτσαμε τη βάρκα Πυθαγόρα. :zali33:

Εικόνα
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

stavmanr
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό stavmanr » 07 Ιούλ 2018, 11:57

Nostalgia έγραψε:Καθε τρεις και λιγο η Βραζιλια βγαζει και απο εναν παιχταρα, το προβλημα ομως ειναι αλλο, η Βραζιλια εχει σταματησει εδω και χρονια να παιζει Βραζιλιανικο ποδοσφαιρο και παιζει Ευρωπαικο....

Το Βέλγιο ήταν τυχερό με έναν Αζάρ από άλλο πλανήτη.
Η Βραζιλία άξιζε 2-3 γκολ (τετ α τετ).
Δυστυχώς, μείναμε από επιθετικές ομάδες στα τελικά του Μουντιάλ. Περισσότερο ΚΤΕΛ θα θυμιζει με τόσα "λεωφορεία" παρκαρισμένα στις περιοχές.

Το Βέλγιο έπαιξε με ένα "περίεργο" αλλά και αποτελεσματικό σύστημα για να περιορίσει τον Νειμάρ. Έπαιξε χωρίς δεξιό μέσο! Έβαλε τον Φελαϊνί μπροστά από το δεξί στόπερ να μαρκάρει μόνιμα τον Νεϊμάρ και τράβηξε το Λουκάκου σε θέση δεξί εξτρέμ να παραλαμβάνει τις πρώτες μπάλες και να τις μοιράζει στον Αζάρ που έπαιξε "πήγαινε όπου θέλεις και κάνε ό,τι θέλεις".
Στο πρώτο ημίχρονο η Βραζιλία ζαλίστηκε από αυτή την τακτική και δεν μπορούσε να βρει μαρκαρίσματα. Στο δεύτερο, ο Μαρσέλο έγινε δεξιός μέσος, η Βραζιλία έπαιξε με τρεις πίσω και ο Μιράντα ανέλαβε να μαρκάρει το Λουκακου σε όλο το γήπεδο.
Απογοήτευση ο Γουίλλιαν σε όλο το τουρνουά. Πολύ καλός ο Ντάγκλας Κόστα που μπήκε σαν αλλαγή.
0 .

Επιστροφή σε “Αθλητισμός”